עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerb1,

לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה... אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה בפייסבוק בפיירפוקס. עד עכשיו הכל היה תקין, לא עשיתי שום דבר מיוחד. ופתאום הפייסבוק נראה ככה: (לינק שיהיה אפשר לראות נורמלי) http://i51.tinypic.com/208h7hx.jpg וב Internet Explorer הכל תקין. ניסיתי למחוק עוגיות וכאלה שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

שאני שומע מוסיקה חזק, המחשב שלי מתחי ללרעוד שיש בומים, ;D, זה בסדר?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

תודה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אני סטודנט הנדסאי מכונות בשנה ב' כרגע לומד הידראוליקה שמתי לב שבמבחני מה"ט מבקשים להסביר מושגים כאלה ואחרים בנושא זה משהו שאני פחות מסתדר איתו ויותר קל לי עם נוסחאות אני מחפש איזה קובץ שיהיה בו הסבר על מושגי היסוד בהידרוסטטיקה והידרודינמיקה אני יודה מאוד מאוד למי שיוכל למצוא לי.. חיפוש בגוגל לא הביא לי לתוצאות רלוונטיות תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Aviko,

תחשבו איך זה להיות קטן, חסר אונים ללא אוכל, מים, בית חם, קורת גג ואהבה. ככה מרגישים אלפי כלבים, חתולים, וחיות נוספות שביתן הוא הרחוב. השנה אנו נעזור לחיות אלה לעבוראת החורף ונציל אותם ממות. ביום שבת הקרוב יום התרמה ענקי, זכרו קליק אחד מצלי חיים!!! לחצו על הלינק הבא: לחצו כאן תצילו חיים של אלפי גורים החיים ברחוב

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. נגיד עם קולה קפואה במקפיא אני עוד יכול להבין קצת כי זה עם גזים וזה יותר מסובך חח אבל מה עם נסטי? מה שקופא בעצם זה המיץ איך בעצם כשזה עובר מצב צבירה חזרה לנוזל כאילו נוספו יותר מים? הרי מה שקפא זה בדיוק מה שהיה בבקבוק ולא יותר (בקבוק חדש כמובן וסגור) מה גורם לזה ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אתה יודע טוב מאוד לפרסם את החנות הזולה שלך וכמה מחשבים יפים מכרת מנסה להגניב ואני מאמין ששולח לאנשים בהודעות פרטיות (AIRZONE*) איפה החנות שלך וכמה הנחה תעשה לו במיוחד כשאתה יודע שהוא מתכוון לקנות מחשב יקר כשפונים אליך להסיר את הכתובת מההודעות שלך - אתה לא מתיחס ("אדוני מתבקש לעזוב את המקום") אומר שאתה בעצם עושה לנו טובה שאתה מפנה לפה לקוחות שלך (מנצל את הידע שלנו בשביל לעשות בוחטות) אם אתה רוצה לפרסם בפורום או להיות affiliate של הפורום דבר עם אלכס הקברן הגדול שישלח לעמרי צ'ק שמנמן אם לא תפסיק עם זה עכשיו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש סרטים וסדרות שצולמו בשיטת תמונה-אחר-תמונה, כמו סדרות של פלסטלינה עם הארנב הזה וגם סאות'פארק. אם למישהו יש ידע בנושא או שהוא אפילו מקצוען בזה, אני אשמח לחוות דעת ולהמלצות מה לקחת בחשבון כי אני מתכנן להשתמש בשיטה הזו. אני אשמח לקבל חוות דעת נוספות בנושא.

9. Started by MiniMizer,

תנשקו לאפרים בתחת או שהוא יכסח אתכם! http://www.info.org.il/kissing.html שימו לב למסר הסמוי...

• 44 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by CrossFire,

תוכלו בבקשה להביא לי קישור של האתר שאפשר לעשות ברים בפורמים?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by yonm13,

אהלן, כפי שמרמזת הכותרת, תהיתי אם מישהו יודע באילו מחופי ת"א מותר לעשות על האש. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ZorD,

שלום לכולם. הייתי בחופשה קצרה מאז יום שבט והיום כשחזרתי שמעתי על שביטה כללית על החלפת השעון קיץ לשעון חורף ועוד... מישהו יכול להגיד לי האם היום בשעה 12 בחצות מחליפים את שעון הקיץ לשעון חרף? ואם אפשר גם אז על מה בידיוק תשפיעה השביתה הגדולה מחר? (תחבורה, בתי ספר, וכו"?) אני לא נימצא שלושה ימים ותיראו כמה דברים קורים.

