עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dima67,

אני רוצה להזמין כמה ספרים מחו"ל. במקרה כרגע אני רוצה להזמין את זה http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305820365&sr=8-1. מכס ומע"מ אני לא אשלם, נכון? ערך החבילה (עם משלוח) הוא פחות מ-50$. מה עם משקל החבילה, יהיו בעיות עם זה? כי בכל זאת זה ארבעה ספרים. ישנם עוד אתרים טובים שמוכרים ושולחים ספרים לארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yacovmateo,

קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?

3. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה

4. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני כבר בין 17 וחודשיים ועדיין לא הלכתי לצו ראשון . לפני כמה שנה עברתי דירה אבל לא שיניתי את הכתובת בתעודת זהות. יש לנו בבית ספר חיילת(מדנית או משהו בסגנון) . דיברתי איתה והבאתי לה את הכתובת שלי והיא אמרה שהיא תשלח להם את זה והצבא ישלח לי צו לכתובת החדשה. אתמול קיבלתי צו והיה רשום בו התראה לפני מעצר . לפני כמה ימים חתמתי בבית ספר על חוזה להמשיך יג יד בשביל להמשיך ללמוד במגמת רכב . וכשחתמתי על החוזה היו שם חיילים , ואמרו שהצבא יממן לי את המשך הלימודים (יג יד ) . האם הצבא יכול לעשות לי בעיות עם המשך הלימודים בגלל שלא הגעתי בצן הראשון ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. אני ג'ובניק ואני משתחרר בעוד חודשיים, והיום קבעו לי שבוע אבט"ש חודש לפני השחרור. זה קטע מסריח, אבל מעבר לזה רציתי לדעת אם אולי זה לא חוקי, או לחילופין מה תהיה הדרך הכי קלה לבטל את זה. זה ברור שאני לא הולך לעשות אותו לא משנה מה (במיוחד שאין סיבה שאני אעשה את זה אם יש כל כך הרבה צעירים), השאלה היא אם יש דרך פשוטה לבטל את זה?(כמו חוק צבאי) תודה!

• 50 תגובות
    • 17.5k צפיות
  6. Started by yacovmateo,

פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by asafgolan,

נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by TermiNal,

אוקיי אז ככה.. חברה שלי ואני בני 15 שנינו חברים כבר שנתיים.. ויש לה יומולדת עוד מעט.. עכשיו אין אני מת על הילדה הזאתתת אנחנו כל-כך אוהביםם וחושבים כבר על חתונה אז יש לה עוד מעט יומולדת ואני רוצה לארגן לה יום שהיא לא תשכח בחיים... אז ככה.. בבוקר אני בא אליה - ממלא את כל החדר בפרחים ובנרות כותב: (השם שלה) מזל טוב אני אוהב אותך ובזמן שהיא ישנה אני מתחיל לנגן לה בגיטרה איזה שיר רומנטי (צריך עזרה למישהו יש המלצות לשיר טוב בעברית??) ואז היא תתעורר ככה ביחד עם הגיטרה ויהיה לה תהפתעה.. אחרי זה קמים והכל ואז אין לי מושג מה לעשות לה ואני צריך תוכנית עד הערב.. קיצור פה אני צריך את עזרתכם.. משו לעשות בתקציב של עד 1000 שקל!! כולל מתנות למרות שאני די סגור כבר על מתנות אבל בכל זאת תציעו…

• 72 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. שלום רב אנשים מתכנן בקרוב טיול בירושלים עם המשפחה. עכשיו יש לי כמה שאלות א) לפי האתר ישנם סיורים שונים בכנסת: סיור כללי, סיור ארכיטקטורה, סיור אומנות וצילום. האם בפועל הם מתקיימים? או שמתקיים רק הסיור הרגיל של השעה? ב) ישנו גם הגן האריכאולוגי בכנסת? שווה ביקור ואם כן כמה זמן בשביל לראות אותו? ג) האם אפשרי לשלב טיול בכנסת עם מוזיאון המקרא (מבחינת זמנים)? או האופציה המושלמת: לשלב את הכנסת גם עם מוזיאון המקרא ומוזיאון ישראל? ד) ממה שהבנתי מוזיאון ישראל ענקי, האם שווה לנסוע רק בשבילו? ה) שמעתי דברים מנוגדים בנוגע לגן הבוטני. כדאי לבקר שם? הוא שווה נסיעה לירושלים? תודה אנשים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ariel-ro,

אני בכיתה ט' והחומר שלנו במתמטיקה זה טרינום. המורה נתן תרגיל בכיתה ולא הצלחנו לפתור אותו!(כאילו המורה יודע את התשובה, אבל אנחנו לא ) לדעתי אין פתרון לתרגיל, אבל תגידו את דעתכם התרגיל הוא: x^2+x+6 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Iko89,

1. אם שמן זית עשוי מזית ושמן דגים מדגים (ושמן גזר מגזר) ממה לעזזל עשוי שמן תינוקות ?! 2. למה עגבניות, מלפפונים ופלפלים נחשבים ירקות ?! 3. למה לא בונים את כל המטוס מהחומר של הקופסא השחורה ?! 4. איך זה יכול להיות שחור שחור קיים אם הוא נוגד את חוקי הפיזיקה ?! 5. למה מים לא דליקים אם הם בנויים מאטומים דליקים ?? תודה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  12. אהלן חבר'ה, יש לי מעין פרויקט כזה שאני צריך ליצור מכונית שתרוץ במסלול לאורך 15 מטר בצורה הכי מהירה שאפשר, כאשר המכונית עצמה צריכה לנוע אך ורק בעזרת 2 גומיות שסופקו לי. בניתי פחות או יותר את המכונית ואני בשלב של התלבטות כאשר אני לא יודע איך להשתמש בגומיות בצורה הטובה ביותר ולדעתי אין מקום מתאים יותר לבקש עזרה מהפורום הזה אז למי שמעוניין אשמח לשמוע הצעות. זו המכונית: תרגישו חופשי לזרוק כל הצעה, הגומייה שקשרתי שם הייתה רק רעיון ולדעתי רעיון לא מוצלח. חלק מהעניין הוא שהגומייה ארוכה ואני לא יודע איך לנצל את כל האורך שלה. בנוסף יש לי עוד גומיה שאני גם צריך לכלול ברכב הזה איכשהו כי הוא חייב להיות מונע מ2 גומיות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

