עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by white_rider,

hi in looking for a site like translate.google.com but one with hebrew to english translation a site that can translate a full text and not only a word anyone knows of any thanks p.s.: if this is the wrong fourm please pass it

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by elad the master,

טעות לנעול.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. שלום, עברתי את המיונים לממר"ם, וקיבלתי בדואר הודעה שהתאריך גיוס שלי השתנה לספטמבר 2011, כאשר הקורס תוכניתן מתחיל במרץ ונמשך חצי שנה (שלא נחשבת לי בפז"מ). בנוסף לכך הבנתי שאצטרך לחתום עוד שנתיים קבע. השאלה שלי היא האם לדעתכם כדאי לי להמתין את כל הזמן הזה רק בשביל הקורס הזה, או להתגייס רגיל בעוד כמה חודשים וכנראה להיות איזה פקיד.. אם יש פה חבר'ה ששירתו במסלול הזה ויכולים לענות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 7.6k צפיות
  4. http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=12&TopicID=9429&PagePosition=1

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. במה אתם משתמשים אם לא בסקייפ? כרגע אני משלם (סקייפ כמובן) 9.2¢ לדקה ל landline בגיאורגיה או 20¢ לסלולר. יש משהו יותר זול או שאלה הם התעריפים הכי זולים שאפשר למצוא היום?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LeftRight,

שלשום הלכתי לקנות שתיה [כמה חברים באו אלי] אז ראיתי פתאום בחנות נסטי מנגו-אננס! מישהו שמע על זה? טעם? קניתי 1 וטעמתי זה מה זה טעים! אומרים שהאפרסק טעים אבל אני אומר לכם שלא! אז מישהו עוד טעם חוץ ממני? או שמע? מתכוון לנסות?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום... שמתי לב שהמגזר המזרחי משתמש הרבה במילים "בויה" "סלמטק" ומילים בסגנון... "אבאל'ה" וכל מיני כאלה... רציתי לדעת מה מקור המילים ומה משמעותן, והאם קיימות עוד מילים כאלו. במיוחד לגבי 2 המילים הראשונות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 11.4k צפיות
  8. ניסיתי עדשות מגע כתחליף למשקפיים איכשהו אבל כל פעם שאני מנסה להכניס את העדשות לעין לוקח לי חצי שעה בערך וזה עולה על העצבים שלי מהר מאוד. אחרי שקצת הייתי עם עדשות וניסיתי לחזור למשקפיים ההרגשה המעצבנת הזאת שצריך לשמור עליהם שלא ישרטו, שלא יהיו עליהם טביעות אצבע בכדי שאני אוכל ליראות כמו שצריך ושצריך להסיר אותם ולהרכיב חזרה היה נורא מעצבן ובכלל, לדעתי משקפיים לא כל כך מתאימים לי :-\. אז מה דעתכם בנושא הזה? לעשות את הניתוח או לא? מישהו ביצע ניתוח כזה בעבר? האחוזים לסיכויים שאני אתעוור גדולים או שהם מתגמדים לעומת כמות ההצלחות של ניתוח כזה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by J0n1,

שלום. היום בטקס יום הזיכרון בבצפר, בזמן הקראת החללים בוגרי התיכון, הם השמיעו מנגינה מוכרת שאני מחפש כבר הרבה זמן. אשמח אם מישהו יוכל לזהות אותה, העלתי הקלטה בהודעה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by 104952,

שלום לכולם, בהתראה קצרה מאוד הודיעו לי שאני צריך לעשות אש לילה לכיתה של אחותי הקטנה ....חשבתי להביא להם צ'יזבטים , ואז מסתבר שאיבדתי את פנקס המדריכים שלי ... עכשיו , מכיוון שאין לי צ'יזבטים לספר לילדים , אני צריך שאתם , כן כן אתם , תביאו לי רעיונות. אם יש לכם משהו טוב , אל תכתבו מגילה, אפשר ממש לתמצת את זה ואני כבר ארחיב ... תודה חברי המפחידים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by Pika007,

כפי שידוע לכולכם, בניגוד ל Free content incyclopedia, ויקיפדיה, קיימת ה Content free incyclopedia, אנ-סיקלופדיה (או בגרסתה העברית- "אין-ציקלופדיה") בכל מקרה, ידיים אל המקלדות, וקדימה- נראה מי יביא את הערך הכי מצחיק, בין אם בגרסה העברית או האנגלית ;D אני אתחיל- http://uncyclopedia.org/wiki/AAAAAAAAA%21 Top that קישור ל Uncyclopedia- http://uncyclopedia.org/wiki/Main_Page

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by KE3,

שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בתחום הזה ואין לי כח לפתוח אשכול חדש אז אני מנצל את זה. סיימתי י"ב, אני כרגע לומד בי"ג במטרה להתקבל לבסמ"ח (יש לי פרופיל 97 וכנראה שזו הדרך היחידה להתקבל). לגאמ"א לא התקבלתי, עפתי אחרי הראיון שאחרי המבחן. יש לי בגרות בינונית ביותר של 4 יחידות מתמטיקה, 4 אנגלית, 5 פיזיקה בציון 85-90, 10 הנדסת תוכנה בציון ששואף ל100, ומקצועות החובה ההומניים בציונים מחפירים. כדי להדביק את הפער עם חברים (עתודאים למדעי המחשב באונ' ת"א) חשבתי על הפרוצדורה הבאה: 1. שיפור מתמטיקה ל5- יחידות (בשילוב עם פיזיקה מקפיץ את השקלול ברוב האוניברסיטאות) ופסיכומטרי במועדים הקרובים ביותר 2. תואר ראשון בזמן השירות ואני יוצא מהצבא עם ניסיון בתחום, עם תואר ראשון ויותר מוקדם מעתודאי. …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  13. נתקלתי פה עכשיו במשתמש החודש ורציתי לדעת איך מגיעים לתואר הנכסף...

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by i-pink,

איך אומרים יהיה בסדר במרוקאית?

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. שלום חברים ! אני צריך ממכם עזרה , אני מחפש אתרים שמוכרים מוצרי חומרה בארה"ב בינתיים אני מכיר רק אחד ואשמח אם תביאו לי עוד , אני לא צריך שהאתרים יעשו משלוחים לישראל , אני רק מחפש שיהיו מפורסמים לטובה ושיהיו זולים ! תודה לכל העוזרים

16. היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by שייט לעתיד,

חח תגובות ^^

18. בתקופת הבצורת חוקק חוק שאוסר שטיפת מכוניות בצינור אלא רק עם דלי. השאלה היא האים החוק עדיין קיים או שלנוכח שיפור מצב הכינת הוסרה המגבלה?

• 27 תגובות
    • 9.2k צפיות
  19. שלום אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשלוח ה.פ. למשתמשים אחרים אני לא יודע למה מנהלים מישהו יכול לעזור לי .... ובדקתי תעניין בשביל הידע זה לא רק למשתמש אחד ! :-\ מוזר אה ??!!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by שניצל,

חשבתי על רעיון לעוד משחק טיפשי (סטייל זהה את הסרט, זהה את המשחק וכו'). כל אחד מפרסם שם של דמות מתוך סרט/ספר/משחק, ואז צריך לנחש מאיזה סרט/ספר/משחק לקוחה הדמות. לדוגמה: חידה - ג'ק ספארו. פתרון - שודדי הקאריביים. נסו שהשאלות לא יהיו קלות מדי (כמו הדוגמה הנ"ל...) אבל גם לא קשות מדי (כמו "מה, לא ידעתם שמשה בוזגלו זה השם של המלצר בפרק השמיני של האלופה??") (לא, אני לא רואה האלופה) כמו בכל המשחקים האלה, אל תפרסמו חידה חדשה לפני שהקודמת נפתרה, אלא אם עבר זמן. אז נתחיל באמת עם משהו יחסית קל (לדעתי...): ג'ון קונור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eladbu,

אופנועים התורכיה! מישהו יודע מהם הדרישות בתורכיה להשכרת אופנוע? האם רשיון רגיל תופס כמו ביוון?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  23. ניסתי כמה מילים והצלחתי להוציא 2,960,000,000 תוצאות. יש משהו שמצליח לתת יותר תוצאות?

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אהלן אמיגוס אני והחברה יורדים לאילת למשל 4 לילות ו5 ימים במלון עכשיו אחרי שיפענחנו את פרשת התקציב הנמוך ( כ400 ש"ח לזמן שהייה באילת שציינתי ) רצינו לדעת מה עוד אפשר לעשות שם חוץ מלהתנחל בים , בטיילת ובקניות ( וגם בננות למיניהם ) תודה רבה מהחברה המנוסים :lamer:

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים