עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Access Denied,

למשהו יש לינק לדפי התשובות לפסיכומטרי?? כאילו רק את הדפים עצמם, לא מלאים או משהו... כדי לענות כמה פעמים על אותה בחינה..

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אני צריך לדעת מה המיקוד של העיר תל אביב (לא מיקוד פרטי של הבית שלכם, אלא מיקוד של העיר....) תודה ענקית למי שיודע!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  3. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  4. היי, מאחר וWOW אזל מכל החנויות בארץ, אני מחפש אתר מחו"ל ששולח לארץ (עם המלצות), עדיף מבריטניה. עכשיוו, אני חדש בתחום הקניות מחו"ל, רציתי לשמוע מניסיון של אנשים (בנוגע לאבטחה) על הקניות, לי אישית יש מאסטר קארד והייתי רוצה לדעת אם השירות של ישראכרד של הSECUIREV באמת הכרחי... תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

http://www.shvita2005.10x.co.il "לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק אז תקופת העוגמה הזאת נגמרת עכשיו! אם אין שינוי עד ל1.3.2005 אז רבותיי, אנו מכריזים על: שביתה!!" ^ אני חושב שהמשפט הזה ממצה את ה"שביתה" הזאת :-\

• 101 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. Started by DOGMA,

כרגע קיבלתי את משלוח הSkittles שלי מארה"ב, Ebay Rulez וSkittles OWNZ מי שלא טעם לא יבין את השגעון, זאת הסיבה שהאמריקאים שוקלים טונה וחצי, זאת הסיבה למה האנושות צריכה להמשיך להתקיים!!! פשוט טעם גן עדן הגיעו תוך 3 ימים, זה מה שאני קורא לה לוגיסטיקה מתקדמת לא הצואה של צה"ל שמכתב ממשרד בקריה צריך לעבור דרך בנקוק כדי להגיע למשרד השכן לו

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by DaMN,

יש לי מחשב ישן (מאוד) P166 ממש שמעל 100 MH היה "טיל". יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתו ? חשבתי על שרת, אבל לצערי הוא רק יאט לי את הרשת שכבר קיימת (והיא אלחוטית) יש רעיונות או שפשוט אני אחכה עד שהוא יהיה ענתיקה ויעשה מימנו $$$ (נאמר בצחוק...)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו מכיר משהו טוב? אני צריך רינגטונים לNOKIA 6100 אין לי מושג כמה פולי זה

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by DJ A.S,

כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  10. רבותיי! ביום שני הקרוב יש לי בגרות בע"פ באנגלית (Oral Exam), ואחת מהדרישות היא להכין פרוייקט על: רומיאו ויוליה או The Giver... אני בחרתי ברומיאו ויוליה, כי אני יותר מתחבר לזה וקשה לי (מבחינת שיעמום) לקרוא את The Giver. אני מחפש כל חומר/אתר שיכול לעזור לי בהכנת הפרוייקט (או להביא לי פרויקט מוכן, אפילו אם הפרוייקט כתוב בעברית [יותר טוב]) על שייקספיר, או אם יש לכם על The Giver (כן, אני נואש). באמת, חברים! כל תגובה עם אינפורמציה, ולו המעטה ביותר יכולה לסייע לי מאוד לקראת הפרוייקט הזה. אני בלחץ אטומי וממש אין לי מושג איך להצליח להכין את הפרוייקט הזה ליום שני, אז אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור לי *אפילו קצת* אל תתביישו לעשות את זה. כמו כן, אם אתם מכירים אתרים שמציעים תקצירים…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי כמו שרובכם יודעים עברתי טסט ואני רוצה לקנות מתנה כל שהיא למורה לנהיגה שלי אז תנו לי בקשה רעיונות למתנות תודה לכל העונים

• 107 תגובות
    • 22.2k צפיות
  12. Started by nehmia,

אני רוצה להעלות תמונות שלי לאיזשהו אתר ושחברים שלי יכלו גם לראות אותם...למשהו יש אתר כזה?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  13. רשום שאחד מהסעיפים של פגיעה בפרטיות הוא: "צילום אדם כשהוא ברשות היחיד"

