כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חוב מוזיקה מושבע שומע הכל חוץ ממיזרחית ודיכאון,סורי לא הסיגנון שלי. בזמן האחרון קצת ניתקעתי ולא ממש יוצא לי לימצוא שירים טובים הן מבחינת הליריקה והן מבחינת הסאונד עצמו...אני אוהב בעיקר מטאל בסיגנון Helloween,Running Wild,Lostprophets(מעולים),IRON MAIDEN כמו כן חולה על BLINK,GREEN DAY,OFSPRING ושאר ירקות קיצביים ומטורפים וכמובן כייפיים להחריד אני אוהב שירים קיצביים ושהליריקה תיהיה טובה ולא סטומה וחסרת משמעות דוגמא מעולה היא NIGHTWISH-I WISH I HADE AN ANGEL תרמו מהידע הרב שלכם וביחד ניצור לי רשימת שירים עילאית וגם תעשו מיצווה ליצור חשוך ידע בנושא המוזיקלי ANTIXRIST
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש אולפן הקלטות ....בערך כמה עולה שעה באולפן + מיקס
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נכון בשיר Rich Girl היא שרה "If I was a rich girl..." , אחרי חקירות ממושכות גיליתי שבכלל המשפט לא נכון... לפי המורה לאנגלית שלי ועוד כמה אנשים שיודעים טוב אנגלית גיליתי שצריך להגיד If I were a rich girl... אישית חיי השתנו אחרי הגילוי הזה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בבית כי לא היה לי כוח ללכת חוץ מזה שזה יום קצר וחוץ מזה שיש לי מחר טיול שנתי
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לפני די הרבה זמן רצה ברשת פרסומת מאוד מושקעת של חברת Honda. בפרסומת רואים שורה של אירועים אשר גוררים האחד את השני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את הפרסומת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? אני עברתי על המצגת - ויש שם מידע שיועיל למשתמש המתחיל.... (וגם פרסומת ענק למייקרוסופט ומוצריה) בבקשה--- האתר (מיקרוסופט מארחת אותו באדיבותה על שרתיה) המצגת (תוכן "יום האינטרנט הבטוח") לדעתי (לסיכום) - לפחות התחלה, כנראה יוזמה מועילה בסופו של דבר. *ד"א- אני אהיה בפולין בשבוע הקרוב החל מהיום, אז אל תתהו מדוע אני לא משתתף בדיון
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כפי שהכותרת "מרמזת", נקבו בשם המשתמש של אותו פרט ונמקו את בחירתכם...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שאם מתחייבים לשנתיים מקבלים מסך LCD 17 של LG במחיר זול ביותר (מישהו יכול להגיד בכמה? אני לא זוכר כל כך..) ועוד שאלה, אני ב 012 כבר בערך 2-3 שנים.. אם אני אתחייב לשנתיים גם אני אהיה זכאי למבצע הזה ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חשבון בוואלה, ואני לא מצליח להעלות אליו תמונות! חשבתי בהתחלה שהתיק מלא מידי, למרות ששי לי רק 5MB או משהו כזה, אז פתחתי משתמש חדש, ועדיין אני לא יכול להעלות אליו תמונות :s07: יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אם כן - מה ירד? אם לא - מתי הוא צפוי להגיע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
גוגל הביאה את זה גם השנה, לכבוד היום הולדת של GMAIL התיבה גודלת בהדרגה ל2GIG כרגע המספר עומד על 1196מגה והנה התוכניות לעתיד
-
- 74 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היה לי ריב עם המורה... אני זוכר שמחנות ההשמדה היו רק מחוץ לגרמניה (הכוונה לאוסטריה, פולין וכו'..) ולא בגרמניה עצמה.. והמורה התעקשה שזה לא נכון.. האם אני צודק? או המורה ?
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אין לי מושג איך כותבים קורות חיים לפי איזה סדר ומה צריך להיות מישהו אולי יכול לעזור לי פה? וזה משנה ששליחת קורות החיים אני צריך לישלוח בדוא"ל ולא בכתב יד על דף? תודה לחברים העוזרים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בכיתה י"ב לא רצו להגיד אותי לפיזיקה בגלל שלא הייתי מגיע לשיעורים :'( עכשיו סיימתי י"ב לפני שנה ואני חושב להרשם השבוע לבגרות בפיזיקה בגלל שזה מעניין אותי +יכול להיות מאוד כיף+אני אוהב מבחנים(אפשר עוד להרשם יש חוזר מיוחד לנרשמים מאוחר). עכשיו יש לי ספר אנקורי פיזיקה וריפרפתי בו והבעיה בו זה שהוא מסביר את הכל בנתונים יבשים ונוסחאות מה שיכול מאוד לעזור ללמוד לבגרות אבל זה הורס לי את כל הכיף מכיון שאני אוהב לדעת הכל עד הסוף כולל התאוריות שמאחורי הנוסחאות . עקב כך ובהתאם לזאת חשבתי לבקש מחברי הפורום היקרים המלצה לספר שיוכל לעזור לי יסביר לי את הדברים מהחלה עד הסוף. כמו כן אבקש אם אפשר לומר לי איפה אני משיג אותו. מתי התאריך של הבגרות.??? ואיזה פרקי בחירה כדאי לי לבחור…
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מאוד משעמם לי כרגע ודיי נטשו אותי ואין לי מה לעשות. אז אני פה עם כמה חברים ואוכלים פיצה. ואני מקווה שעשיתי את ההודעה הראשונה ב2002
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בגרות בעיצוב תוכנה בקרוב, ומבחן מתכונת עוד מספר ימים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול להפנות אותי לסיכומים/מדריכים כלשהם שמסכמים ומסבירים את החומר בפשטות. ראוי לציין שהמבחנים הם עם חומר פתוח, כך שאפשר לקחת את המידע איתך למבחן. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני חייב לעלות סירטון קצר שצילמתי....האתר היחידי שאני מכיר לעלות סירטונים הוא yousendit... עכשיו אני מנסה לעלות והוא פשוט טוען (קרוב לשעתיים) את אותו דף.... הסירטון שוקל 30mega, ובאתר ותר לעלות עד 1GIGA מה עושים? ואם למישהו יש אתר אחר? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
למישהו יש איזה אתרים עם בגריות פתורות או איזה חומר שיעזור מתכונת יום חמישי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ייאלה שכל אחד ירשום את השירים שהוא אוהב!! 1. שכל אחד יכתוב עד 3 שירים שהוא אוהב. 2. שיסווג אותם לפי סוג (רוק, פופ, מטאל, קלאסי ועוד..). 3. אם אתם רוצים תרשמו מספר מילים על כל שיר. 4. עשו טובה ואל תחזרו על אותו שיר פעמיים... 5. מי שת'רד זה לא מוצא חן בעניין מוזמן לא להגיב... תבלו!!
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם, אבל אני בחיים אין לי מושג מתי מעבירים לאיזה שעון מה קדימה מה אחורה ומה יוצא לנו מכל העניין אגב, 14 אחוז מהאוכלוסיה (או לפחות גולשי וואלה זון)... טוב תראו לבד: http://e.walla.co.il/?w=/6215/@poll.results
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אחד כזה? תמונות Jpeg.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-