כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אם בטעות שלחתי בפייסבוק בהודעות פרטיות שיחה שלמה ביני לבין מישהו אחר לארכיון יש לי דרך להחזיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ממליצים עליה? איך היא? אם אני ממש לחוץ בתקציב ללכת עליה או שיש אחרות? הבנתי שהיא מריצה HD מעולה עם כתוביות והכל. עולה איזה 1800 אם אני לא טועה עם אחריות והכל מה תגידו עליה? בעיקר אשמח לשמוע את הסרונות שלה שכבר הספקתם להכיר תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
שאלה ממש קשה,לא הצלחתי לפתור. אשמח אם תעזרו. מצא את אורכו של המיתר הקצר ביותר של המעגל x^2+y^2-4x-8y+10=0 העובר דרך הנקודה (2;1) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
הי מה קורה אחים שלי אני ראיתי את ה6 הראשונים השלושה הראשונים דיי גרועים אבל הרביעי החמישי והשישי פשוט שולטים עם המוזיקות רקע המגניבות והאנימציה המדהימה של DBZ אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה ככה לכבוד החג אני רוצה לנסות להכין תמד ביתי אבל לא מצאתי מתכון מדוייק וברור באינטרנט אז חשבתי להסתמך על הנסיון שלכם. במתכונים באינטרנט, הכמויות לא מדוייקות- היחס בין הדבש למים, כמות השמרים, סוג השמרים (שמרי יין או שמרי בירה, שמרים נוזליים או מוצקים). לא ברור לי גם במדוייק כמה זמן להשאיר את זה סגור בכלי, חלק אומרים חודשיים וחלק ממליצים שנתיים. כמו כן יש כאלה שמוסיפים קינמון באיזשהו שלב של הבישול וכו' אשמח לקבל ממישהו (עם נסיון שלו או של חבר- עדיף) מתכון טוב, ומדוייק כדי להכין תמד ביתי טוב. תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלפתי את כל הסכינים עד הסוף, ואני לא יודע איך לקפל אותם בחזרה. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום ברצוני להזמין מוצר מחו"ל, אותו אני לא מוצא בארץ. השאלה היא אילו חנויות/אתרים בחו"ל שולחות לישראל, ואיזה סכום כסף נוסף אשלם עליו - מעמ/מכס, משלוח. או מהי הדרך הכי פשוטה/זולה להזמין מחו"ל - מאיזה אתר. אולי למישהו שיש מסיון בזה יוכל לעזור. הנה המוצר ומידע עליו כמו גודל ומשקל: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3400031&csid=ITD&body=WARRANTY#tabs תודה - כמובן. תודה בכל מקרה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול במחיר של 200$ ורציתי לשאול כמה שאלות במקרה ומישהו ידע לענות לי אני אשמח... עם איזה מוצרים המכס עושים בעיות ואם זה תלוי בסכום מסויים? תודה מראש אביב
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים להירשם לשם.. ישנה תוכנית של 6 חודשים שעולה 3000+ שקל לאדם.. האם מישהו שמע משהו על הקורסים הנ"ל? האם הם שווים את המחיר הזה? כדאי להירשם? האם הלמידה אפקטיבית?.. תשפכו תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים נעזרתי די הרבה בפורום וקראתי מלא דיונים, לקראת קניית מחשב חדש. יש שני דברים שמאוד הפריעו לי בכל הדיונים: 1. אנשים שממליצים על מוצר מסוים הרבה פעמים לא מסבירים למה, אלא רק זורקים את שם המוצר. תמיד כדאי לגבות את ההמלצה בהסבר, אפילו של משפט אחד. 2. במקום לכתוב את שם המוצר נותנים לינק לחנות. זה סתם מיותר, גורם לנו לפתוח עוד ועוד חלונות, ומסבך את הקריאה. אם כבר אתם רוצים לתת לינק עדיף לתת אותו בנוסף לשם המוצר. מקווה שתתחשבו בעניין ותודה מראש (ותודה גם על כל העזרה בפורומים השונים!), צביקה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אשמח לקבל מחברי הפורום המלצות לאתרי חומרה ותוכנה רציניים ואני מדגיש רציניים ברחבי הרשת שמהם אוכל להרחיב את הידע ולהתעדכן בכל הקשור בנושא. (אם מישהו מכיר גם אתרים טובים בנושא שפות תיכנות אשמח לקבל כתובות.) תודה רבה! *אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אבקש להעביר אותה לפורום המתאים, פירסמתי את האשכול בפורום זה כי זה הפורום שמצאתי לנכון לפרסם בו*
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
התחרות של הטניס איזה תאריך? ואיפה משדרים?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אהלן אהלן, חבר שלי רוצה שאני אוציא לו את הסולו של השיר הזה משמיעה. והוצאתי אותו אבל גילמור משתמש בו באפקטים שאני לא מצליח לזהות, ולא יודע איך קוראים להם. אם תוכלו לעזור אני אודה לכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ותודה מראש לזה שייספק את התשובה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת אם יש חומר מסודר שאפשר ללמוד דרכו את התכנים של הקורסים האלו ? מן הסתם יש ספרים רשמיים של הקורסים האלו. השאלה אם יש אותם באינטרנט ? ואם אין אז אם אפשר לקנות אותם וכמה זה צריך לעלות ... גם אלטרנטיבות (לא בהכרח ספר של MICROSOFT או CISCO ) זה טוב ד"א איזה הסמכה נחשבת האיכותית ביותר ?
-
- 1 תגובה
- 5.6k צפיות
-
-
שלום ביום שבת בערב ב6 וחצי קיבלתי 3 גימלים מתי אני צריך לחזור לבסיס? ביום רביעי בבוקר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עליכם לתת פקודות קצרות ולעניין כגון: קפוץ, תרקדי, תתחבקו, תשירו, דברו, תתפשטי(תראו מה קורה) וכדומה http://www.otherway.co.il/?CampID=44&BannID=44_1&rightURL=OK נחמד מאוד
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-