עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Falcon4g3,

תנסו קודם לזהות ככה... לא מצליחים? מבט ב-EXIF אולי יעזור... [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

לא מודינג. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שמעו, זה היה שעון חורף, אז היה חשוך... המצלמה שלי לא משהו בחושך, הפלאש על הפנים... אז ערכתי בפוטושופ עריכות כבדות, מקווה שתהנו בכל זאת... יש לי גם סרטונים מאז אבל אין לי מושג איך לערוך ולחבר בצורה של קומפילציה יפה, אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. הורדתי קצת את האיכות ואת הרזולוציה... שיעלה יותר מהר אהבתם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Aviv Bromberg,

עליכם לתת פקודות קצרות ולעניין כגון: קפוץ, תרקדי, תתחבקו, תשירו, דברו, תתפשטי(תראו מה קורה) וכדומה http://www.otherway.co.il/?CampID=44&BannID=44_1&rightURL=OK נחמד מאוד

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. לצוות הפורום שלום עוד חודש חבר שלי מתגייס לצה"ל ואני וחברים שלי רוצים שיטעם קצת את הנאות החיים - שזה אומר סקס עם בחורה אם יש פה חברה שמכירים מכון בריאות ברמה שלא עולה הרבה כסף באזור המרכז אשמח לקבל פרטים אני צריך כתובת ושם .

7. Started by SupeRnovA,

אוקיי מדובר בתחרות איפור וקרובים של חבר שלי משתתפים בה אז אני צריך שתצביעו למתחרה מספר !28 http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=182152&sid=16 בבקשה אתם חייבים להצביע לה תודה רבה רבה רבה למי שעוזר!

• 13 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by Kalim3ro,

ערב טוב לכולם וחג שמח!!! אני שמאלי וכותב ומשתמש לרוב בשמאל, אבל יד ימין שלי הרבה יותר חזקה ואני רוצה להתחיל לשפר את הקאורדינציה ביד ימין... איך אני יכול לשפר אותה חוץ מכתיבה? תודה לכולם! ;D

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. : תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. שמעתי את זה מחבר, אבל לא שאלתי יותר מידי פרטים, משהוא יודע על זה משהוא?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by evman007,

אני מחפש את השיר שמשמיעים בפתיח של הליגה הספרדית של ערוץ הספורט. תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. ההיא מהפרסומת שהיא באה למסיבה ואז הילד רואה אותה ופתאום שם לב שזאת אימא שלו .. תודה

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  13. רציתי לדעת אם יש מצלמת מכמונת מהירות בקטע שבין הגשר (זה שיוצא מצומת הכפר הירוק) למחלף אלוף שדה, ואם כן באיזה מהירות היא מצלמת? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by topgun,

מין סרט פילוסופי כזה יש שם 3 דמויות מרכזיות (2 גברים ואשה, אם אני זוכר נכון), שמטיילות במין איזור של טירה על חוף ים, נראה לי איפשהו באירופה. הסרט באנגלית, ומורכב כולו משיחות בין הדמויות על כלמיני רעיונות וכאלה - למשל על הסביבה. אין בו יותר מדי עלילה - פשוט הרבה דיאלוגים מעניינים. לפי הלבוש, הייתי ממקם את הסרט בסוף שנות ה-80 תחילת ה-90, אבל יכול להיות שאני טועה. יצא לי לראות את הסרט לפני משהו כמו 3 שנים בערוץ 4 בכבלים, אבל אף פעם לא ידעתי את השם שלו... אם מישהו מזהה, או יכול לתת לי משהו שיעזור לי בחיפוש ... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by MandariNa,

זה שיר קצבי כזה.. סוג של דאנס/האוס (לא יודע תהבדל) שבשיר בחורה (אני חושב) שרה.. והפזמון הולך משהו עם finaly na na na na na.. oh yeah גם בקשר לזה לא בטוח.. זה פשוט מתנגן לי בראש ואני לא מצליח למצוא תשם שלו

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by yanushka,

לא יכול להזדהות איתם כי אני לא חולה אסטמה, אבל זה כ"כ שולט (תקראו את הסיפורים): http://www.dorimani.corky.net/asthma-is-sexy.htm

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הנה השאלות אבל לפני זה אני צריך לדעת איפה כל אחד גר צפון מרכז או דרם ומה קבוצת גיל 0-13 13-18 18-21 21-31 31+ ומין הנה השאלות: 1. כמה פעמיים בחודש את קונה באיטרנט א.1-2 ב.3-4 ג5-7 ד.8-10 ה.11-15 ו.15+ 2. האם אתה קונה מאתרים אשר לא ממוקמים בארץ א. כן ב. לא 3. האם אתה קונה מאתרים מחול אשר לא עושים משלוחים בארץ ומשתמש בשרותים כמו mustop ? א. כן משתמש בmustop ב. לא, הם עושים משלוחים לארץ ג. אחר (הסבר) 4. האם היתה מעדיף לקבל 25% פחות כאשר היתה קונה באתרים מחול אבל היתה מאבד את האחריות! ? א. כן ב. לא ג. אם המחיר גדול מ1000 שקל אז לא ד. אם המחיר קטן מ1000 שקל אז כן 5. באיזה סוג קניה את משתמש ברוב הזמן א. מכרז ב. קניה קבוצתית ג. קניה יחידנית 6. האם היתה קונה מוצרים משומשים באינטר…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לאתר של גלובס, הכל טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לתיק ההשקעות שלי ואז מופיע לי הודעות שגיאה מוזרות שאני לי מושג מה הן, אשמח עם תעזרו לי האתר והמידע שבפנים חשוב לי נורא בתודה מראש,גל. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. Started by tsvika,

המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

שיר חדש שהמצאתי. תהיו חופשיים להמשיך אותו אי ךשאתה רוצים. אחד מי יודע? אחד אני יודע! אחד מעבד. מעבד, מעבד, מעבד, מעבד, שנמצא עם לוח האם. שתים מי יודע? שתיים אני יודע! שני סטיקי זיכרון.(או כפולי ליבה) אחד מעבר, מעבר, מעבר, מעבר ,מעבר שנמצא על לוח האם. שלושה מי יודע? שלושה אני יודע! 3 מאוררים שני סטיקי זיכרון... לא יודע עכשיו... 13 מי יודע? 13 אני יודע! 13 מכפלה 12 ... איך זה??

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by Guy King,

"לכבוד" פסח, למי שעדיין לא קרא, ניתוח ביקורתי בנוגע ליצאת מצרים - המאמר לקוח מויקופדיה - הגישה הביקורתית עיון במקורות חוץ-מקראיים, במיוחד ברשימות מצריות מאותה תקופה, אינו מגלה דבר אודות יציאה המונית של עבדים עבריים. גם מקורות לא מצריים לא מגלים דבר. יש להניח שאם הייתה מצרים נחלשת, היו פולשים לתוכה עמים שונים, והתרחשות זו הייתה באה לידי ביטוי במקורותיהם. העובדה שאין זכר לכך, וכן ההבחנות שלהלן, פוגעות באמינותם של כתבי הקודש כמקורות היסטוריים. סתירה פנימית בכתובים עצמם. בכמה מקומות בתנ"ך נמנים הדורות ששהו בגלות מצרים, ומתברר שמדובר בשושלות קצרות, למשל בדברי הימים א' ב': יהודה שיורד למצרים מוליד את פרץ שמוליד את חצרון שמוליד את רם שמוליד את עמינדב שמוליד את נחשון נשיא יהודה ב…

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום אני רוצה ל"שפר" את המחשב חשבתי על לעבור ל AMD 64 3800 (כן יקר...) לוח אם של DFI NF4 וכרטיס מסך (או 6800GT או X850PRO) אני רוצה להזמין מחו"ל (בתקווה שיצא יותר זול) אני יודע שצריך להוסיף לכל מחיר 17% מע"מ שצריך לשלם לדואר (מיסים רבותי מיסים) יש למישהו המלצה מאיפו לקנות (אתר) נ.ב אני מרכיב הכל לבד + חג שמח

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני פשוט צריך לדעת אחרת אני יחגוג לבד כמו מסכן , זה די דחוף , תודה למי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by benor,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מדבקות AMD? הנה מדבקה שאני עשיתי לעצמי בינתיים, מישהו יכול להגיד לי איך לעשות אותה מבריקה ? אני לא רוצה לבזבז על זה נייר פוטו. תודה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים