עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עשיתי בדיקה על 3 קטעים שם.. על הגדרות Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L http://img529.imageshack.us/my.php?image=75299967zy5.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=18981484me1.jpg האם זה נמוך הפריים? או שאפשר אולי …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. אם אני בכיתה י"ב, עושה בגרות מלאה ויש לי 3 יחידות במתמטיקה ויחידה אחת בפיזיקה, אני יכול ללמוד באופן עצמאי ולהיבחן רק ב4 יחידות במתמטיקה ו3 בפיזיקה במסגרת אקסטרנית ואת שאר המקצועות להמשיך בבית ספר?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by sagi_10,

שלום, אני מתכנן לצאת עם החברה לארוחה ראש השנה באחד מחופי חיפה(חובה חיפה) ובגלל שאני לא מכיר בכלל חופי רחצה בחיפה אשמח להמלצות מאנשים בעלי ניסיון מקדים עם אחד החופים. הדגש הוא על חוף נקי,רצוי שקט עם חול נקי והעדפה לחוף ללא תשלום,כמו כן אין צורך בחוף עם מציל שכן אנחנו רק נשב בחוף . תודה מראש נ.ב אני יודע שלאחרונה אני מציף טיפה את הפורום בבקשות כאלו ואחרות ורק רציתי להגיד שאני מעריך את העזרה ואת שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by Dark_Phantom,

למי שלא מכיר את webshots זה תוכנת נחמדה עם אוסף ענק של תמונות באינטרנט כרקעים למחשב. אני כבר מנוי בה כמה שנים ומה שרציתי לעשות זה לשדרג את החשבון שלי לunlimited. משאני לא יודע אם אני יכול לעשות את זה עם ישראכארט(לא נראה לי בינלאומי) ולכן הייתי רוצה לברר על זה אם מישהו פה יודע. אני מוכן גם לשלם פה את הסכום לכל אדם שמתנדב לשלם עבור זה בכרטיסו, כי זה ממש חשוב לי- אני מעין פריק לתמונות רקע משגעות, זה פשוט מרגיע אותי. תודה מראש אם מישהו מעוניין יכול ליצור קשר איתי בפרטי או באימייל שלי victorsk@netvision.net.il . אני חוזר ומדגיש שזה איזה הודעת מכירה או קנייה ואני גם לא רוצה שאנשים יגיבו על זה, המטרה היא לברר אם אפשר לשלם בכרטיס שברשותי בחו"ל ואילו מישהו שמעוניין לעזור לי יעשה א…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

it says.. "over and over again" sound like french accent but the words are english ! help me reveal the name ! thnx !

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by Chymes,

ברשותי מחשב מיושן, שאינו מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה מכובדת. הבעיה תיפתר ע"י החלפת כרטיס המסך הנוכחי ל-X1950PRO, שעולה 1,300 ש"ח. בנוסף, אצטרך להחליף כונן קשיח (הישן עושה רעשים ולדעתי תוקע את המחשב) ומארז (מארז ישן ומכוער מתקופת P3). סה"כ יוצא כמעט 2,000 ש"ח. אחי טס לארה"ב כל חודש מטעם החברה. אני יכול להזמין דרכו XBOX 360, אבל אני לא יודע אם זה משתלם. מצד אחד שדרוג המחשב יאפשר להריץ משחקים חדשים, אך זה כמו להשקיע כסף רב בתיקון רכב ישן. מצד שני כבר נמאס מכל השדרוגים האלה. נמאס ממפתחים חסרי מקוריות, שמפתחים משחקים עם דרישות מטורפות. אני רוצה מכשיר יותר פשוט, עמיד, חזק, שאני לא אצטרך לשדרג כל שנה. אתם חושבים שעדיף לשדרג את המחשב או לעבור ל-XBOX360/PS3?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by E-R-P,

אהלן אז ככה... בתחילה הצטרפתי (לפני כשנתיים) לחברת פלאפון במסלול חיילים- הכולל חבילת דקות ו SMS בעלות 69 ש"ח לאחר שנה וכמה חודשים העלו לי את התשלום החודשי ל 78 ללא ידיעתי (ככה פשוט העלו) לפני כחודשיים העלו לי שוב את התשלום החודשי ל 84 והחודש האחרון העלו לי ל 91. דבר ראשון: האם מותר להם להעלות לי את התשלום החודשי עבור חבילה שרכשתי? האם אני יכול לעשות משהו בנידון? (חוץ מלעזוב את החברה מכשנגמר ההתחייבות) לקבל זיכוי? איך חברה מעלה תעריפים באמצע ההתחייבות שלי? העלאה עבור חבילה (זה לא העלאה של תריפי דקות)? סה"כ בשנתיים העלו לי את מחיר החודשי ב 22 ש"ח... אשמח להצעות ולפיתרונות אפשריים בנידון

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שיהיה מישהו טוב. לא כמו שצילצלתי לאיזה אחד אמר לי מה זה אוברקלוק חחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי. אין לי בעיה לשלם .איזור פתח תקווה והסביבה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by huber,

אני מעוניין לרכוש קטנוע שישמש אותי לנסיעה של כ 70 ק"מ כל יום (כשעה נסיעה בערך). ההתלבטות שלי כרגע היא בין הג'וירייד 200 לבין הגרנד דינק 200. שמתי לב שהג'וירייד יקר בכ 2000 ש"ח ולא ממש מצאתי לכך הצדקה. יש סיבה לכך? מהי ההמלצה שלכם ולה? האם יש קטנוע טוב או משלם יותר עד כ 18000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. שלום לכולם :] אז ככה, שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד בטכניון. יש לי ממוצע בגרות 110.44 ופסיכומטרי 680 (שזה יוצא סכם 88.2). עכשיו אני מאוד אוהב את נושא ההיטק והמחשבים, ואני רוצה שמסלול הלמידה והעבודה שלי יהיה בזה. כמה שאלות, אודה למי שיכול לענות לי על אפילו חלק מהם ! 1. מה הם מקצועות הלמידה שאני הכי אתחבר אליהם ואלמד בהם מה שאני אוהב ? 2. איפה אני יכול למצוא מידע על כל מיני מקצועות אלה? למשל מדעי מחשב\ הנדסת מכונות\ הנדסת מערכות ומידע . מה הם מקצועות אלה ? כמה שנים לומדים ? ומה בדיוק הנושאים שמלמדים בכל אחד מהם ? 3. האם בוגר הטכניון זה משהו יותר "יוקרתי" מבוגר אונ' אחרת ? 4. איזה מקצועות בנושא הזה שיש להם את דרישת השוק הכי גדולה ? תודה רבה רבה מראש !! תשובתכם מאוד חש…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  13. http://www.popsci.com/science/article/2013-07/nasa-successfully-tests-its-first-3-d-printed-rocket-engine-injector

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by g_s,

איך אני עושה שיהיה לפופקורן טעם כמו בקולנוע? * אני מכין בסיר

15. אז ככה, יום ראשון יש לי מבחן ואני אבוד, החסרתי 9 שעות מהשיעור עקב הבגרויות האחרונות ובדיוק בשעות אלה הכיתה למדה משהו חדש. משהו בשם מרבב וכדומה. אין באפשרותי להשיג חומר ברגע זה ואני חייב אותו עכשיו בשביל לקרוא ולנסות לפתור תרגילים אחרת אני אכשל ביום ראשון =\ כמו כן, IG וחבריו לבן גוריון, אשמח אם תוכלו להתחבר ולהביא לי את ההרצאות אשר סוכמו והועלו לאתר. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

יש לכם אתרים עם כתוביות לסרטים? כתוביות בעברית כמובן, אבל אם אין עברית גם אנגלית יתקבל. אם זה לא הפורום הנכון אני מצטער.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לעשות סדר לכל הדיסקים שלי ורציתי לשאול אם משהו מכיר אתר או אתרים לתמונות של כל מני אטיפות למשל אני רותה לעשות אטיפה לדריור של asus שזה יראה יותר יפה ואם יש כזה אתר אז שיהיה בפנים כל מני תמונות שיהיה אפשר לשים אותם בתור אטיפות

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. לא צריך בסוף. ___! סליחה!___

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by whitiger19,

שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. המשחק נקבע סופית כמשחק בתשלום. הפניה פה היא לכל אוהדי הכדורגל בארץ. מה אתם מתכוונים לעשות בנידון? הפעם זו בית"ר אחר כך מכבי תל אביב \ הפועלל תל אביב ומכבי חיפה... כולנו נסבול בסוף. אז השאלה המתבקשת היא: מה אתם מתכוונים לעשות? להזמין? לראות בפאב? לצפות באינטרנט? יאללה תגיבו, הנושא חשוב למען עתידנו!

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  21. מדור חדש בנענע נועד כדי לעזור לאנשים הקטנים מול החברות הגדולות. בנוסף, כל מי שישלח תלונה צריך לדעת ששמו יפורסם והוא צריך להסכים על כך שיראו את התלונה שלו באתר. מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית. בנוסף חשוב לציין שיש לשלוח הודעות בקשר לתלונות מול חברות גדולות ולא מול חנויות קטנות. תודה, דניאל גרייבר

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. אחים שלי אני רוצה להתחיל טיפה לשמוע טראנסים טראקים איך שלא קוראים לזה אבל הבנתם את הכוונה שלי אני מקווה אז תנו לי פה שמות של טרנסים חזקים משהו טוב .. עד עכשיו שמעתי ראפ ודיכאון אבל צריך לגוון קצת ורוק אני מזה לא סובל (פריק מת ערס שולט!!) אז קיצר טראנסיםם טראקים וכל הסיגנון הזה

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by SpEcToR,

1 א איך מתחילים בכלל?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by RayZ,

ומי קבע את זה? אני, אחרי הסרטון הבא: http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World לא חראם על המקלדת? היה מביא לי אותה, אני אוסף מקלדות משנות ה-90 המוקדמות.. :screwy:

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. בחיא'ת(רגע עמוק.). כבר עדיף להשתקע בדיוני הילדות העמוקה של אניסרסור. זה סתם מיותר, לא מצחיק ועושה בלגן בפורום. |: בצהריים היו שניים כאלו, לא?

דיונים חדשים בפורומים