עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rofben,

היי האם זה נכון שכדי שאבן ירקן ניו זילנדית תהפוך לירוקה צריך לשרוף אותה? אם כן, באילו תנאים? תודה מראש, בני

2. Started by X-BLADE,

הסבר מדוע אין סדרה חשבונית כזאת:[מימין לשמאל]: 1,..........,3,.......,שורש מ20,

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, אני בן 16, החלטתי שבשנה הבאה אני נכנס לאחד הקורסים של ומשם להמשיך (כבר הוצע לי בכמה וכמה מכללות). אבל בינתיים אני לומד לבד, רואה איך זה ומשם כבר נראה לאן זה ילך(אם אני יאהב או לא). ברשותי ספר של מייקרוסופט: MCITP 70-647 Second Edition אבל אני מחפש ספר של סיסקו שעוסק ב- CCNA (במידה וקיים). אשמח לקבל מכם עזרה, זה ממש חשוב לי (:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358970,00.html מגניב

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

משעמם לי , וחשתי צורך לשים תמונה של החיה האהובה אלי אחרי העטלף המאיים על האנושות . נכון , ספאם והכל , וזה קצת יותר ספאמי מהקולות שתיש עושה , אבל עדיין , משעמם לי ואני חולה בבית , אז הרשתי לעצמי . ובאותה נימה , מישהו יודע איזה קולות מוציאה אלפקה ? ;D

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by Shasoosh,

This guy has reversed the Audio from the famous brainwashing scene in the recent Lost episode 7 - Not in Portland and found some ultra creepy audio. wtf?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by EyEOnE,

מחפש המלצה לאתר אינטרנט ישראלי שעוסק בסקירות של מחשבים ניידים.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. למי שמנוי לבזק, כמה אתם משלמים תעריף חודשי עבור "קו טלפון"? והאם גם לכם כתוב תשלום קבוע עבור "עפרוני אפור" 3.16 ש"ח? כמה עולה התקנת נקודה חדשה בבית? ולגבי התעריפים, האם התעריפים בבזק אחידים לכל הלקוחות? או שמה יש כמו בחברות הסלולאר תוכניות משתלמות יותר לשימור לקוחות? כנראה חודש הבא נעבור להוט למסלול 700 דקות לכל היעדים (11 שעות ו40 דקות) בתשלום קבוע של 90 ש"ח. וזה מוביל אותי לשאלה נוספת, בנקודת ההתחברות להוט, כמה טלפונים מקבלים? והאם צריך לשלם על נקודה חדשה בבית ואם כן כמה?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by UnPluggeD,

שלום, ראיתי את הסירטן http://www.youtube.com/watch?v=fkLSF4XSC7w ונורא אהבתי את השיר רקע מישהו אולי יודע מה השם שלו ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. http://www.ak47.ru/mindreader.htm ההוראות באנגלית: Plan any two-digit number (for example 54) Deduct from it the components of its number (for example 54 - 5 - 4 = 45) Find this number in the table and symbol, to which it corresponds. Imagine mentally to itself this mark and click on the square..In it this mark will appear למישהו יש מושג איך זה עובד?! עריכה: כן, אני יודע שהסקריפט לפעמים טועה, אבל לרוב הוא צודק, נא לא לכתוב פה הודעות חסרות משמעות של "טעה אצלי" וכו'.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Green,

שלום פעם היתה חנות שמוכרת מחשבים של MSI הם פירסמו את עצמם פה בתחתית הדף ועכשיו כבר לא מישהו מכיר את האתר שלהם? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by MODY69,

אהלן, היום התקשרתי לכמה פיצריות (אני גר בצפון הארץ, ככה שלא מדובר בהרצליה פיתוח או סביון) וגיליתי להפתעתי שהם רצו בין 90 ל- 140 ש"ח ל-2 משפחתיות. אני זוכר שלפני 5-7 הייתי קונה 2 משפחתיות ב- 50 כולל משלוח ו-2 בקבוקי 1.5 של קולה במתנה. לא שאני אוכל יותר מדי פיצה, אבל מעניין אותי לדעת. האם המחירים של הפיצריות באמת עלו עד כדי כך או שסתם התקשרתי ליקרנים? תודה, MODY

• 139 תגובות
    • 11.6k צפיות
  13. Started by 1nstall,

ערב טוב לכולם. פשוט עצוב שזהו שר הבטחון שלנו... http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8639 Install

