עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JHONLEV,

אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by g_s,

מישהו יכול לעזור לי למצוא כתוביות לסרט ???OLD SCHOOL ואם אתם רצים לאתר nfoil.com אז תוורתרו כי אין שם... ובכלל מאיזה עוד אתר אפשר להוריד היום תרגומים אחרי שסגרו כולם?

3. שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. שלום, התבקשתי ממי שנוסע לחו"ל שאמצא לו מאגר משפטים חיוניים באנגלית לתהמצאות בחו"ל כדי שהוא יוכל להסתדר. מישהו מכיר אתר שמסכם משפטים חיונים כאלה? אתם יודעים,משפטים שעוזרים בשדות תעופה,בהזמנה בבתי מלון וכו...

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  5. שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by LIOR42,

אני מחפש מדריכים או סתם מסמכים שמסבירים כל מיני נושאים במחשבים בעברית ???

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  7. שלום.. אני מחפש מיני בר לחדר , לא משהו מפוצץ..קטן כזה שיתאים באורך שלו לבקבוק גדול (1.5 ליטר..) ורוחב בערך ל4 בקבוקים .. בערך עד 400 ש"ח. יש משהו כזה? חיפשתי בזאפ וראיתי מלא , ואני פשוט לא מבין במיני ברים.. אשמח לעזרה. תודה רבה, ואני יודע שזה לא קשור אבל בהצלחה בבגרות מחר בלשון למי שניגש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. כבר כמה חודשים שאני רודף אחרי חנויות ואנשים בתי ספר שרתים של בתי ספר ובאינטרנט כדי למצוא (בתשלום) מקלדת AT ישנה במצב שמור וטוב עם מקשים רעישים(בלחיצה על הכפתור יש רעש כמו הלחצן של הריסט ככה היא בנויה ולא גומי כמו היום) תמונה של מה שאני מחפש אולי אתם תוכלו לעזור להפנות אותי למישהוא הנכון תודה לעוזרים...הינה למטה המיקלדת שאני מחפש עם חיבור AT ישן... [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by תינוק22,

שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה

10. לצוות הפורום שלום עוד חודש חבר שלי מתגייס לצה"ל ואני וחברים שלי רוצים שיטעם קצת את הנאות החיים - שזה אומר סקס עם בחורה אם יש פה חברה שמכירים מכון בריאות ברמה שלא עולה הרבה כסף באזור המרכז אשמח לקבל פרטים אני צריך כתובת ושם .

11. Started by EyEOnE,

אהלן, מסתבר שיום שלישי יש מפגש מחלקתי ועדין לא קניתי שום מתנה למחלקה. תנו רעיונות למשהו מקורי שישמש את כל חברי המחלקה. נמאס כבר מהמסגרות והתמונות, לא יצירתי בעליל. חשבתי אולי לקנות סט קפה. הקטע שהם איזה 9 אנשים במחלקה וצריכים בקרוב להגיע עוד כמה חבר'ה חדשים. כל רעיון התקבל בברכה. טווח מחירים לא כזה חשוב. כמובן שלא יהיה מוגזם מידי. תודה והמשך יום נעים לכולם.

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. שלום אני רוצה לעשות עבודת גמר במחשבים (עוד 4 יח' חוץ מ-5 שאני לומד עכשיו ) עשיו אני חושב כבר כמה זמן, על רעיונות, אולי תוכלו לעזור לי... אני צריך משהו שאפשר לעשות עליו עבודת גמר, בתכנות או באינטרנט (עדיפות לאינטרנט ) עכשיו אני ריק מרעיונות ... אני צריך את עזרתכם במציאת רעיון תודה רבה. ד"א חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי כלום!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדגם הספציפי שבתמונה, אני אודה לך מאוד. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by שייט לעתיד,

שלום מישהו מכיר חנת באיזור הרצליה רעננה כפר סבא שמוכרת את הנעל:http://www.brooksrunning.com/prod.php?k=23660&p=BSI41196 יש לציין שעברתי כול חנות ספורט אפשרית בהרצליה ואף אחת לא מוכרת... חיפשתי גם בגולל ולא מצאתי.. =( תודה אבי.

