עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by D-M-X,

באיזה קומה נמצאים הקווים של דן שאיתם אני מגיע לבית השריון ומתחנה מרכזית בת"א (קילתי זימון לגאמא)?

2. מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Chymes,

יש לנו מש"קית ת"ש חמודה ביחידה. במשך שבועות הבחורה עשתה לי עיניים, יזמה איתי שיחות (לא במשרד או משהו), חייכה אלי והתיישבה לידי גם כשהיה הרבה מקום פנוי מסביב. זה מוזר, כי אני מנסה לשמור על דיסטנס עם החיילים ביחידה. ערב אחד ראיתי שהיא עובדת עד מאוחר במשרד. אזרתי אומץ, נכנסתי למשרד שלה והזמנתי אותה לכוס תה. הכנתי לשנינו תה והתחלנו לדבר. נתחיל בזה שכל השיחה התנהלה כמו ראיון עבודה. אולי בגלל שהיא הייתה עסוקה מעל הראש עם בקשות של חיילים, אולי הייתה סיבה אחת. השיחה התנהלה ככה: אני שואל, היא עונה, אני שואל, היא עונה וככה הלאה. לא הייתי מגדיר את זה כמו שיחה זורמת. למחרת במסדר דגל היא עוד הפעם עושה לי עיניים. בערב הזמנתי אותה לכוס תה ועוגה. (הבחורה חולה על תה איכותי) פעם נוספת דיב…

• 207 תגובות
    • 18.6k צפיות
  4. Started by Chymes,

חזרתי מהבסיס ולהפתעתי גיליתי שהדיון שפתחתי נסגר. לכן אני פותח דיון נוסף. הפעם אני מקווה שנצליח להיצמד לנושא המקורי. ביום ראשון אפיתי עוגה והבאתי אותה לבסיס. משק"ית הת"ש נסעה ביום ראשון לביקור בית ולכן החלטתי לחלק את העוגה למטרות אסטרטגיות ברחבי הבסיס. (A.K.A החברות של המש"קית) חילקתי את העוגה, קיבלתי מחמאות מפה ועד הודעה חדשה וחזרתי מרוצה לחדרי. ביום חמישי (אתמול) היא עשתה מטבח. ניצלתי את ההזדמנות לעשות את המהלך הטקטי הראשון. באתי אליה עם חיוך ותפסתי בעדינות את ידה. היא לא התחמקה ואמרה בקול כנוע וביישן "אבל אני רטובה" (אין לכם מושג כמה טוב זה נשמע. עמד לי כמעט חצי שעה) לא נתתי לה לסיים את המשפט והזמנתי אותה לכוס תה. היא הסכימה ברצון. הכנתי לנו תה והתיישבנו בחדר אוכל הרי…

• 69 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by תחמן מתימן,

שלום. אני מכיר מישהי ואני ממש אוהב אותה , קיצר אמרתי לה באיזה יום שאני אוהב אותה במסנג'ר וזה והיא היתה המומה ולא ידעה מה להגיד. פגשתי אותה היום ובוקשי היה לי אומץ להגיד לה שלום חחח, חברים שלי הכריחו אותי לפגוש אותה וסתם שאלתי מה קורה וזהו, אני ביישן פשוט זה כל העניין. אני לא מסוגל לשמור משהו בבטן במיוחד לא דבר כזה הייתי חייב להגיד לה. קיצר מה עושים איך אני מתידד איתה לאט לאט? תודה

• 204 תגובות
    • 16.7k צפיות
  7. Started by nathan14,

שלום לכולם, קודם כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר את הנושא לפורום המתאים. אני עובד במשרד עם תוכנת אאוטלוק וכתובת המייל שלי כבר רצה כמה שנים טובות ועם הזמן כנראה הרבה תוכנות ספאם אגרו אותה... מה שאני מחפש, זו תוכנה (לא חייבת להיות חינמית) שתגרום לזה שלא יגיע אליי כל דואר הזבל הזה. למישהו יש הצעות או פתרונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Yuvky,

אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני גר קרוב יחסית לצומת רעננה (מרכז), אז אני יכול לקחת משם אם זה הופך את המסע ליותר קל. אני צריך להיות שם את 9:00. תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eliranl,

שלחתי הודעה למישהי "מה המצב מאמי?" והיא החזירה "הכל בסדר..." מה היא רוצה?! כאילו מישהי שלא רוצה לא עונה פשוט! ואין לי מושג למה אני שואל את זה פה!

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Svensk.il,

כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?! נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח... אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות) ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב... לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה? Somebody help :s05:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Dima67,

אני רוצה להזמין כמה ספרים מחו"ל. במקרה כרגע אני רוצה להזמין את זה http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305820365&sr=8-1. מכס ומע"מ אני לא אשלם, נכון? ערך החבילה (עם משלוח) הוא פחות מ-50$. מה עם משקל החבילה, יהיו בעיות עם זה? כי בכל זאת זה ארבעה ספרים. ישנם עוד אתרים טובים שמוכרים ושולחים ספרים לארץ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yacovmateo,

קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?

14. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה

15. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני כבר בין 17 וחודשיים ועדיין לא הלכתי לצו ראשון . לפני כמה שנה עברתי דירה אבל לא שיניתי את הכתובת בתעודת זהות. יש לנו בבית ספר חיילת(מדנית או משהו בסגנון) . דיברתי איתה והבאתי לה את הכתובת שלי והיא אמרה שהיא תשלח להם את זה והצבא ישלח לי צו לכתובת החדשה. אתמול קיבלתי צו והיה רשום בו התראה לפני מעצר . לפני כמה ימים חתמתי בבית ספר על חוזה להמשיך יג יד בשביל להמשיך ללמוד במגמת רכב . וכשחתמתי על החוזה היו שם חיילים , ואמרו שהצבא יממן לי את המשך הלימודים (יג יד ) . האם הצבא יכול לעשות לי בעיות עם המשך הלימודים בגלל שלא הגעתי בצן הראשון ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  16. אני ג'ובניק ואני משתחרר בעוד חודשיים, והיום קבעו לי שבוע אבט"ש חודש לפני השחרור. זה קטע מסריח, אבל מעבר לזה רציתי לדעת אם אולי זה לא חוקי, או לחילופין מה תהיה הדרך הכי קלה לבטל את זה. זה ברור שאני לא הולך לעשות אותו לא משנה מה (במיוחד שאין סיבה שאני אעשה את זה אם יש כל כך הרבה צעירים), השאלה היא אם יש דרך פשוטה לבטל את זה?(כמו חוק צבאי) תודה!

• 50 תגובות
    • 17.6k צפיות
  17. Started by yacovmateo,

פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by asafgolan,

נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TermiNal,

אוקיי אז ככה.. חברה שלי ואני בני 15 שנינו חברים כבר שנתיים.. ויש לה יומולדת עוד מעט.. עכשיו אין אני מת על הילדה הזאתתת אנחנו כל-כך אוהביםם וחושבים כבר על חתונה אז יש לה עוד מעט יומולדת ואני רוצה לארגן לה יום שהיא לא תשכח בחיים... אז ככה.. בבוקר אני בא אליה - ממלא את כל החדר בפרחים ובנרות כותב: (השם שלה) מזל טוב אני אוהב אותך ובזמן שהיא ישנה אני מתחיל לנגן לה בגיטרה איזה שיר רומנטי (צריך עזרה למישהו יש המלצות לשיר טוב בעברית??) ואז היא תתעורר ככה ביחד עם הגיטרה ויהיה לה תהפתעה.. אחרי זה קמים והכל ואז אין לי מושג מה לעשות לה ואני צריך תוכנית עד הערב.. קיצור פה אני צריך את עזרתכם.. משו לעשות בתקציב של עד 1000 שקל!! כולל מתנות למרות שאני די סגור כבר על מתנות אבל בכל זאת תציעו…

• 72 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. שלום רב אנשים מתכנן בקרוב טיול בירושלים עם המשפחה. עכשיו יש לי כמה שאלות א) לפי האתר ישנם סיורים שונים בכנסת: סיור כללי, סיור ארכיטקטורה, סיור אומנות וצילום. האם בפועל הם מתקיימים? או שמתקיים רק הסיור הרגיל של השעה? ב) ישנו גם הגן האריכאולוגי בכנסת? שווה ביקור ואם כן כמה זמן בשביל לראות אותו? ג) האם אפשרי לשלב טיול בכנסת עם מוזיאון המקרא (מבחינת זמנים)? או האופציה המושלמת: לשלב את הכנסת גם עם מוזיאון המקרא ומוזיאון ישראל? ד) ממה שהבנתי מוזיאון ישראל ענקי, האם שווה לנסוע רק בשבילו? ה) שמעתי דברים מנוגדים בנוגע לגן הבוטני. כדאי לבקר שם? הוא שווה נסיעה לירושלים? תודה אנשים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

אני בכיתה ט' והחומר שלנו במתמטיקה זה טרינום. המורה נתן תרגיל בכיתה ולא הצלחנו לפתור אותו!(כאילו המורה יודע את התשובה, אבל אנחנו לא ) לדעתי אין פתרון לתרגיל, אבל תגידו את דעתכם התרגיל הוא: x^2+x+6 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Iko89,

1. אם שמן זית עשוי מזית ושמן דגים מדגים (ושמן גזר מגזר) ממה לעזזל עשוי שמן תינוקות ?! 2. למה עגבניות, מלפפונים ופלפלים נחשבים ירקות ?! 3. למה לא בונים את כל המטוס מהחומר של הקופסא השחורה ?! 4. איך זה יכול להיות שחור שחור קיים אם הוא נוגד את חוקי הפיזיקה ?! 5. למה מים לא דליקים אם הם בנויים מאטומים דליקים ?? תודה

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  23. אהלן חבר'ה, יש לי מעין פרויקט כזה שאני צריך ליצור מכונית שתרוץ במסלול לאורך 15 מטר בצורה הכי מהירה שאפשר, כאשר המכונית עצמה צריכה לנוע אך ורק בעזרת 2 גומיות שסופקו לי. בניתי פחות או יותר את המכונית ואני בשלב של התלבטות כאשר אני לא יודע איך להשתמש בגומיות בצורה הטובה ביותר ולדעתי אין מקום מתאים יותר לבקש עזרה מהפורום הזה אז למי שמעוניין אשמח לשמוע הצעות. זו המכונית: תרגישו חופשי לזרוק כל הצעה, הגומייה שקשרתי שם הייתה רק רעיון ולדעתי רעיון לא מוצלח. חלק מהעניין הוא שהגומייה ארוכה ואני לא יודע איך לנצל את כל האורך שלה. בנוסף יש לי עוד גומיה שאני גם צריך לכלול ברכב הזה איכשהו כי הוא חייב להיות מונע מ2 גומיות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

כרטיסים שנרכשו בארץ לשימוש בחול, מחו"ל לארץ עם טיסת מעבר והדף מידע הודפס פה, לפי איזה זמנים הנחיתות וההמראות??? לפי הזמן בארץ או לפי הזמן מקומי??? תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by sagi_10,

שלום לכולם התחלתי למכור שטויות באיביי ונתקלתי בכמה שאלות , אם יש פה אנשים שביצעו כבר מכירות ויוכלו לענות לי על כמה שאלות בפרטי זה יהיה מעולה . צרו איתי קשר או השאירו הודעה פה תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.