כרטיסים שנרכשו בארץ לשימוש בחול, מחו"ל לארץ עם טיסת מעבר והדף מידע הודפס פה, לפי איזה זמנים הנחיתות וההמראות??? לפי הזמן בארץ או לפי הזמן מקומי??? תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by sagi_10,

שלום לכולם התחלתי למכור שטויות באיביי ונתקלתי בכמה שאלות , אם יש פה אנשים שביצעו כבר מכירות ויוכלו לענות לי על כמה שאלות בפרטי זה יהיה מעולה . צרו איתי קשר או השאירו הודעה פה תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by eegg,

אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  16. Started by shibby15,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המנילה שלי ואני חייב עזרה כי אני ממש לא מבין כלום... אני מבין פחות או יותר (פחות) את מהות התפקידים, אבל לא יודע אם הם טובים, מעניינים ואם שולחים הביתה... אז אם אפשר עזרה אני יודה לכולם תודה ענקית מראש בכל אופן, זה מה שקיבלתי: אשכול/ מקצועות: קצונה / שלישות, לוגיסטיקה. הדרכת יחידות השדה/ מפקד כיתת טירונים. תפקידים בחיל חינוך והנוער/ מדריך נוער בסיס, מדריך נועא מרחב. מקצועות המחשב/מפעיל מערכות מחשב, תכניתן. תפקידי מודיעין/ מוד"אל. ואגב, אם מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקב"א בהתאם תודה רבה רבה שוב על העזרה רום.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי כלובים גדולים של תוכים בחצר, והרבה פעמים קורה ששוכחים דלת פתוחה, ואז תוכים בורחים החוצה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות חיישנים לדלתות האלה שברגע שדלת נשארת פתוחה אז יש רמקול שמצלצל? אריאל

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Wood-Elf,

סעמק אני לא מצליח להבין תחרא הזה! >< איך לעזאזל אני אמור לדעת כמה מס' שמתחלקים ב-9 יש בין 200 ל-500?? אני יודע שזה סתם חומר קל, אבל אני לא מצליח אותו. =(

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by D-M-X,

מישה יודע לספר לי משהו על אחד מאלה? (של מי הסיכות האלה...):

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Yuval933,

סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Koko Ben Hamin,

שלום..אני בכיתה ז'..אני תלמיד טוב ואני מעולה באנגלית..אבל ליתר ביטחון אני בטוח שאתם יודעים אנגלית יותר טוב..כי אתם יותר גדולים.. אשמח אם תגידו לי אם רשמתי הכל כשורה: My favourite holiday is Rosh Hashana. We celebrate Rosh Hashana,because according to the Jewish religion it marks the beginning of the new year. Jews from all over the world go to the synagogue and pray. We also listen to the blowing of the Shofar(the ram's horn). Before Rosh Hashana we send greeting cards to our freinds and family,and with then a happy new year. At Rosh Hashana we eat the head of the fish,to be the first and not the last. We dip an apple in honey-for a sweet year. We also eat pomegranates. ת…

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by intel suck,

היי אני יודע שרשמתי כאן כבר מלא בעיות בלימודים ושזה כבר נהיה HOMEWORK ZONE בזכותי אבל אני צריך שאלה אחרונה גולש סקי שמסתו היא 80 ק"ג מחליק מפסגת הר בגובה 300 מטר בהגיעו לרגלי ההר יש לו אנרגיית תנועה של 150,000 ג'ול חשבו כמה מאנרגיית הגובה שלו הפכה לאנרגיית חום בהנחה שאנרגיית הגובה מתגלגלת רק לאנרגיית תנועה ואנרגיית חום? ארני צריך גם את הנוסחה אם אפשר תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pure perfection,

שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה

24. שלום, רציתי לקנות בטרייה ניידת לאייפון שלי דור ראשון מהאתר DealExtreme (הכי זול שמצאתי עם משלוח לארץ). מצאתי את שתי האפשרויות הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18059 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18197 אני לא שואל איזה מאלו מתאים לאייפון,אלא איזה מאלו עדיף לקנות (עזבו את הפרשי הסנטים האלו).. כלומר , איך אני יודע איזה מוכר עדיף ? וגם ראיתי שאם אני קונה 3 יש הנחה כלשהי .. זה נכון? (עוד שני חברים שלי רוצים גם אז זה יוצא מעולה אם יש הנחה ).. ודבר אחרון - המשלוח,האם הוא באמת בחינם \ כמה זמן לוקח בממוצע לחבילה להגיע (אני פשוט צריך את זה דחוף לנסיעה בעוד חודש בערך).. תודה רבה רבה מראש!

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. הייי כולם אני לומד עם חבר למועד ב' ושנינו די שחכנו מלא דברים כי היינו בטוחים שיש לנו ציון טוב אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לפתור תשאלה?..... טנקס

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.