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lev-27,

אחרי שהתאכזבנו פעם אחר פעם משואב אבק ביתי החלטנו לרכוש שואב אבק תעשייתי. כלומר מינימום שטויות. מנוע גרמני איכותי, פלסטיק גרמני עבה מכוער וזהו. העוצמה של השואב נמדדת ביחידות hPa ובסוגריים (Mbar) כמה זה ביחידות WSP? http://www.metabo.com/metabo/com/en/produkte/allpurposevacuumcleaners_specialsuctionunits/1200wattallpurposevacuumcleanerasa1202_6_01202_00.html

• 1 תגובה
    • 8.9k צפיות
  15. Started by yossik17,

חחח חשבתי על זה הרבה... או-קייי מי שאוהב טרנסים וכל זה ידבר על זה פה! איזה dj ,הרכב די-ג'ייס-וכל השאר ...שאתם אוהבים מי יותר טוב מי גרוע הכל.... :DJsmile:

• 43 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4749279&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 חחחח מסכן היא לא הייתה יכולה להתאפק אז קנתה מחרוזת יהלומים ב-800 ונשאר לה 200 אז קנתה לו 5200 אולטרה במקום מה שהוא ביקש שהוא נתן לה כסף לקנות 6800 אולטרה והסיבה היא ראתה מחרוזת קנתה אחרי זה הלכה ראתה נוידיה ניזכרה שהוא רצה כרטסי של נוידיה ואחרי זה ראתה אולטרה חשבה אהה זה בטוח זה חחח :s07: :silly:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחפש אתר דרכו אפשר להיכנס לאתרים אחרים שחסומים אצלי בעבודה לא מדובר על אתרי סקס unblockall.net לא שווה כלום, פותח לי רק את העמוד הראשון מישהו מכיר אתר אחר שכן עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ענקית הטכנולוגיה מציגה את Veo 3, מודל יצירת וידאו פוטו-ריאליסטי המשלב וידאו, דיאלוג ומוזיקה ביצירה אחת עם תוצאה מרשימה עד חרדה, לצד שורה של חידושים בתחום הבינה המלאכותית, ומאותתת על שינוי דרמטי בעולם התוכן הדיגיטלילכתבה

19. Started by ^HocK^,

הנה מכתב שנשלח בפורום של תפוז ע"י חייל קרבי..על התחושות שעוברות אצלו בזמן השירות... זה מאוד חזק ומרגש... לקרא ולהפנים... כי קרבי זה הכי אחי! :AR15:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by benor,

יש לי כבר כ -40 ש"ח באגורות אתם יודעים באיזה מקומות, אני יוכל להמיר אותם לשקלים?

• 15 תגובות
    • 11k צפיות
  21. היי חברים תוך כדי שאני גולש פה.. נזכרתי בשיר ישן ישן ומאוד מאוד נושן ועם זאת מאוד יפה לשיר קוראים life או לפחות ככה ניראה לי כי המילה לייף נאמרת שמה הרבה מאוד פעמיים זה הולך משהו כמו '' לייף , אוו לייף , אוו לייף , אוווווווווו לייף , טו טו טו טו'' מישהו מכיר ? זה ממש מציק לי ..

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by OutRaGe,

היי יש לי שאלה לגבי המספרים האלה : 5,37,12,27 האם הם מספרים טיפולוגיים ? חיפשתי על זה קצת מידע..לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by raiman1,

שלום לכולם! כיום אני בן 17.5 תלמיד כיתה י"ב, ואני מעוניין לעשות פסיכומטרי בכדי לנסות להתקבל לעתודה. המועד האחרון לשנה זו לעשות פסיכומטרי (כדי להתקבל בשנה הבאה לעתודה) זה 4-5 באפריל. השאלה שלי היא מה הסיכויים של בנאדם ממוצע להוציא פסיכומטרי 600 ומעלה בתנאים הבאים: 1) משקיע בממוצע שעה וחצי ללמוד לפסיכומטרי.(בערך חודש וחצי). 2) לומד לבד ללא קורס. 3) כמו שאמרתי אני בכיתה י"ב אז חומר כמו מתמטיקה למשל טרי בראש שלי... בנוסף אני אשמח לשמוע מאנשים שהלכו לעתודה, האם הם ממליצים על עתודה או לא (ולמה כמובן). ועוד שאלה קטנטנה לאנשים שעשו פסיכומטרי בשמינית, האם הלימוד וההשקעה בפסיכומטרי פגעו משמעותית בציוני הבגרות שלכם?? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 7.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים