כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את האתר של קצין העיר בחיפה חיפשתי בגוגל וחברים והתייאשתי אני יודע שזה קצת לא שייך אבל אם מישהו מכיר ומוכן לעזור אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על טראנס אני לא מדבר על טייסטו וכדומה, אני מדבר על טראנס פסיכודלי) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה Dj's או הרכבים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על הרכבים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי infected mashroom astral projection וסקאזי לא הולך להופעות... המלצות: http://he.israel-music.com/infected_mushroom/
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AA אנשים איך קוראים לשיר בפרסומת של LEE COOPER שהם מתקלחים<??. :s05:
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מישו יודע אולי איפה אפשר לקנות שעון שהוא מקרין את השעה כך שרואים את השעה כאילו היא מרחפת באוויר?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ כן, אז כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפש מוזיקה נעימה לאוזן (מוזיקה לאירועים.. בר מצווה וכאלה) כזאת שלווה כזאת.. שירים יפים, לא קופצניים, שנעים לשבת ולהאזין להם ככה בקטנה ברקע מקווה שהבנתם את כוונתי
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היום ביקרתי בתערוכה רכב ויותר 05, מאוד נהנתי,ולשם שינוי היה אפשר לראות את הריצפה. התערוכה היתה מאוד מסודרת, והיא רק עולם אחד ו שני שבילים של מכוניות לכול האורך. מכוניות מסוג: במו M5 M6 , אודי קונספט, סובארו אימפרזה, מיצובישי איוו 8,מאזדה 5, פולקפסגן טארגט,סיאט איבזה משופרת, מרצדס SLK 320 עם דלתות כלפי מעלה,מלא גי'פים,יגואר X TYPE , הונדה FRV ועוד סוגים של משפחתיות גדולות. היה גם מופע של ג'פים בהו היו, מיצובישי פאג'רו,במו X5 ,סובארו פורסטר לא בדיוק ג'פ, סאסניונג ראקסטון,ו גי'פ של חברה ג'יפ ש היתה לו את ההופעה הכי יפה,הונדה גי'פ לא זוכר דגם אבל הוא הייה ממש עלוב. בהופעה הג'פים עלו על עבנים גדולות, ועל מין משולש גדול בהם הם עשו כ דימוי של עלייה על הר, זה הייה מאוד יפה!. …
-
כל אחד פותח כאן תדאר בשם:"אני יודע שזה פורום מחשבים והכל אבל יש אנשים בקטע של:מזרחית, טראנס, מטאל" מה יש?!
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי לפני כמה ימים זימון יפה ורשמי מצה"ל ובו מבקשים ממני להתייצב ל"מבדקי צוות אוויר". זה הזימון הראשון שהיה לי מאז הצו הראשון, ורציתי לדעת מה אני הולך לעשות שם והאם יש למישו עצות ודברים שכדאי שאני אדע מראש... הבנתי שהזימון הזה הוא דיי נפוץ למי שיש פרופיל 97, זה נכון?? בכל מקרה כל מה שאתם יודעים על המבדקים האלו..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלך אבי ביטר אלון חסון תמיר גל נוריאל יובל פרי יוסי עדן תומר חן משה כהן אוסמאן לידור יוספי שריף יניב נסימי לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי כיסא עור ואני מזיע כשאני יושב עליו פחות מ10 דקות...מה עושים? קניתי אותו בשביל המחשב שלא יהיו לי בעיות גב בעתיד......אבל מסתבר שהקנייה לא השתלמה כי כשאני יושב עליו פחות מ5 דקות אני מזיע בגב......אין איזה משהו שאפשר לפזר על העור כדי שלא יהיה אפשר להזיע עליו?
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תמונה אמיתית שצולמה במסיבה ותפסה בת במצב מביך אנשים לקחו את התמונה ושידרגו אותה בשילוב עם תמונות אחרות תוצאות אפשר למצוא כאן: http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://stage.co.il:8000/content/jimminonstop16021.pls
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתנו לנו לעשות עבודה על בתי זיקוק (בז"ן) מלט-נשר או חברת החשמל וז אני בחרתי בבז"ן.. אז צריך לכתוב עליו את הדברים הבאים : רקע היסטורי תהליכי בקרה המתקיימים במפעל המפעל ואיכות הסביבה את הראשון והאחרון עשיתי אבל אני לא מוצא בשום מקום משהו על תהליכי הבקרה בבז"ן, אולי חיפשתי לא טוב.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד..
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לשם שינוי, אחד מחברי הצוות (וויקטור) שלא ממש פוחד על המצלמה שלו (ניקון קולפיקס 4100) נתן לי להתעסק איתה טיפה והרי לפניכם... מס' טעימות עסיסיות להמחיש את ההנאה שבהפלגה. היינו ארבעה חבר'ה : וויקטור - אדם שנמצא כבר לאחר משבר גיל ה 40, אצילי להחריד, פשוט תענוג להפליג איתו. ניצן - חברי עוד מתקופת היסודי, אשר הוא זה שהכניס אותי לתחום והוא זה שאוחז בהגאים בסרטון שתראו בהמשך. עבדכם הנאמן ובחורה חביבה בשם הדר. יצאנו מהמרינה בת"א לנמל יפו ובחזרה, תענוג של 30-45 דקות וזה לאחר מקצה הפלגה שהיה לחבר'ה עוד לפני, אני הצטרפתי למקנח. לינק לסרטון* - http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0X3HUNC0747W60KBNRW4075NA3 *יש צורך בנגן QuickTime. ועכשיו לתמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משהו מחו"ל ולשלם דרך האתר PayPal... מישהו יכול לתת לי אינפורמציה על האתר הזה? מה בידיוק עושים שם? האם האתר אמין... כמה עולה כל העסק של קנייה דרך האתר הזה... ועוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים השעה די מאוחרת. אני הולך לישון. עד שאני שומע את הזימזום באוזן, ישר אני קולט שזה הולך להיות לילה סיוט. אנשים ביום ראשון אני הולך לחנות ומתחמש בכל התכשירים שאתם תמליצו לי. מה אתם עושים נגד ה*****?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה אחת ולתמיד לדעת את 3 המילים האלו הנה מה שאני יודע box- מקבלים בקופסא מהחברה עם כל מיני תוספות (כבלים וכו...) oem- פה אני לא יודע ממש bulk- מקבלים את הדברים בשקית או אם יש לך מזל אז בקופסת קרטון פשוטה האם צדקתי במה שאני יודע ואם מישהו יכול למלות את החסר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
8)
-
-
נמאס לי כבר אין לי יותר מה להגיד זה נהיה גרוע וגרוע משבת לשבת ,ונראה שלאף אחד לא אכפת! אני לא ירחיב הרבה כי טחנתי מים על זה לכן קבלו משהו קטן: השם-ניר קלינגר ,הידוע גם כ 'חד העין' ,ו'בונקר-ניר'. המיקום-מכבי תל אביב המטרה-השמדה טוטאלית והחרבה עד היסוד עזרים-לוני ,דריקס אחוזי הצלחה-100 אחוז. MISSION COMPLETED
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
סתם מעניין אותי אם יש איזה אתר של מערכות סאונד לרכב אבל לא רגילות אלא הממש ממש מפציצות האלה שיש בתערוכות מכוניות. אני מדבר על סאבים עצבניים ומגברים רצחניים. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-