עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם אני צריך חווית דעה על מחשב חדש שקניתי לפני חודש מKSP והנה המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 דיסק קשיח:‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב צורבDVD:‏DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 120MM מארז זבללללל ATX לבן עם חלון שקוף זיכרון:GB1 TwinMOS TwiSTER CL5‎ מוסיף עוד 1GB בעוד חודש וזהו אני מרוצה מאוד המחשב עובד חזק מאוד מהיר ;D ;D תנו לי חווית דעה על המפרט שלי בתודה [[[חדש פה]]] סה"כ עלה 3K== 3,000 שח

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. http://gizmodo.com/gadgets/sex,-crime-and-videogames/gang-kidnaps-gamer-to-get-password-using-fake-orkut-date-280966.php מסתבר שלהיות גיימר היום זה גם מקצוע מסוכן ... אני בכל אופן הייתי מתחיל לשבור לו את האצבעות נראה אותו ממשיך לשחק אחר כך

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Aviko,

שלום! רציתי לדעת קצת על PayPal, איך זה עובד, עם איזה כ"א, יש לי כ"א Direct, שזה כ"א רק לארץ, רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בו בPP?, חלופות אחרות שיכולות להכניס לPP כסף.. כדי שאוכל לקנות דברים מעבר לים... תודה Aviko

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  5. אשמח לשמוע התנסויות לטובה ולרעה שהיו לכם עם החנות הנ"ל

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by Bingo,

אהלן, לא מזמן התחלתי להתעסק בכל הקטע של צריבות\עריכות סרטי DVD. אני התחלתי להשתמש בתוכנה שנקראת easy dvd creator והסרט הראשון לא יצא משו... אשמח לקבל כמה טיפים מאנשים שמבינים אם יש פה כאלה, מדריכים והמלצות לתוכנות. תודה לעונים :]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by aviv00,

לינק : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=417743 הוא המגזן הכי חסכוני שראיתי השאלה היא למה כל הזמן אומרים לי "לך תדע אם הוא טוב" מה יש בעיות עם המזגנים החדשיים ? אני מתלבט בן פלזמה 100 של טורנדו לזה הינה המפרט של המחדר שלי שלום ותודה שביקרתם באתרנו. להלן סיכום הנתונים שהזנתם אנא בידקו הנתונים למניעת טעויות בחישוב המזגן יעוץ עקרוני למיזוג אוויר: מזגן מפוצל לחדר אחד בדירה או סטודיו סוג הבניין: בינוני (דירת מגורים) המזגן יפעל: עד 12 שעות ברציפות סוג הגג הוא: תקרה שמעליה קומה נוספת סוג הרצפה היא: רצפה כלשהיא שמתחתיה קומה נוספת מספר החדרים במפלס הוא: 1 פרטי החדרים חדר שקר כל שהוא » גובה החדר: 2 ס"מ, רוחב החדר: 3 ס"מ, אורך החדר: 2 ס"מ. » מספר האנשים המכסימלי אשר ישה…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  8. שלום! אני רוצה רשימה של מוזיקה פסיכודאלית. לא טרנס ולא שום סקאזי ה :errrr:

9. אף פעם לא יצא לי לראות , ואני יודע שיש הרבה מאוד אנשים שאהבו תסרטים. השאלה שלי היא - מה מיוחד כל כך בסרט ? שווה לי לראות ?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. כדאי לקנות אל פסק מאייבורי? המחיר אצלם זול, ולפי ביקורות שקראתי פה בפורום הם עושים בעיקר בעיות עם מחשבים בגלל ההרכבה והאחריות וכו'... אז השאלה היא אם הם יכולים לעשות בעיות עם אל פסק?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. אני מחפש את המשחק/סרטון הזה? מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? http://www.youtube.com/watch?v=M3i1mOtP--U&mode=related&search= הנה עוד דוגמא : :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by שייט לעתיד,

שלום מישהו מכיר חנת באיזור הרצליה רעננה כפר סבא שמוכרת את הנעל:http://www.brooksrunning.com/prod.php?k=23660&p=BSI41196 יש לציין שעברתי כול חנות ספורט אפשרית בהרצליה ואף אחת לא מוכרת... חיפשתי גם בגולל ולא מצאתי.. =( תודה אבי.

13. איך המכשיר הזה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=34984&channel=1 ראיתי אותו בערוץ והוא ניראה טוב הוא מיועד לבנאדם שרוצה לעבוד על חיטוב הבטן והכושר. בערוץ מראים איך הוא עובד על הבטן ושאר השרירים ניראה ממש טוב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by t_elad,

אנחנו באמצע לבנות אתר ויש לנו בצור קשר כמה חנוית השאלה שלי היא מה האפשרות להכניס מפות של המקומות? חוקי ? עולה כסף? איך זה עובד. מפת איזור לא משהו מסובך של להכניס איפה אתה ואיך להגיע. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by rangex,

- נערך - עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס באופן דחוף!, אני חוזר ביום ראשון לצבא ככה שאני חייב לאסוף אותו היום(שישי) או מחר. תודה רבה לעוזרים אם אפשר לשלוח ה"פ. עדיף להשיג אותי בפלאפון:0525969469.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת שעושה אורות במקלדת לפי קצב המוזיקה ששומעים. תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Shoko,

אני מחפש אתר שמאפשר להוריד סרטונים מצחיקים מכל העולם למחשב חוקי כמובן. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. קיבלנו עיסקה מ YES לאינטרנט, אחרי כמה ימים שדיברנו איתם שוב הם אמרו שזו טעות ולא ניתן לתת לנו את העיסקה הזאת ביקשתי עכשיו לדבר עם המנהל שם, השאלה שלי האם יש תוקף לשיחה שבה נתנו לנו את העיסקה (אפילו שזו "טעות" שלהם) ואיך אני יכול לאיים עליהם ולאלץ אותם, לקיים אותה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by oDot,

שלום לכל קוני Skypc רציתי לדעת על כל ניסיון רע שהיה לכם עם החברה, מאחר ואני מעוניין לרכוש שם מחשב השבוע. דברים טובים יש עליה בשפע, אבל יש איתכם גם ניסיון רע? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by alergic,

אני אישית לא כל כך אוהב את זה וזה בדרך כלל לא עובד אבל האחרון שהשתמשתי איתו היה דווקא בסדר... כבר הרווחתי 27$ וזה גם מחוץ ל USA אז גם מישראל יוכלו להשתמש בו... ממליץ בחום לכולם להרוויח כסף על חשבונם... http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=GetUpaid

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. ציטוט מהאתר שלהם: היו שפירשו את הפוסט המקורי כניסיון לפרסומת סמויה, אז למען הסר כל ספק - אין ולא היה לי קשר מעולם עם "פנדה" מכל סוג שהוא... אפילו לא קניתי אצלם מעולם . מדובר בסה"כ בצרכנות נבונה. בתור "דרומי" אני יודע כמה זה מעצבן שכמעט ואין חנויות שמאפשרות איסוף עצמי דרומית לראשון (גג אשדוד) ולכן פרסמתי את הפוסט - באמת כשירות לכלל ה"דרומיים" פה באתר. אין ולא היתה כל כוונת פרסום, גלוי או סמוי ותודה ל-Milford Cubicle שהסב את תשומת ליבי לעניין (http://tinyurl.com/3xvd5z) ד"א - את בעית המרחק לקבלת שירות זה לא פותר עדיין... TMP

23. Started by AloN(-)KiLLeR,

איזה שאלות שואלים במיונים לפרויקט גאמא? איזה ידע צריך במחשבים? ובקשר לטייס, אפשר לגשת איכשהו ל"מועד ב'" בירפ''א א'?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Reze,

יש לי עבודה להגיש בערבית ואני צריך לעשות אותה במחשב עכשיו המורה אמרה שיש מקלדת וירטואלית בערבית מישהו מוכן להגיד לי איך אני ניכנס אליה או מפעיל אותה..... תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם!שאלה סילחו לי על בורותי אבל איך אני מוריד קבצים מרפיד שר בעמוד הבית יש רק אפשרות העלאה האם קיים מצב חיפוש גם ללא חשבון פרימיום?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.