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  13. אם תוכלו לעזור לי בכמה משפטים בתרגום לאנגלית אני אשמח: בהמשך לשיחתנו נכון להיום לאחר חודש החבילה עדיין לא הגיעה. עפ"י הפרטים שנתת לי הכתובת שלי אצלכם נכונה,לאחר בדיקה בדואר אצלי החבילה לא נמצאה לפיכך יש לי כמה שאלות: 1 אם אתם שולחים לי את החבילה שוב האם אני יחוייב בדמי משלוח שוב ? 2 אם אני רוצה להוסיף עוד פריט למשלוח האם אני עדיין יהיה חייב לשלם דמי משלוח או שאפשר יהיה להוסיף עוד פריט ללא דמי משלוח אשר כאמור שילמתי כבר בפעם הראשונה ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני מעוניין לדעת אם יש דירוג ליצירות טראנס החל מהתקופה שהוא פרח (כלומר מ-1992)

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by 00000,

אני נוסע בקרוב מאוד ורוצה לקחת מחשב ולתקשר עם המשפחה דרך האינטרנט. יש בערים מרכזיות לפחות? (ורשה, קראקוב וכו'...)

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  16. הם במבצע הקבוע השנתי של 10$ לחולצה, ואני מת לנצל את זה בפעם הראשונה. השאלה היא לגבי מידות... תכלס, אני נע בין S ל-M בארץ, בעיקר בגלל שאני יחסית נמוך. אני 1.70, וההיקף חזה (בשביל הטבלת מידות שלהם) הוא בערך 95-96. תכלס, אני מפחד מצד אחד שהחולצות יהיו ממש ארוכות עליי, ומצד שני שיהיו ממש צמודות עליי בחזה/ידיים. מישהו קנה משם ויכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by infer73,

שלום יום חמישי (ה-12) יש לי מבחנים ראשוניים לפרוייקט גאמא ורציתי לדעת מאנשים שעשו את המבחנים מה בדיוק יש שם ומה צריך לדעת... תודה חוץ מזה, יש עוד מישהו שעושה את המבחנים כאן?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by niki12,

K תמונות שהייתי קטן חיחיחיח כיום אני בן 18

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DXT,

הצטרפו בהמוניכם בשביל לרדת על אלכס! http://www.pchardware.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl עריכה: אפשר להצטרף בלי לרדת עליו (אבל רצוי... ;D)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מתחיל עכשיו סרט מעולה : מסע בין מעריצים רוצו לראות ! בערוץ YES 2.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  21. מישהו מכיר אתרים של חניות בארצות הברית שגם שולחים לארץ? כי הסתכלתי בכמה חנויות והמחירים שם הם בדיחה .. והרי אני יודע שאני מס על חלקי מחשב אז רק המשלוח שהוא בערך 50 דולר... אבל השאלה אם יש חניות שם שמספקות לארץ גם.. ואולי מישהו כבר הזמין מחול? ויכול לספר לי איך זה היה?

22. Started by BetZeFer,

זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by levyronen,

שלום מישהו יודע איפה אפשר פה בארץ להשיג חולצות כמו של הלוחמים בUFC יש להם חולצות אדירות של TAPOUT , WRRIOR, AFFLICTION וכאלה ממש בא לי על כמה כאלה ולא מצאתי פה בקניון למישהו יש מושג או יש כאלה?

• 35 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by HitmanX,

http://www.noshit.co.il/downloads/darda1.asf http://www.noshit.co.il/downloads/darda2.asf אין מילים פשוט :lol:

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. Started by enzo,

באיזו תחנת רכבת בת"א אני צריך לרדת כדי להגיע הכי מהר לגני התערוכה? זה חובה או שאפשר להבריז בלי שאף אחד ידע?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים