עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עשיתי כבר את המבחנים, אבל הזמינו אותי שוב (קיבלתי את המכתב שאומר שאני צריך להתייצב בתאריך כזה וכזה וכו') השאלה שלי היא למה ???? הדבר הראשון שחשבתי עליו זה, שהמחשב נתקע לי ל5 דקות ואיבדתי קצת זמן אז הם רשמו אותי בטופס כזה(נראה שזה קורה להם לעיתים תכופות, אם כבר יש טופס מוכן, של תקלות וכמה זמן אבד וכו') אבל הבעיה היא שממה שאני הבנתי אי-אפשר לעשות את המבחנים פעמיים בשום פנים ואופן, והנה הם באים ונותים לי לעשות את זה שוב ! הייתכן ? מישהו יודע אולי למה הם עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by vasser,

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. היי נשאר לי עוד בדיוק יום אחד להיות חייל בשירות סדיר, וחשבתי לנצל את הצבא עד תום... לפי מה שאני יודע\זוכר, ברשת ריקושט מוכרים את נעלי Salomon, ויש הנחה כלשהיא לחיילים, אני צודק ? בכל מקרה, יש לי בעיה עקרונית עם קניה ממקומות כאלה... מישהו מכיר מקום אחר שניתן לקנות בו את הנעליים הנ"ל ? או אולי המלצות לנעליים אחרות? ברמת העיקרון אני מחפש נעלי "הרים" (אני לא מחפש "נעליי ספורט", אבל אין לי התנגדות לנעליים שנחשבות לספורט אבל מסיביות יותר ולא עדינות כל-כך) שיהיו נוחות גם להליכה ממושכת..

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ליד החותמת של ה"עבר" רשום שעה: וליד זה בעט כתוב 26 זה אומר 26 תשובות נכונות או שעה? מזתומרת 26 במידה וזה מתייחס ל"שעה" ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. הכותרת בעיקרון אומרת הכל. ראיתי אתר כלשהו שמסביר איך לשנות משהו באוזניות שלי, ואני רוצה לעשות את זה כנראה. הבעיה היא שאני לא יכול להשיג את חומר הזה כיוון שאני לא יודע מה השם שלו בעיברית. מישהו יודע במקרה? תודה מראש לכל מי שיעזור. Anatoli.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. האם זה אומר משהו על החנות? קצת מדאיג כי יש לי חומרה אצלם??? אולי אסור להזכיר שמות, אבל תחשבו על הפרסומת ל The Marker...

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Red-AnGel,

כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by imber,

מישהו יודע איך אני יכול להתקשר לפלאפון של מישהו מקנדה? יש לי פלאפון של ORANGE והקידומת שחבר שלי גר היא 403 אבל שאני כותב את המספר עם הקידומת הוא לא מקבל את ההודעה..

• 11 תגובות
    • 8.8k צפיות
  9. איזו מכונית לא הייתם רוצים שאבא יקנה לכם?... כלומר, על איזו מכונית אתם חולמים, כלומר על איזו מכונית הייתם רוצים לנהוג ולדעת שעמלתם קשות בשביל להשיג אותה? בקרוב הסקר.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כי זה נותן לי רק סוגי קבצים של תמונות.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

זהו זה עוד חודש וקצת אני קונה רכב כבר סגרתי אם חבר שלי הוא כרגע לא עובד וקשה לא להחזיק את הרכב אני קונה מיצובישי לנסר GLX שנת 89 במצב מעולה!! עבר טיפול רק חסר לעשטות צביעה מחדש לגג כי הוא מתקלף ויש שם קצת חלודה קונה ב-8 אלף ש"ח כמובן יש שם מערכת סטריאו נחמדה רדיו דיסק של סוני 45X4 רמקולים של BOSS שיוחלפו בשני JBL ושני פיונר ומקדימה אולי אני ישים את הבוס וכמובן מגבר 800 וואט :jump:

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by *NightMare,

אז ככה אני משתמש פ-pop3 של Gmail. אבל שאני מקבל הודעה שהנושא שלה בעברית, אני רואה את הנושא בג'יבריש. יש למשהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. http://www.the-gadgeteer.com/the-free-ipod-project-article.html מה אתם אומרים רוצים לעזור לי או שלאכדאי מחוץ לאמריקה

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by 888,

מה מכונית החלומות שלכם?

• 172 תגובות
    • 14.8k צפיות
  17. Started by Access Denied,

למשהו יש לינק לדפי התשובות לפסיכומטרי?? כאילו רק את הדפים עצמם, לא מלאים או משהו... כדי לענות כמה פעמים על אותה בחינה..

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. אני צריך לדעת מה המיקוד של העיר תל אביב (לא מיקוד פרטי של הבית שלכם, אלא מיקוד של העיר....) תודה ענקית למי שיודע!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  20. היי, מאחר וWOW אזל מכל החנויות בארץ, אני מחפש אתר מחו"ל ששולח לארץ (עם המלצות), עדיף מבריטניה. עכשיוו, אני חדש בתחום הקניות מחו"ל, רציתי לשמוע מניסיון של אנשים (בנוגע לאבטחה) על הקניות, לי אישית יש מאסטר קארד והייתי רוצה לדעת אם השירות של ישראכרד של הSECUIREV באמת הכרחי... תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by The_overclocker,

http://www.shvita2005.10x.co.il "לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק אז תקופת העוגמה הזאת נגמרת עכשיו! אם אין שינוי עד ל1.3.2005 אז רבותיי, אנו מכריזים על: שביתה!!" ^ אני חושב שהמשפט הזה ממצה את ה"שביתה" הזאת :-\

• 101 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. Started by DOGMA,

כרגע קיבלתי את משלוח הSkittles שלי מארה"ב, Ebay Rulez וSkittles OWNZ מי שלא טעם לא יבין את השגעון, זאת הסיבה שהאמריקאים שוקלים טונה וחצי, זאת הסיבה למה האנושות צריכה להמשיך להתקיים!!! פשוט טעם גן עדן הגיעו תוך 3 ימים, זה מה שאני קורא לה לוגיסטיקה מתקדמת לא הצואה של צה"ל שמכתב ממשרד בקריה צריך לעבור דרך בנקוק כדי להגיע למשרד השכן לו

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by DaMN,

יש לי מחשב ישן (מאוד) P166 ממש שמעל 100 MH היה "טיל". יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתו ? חשבתי על שרת, אבל לצערי הוא רק יאט לי את הרשת שכבר קיימת (והיא אלחוטית) יש רעיונות או שפשוט אני אחכה עד שהוא יהיה ענתיקה ויעשה מימנו $$$ (נאמר בצחוק...)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו מכיר משהו טוב? אני צריך רינגטונים לNOKIA 6100 אין לי מושג כמה פולי זה

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by DJ A.S,

כנסו לאתר שלי עשיתי משהו נחמד בהתחלה.. http://www.djamirsh.kef.li/ ובפטושופ עשיתי את זה... ואז עשיתי חתימה מחלפת..

• 1 תגובה
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים