כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
1)במה אינטל עוסקת חוץ ממעבדים? 2)מה מטרות אינטל לעתיד? 3)מהו המבנה הארגוני שלה? 4)מי קובע את מטרות אינטל?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
robert gitelman- club99 25.5.2007 robert gitelman- club99 25.5.2007 tracklist: 01. richard grey vs. erick morillo & jose nunez feat. shawnee taylor- life goes on (richard grey dubby mix) 02. dj shah- who will find me 03. markus schulz vs. chakra- i am (andrew bennett's other side mix) 04. epos- adagio espressivo 05. pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 06. remo con- cold front (bart claessen remix) 07. argy- corrupt boomerang 08. randy katana pres. nick larson- fdv6 (randy katana mix) 09. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) 10. alex moprh and rank 1- life less ordinary (meek rmx) 11. andy farley & colin barrat- stimulant D…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה, אבל ספציפיים יותר מזה הם לא יכלו להיות...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בממיר של הוט בלי לדעת את הססמא הנוכחית? ואני לא רוצה להתקשר אליהם... לא רוצה להתחיל עם הז**ני שכל של הוט האלה...
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש פה את KSP אבל היא לא מומלצת אז אני מנסה להימנע ממפגש איתם. יש גם את איבורי אבל גם היא לא משהו. אני מתכנן לקנות מחשב (כבר תקופה די ארוכה) ויש התלבטויות בין החנויות. KSP זה 5 דקות מהבית ועם מחירים זולים לעומת זאת עוד חנות שעומדת על הפרק היא IQPC אבל בשל המרחק שלה מהבית זה קצת בעיה. הבעיה תהיה כשמוצר כלשהו יתקלקל ואז במסגרת האחריות אני אצטרך לשלוח להם את המחשב, הם יבדקו אותו ויחזירו לאחר מכן - תהליך שיקח הרבה זמן ואני לא רוצה את זה. יש המלצות למישהו?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי בעיה שקשורה בsata ואחרי שהורדתי דרייבר של הsata שיתאים ללוח אם אני עדיין נתקל בבעיות באיזה פורום אני אמרו לרשום את הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
השיר שניאו שומע כשהוא מקבל את ההודעה במחשב "Wake up neo..." תמונה מהסצינה למי שלא הבין: תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן..! תשמעו יש לי אפשרות להזמין מחשב מחו"ל במחיר ספקים דרך חברה. עכשיו, אני לא יודע עד כמה זה יותר זול ולכן אני לא יודע איזה מפרט להרכיב כי אני לא יכול להעריך תקציב.. אם מישהו יודע מהם מחירי הספקים בחו"ל, אני מדבר על ארה"ב... ועד כמה זה יצא לי יותר זול להזמין משם שיעזור לי להרכיב מפרט. דרך אגב, אני לא צריך לשלם על מכס. תודה מראש. דן [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 05:26:16 מישהו???????????
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
לא ממש הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, אז נראה לי שפורום כללי זה הגיוני. בכל אופן, ברשותי (או אצל אבא שלי כרגע, בישראל), מחשב נייח לא חדש במיוחד- i5 מדור ivy bridge, 8 ג'יגה זיכרון, ורדאון 7850, בקיצור לא בדיוק שיא הטכנולוגיה. אני נמצא בבריטניה כרגע עם יוגה 2 פרו, שזה מחשב נחמד, אבל בכל זאת געגועי לדסקטופ נורמלי. אני מניח שיצא לי יותר זול לשלוח את הגרוטאה הסבירה שלי מישראל הנה, מאשר לקנות מחשב נייח חדש. ברצוני לדעת כמה יעלה לי לשלוח לי כזה דבר (נניח שהמחשב שוקל בין 15 ל20 קילו) מישראל לבריטניה? וכמה ישחטו אותי במכס? (אחרי מה שעברתי עם העברת הכלב שלי הנה (רק שמונת אלפים שקלים לא כולל מסביב), אני מודע לאפשרות שבסופו של דבר זה עלול לעלות יותר מעלות מחשב חדש) א…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפו יש אתרים שמהם אפשר להוריד טפטים לפלאפון ככה אתם יודעים לרענן את המסך
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
-
חבר'ה, אין לי שמץ מה לבחור ... אני ביב' צריך לעשות פרוייקט 5יחל מערכות מומחות [http://www.csit.org.il/TEKEM/AI.htm] ואין לי שמץ מה לבחור.. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הפלפאון תמיד פולט קרינה נכון? אבל נמוכה מזו שהפלפאון פולט בזמן שיחה.. נכון? בכמה נמוכה?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הבן אדם עובד עם ג'קי צ'אן לפי מה שהבנתי...איזה תותחחח :o חבל שאין הרבה מקומות בארץ ללמוד בהם את זה http://www.youtube.com/watch?v=6LujOH49ueA&mode=related&search= עזבו את הראשון זה הרבה יותר טוב חח עם מלא אומנים מכל העולם http://video.google.com/videoplay?docid=-5171798698189751342 תודה ל000000
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
והבן (או היותר צעיר) שר את מה שהאבא אומר והאבא של את מה שהילד אומר
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לרוב בשעות הבוקר בין 6-7 האתר לא עולה לי ,ואם כן הוא עולה אז הוא נופל אחרי מספר שניות. וכמו היום[שבת] עד השעה הנוכחית 10:00 האתר עלה מידי פעם בערך ב8:00 הוא לא עלה כלל. אין לי מושג אם זה רק לי אבל זה מרגיז בקשר לשעה המוקדמת אני פשוט מתחיל לעבוד מוקדם ואין לי זמן אחר עד הערב לרוב להיות באתר. האתרים האחרים עובדים מצוין.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כמות גדולה של מטענים לטלפון (כ-20) המחיר כולל המשלוח הינו פחות מ75$ כך שאין מיסים ועמלות. האם זה יכול להחשב כיבוא לצורך מסחר? אם אני מזמין מוצר אחד אני מניח שאני לא צריך להמציא אישורים כדוגמת תו תקן וכד', מה קורה אם זה מזמין כמות יותר גדולה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
ניתן לשייך מחשבים שמיועדים לעריכת וידאו? שלום, עיינתי בלוח המפרטים המומלצים, לא מצאתי שם קטיגוריה נפרדת לתחום זה. אמנם ראיתי כאן בפורום כמה מפרטים למחשבי עריכת וידאו (שניתנו בידי גורמים מסחריים), אך אני סבור שבלוח המפרטים צריכה להופיע קטיגוריה נפרדת לכך, אלא אם היא כלולה כבר בקטיגוריית קולנוע ביתי או עריכה גרפית. מה אתם אומרים? תודה ושב"ש.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני אומר שיטת המכירה אני מתכוון לזה שהם מציגים "מחיר מחירון" שהוא בערך פי חמש מהמחיר האמיתי בשוק ואז מוסיפים שלל הנחות ובסוף מציגים מחיר "זול" והם אומרים שהוא הכי זול בארץ השאלה היא אם המחיר הנ"ל לא הכי זול בארץ אפשר לעשות משהו...? תביעה אולי... יש איזה חוק שאוסר עליהם להטעות ככה את הציבור? כי לפי מה שאני ראיתי הם פשוט רמאים!!!!!!!! אולי יש איזה סעיף בחוק להגנת הצרכן שאוסר את זה..? תודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-