כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דעות בעד ונגד. ואני לא מתכוון ל: בעד: חרא פלאפון איכס נגד: מסריח גדול שמן הכל זבל אני רוצה לקנות אותו, כמה להציע עליו לדעתכם? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
-
עברתי לא מזמן סוף סוף לדירה משלי ואני רוצה לתלות כמה תמונות יפות על הקיר וכל התמונות שיש לקנות בחנויות ובשווקים הן ממש מגעילות, ואז עלה לי הרעיון שאני איקח תמונות מדהימות שאני מוצא באינטרנט ואהפוך אותן איכשהוא לפוסטר/תמונה ממוסגרת. איך ניתן לעשות את זה? למי אני צריך לפנות כדי להפוך תמונה ממחשב לפוסטר גדול ואיכותי? כמה זה יעלה בערך? צירפתי תמונה שממנה אני רוצה לעשות פוסטר כדי שתראו דוגמא... אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
למשהו יש מושג איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה באיזור השרון?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש קבוצה כזו שנקראת ORION ובתוכנות שלה יש מוזיקה נחמדה. רציתי לדעת האם יש אפשרות להשיג את המוסיקה הזו כדי לא לשמוע דגך התוכנות(כנראה בפורמט MIDI)?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בהשפעת הת'ראד הטפשי והמשובח בתולדות זון -> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110779.0 הכינוי שלי הוא לא עוד רוקפורד. נראה שלא מעט אנשים מוכנים לשכור את שירותי בתור רוצח שכיר על גלגלים, צריך להיות מעניין... הצעות (לא מגונות -שטרות בלבד) יתקבלו בברכה, לא תקף נגד ילדי ווראייטי, בעלי חיים בסכנת הכחדה (ראה ערך "פבל"), נשים בהריון, נשים שלא בהריון וחמשושים. תודה.
-
- 39 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/548540.html http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2004 המנצח הגדול הוא (תופים....): עסאם מח`ולף, ואחריו עמרם מצנע שהוציא 1,989 שקלים על וילון ללשכה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
עשיתי כבר את המבחנים, אבל הזמינו אותי שוב (קיבלתי את המכתב שאומר שאני צריך להתייצב בתאריך כזה וכזה וכו') השאלה שלי היא למה ???? הדבר הראשון שחשבתי עליו זה, שהמחשב נתקע לי ל5 דקות ואיבדתי קצת זמן אז הם רשמו אותי בטופס כזה(נראה שזה קורה להם לעיתים תכופות, אם כבר יש טופס מוכן, של תקלות וכמה זמן אבד וכו') אבל הבעיה היא שממה שאני הבנתי אי-אפשר לעשות את המבחנים פעמיים בשום פנים ואופן, והנה הם באים ונותים לי לעשות את זה שוב ! הייתכן ? מישהו יודע אולי למה הם עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי נשאר לי עוד בדיוק יום אחד להיות חייל בשירות סדיר, וחשבתי לנצל את הצבא עד תום... לפי מה שאני יודע\זוכר, ברשת ריקושט מוכרים את נעלי Salomon, ויש הנחה כלשהיא לחיילים, אני צודק ? בכל מקרה, יש לי בעיה עקרונית עם קניה ממקומות כאלה... מישהו מכיר מקום אחר שניתן לקנות בו את הנעליים הנ"ל ? או אולי המלצות לנעליים אחרות? ברמת העיקרון אני מחפש נעלי "הרים" (אני לא מחפש "נעליי ספורט", אבל אין לי התנגדות לנעליים שנחשבות לספורט אבל מסיביות יותר ולא עדינות כל-כך) שיהיו נוחות גם להליכה ממושכת..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ליד החותמת של ה"עבר" רשום שעה: וליד זה בעט כתוב 26 זה אומר 26 תשובות נכונות או שעה? מזתומרת 26 במידה וזה מתייחס ל"שעה" ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הכותרת בעיקרון אומרת הכל. ראיתי אתר כלשהו שמסביר איך לשנות משהו באוזניות שלי, ואני רוצה לעשות את זה כנראה. הבעיה היא שאני לא יכול להשיג את חומר הזה כיוון שאני לא יודע מה השם שלו בעיברית. מישהו יודע במקרה? תודה מראש לכל מי שיעזור. Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
האם זה אומר משהו על החנות? קצת מדאיג כי יש לי חומרה אצלם??? אולי אסור להזכיר שמות, אבל תחשבו על הפרסומת ל The Marker...
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להתקשר לפלאפון של מישהו מקנדה? יש לי פלאפון של ORANGE והקידומת שחבר שלי גר היא 403 אבל שאני כותב את המספר עם הקידומת הוא לא מקבל את ההודעה..
-
- 11 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
איזו מכונית לא הייתם רוצים שאבא יקנה לכם?... כלומר, על איזו מכונית אתם חולמים, כלומר על איזו מכונית הייתם רוצים לנהוג ולדעת שעמלתם קשות בשביל להשיג אותה? בקרוב הסקר.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי זה נותן לי רק סוגי קבצים של תמונות.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
זהו זה עוד חודש וקצת אני קונה רכב כבר סגרתי אם חבר שלי הוא כרגע לא עובד וקשה לא להחזיק את הרכב אני קונה מיצובישי לנסר GLX שנת 89 במצב מעולה!! עבר טיפול רק חסר לעשטות צביעה מחדש לגג כי הוא מתקלף ויש שם קצת חלודה קונה ב-8 אלף ש"ח כמובן יש שם מערכת סטריאו נחמדה רדיו דיסק של סוני 45X4 רמקולים של BOSS שיוחלפו בשני JBL ושני פיונר ומקדימה אולי אני ישים את הבוס וכמובן מגבר 800 וואט :jump:
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש פ-pop3 של Gmail. אבל שאני מקבל הודעה שהנושא שלה בעברית, אני רואה את הנושא בג'יבריש. יש למשהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.the-gadgeteer.com/the-free-ipod-project-article.html מה אתם אומרים רוצים לעזור לי או שלאכדאי מחוץ לאמריקה
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-