15. Started by JHONLEV,

לפני ככה 5 שנים הייתה סידרה טלוויזיה שבא מרי קייט ואשלי שיחקו לסירוגין (הן היו קטנות מאד שמה), ובקיצור היו מלא אנשים שגרו בבית אחד , והיה להם כלב, ולמרי קייט היו שתי אחיות גדולות , אחת בת 13 והשנייה קצת שמנמונת , בת ככה 16! אני כלכך אהבתי תסידרה אבל אני לא זוכר תשם שלה ! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

אני מחפש רתכות לקנות ואני לא מתמצא בעניין, אני צראיך מתכת בעלת מתח גבוה יחסית שניתן לעבוד איתה הרבה זמן רצוף ושתהיה אמינה. מי שמתמצא בעניין אשמח לעזרה והפניה לאתרים בנושא תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by scorpion,

צהריים טובים. המגבר סטריאו שלי התחיל לעשות קצת סרטים, ומכיוון שזה מגבר שיש עליו כבר איזה 15 שנה הוא צריך לעבור שיפוץ קל. אז דוד שלי (מהנדס) צריך את השרטוט של המעגלים שלו והכל על מנת לתקן אותו. המגבר- luxman lv-103. עד כה אח שלי מצא אתר אחד שמוכר כאלה דברים אבל 25 דולר לשרטוט מעפן לא נראה לי הגיוני... תודה מראש, מר עקרב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי אנשים, המרצה ביקשה מאיתנו להשיג את הספר שנקרא : Armstrong, Gary and Philip Kotler (2011), Marketing: An Introduction (Global Edition), 10th edition. Pearson. יש את הספר בספרייה של האוניברסיטה שלנו (בן גוריון), אבל הבעיה שיש 2 עותקים ל 120 תלמידים. משהו מפגר לגמרי. בכל מקרה, זה השם המלא של הספר.. כמו שניתן להבין, הכותבים הם : Armstrong, Gary and Philip Kotler השם של הספר : Marketing: An Introduction והמהודרה העשירית שלו.. היא של השנה.. אם יש כאן מישהו שמבין קצת בתחום, או בכלל טוב במציאת דברים באינטרנט... זה יהיה נהדר! נ.ב - הספר הוא חינמי לפי המרצה.. זאת אומרת שהוא לא אמור לעלות כסף להורדה.. רק צריך למצוא אותו. הבעיה שהשם שלו כל כך ארוך שאני מסתבך עם החיפוש. י…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yossi21,

אשמח לעזרתכם. אני מחפש סרט אקשן אמריקאי משנות תחילת ה-2000 שראיתי פעם. זכורה לי סצנה אחת, שיש כושי במספרה שמקבל חבילה משליח וכשהוא פותח אותה, המספרה מתפוצצת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yossi21,

מה שזכור לי מהסרט שהוא בסגנון של קטע מהסרטים, יחצן המסיבות, אמריקן פאי וכו'. זה סרט אמריקאי, הדמות הראשית היא בחור שהוא מנתח פלסטי וכל הבחורות שהוא טיפל בהן דלוקות עליו ויש לו חבר שמן שלא מצליח להשיג בחורה יש הרבה צחוקים וקטעי סקס בסרט. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by 114508534,

אהלן לא זוכר את השם המדוייק של הסרט הסרט הוא על רובוט ( סרט ישן) שהרובוט הזה היה איזשהו פיתוח צבאי ואז הוא בורח ומתידד עם בחורה וכולם מנסים לתפוס אותם . תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by demonshlomo,

היום נודע לי שיצא מתישהו סרט לרומח הדרקון! לא אכפת לי אם הוא טוב או לא טוב אני חייב את השם של הסרט!!! בבקשה!! נ.ב שאלת כן\לא תיהייה עונה שלישית ל24?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by שייט לעתיד,

היי,אתם מכירים את הסרטון הזה של מלחמת החיות שכמה לביות רודפים אחרי בפאלו ותופסים ואחרי זה כול המשפחה שלו באים ומצילים אותו משו כזה היה את זה בחדשות שמשהו צילם ויש את זה ביוטיוב אבל אני לא מוצא... משהו יכול להביא לי לינק.. תודה אבי עריכה:לא משנה מצאתי ^^

24. Started by arik100,

אהלן אשמח לעזרה במציאת סרטון שראיתי פעם ביוטיוב ואני לא זוכר איך קוראים לו זה הולך ככה: יש איזה מראיין שבא לחייל רוסי כזה ומתחיל לשאול אותו שאלות ואז החייל הוא משוגע הוא עושה לו " תסתום את הפה שלך" ומתחיל להרביץ לו סרטון קצת דפוק אני יודע אבל ממש מצחיק.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by guysevi,

אני לא יודע אבל בטח כולכם או רובכם מכירים את הפרסומת האסורה של XBOX שבה אנשים מתחילים לירות אחד על השני באמצעות הידיים בתור כלי נשק שונים ובכן לפני כמה שנים יצא לא בטוח אם פרסומת אבל משהו דומה מאד עם ילדים שיושבים באולם ספורט ומהשעמום הם מתחילים לעשות גם כן משחקים של נשק עם הידיים ורק אחרי שמישהו "נהרג" הם מתחילים מלחמה. (את זה אני זוכר מישהו מכיר קישור סרטון הזה, אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וניסיתי מלא קומבינציות ושום דבר לא העלה לי את הסרטון הזה אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים. אין צורך הצלחתי למצוא את הסרטון סתם במזל

• 0 תגובות
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.