עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מדובר על שלושה שירים של להקה ישראלית חדשה, שעדיין לא התפרסמה... כך שמדובר במשהו חוקי, כי עדיין הגנת זכויות או מה שזה לא יהיה על השירים... גם קיבלתי "אישור" מהגיטריסט בלהקה... אני רוצה בעצם להביא את הקישורים לשירים לכל מיני אנשים, אז אני צריך שהלינקים יעמדו למשך זמן מה... תודה

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by ruler,

שלום אני בכיתה י' ולפני 2 שיעורים התחלנו תנועה מעגלית . המורה שלנו אמר שמי שיפתור ויסביר את הבעיה הבאה , יקבל 100 וזה ייחשב כבוחן . הוא לא הסביר לנו יותר מדי בנושא כך שלמי שמבין בזה הבעיה אמורה להיות קלה יחסית (הבעיה היא שאני לא כל כך מבין...). נתון: גלגל של אופניים המסתובב בכיוון השעון במהירות קבועה ו2 וקטורים המצוירים בשרטוט (הוקטור העבה הוא השקול של שני הוקטורים הדקים) . השאלה : מצא את המיקום הגיאומטרי של הנקודות בעלות אותו גודל של מהירות כמו לנקודה C . אחרי שחשבתי קצת על הבעיה הזאת , דעתי היא שאם נמשיך את " V אופניים" ונעשה ממנו קוטר ואז נעשה משיק , יצא לנו שהוקטור השקול של בנייית העזר יהיה שווה בגודלו לוקטור השקול שנתון אך מנוגד לו בכיוונו . האם מישהו יכול לאמ…

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by joni,

קראתי את הספר ואני מנסה למצוא מדוע אנמשים אומר שזה מתקשר למלחמת העולם השנייה מישהו יכול להסביר בפירוט אם אפשר..

• 84 תגובות
    • 5k צפיות
  4. http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. Started by DXM,

שלום רב! אני מחפש עלויות של 200 ליטר בירה גולדסטאר, אין בעיה להזמין גם בחביות או בבקבוקים, (ברז אין לי בעיה להשיג בחינם). אשמח אם מישהו יודע כמה אמור להיות מחיר סביר.

• 25 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. שלום,השעה 3:06 בלילה אני לא מסוגל לישון מכאבים באוזן ימין,שמתי איזה דבר בשם אוטומיצין אבל זה לא ממש עוזר ואני גם לא יודע כמה לשים. מישהו יש מושג למה יש כאביי אוזניים וממה זה בא? תודה :'( :'([br]פורסם בתאריך: 18.02.2008 בשעה 03:07:01 מישהו?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. שלום לכולם, מכיוון שאני לא הייתי הרבה בים המלח, השאלה שלי על איזה חוף בים המלח אתם ממליצים? רצוי שהחוף יהיה בחינם או במחיר סביר, כי אנחנו מגיעים קבוצה של אנשים.. וכמובן נקי,איכותי, עם בוץ... אנחנו מתכוונים להשיאר בחוף מהבוקר עד הצהריים, אנחנו=משפחה=מבוגרים וילדים בני 18+ תודה לכולם..

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

NRG מג"ד צבר לשעבר יואשם בהתנהגות שאינה הולמת סא"ל לירן חג'בי לא יואשם בהטרדה מינית כפי שנחשד בתחילה, וכעת מתקיימים מגעים על עונשו. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/686/286.html?hp=1&cat=875&loc=1 Walla! מג"ד צבר לשעבר נאשם בהתנהגות שאינה הולמת סא"ל לירן חג'בי, שנחשד תחילה בהטרדה מינית בשל יחסיו עם חיילת ונגדת ששירתו תחתיו, נאשם במסגרת הסדר טיעון בחמש עבירות של התנהגות שאינה הולמת. http://news.walla.co.il/item/2841828 YNET כתב האישום נגד סגן אלוף לירן חג'בי, שהיה מפקד גדוד צבר של גבעתי, מתייחס לעבירות של הטרדת חיילת, בהודעות SMS, בחיבוק, בנשיקה וכן בסעיף נוסף. באי כוחו: "הוא יודה במיוחס לו ויסיים את שירותו הצבאי" http://www.ynet.co.il/a…

9. Started by tom123,

ספרו לי הכל מעניין אותי

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מנסה להבין ולא מצליח.. מבין שזה קשור לטישטוש ... תיסתכלו באמצע התמונה כמה שניות והיא תעלם.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם עדיין לא עברתי את בחינת הבגרות הראשונה שלי (שתהיה בעוד כשבועיים וחצי בהסטוריה) ואני ממש ממש חושש ממנה! רציתי לדעת אם יש איזה דרך שבה אפשר להעתיק בבגרות, האם השמירה כל כך אדוקה שם? מה אתם ממליצים לי לעשות? איך אתם העתקם (אם העתקתם)?

• 81 תגובות
    • 15.7k צפיות
  12. Started by kikkler,

שווה צפיה? ודבר שני, זה נמצא כרגע בקולנוע או ב-dvd?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש ואני זקוק להמלצה על חנות מחשבים לא יקרנית שמספקת שירות טוב במקרה של תקלות ובעיות שונות.

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  14. יש שעון Seiko , Tissot אלגנטי עם תאורה פנימית?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. רפידשר מבטלת את את שרותי ההורדות כפי יכולתך, בתכנית החדשה מספר מסלולים למורידים כבדים עד קטנים, במחירים שונים, בהתאמה, התכנית די מבלבלת, ואף משתנית אוטומטית על פי כמות ההורדות למסלולים יקרים שמקצרים את ימי החבילה אוטומטית בשל שיטת הניקוד החדשה, כאן טוענים: http://newteevee.com/2010/06/28/rapidshare-ready-to-launch-download-stores/ כי ישנם דיבורים על מעבר לשרותים ליגאליים וזאת ע"י העברת תמלוגים לבעלי זכויות היוצרים, מה שימנע מהם התרוצציות עתידיות בבתי המשפט, הערכה זו אינה מתייחסת לשיטת החבילות החדשה, אך יתכן וזהו ההסבר לתכנית שצוברת כעסים רבים בשל אי שמישותה כמו גם מחיריה שהתייקרו בעשרות אחוזים, והצורך לעקוב ולהגדיר מחדש את החשבון בכל פעם שחלים בו שינויים אוטומטיים הגורמי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני שואל לגבי הוכחת O לדוגמא לפי ההגדרה אם 1 הוא חסם עליון של 2 אז נחפש קבועים n0 ו c , כמובן שניהם גדולים מ 0 ,(n0 מספרים שלמים ו c כמובן שלא) שהחל מ n שגדול מ n0 אז 1 כפול c גדול שווה מ 2-זו ההגדרה , ברור לי למה זה החל מn0 מסויים,כי מדבאים באינסוף ורוצים ששם יהיה חסם עליון,שהחל ממספר מסויים עד אינסוף הוא חסם עליון שלו אבל מה ה c מייצג? למה צריך אותו בהגדרה? (ברור לדוגמא שאם ה c חוסם את ה n0 זו סתירה) אבל מה ההיגיון בלהכפיל מ c יותר מכך, כאשר מוכיחים O(גדול) מספיק למצוא c כלשהו(יכול להיות שרק עבור c כלשהו היא חסם עליון ועדיין נקרא לה חסם עליון? אולי יש אינספור c שזה לא כך והיא פתאום חסם תחתון? אז כיצד זה מוכיח) אבל כשמוכיחים o (קטן) צריך לכל c למה? יש לי כיוון אבל לא מ…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by imac,

הבנתי שאם מתחייבים לשנתיים מקבלים מסך LCD 17 של LG במחיר זול ביותר (מישהו יכול להגיד בכמה? אני לא זוכר כל כך..) ועוד שאלה, אני ב 012 כבר בערך 2-3 שנים.. אם אני אתחייב לשנתיים גם אני אהיה זכאי למבצע הזה ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by HiperPsY,

תמיד סיקרן אותי מה ההבדלים בין מאגנז יפהיפה לג'נט רגיל....במה הם שונים חוץ מהיופי?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by 114508534,

חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  20. יש תחרויות דביליות לגמרי, אבל יש תחרויות סבירות. השתתפתם פעם?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. פשוט צאו לרכב של אבא ושימו לידכם טסטר אמין

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by mgm90210,

האם ישנה אפליקציה לפייסבוק שמודיעה לי (אולי אזשהו ציפצוף או הודעה למייל) מתי חבר מסוים מתוך החברים שלי הוא כרגע און ליין בפייסבוק ?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  23. מעבד אינטל P2 266MHZ , בן 10 שנים!! , וביוס אוורד גם בן 10 ... ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by oFiR 22,

שלום לכם, רציתי לבקש מכם טובה. אני נוסע מחר ברכבת לת"א השלום (עזריאלי), ורציתי לדעת על איזה קו של דן אני צריך לעלות על מנת להגיע לרחוב בן יהודה 5? שזה יעבור גם באלנבי.. תודה רבה רבה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  25. טוב אז ככה אחרי ששיפרתי את הכתיבה בעברית שלי לרמה ניסבלת על חשבון יתעללות נפשית בחברי הפורום שהיו צריכים לצפות בכתיבה הגרועה שלי הגיעה הזמן לחצות גבול לעבר האנגלית אני מבין אנגלית מצוין רואה סדרות בלי תרגום וכו יודע לקרוא טוב מאוד אבל שזה מדובר על כתיבה -אם ראיתם את העברית שלי לפני חצי שנה ויותר -אתם באמת לא רוצים לראות את האנגלית שלי היום בקיצור יש מחשב ויש מקלדת השאלה מאיזה מקום להתחיל ? אני כל כך גרוע שאפילו מילה כמו THE לפעמים אני שוכח שמתחילה בT

• 108 תגובות
    • 14.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים