כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
-
איך אני יכול לקבל הזמנה לטורנטליץ' אני לא מכיר אף חבר שיש לו ויכול לשלוח הזמנה..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות מטרונום פשוט לשימוש עם גיטרה באזור רמת גן הכי זול שיש הכי טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שים 100 לבנים ללא סדר מיוחד בתוך חדר, שלו דלת וחלון אחד. אחרי כן הכנס לחדר שניים שלושה אנשים וסגור את הדלת. השאר את האנשים בחדר וחזור לאחר שש שעות על מנת לנתח את המצב. אם האנשים סופרים את הלבנים, הפנה אותם למחלקת הנהלת חשבונות. אם הם סופרים שנית תעביר אותם למחלקת מבדקים. אם יש אנדרלמוסיה בחדר העבר אותם להנדסה. אם הם מסדרים את הלבנים בצורה מוזרה, העבר אותם לתפ"י. אם הם זורקים את הלבנים אחד לשני, העבר אותם מידית לניהול פרויקטים. אם הם ישנים, העבר אותם לביטחון. אם הם שברו את הלבנים לחלקים קטנים, העבר אותם לטכנולוגיית מידע. אם הם יושבים ולא עושים דבר, העבר אותם למשאבי אנוש . אם הם אומרים שניסו לסדר את הלבנים בכמה אופנים, למרות שלא הזיזו לבנה אחת, העבר אותם למכירות.…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
לא איפשרו לי לפני כן להתגייס עקב תיק פלילי שהיה לי ועכשיו הוא נסגר למזלי ונתנו לי גיוס חדש לעוד עשרים יום ואני לא מוכן נפשית וכלכלתי להתגייס עדיין כי יש לי חברה שאני גר איתה ועוד לא הוצאנו את כל מה שאני צריך לגיוס ואין לי מספיק כסף אפילו לקנות גופיות חמות בשבילי איך אני מוציא דחיית גיוס לחודש מרץ לפחות
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
המועד ב' באנגלית שאלון F ו G באיזה שעה זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת שני דברים 1.איזה פרק אנחנו היום בערוץ 2 בניפ טאק ואיזה עונה זו? 2.כמה פרקים יש בעונה השניה של נמלטים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
לאחותי יש יום הולדת 12 היום ואני מחפש אתרים עם ברכות יפות ללא תשלום... למישהו יש רעיונות לאתרים ואולי גם למתנה(הבנות שביניכם -אם יש פה...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מאוד מעניין לבדוק מה אתם חושבים על המתקפה ( שלדעתי היא מאוד חיובית) ואם הם לא מבינים אחרת הם צריכים לקבל את זה ביד חזקה!!! והאם היא תגרור למשהו טוב? ??? ??? :argue:
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
תששששששש ראיתם את גיל ריבה O0 את הצלב שיש אליו ונינט איך עשו אותה נראת כמו סבתה מננע . חשבתי דווקא שיהיה יפה אבל ..... זה לא קרה
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
משהו מכיר אולי באינטרנט מילון שיכול לתרגם לי מילים מעברית לערבית ספרותית.... תודה לעוזרים נ.ב אני חייב שזה יהיה בערבית ספרותית ...יש לי עבודה להגיש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לאחר שיחה עם -=^R0ckF0rD^=- על המחשב שלי , ציינתי שלי יש מסך 17 שטוח , הוא התפלא כמובן שעם מחשב כמו שלי אין לי מסך 19 שטוח , לו יש מחשב די בינוני ( gf2 mx עם p3 733 ) ומסך 19 שטוח ( Samsung 19 959NF נדמה לי ) . עלה בראשי הרעיון מה עדיף , מחשב איכותי עם מסך 17 או מחשב בינוני עם מסך 19 שטוח איכותי .
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אהלן... אחרי שקראתי כמה ביקורות שקטלו לחלוטין את הסרט הנ"ל החלטתי שאני בכל זאת אלך לסרט הזה...ורק בגלל שהיה משעמם [ואם תשאלו אותי- אני שונא את סדרת המשחקים HITMAN..אף פעם לא התחברתי למשחקים האלה והם נראו לי משעמים..מה גם שSPLINTER CELL תמיד היה אלטרנטיבה טובה יותר] ולהפתעתי - זה היה אחלה סרט...קשה לי להאמין שקטלו את הסרט כ"כ, אבל הסרט פשוט זורם, קטעי פעולה אדירים, עלילה סבבה לגמרי עם כמה טוויסטים, אווירה מצוינת ואחלה שחקנים. [פשוט הזרימו שם חופשי את הקאסט של "אבודים" ו"נמלטים"]. עוד יש לציין שהשחקין הראשי שנבחר להיות סוכן 47 עושה עבודה נפלאה, וזה לאחר שהייתי בטוח שהוא הכי לא מתאים שיכול להיות לסרט שכזה. אם בקיצור ולעניין - אני ממליץ לאנשים ללכת לסרט הזה, הוא הרבה הרבה הרב…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי, אנחנו עכשיו לקראת עיצוב מחדש של הסלון ואנחנו רוצים להסתיר את הטלוויזיה וכל הנספחים שלה (ממיר, ראוטר, כבלים) ככה שהטלוויזיה תהיה חשופה רק כשצופים בה. הרעיון שיש לי עכשיו שלקחתי ממדריך שקראתי (תראו פה http://www.kolhazman.co.il/454996 ) זה להזמין לסלון ארון קיר גדול לאחסון שזה משהו שאנחנו צריכים בלי קשר, אבל כזה שלא נראה כמו ארון אלא יותר כמו קיר מעוצב (בלי ידיות בולטות), שזה עניין עיצובי סה"כ. אבל האתגר מבחינתי זה איך לתכנן מראש בצורה נכונה את השילוב של הטלוויזיה בארון הזה - מישהו עשה את כזה דבר פעם ויש לו טיפים בשבילי? צריך לעשות הכנה של החשמל והחיבורים בקיר ולהתאים לזה את המיקומים בארון, נכון? ואיך יוצרים גישה לכל הכבלים ככה שיהיה אפשר לטפל בהם אם צריך? ואיך מוודאים…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סיפוור הזוי (לא שלי) מפורום אקט-מוזיקלי. חשבתי לשתף, אז הנה. (יש לינק ישיר.. אך חייבים להירשם כדי לקוראו)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם כל מכשיר חשמלי נטען צריך הטענה ראשונה ארוכה או שזה תלוי בסוג הסוללה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו כסא חצר מפלסטיק שמשענת היד שלה נשברה. אפשר להלחים אותה בחזרה? אם כן-איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח משהו ליום הולדת למישהי באי מייל . מישהו מכיר אתר טוב עם דברים כאלו חמודים שקופצים או משהו חמוד אבל ממש שווה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
עונת שוברי הקופות הקולנועית מתחילה בקרוב מאוד, והאולפנים השונים מתחילים להעלות הילוך עם קדימונים חדשים ליצירות השאפתניות שלהם שנת 2016 כבר סיפקה לנו מספר להיטי-על מתחום האקשן ומתחום גיבורי העל של עולם הקולנוע, אך נראה כי זה היה רק הסיפתח – ויש עוד ערימה של כותרים משמעותיים שעתידים להגיע אלינו בחודשים הקרובים, בהשקעה כספית גדולה ועם ציפיות גבוהות לפדות את הצ'קים שהושקעו בהם. מצידם של אולפני דיסני נקבל בחודש אוקטובר 2016 את Doctor Strange, גיבור חדש וייחודי שמצטרף לחבורה המצליחה ביותר שהם בנו בשיתוף פעולה נהדר עם Marvel. הסרט המסקרן זכה לטריילר ראשון שמציג רק מעט מסיפור הרקע של הדוקטור, בכיכובו של בנדיקט קמברבאץ' ובשיתוף פעולה עם צוות שכולל את רייצ'ל מקאדמס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני ראיתי פעם ב MSN אתר עם פרסום הפתרונות והטפסים המלאים אבל פיספסתי אותו לפני ששמרתי, מישהוא מכיר איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-