כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את המנגינה לא חובה את השיר אבל שתיהיה באיכות נורמאלית תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני לא יודע איך היא נקראית בשמה המלא אבל מה שאני כן יודע זה.. F C זה מאוד מאוד חשוב לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום. לא הלכתי לבית הספר כחודשיים, וחסר לי את רב החומר שצריך לדעת למבחן המגן \ מתכונת. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במציאת חומר לימודי שצריך לדעת כדי להתכונן מחר למבחן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום. אני עושה עבודה על יהודי בודפשט במלה"ע השנייה. אני חיפשתי וללא הצלחה חומר על יהודי הונגריה לפני מלה"ע השנייה עם דגש על חיי היום יום שלהם כמו עיסוקים עקריים, תנועות נוער, בתי ספר וכ'ו אולי תוכלו לעזור לי למצוא חומר כי אני כרגע עובד עצות :'( אני אדבר עם יד ושם בקרוב אך רציתי להתחיל ולעבוד אז אם תוכלו לעזור לי למצוא כצת חומר לפני תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
טוב אם מישהו מכיר חניות למכירת כרטיסי מסך למקום קוראים : גן זו (סין) או בסינגפור אם מישהו מכיר חנויות. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך תעזרה שלכם, אני צריך חנות בארצות הברית, שיש לה את המוצרים הבאים: STEELPAD S4-פאד לעכבר CHAINTECH AV-710-כרטיס קול וסנהייסר (אין לי כח לכתוב את זה באנגלית) pc150 החנות לא חייבת לשלוח לארץ, אני שולח את הדברים לניו יורק, אבל היא כן חייבת לקבל כרטיס אשראי ישראלי (מה שNEWEGG לא מקבלת) אם יש חנות שיש לה רק את הSTEELPAD ואת הכרטיס קול גם טוב, האוזניות זה פחות חשוב
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
או קי אני לא יודע איך להגדיר בדיוק אבל יש טראנס הולך חזק במיוחד במסיבות היום מתחיעל כזה עם תקיעת שופר נשמע סגנון אייל ברקן תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמעתי היום כמה טראנסים ברוסית שאהבתי, אני רק לא יודע איך קוראים להם. אני יודע שהראשון מוכר וישן ויש בו את המילה פסוואצ'ה(דוגי סטייל ) ועוד טראנס נחמד שהזמר אומר כזה שחלב זה בריא, אבל וודקה יותר. אז.. אם מישהו יוכל לרשום לי את השם של הטראנסים הנ"ל בעזרת הקצת מידע שנתתי למעלה(מה לעשות, זה רק מה שאני זוכר), אז אחלה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , השאלה היא איפה אפשר למצוא כובע לגוונים בשיער ? תודה. (מי שלא יודע למה אני מתכוון , זה כובע שקוף עם חורים.)
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא כתוביות לסרט ???OLD SCHOOL ואם אתם רצים לאתר nfoil.com אז תוורתרו כי אין שם... ובכלל מאיזה עוד אתר אפשר להוריד היום תרגומים אחרי שסגרו כולם?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי ממי שנוסע לחו"ל שאמצא לו מאגר משפטים חיוניים באנגלית לתהמצאות בחו"ל כדי שהוא יוכל להסתדר. מישהו מכיר אתר שמסכם משפטים חיונים כאלה? אתם יודעים,משפטים שעוזרים בשדות תעופה,בהזמנה בבתי מלון וכו...
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים או סתם מסמכים שמסבירים כל מיני נושאים במחשבים בעברית ???
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מיני בר לחדר , לא משהו מפוצץ..קטן כזה שיתאים באורך שלו לבקבוק גדול (1.5 ליטר..) ורוחב בערך ל4 בקבוקים .. בערך עד 400 ש"ח. יש משהו כזה? חיפשתי בזאפ וראיתי מלא , ואני פשוט לא מבין במיני ברים.. אשמח לעזרה. תודה רבה, ואני יודע שזה לא קשור אבל בהצלחה בבגרות מחר בלשון למי שניגש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני רודף אחרי חנויות ואנשים בתי ספר שרתים של בתי ספר ובאינטרנט כדי למצוא (בתשלום) מקלדת AT ישנה במצב שמור וטוב עם מקשים רעישים(בלחיצה על הכפתור יש רעש כמו הלחצן של הריסט ככה היא בנויה ולא גומי כמו היום) תמונה של מה שאני מחפש אולי אתם תוכלו לעזור להפנות אותי למישהוא הנכון תודה לעוזרים...הינה למטה המיקלדת שאני מחפש עם חיבור AT ישן... [attachment deleted by admin]
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום עוד חודש חבר שלי מתגייס לצה"ל ואני וחברים שלי רוצים שיטעם קצת את הנאות החיים - שזה אומר סקס עם בחורה אם יש פה חברה שמכירים מכון בריאות ברמה שלא עולה הרבה כסף באזור המרכז אשמח לקבל פרטים אני צריך כתובת ושם .
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שיום שלישי יש מפגש מחלקתי ועדין לא קניתי שום מתנה למחלקה. תנו רעיונות למשהו מקורי שישמש את כל חברי המחלקה. נמאס כבר מהמסגרות והתמונות, לא יצירתי בעליל. חשבתי אולי לקנות סט קפה. הקטע שהם איזה 9 אנשים במחלקה וצריכים בקרוב להגיע עוד כמה חבר'ה חדשים. כל רעיון התקבל בברכה. טווח מחירים לא כזה חשוב. כמובן שלא יהיה מוגזם מידי. תודה והמשך יום נעים לכולם.
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות עבודת גמר במחשבים (עוד 4 יח' חוץ מ-5 שאני לומד עכשיו ) עשיו אני חושב כבר כמה זמן, על רעיונות, אולי תוכלו לעזור לי... אני צריך משהו שאפשר לעשות עליו עבודת גמר, בתכנות או באינטרנט (עדיפות לאינטרנט ) עכשיו אני ריק מרעיונות ... אני צריך את עזרתכם במציאת רעיון תודה רבה. ד"א חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי כלום!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדגם הספציפי שבתמונה, אני אודה לך מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנת באיזור הרצליה רעננה כפר סבא שמוכרת את הנעל:http://www.brooksrunning.com/prod.php?k=23660&p=BSI41196 יש לציין שעברתי כול חנות ספורט אפשרית בהרצליה ואף אחת לא מוכרת... חיפשתי גם בגולל ולא מצאתי.. =( תודה אבי.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-