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלומות! אני סטודנט לקרימינולוגיה\סוציולוגיה שעושה עבודת מחקר על האקרים\האקטיביסטים בישראל, אני בודק כיצד הם נתפסים בעיני עצמם והציבור; האם הם עוזרים להפיץ את הידע הטכנולוגי או שמא הם פורצים וירטואלים- בעקרון - סוציליזם מופשט \צדק חברתי או פשע וירטואלי. אני מחפש כ 60 האקטיביסטיםישראלים שיענו על שאלון אנונימי לחלוטין. למרות שזה ישמע מצחיק ודי פתטי למדי, שאני צריך להצהיר על עצמי שאינני נציג החוק, אני עושה זאת בפה מלא- אני אינני נציג החוק או הממשלה. אם אתם מעוניינים לעזור במחקרי זה או מכירים אנשים שמעוניינים לענות על שאלון שכזה (רק ישראלים),או מכירים אתרים של ישראלים על נושא ההאקטיביזם ו\או מכירים אנשים שיכולים לספר "סיפורי קרב" כגון "פרצתי לאתר של החיזבאללה ונשארתי לספר את ה…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. Started by lior26,

מי מכיר חברה זולה ורצינית שעובדת עם דילרים? אבל חברה באמת זולה ורצינית..בתחום המחשבים תודה לכם אנשים..

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by Or ei,

אני עוד שבועיים חוזר לצבא (דח"ש ) לגיוס שיריון ואני רוצה לקנות לי איזה מכונה שתחסוך לי קצת זמן וטירחה על הבוקר חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=126 מישהו מכיר אותה או שיכול להמליץ לי על איזה מכונה אחרת שעושה את העבודה וגילוח של מכונה זה מספיק טוב כדי שלא יגידו לי משהו?

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. שלום, למישהו יש אתר או מכיר מידע בנושא אורטופדיה? איזה כיסא, תמיכה גובה וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. יש לי בעיה והיא ככה... עשיתי כל מה שצריך במדריך... אבל שאני עושה קבל/שלח הוא מבקש ממני סיסמה ושם, אני שם אותם תוך כמה שניות הוא שוב עולה וכן הלאה... הנה החלון שקופץ- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שועל בעור כבשה, עריכה בפוטושופ CS הכבשה הכבשה בWALLA השועל (נערך, שוב) מנהלים בבקשה להעביר לגרפיקה, טעות שלי.

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3053603,00.html

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  21. המליונר סטיב פואסט מתקרב להשלמת המשימה שלו, לאחר מספר בעיות של דלק אתמול. שלוש ימים מסביב לעולם עם מטוס שנבנה במיוחד, בשביל אדם אחד, בלי עצירות ובלי תדלוק בכלל. המטוס נבנה במיוחד למשימה הזו, ומהווה אתגר הנדסי לא קטן... בשעות קרובות הוא הולך להשלים את המשימה עם הנחיתה... יש באתר הזה הכל, החל מנתוני זמן אמת על הטיסה ומיקום, וגם פרטים כללים לגבי המסלול וכל מה שמסביב: http://www.virginatlanticglobalflyer.com/MissionControl/Tracking/index.jsp

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איפה אני יכול למצוא אותו?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  23. היי, ברצוני לייבא אוזניית בלוטוט מחו"ל במשלוח דרך הדואר, השאלה אם זה יעבור במכ"ס מאחר וזה מוצר של תקשורת והבנתי שצריך אישור ממשרד התקשורת בשבל זה. כמו כן, האם יש מקום שאליו אני יכול להתקשר לברר או לשאול שאלות? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by R0ck,

http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=109&yr=2003 :lol:

• 79 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. Started by 888,

מי שהיה בThe Twilight Zone Tower of Terror שבדסני וורלד שבאורלנדו........ יוכל קצת לספר...... איך זה?... מפחיד כמו ששאומרים ? כמה פעמים המעלית נופלת?

• 11 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.