עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לשפר ציון הבעיה היא שאני לא ממש יודע איפה באמת כדי ואיפה מומלץ יותר ואיפה פחות ,מה אתם אומרים ! ומדובר הבתי ספר באזור השרון...

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. http://movies.collegehumor.com/media/movies/b-ball-e-mail.mov

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. חח מעודדים אותנו גם להוריד וגם לצרוב ;D זאת חנות מוצרי חשמל מוכרת וותיקה בבאר שבע

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by FARKASH7,

חולצה של פומה- http://i3.photobucket.com/albums/y89/m19888/146.jpg משחק נחמד יש 10 שלבים http://www.pizmogames.com/games/mindreader/

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by kikkler,

I wanna make a one or two custom printed shirts , and basically looking for a place that provides a good price/quality ratio. I have a two or so years old shirt printed in Pongo (kikar dizengoff) that still looks pretty good, problem is they're abit expensive any other alternativs in Tel Aviv/Ramat Gan area ?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. גוגל ממשיכה עם המצה העסקית הנהדרת שלה להמשיך להגדיל את תיבת הדוא"ל שלנו ליעד ----> לא ידוע מי שרוצה הזמנה לדוא"ל של גוגל מוזמן לבקש ממני ולרשום פה את כתובת המייל שלו ואני ישלח הזמנה ;D כפי שמופיע בתמונה המספרים גדלים וגדלים ועד איזה נפח ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מעוניין באתרים להסבר על פירוק המחשב +תמונות+סירטונים וכל מה שיש לכם להציע. אני מבקש בתשובותיכם לתת לי לינקים לאתרים ולא לומר לי כל שנייה לפתוח את המחשב שלי..(נלמד מנסיון העבר). בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

היום מצאתי בכניסה לבית ציפור פצועה. אין לי מושג איך בידיוק היא נפצעה, אבל היא בקושי מזיזה רגל אחת,עושה רושם שכנף אחת שבורה והראש שלה כל הזמן הפוך ביחס לבסיס(בטן). ניסיתי ממש בעדינות לתת לראש תנוחה נכונה,זה מה שמצאתי נורמלי-מקביל לבטן(אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון). מתוך חשש לשבר\שברים עטפתי אותה בתנוחה "עוברית" רגליים מקופלות וצמודות לבטן כנפיים צמודות לצדדים כך שלא תוכל לזוז, ובצורה הזאת הנחתי אותה בקופסא מרופדת בצמר גפן. נתתי לה בהתחלה הרבה נוזלים(אני לא יודע איזו כמות צריך,אני אלך לקופת מרקחת ואקנה את המזרק הכי קטן או טפטפה ואז אוכל לתת כמויות מדוייקות),עכשיו אני נותן כמות קצת יותר מתונה כל 35-45 דקות, ואני נותן לה קצת אוכל(חרקים קטנטנים וסומסום). האם אני עושה משהו ל…

• 13 תגובות
    • 13.6k צפיות
  10. אני שמח לחזור לפורום לאחר הפסקה של כמעט שנתיים.. את הניק ה"מקורי" שלי חלקכם בטח זוכרים, זה היה בזמנו JAMOOS GADOL ואז קיצרתי אותו ל JAMOOS. בכל מקרה עכשיו אני חוזר עם jamoosy (מישהו גנב לי jamoos רר ) איזה כיף לחזור לפורום הנהדר הזה! (איזה כיף גם לראות כמה הוא גדל לעומת איך שאני זוכר אותו.. ) שיהיה לכולכם שבוע נהדר.

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by Component,

שלום, נזכרתי בסרט שראיתי מזמן בערוץ הסרטים אבל שכחתי את שמו. הוא עסק בהשפעה של האדם על הסביבה, זיהום הסביבה וכו'. לא היו בו דיבורים, רק צילומים. אם אני זוכר נכון הוא זכה באוסקר על הפסקול. הסרט הוא משנות השמונים/תחילת שנות ה-90. נשמע מוכר למישהו? תודה, עדי.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

http://www.writtenhumor.com/snooptranslator.html מתרגם לשפת השיזל hopizzle you enjou thizzle lizzle nizzle -- משהו קצת ישן מתרגם עלי ג'י. http://www.mackers.com/alig/ ---- מתרגם עלי ג'י לאתרים שלמים http://www.webdez.net/alig/ well do yous dig dis?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. http://www.tetris1d.org/zigah/twinoo/twinoo.php אהבתי אותו לכן אני מביא לכם השיא שלי: 105

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים. את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות! עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הב…

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  15. עם מישו יודע שיענה

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. שלום לכם, לפני כשבועיים קניתי מצלמה חדשה A520, צילמתי בה כמה תמונות די יפות ואיכותיות ורציתי לשתף אותכם בהן. כמו כן, בניתי לי חדר חדש, ורציתי גם לשתף אותכם באיך שהוא נראה ולהראות לכם את סביבת העבודה שלי שהשתנתה לגמרי. הוספתי כמה תמונות של פורשה לחובבי הפורשה בארץ, ותמונות מהבניינים הענקיים בת"א, מגדלי אלרוב, יצאו ממש טוב. אז הנה כמה תמונות מקווה שתאהבו שלכם דודי.

18. Started by eladbu,

בנו לי אתר יחסית חדש והייתי רוצה לשמוע קצת תגובות על העיצוב+טיפים כמובן www.videopoint.co.il בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by vinipyx,

פשוט אני צריך ללכת לעבודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  20. דרך איפה מגיעים לגיבוש, אילו נתונים מינימליים צריך דרישות פחות או יותר הנאות יתרונות חסרונות וכל מה שתוכלו לספק לי תודה רבה ובבקשה מי שאין לו מושג שלא יגיב

• 22 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by ThePorscher,

היום זהו יום חשוב ל-DarK-MinD. יום שבו הוא נהפך מילד לגבר. יום בו מסתיימת תקופה חשובה בחייו. אז היום, אני רוצה לאחל לעמרי, מזל טוב - על סיום המתכונת באנגלית! ;D אה כן, וגם יש לו יומולדת 18 היום. לא שזה ממש משנה.... :-X אז היום, אחרי 6 שנים שאתה עושה זאת, אתה יכול להתחיל לראות פורנו ולשתות אלכוהול. מה עוד אפשר לאחל לך? שתאכל הרבה וופלות שתהייה לראש ולא לגולנצ'יק שתזכור שהחיים מתחילים בגיל 21 אבל עלולים להיגמר מוקדם יותר... ועכשיו, without any further delay.. קצת סמיילים: :birthday: :biggrimjackbox: :biggringift: :auto: :alcoholic: :birthday: והמסורות מחכות בפתח: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. ש ליSkype אבל אין לי מישתמשים מישו מעונין לדבר איתי שם מישתמש שלי ב Skype הוא XX3691

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by redti,

שלום חבר'ס קראתי ושמעתי בהרבה שירים וספרים את "kool aid smile" מהזה אומר חיפשתי במילון באינטרנט וכל דבר ולא מצאתי את הפירוש למילים האלו.. אולי מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by SilverCivic,

אהלן.. אני בקרוב ( מחר ) יוצא לטיול של 7 ימים וחסרים לי שירים בPLAY LIST אני אוהב את כל הז'אנרים... בעיקר שירים מוכרים.. ( אני אוהב א כולם מלבד רוק :-\ ) אני אוהב בעיקר דיכאון ( כן אני יודע שאתם עכשיו תעשו ) וגם אני מאוד אוהב ראפ : תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by matan_18,

שלום לכם, הצבא כמו שכולנו יודעים מורכב מאנשים אשר באזרחות הם אפסים גמורים. ארגון שאין בו היגיון ,מושחת וכ"ו. אני משרת בצריפין כל יום בביית וסוחב איכשהו.אבל לתת רמה כמו שקרה השבוע לא האמנתי שאני יגיע. הייתה ביקורת אכ"א בבסיס למי שמבין היא נחשבת לביקרות קשה. קמתי באותו יום שחכתי להתגלח ויצאתי לבסיס כהשגעתי נזכרתי שלא התגלחתי ומצחו לי 2 וחצי שערות (אני מגלח רק את הפיאות כי רק שם גודל שיער) רצתי לספר אך הוא היה בגור הלכתי לשק"ם אבל נגמרו הסכיני גילוח . היגיע נגד משמעת של פעם עם שפם ורשם שאני לא מגולח ( 2 וחצי שערות אני מזכיר לכם) כעבור 2 דקות חזרתי אליו מגולח והוא מחק אותי חשבתי שזהו והתכוננתי נפשית לטיול לאית בסוף השבוע אותו תיכננתי הרבה לפניי. ביום רביעי שכולי קם בבוקר ביד…

• 26 תגובות
    • 9.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים