עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benib,

^^^ תודה!

2. Started by benor,

שלפתי את כל הסכינים עד הסוף, ואני לא יודע איך לקפל אותם בחזרה. מישהו?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by b3ta0,

שלום ברצוני להזמין מוצר מחו"ל, אותו אני לא מוצא בארץ. השאלה היא אילו חנויות/אתרים בחו"ל שולחות לישראל, ואיזה סכום כסף נוסף אשלם עליו - מעמ/מכס, משלוח. או מהי הדרך הכי פשוטה/זולה להזמין מחו"ל - מאיזה אתר. אולי למישהו שיש מסיון בזה יוכל לעזור. הנה המוצר ומידע עליו כמו גודל ומשקל: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3400031&csid=ITD&body=WARRANTY#tabs תודה - כמובן. תודה בכל מקרה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Spring_K,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול במחיר של 200$ ורציתי לשאול כמה שאלות במקרה ומישהו ידע לענות לי אני אשמח... עם איזה מוצרים המכס עושים בעיות ואם זה תלוי בסכום מסויים? תודה מראש אביב

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. ההורים שלי רוצים להירשם לשם.. ישנה תוכנית של 6 חודשים שעולה 3000+ שקל לאדם.. האם מישהו שמע משהו על הקורסים הנ"ל? האם הם שווים את המחיר הזה? כדאי להירשם? האם הלמידה אפקטיבית?.. תשפכו תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. תודה רבה לעונים...

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. בימים האחרונים נעזרתי די הרבה בפורום וקראתי מלא דיונים, לקראת קניית מחשב חדש. יש שני דברים שמאוד הפריעו לי בכל הדיונים: 1. אנשים שממליצים על מוצר מסוים הרבה פעמים לא מסבירים למה, אלא רק זורקים את שם המוצר. תמיד כדאי לגבות את ההמלצה בהסבר, אפילו של משפט אחד. 2. במקום לכתוב את שם המוצר נותנים לינק לחנות. זה סתם מיותר, גורם לנו לפתוח עוד ועוד חלונות, ומסבך את הקריאה. אם כבר אתם רוצים לתת לינק עדיף לתת אותו בנוסף לשם המוצר. מקווה שתתחשבו בעניין ותודה מראש (ותודה גם על כל העזרה בפורומים השונים!), צביקה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  9. 1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by aviel1988,

אשמח לקבל מחברי הפורום המלצות לאתרי חומרה ותוכנה רציניים ואני מדגיש רציניים ברחבי הרשת שמהם אוכל להרחיב את הידע ולהתעדכן בכל הקשור בנושא. (אם מישהו מכיר גם אתרים טובים בנושא שפות תיכנות אשמח לקבל כתובות.) תודה רבה! *אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אבקש להעביר אותה לפורום המתאים, פירסמתי את האשכול בפורום זה כי זה הפורום שמצאתי לנכון לפרסם בו*

11. Started by bumpd,

ההורים שלי רוצים לטוס לשם אבל מפחדים שזה מקום שמיועד בערך לצעירים,שמלא בדיסקוטקים פאבים ובארים??????או שאני טועה?. וזה לא מקום שמיועד לצעירים אלא לכולם.....?במיוחד שהוא קרוב לוורנה שזו עיר שבטוח לא מיועדת לצעירים.? זה דיי חשוב אז אני יודה אם תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  12. Started by harbinger,

התחרות של הטניס איזה תאריך? ואיפה משדרים?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  13. אהלן אהלן, חבר שלי רוצה שאני אוציא לו את הסולו של השיר הזה משמיעה. והוצאתי אותו אבל גילמור משתמש בו באפקטים שאני לא מצליח לזהות, ולא יודע איך קוראים להם. אם תוכלו לעזור אני אודה לכם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. השאלה בכותרת ותודה מראש לזה שייספק את התשובה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. פרי עמלו של מאור בר:

16. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם יש חומר מסודר שאפשר ללמוד דרכו את התכנים של הקורסים האלו ? מן הסתם יש ספרים רשמיים של הקורסים האלו. השאלה אם יש אותם באינטרנט ? ואם אין אז אם אפשר לקנות אותם וכמה זה צריך לעלות ... גם אלטרנטיבות (לא בהכרח ספר של MICROSOFT או CISCO ) זה טוב ד"א איזה הסמכה נחשבת האיכותית ביותר ?

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  17. Started by asaf556,

שלום ביום שבת בערב ב6 וחצי קיבלתי 3 גימלים מתי אני צריך לחזור לבסיס? ביום רביעי בבוקר?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Aviv Bromberg,

עליכם לתת פקודות קצרות ולעניין כגון: קפוץ, תרקדי, תתחבקו, תשירו, דברו, תתפשטי(תראו מה קורה) וכדומה http://www.otherway.co.il/?CampID=44&BannID=44_1&rightURL=OK נחמד מאוד

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by ofirr,

בדימונה אין כלום. מה שנותר לי זה ב"ש. יש המלצות? ואם כן תציינו מה יש מיוחד במקום. ובלי פורום, פורום לקחתי בחשבון והבנתי זה בחוץ ובפנים זה ל22+ . מחפש ל17+ .

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  20. למשל כאלה ציורים שאפשר לעשות בפלא כמו =] וכאלה דברים, פעם ידעתי גם לעשות לב מכירים אתרים עם כאלה דברים?

21. Started by UNDERDOG,

http://video.google.com/videoplay?docid=-2582823748436280653

22. Started by ריקה,

שלום, אנחנו בית-ספר חינוך מיוחד לתלמידים בעלי לקויות למידה מורכבות. בית ספרנו נותן מענה נרחב ומשמעותי ביכולת שלנו לעקוף את הלקות ולהוביל את התלמידים להישגים לימודיים משמעותיים. לצערנו בשל מורכבויות שונות, התחום הטכנולוגי בבית הספר מאוד דל. כיום לחטיבת הביניים אין כיתת מחשבים, בימים אלו אנו מנסים להשיג תרומות של מחשבים להקמת כיתת המחשבים הראשונה של חטיבת הביניים. אנו זקוקים למחשבים משומשים במצב טוב שיכולים לשמש את כיתת המחשבים שברצוננו להקים. התשתית כבר מוכנה- רק לא השגנו מספיק מחשבים. אם יש ביניכם שעובדים בחברות אשר מחליפות מחשבים בתדירות גבוהה ויכולות לתרום עבורנו מחשבים במצב טוב- אודה שתקשרו אותי על-מנת לקדם את הפרוייקט החשוב ת…

23. Started by DOR_2911,

חדש הוא עולה 2200 http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 אז שווה לקנות אחד משומש (בלי אחריות) ב 1500?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  24. Started by roilevi,

קניתי מברגה עם מטען לבטריות בארה"ב. על המטען רשום : INPUT : 120 VAC ~60Hz 0.58A OUTPUT: 7.2-14.4V DC 1.9A 1.9A האם אני יכול לחבר את המטען ישירות לרשת החשמל בארץ ??? האם המטען עלול להתקלקל אולי הסוללה??? אם לא , האם יש מתאם שמעביר מ 220 ל 120 ???? משהו זול ??

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. Started by Black_eagle,

שלום. אפשר בבקשה לדעת איזה מענקים סבסודים מקבלים בשחרור מצהל? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.