עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avi2014,

איזה מעופפת אינעל העולם http://www.flix.co.il/MyClip/showVideo.asp?m=1175211 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. אני מחפש איזו תוכנה של אפקטים כמו דיסקטורשין למשל למחשב.. אני מחפש משהו בסיסי מאוד וחינמי! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by mega1234,

http://www.mtv.com/onair/andy_milonakis/video.jhtml יש עוד מישהו שרואה את התוכנית ההזויה הזו חוץ ממני ?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

ראיתי את זה אצלנו באיירנט והחלטתי לחפש ולשתף איתכם את זה מצחיק מאוד מידע על השחקנים http://www.giantitp.com/ootsChars.html הסיפור http://www.giantitp.com/cgi-bin/GiantITP/ootscript?SK=1

5. מכר שעוסק ביבוא של מסכים סיפר לאבא שלי שעוד שבועים תיהיה ירדה עצבנית של מחירי מסכי\טלוויזיות LCD ..... משהו חדש נכנס לשוק או סתם חירטוט רגיל ??

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  6. בפעם שעברה חבר שלי ( CHENRP - חבר כאן בפורום) קיבל באן שלא לצורך והסירו את ה BAN רק בגלל שאני פניתי אל המנהלים. הוא לא קיבל התנצלות עד עכשיו! אתמול הוא קיבל אזהרה ועכשיו הוא לא יכול לכתוב שום הודעה. זו ההודעה שהוא קיבל: "מצטערים chenrp, הושעת מלפרסם או לשלוח הודעות פרטיות. ספאם. אזהרה רביעית. " אך הוא היה בBAN לחודש שלם והשתקה מלפני כחצי שנה כעונש על האזהרה השלישית ואמרו לי מנהלי הפורום כי האזהרות ימחקו לאחר העונש. מדוע לא נמחקו לו האזהרות? מדוע הוא חסום ולא יכול לשלוח הודעות פרטיות? הרי הבטיחו לו מנהלי הפורום כי כל האזהרות ימחקו. ממש חבל שיש אנשים שתורמים ועושים רק טוב להקהילה אך לא מתגמלים אותם. להיפך, נותנים להם עונשים שלא לצורך. חבל שכזה פורום מתדרדר. זו דעתי ודעת …

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by aRnonymous,

טוב http://www.time.com/time/personoftheyear/ לפי הסקר הזה עראפאת מוביל ברוב גדול כאיש השנה של הטיימש ושרון במקום השני. בתור ישראלי אני מציע שכולנו גם שונאי שרון וגם אוהביו נצביע בעד שרון בכדי למנוע מעראפאת נצחון, בעוד מערך תקשורתי. אז תצביעו ותפרסמו את זה!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

לא הצלחתי למצוא באתר אם כן או לא

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

איך אני פותר את המשוואה הזאת? 2log₃x-log₃(7x-2)=-1 תודה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by New-Old User,

אהלן, אני חדש-ישן פה.. היה לי משתמש בשם אחר והתפוטרתי לאיזה חצי שנה.. רק רציתי את עצתכם בכמה נושאים. למישהו יש ניסיון בשימוש באיביי? איזה מוצרים אפשר להביא מחו"ל שאין בארץ או שהם יקרים בארץ.. אני מדבר בעיקר על אלקטרוניקה.. ואיפה אפשר אולי לקנות N95 יד שנייה?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  11. לא ממש הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, אז נראה לי שפורום כללי זה הגיוני. בכל אופן, ברשותי (או אצל אבא שלי כרגע, בישראל), מחשב נייח לא חדש במיוחד- i5 מדור ivy bridge, 8 ג'יגה זיכרון, ורדאון 7850, בקיצור לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. אני נמצא בבריטניה כרגע עם יוגה 2 פרו, שזה מחשב נחמד, אבל בכל זאת געגועי לדסקטופ נורמלי. אני מניח שיצא לי יותר זול לשלוח את הגרוטאה הסבירה שלי מישראל הנה, מאשר לקנות מחשב נייח חדש. ברצוני לדעת כמה יעלה לי לשלוח לי כזה דבר (נניח שהמחשב שוקל בין 15 ל20 קילו) מישראל לבריטניה? וכמה ישחטו אותי במכס? (אחרי מה שעברתי עם העברת הכלב שלי הנה (רק שמונת אלפים שקלים לא כולל מסביב), אני מודע לאפשרות שבסופו של דבר זה עלול לעלות יותר מעלות מחשב חדש) א…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. יצא לי להיתקל במסקר רכב שמעביר ''סיקור'' בתאילנד על רכבים ,רק כנראה שכחו להגיד לו שבאותו היום או במשך כל הסרטונים שלו לא שותים ונוהגים שברולט AVEO במו 320D צפיה מהנה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. כמו שבטח כבר יצא לכםלראות כל משתמשי נענע קיבלו חתימותצ ואווטרים עם כתובת האתר.. הם חסמו גישה לקבצים דרך שרת אחר או וואטאבק זה לא ממש מעניין אותי אני צריך כמצה מגות בודדות לאחסן את החתימה האווטר ועוד כמה תמונות במידה ואני ארצה לעלות לפורום הסברים , תמונת מסך, או כל דבר אחר.. וואלה לא באים בחשבון בגלל הכתובת המטורפת שלהם (החתימה מוגבלת בתווים ויהיה בעיה להכניס את כל הכתובת שוואלה נותנים) עדיף אתר ישראלי או אתר ידוע אחר, ולא משהו איטי מלא שטיות כמו גאוסיטיס לייקוס וכו... תודה (:

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. המשחק היה כבר אבל הוידאו נשאר מאותו פתיח של המשחק הבאמת נחמד שהיה בין שתי הקבוצות בלי להתייחס לתוצאות. הייתי בשער 11/12 ככה שהצילום היה בהחלט טוב ,וההתרגשות באותו יציע זה משהו מדהים! קישור ל-YouTube: זה לא ספאם אז בבקשה לא למחוק/לנעול את הנושא. תודה ותהנו חברים, תפרסמו לכל מי שאתם מכירים. *אני עברתי על אחד החוקים אני מצטער מראש*

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. Started by The_overclocker,

http://y.wimp.com/v/invading.wmv Tsk tsk tsk..NOW you see what eating fast food does to your brain ?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  16. תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. המצב אנשים? יש את השיר הזה שהולך "או מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י" מישהו מכיר ויכול לכתוב לי את השם שלו? תודה על העזרה נ.ב. השיר לא ממש חדש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by Iron Man,

לינק

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by freee,

שלום, בתאריך 6.1.07 יש לי בגרות בלשון אני בכיתה י"ב ואני עושה בגרות חוזרת על הבגרות שהיתה לי בלשון בכיתה י'. המבחן נקרא:לשון,הבנה והבעה שאלון א' ,מספר שאלון:011107. לפי המיקוד של החורף, יש חלק ב' של המבחן-ניתוח של ערכים(מן המילונים:אבן שושן[המהדורה החדשה,2003],מילון ההווה) והשוואה בניהם. מי שבבקשה מבין בנושא שיתן לי חומר על שתי המילונים האלה מה בדיוק אני צריך לדעת לנושא זה,לפני שנתיים נפלתי על זה והלכו לי רוב הנקודות. הורדתי כמה בגרויות אך עדיין אני לא מבין בזה. גם יעזור לי אם תתנו לי את הקשרים הלוגים שצריך לדעת לבחינה זו. הבגרות עוד שבוע בול ואני חייב להזדרז. תודה לעוזרים באמת תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by ben060,

לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. מישהו רעה שכחו אותי בבית 4 מגניב פ33ה האם יש בית קזה ביחלל אני חושב על זה יש קזה בית מאוד מסקרן אחיו רק תושבות שלכם

22. אני נכנס לאתר של אסוס (www.asus.com) בוחר לי לינק (לא משנה איזה) ולוחץ למעלה על downloads ברוב הפעמים האתר פשוט לא נפתח לי ואני מקבל "הדף לא נמצא" אחרי טעינה של דקה או שתיים.. זה לא משנה באיזה לינק בחרתי בהתחלה כי הקישור לדף ההורדות משוייך לאתר הגלובלי בכל מקרה האם הבעיה רק אצלי או שזה אצל כולם ולמה חברה מבוססת כמו אסוס לא יכולה לתקן בעיה שאני רואה אותה כבר כמה חודשים.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  23. יש לי בעיה והיא ככה... עשיתי כל מה שצריך במדריך... אבל שאני עושה קבל/שלח הוא מבקש ממני סיסמה ושם, אני שם אותם תוך כמה שניות הוא שוב עולה וכן הלאה... הנה החלון שקופץ- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, שמעתי שיר שמשמעים אותו הרבה באילת שהמשפט שחוזר על עצמו הוא "Maybe a rock game....". שיר מאוד יפה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by payback,

מילים שזכורות מהשיר (מי שמכיר חייב לזהות): "...zingarella zigarella" (נדמה לי שהכוונה היא ל- Cinderella Cinderella) מחפש את שם האמן ושם השיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים