עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. אהלן .. אני מחפש את התמונה הזאת : http://img29.echo.cx/img29/4701/avatar1038211jn.jpg בגדול .. אם למישהו יש יהיה פגז תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by R0ck,

מתוך YNet... "מרצדס שברה 22 שיאי מהירות עם גרסת הטורבו-דיזל החדשה של ה-E קלאס, מתוכם שלושה שיאי עולם ו-19 שיאים למכונית מקבוצתה. זאת, בעקבות ניסוי שערכה תחת פיקוח הפדרציה הבינלאומית למכוניות, ה-FIA. בניסוי השתתפו שלוש מכוניות מדגם ה-E 320 CDI החדש של ה-E קלאס, לו מנוע V6 מוגדש טורבו, הזרקת דלק ישירה ו-224 כ"ס. כל מכונית עברה מרחק מצטבר של 160,934 ק"מ בדיוק על מסלול לארדו שבטקסס, ארצות הברית." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080610,00.html אין מה לעשות, איכות ארית זו מרצדס, גם באוטובוסים. נ.ב, תגובה מס' 3 משובחת.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ביז'ו המוס,

סתם משהו חמוד שראיתי לא מזמן אלף-בית/ אפרים סידון שלום כיתה א' ושלום המורה, שלום לחשבון ושלום לתורה. ולך התלמיד החדש, הטרי, מוגש מילון החינוך העברי. אלף-בית שראוי כי תפנים ותזכור, כי אם התחלת ללמוד - גם כדאי שתגמור. אולר ואלה, אפילו אקדח, את כל אלה לבית הספר תקח. בריונות, בהמיות ובורות בגדול בזכותן בחצר בית הספר תמשול. ג - גניבה מילקוט, כסף, עט או תפוח היד סוחבת והתיק פתוח. ד - דמי-חסות, זו תורה וזוהי שכרה - כי בלי דמי חסות, תגיע דקירה. ה - הריון. או-קיי, תלמידים, אל בהלה, הילדה שאנסתם עברה ה-פלה. ו - ועדות, ויכוחים, עימות. יש אלימות! אז יש אלימות... ז - זונה. שם תואר בכל פנייה או משפט, הולך טוב עם בן - והולך טוב עם בת. ח - חינוך. נכון, הוא בבת עיננו - אבל אין לו מקום ב…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ואם כן איזה מספר? תודה.

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by yanushka,

כבר שנים שלא שמעתי עליהם.. מישהו יודע מהי כתובת האתר הרישמי של כת השטן ואיך הכול הגיע? מהם תנאי הקבלה?? האגדה מספרת על אנשים צמאי דם חתולי רחוב אשר מחללים קברים ונראים כמו מרלין מנסון. זה לפחות מה שזכור לי. בקיצור, אם למישהו יש מידע, פרטים, תמונות, זיוני-שכל וכדומה אודות כת השטן/כת השפן (החקיינים שלהם), אני אשמח אם הוא יכתב פה...

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  7. תעשו ציטוט ותדליקו נר לזכר 6מיליון אחים ואחיות יהיה זכרם ברוך :'(

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שמתי לב שהמטורפת ב Avatar שלי מרקדת בקצב הרבה יותר עצבני כאשר נעשה שימוש ב FireFox 1.0.3. באקספלורר, לעומת זאת, היא איטית משווווווו. בעלי פיירפוקס יכולים לאשר את הקפיצה ב FPS של הגיף?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מישהו מחו"ל רוצה לראות את המשחק ואין לי כרטיס טלויזיה, בתפוז פעם היו משדרים אבל הפסיקו, האם יש שידור במקום אחר? אין לי מושג אם זה חוקי או לא, במידה ולא אני ממש מצטער ואני אשמח לקבל תשובה על זה במסרים אישיים ;D רב תודות

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by charm,

הידעתם שאייבורי התחילו לאיים על אתרים שמוציאים הם תביעות דיבה נתקלתי באתר של פרש בפורום חומרה ששם יש אשכול שמבקש לא לכתוב יותר על אייבורי http://www.fresh.co.il/vBulletin/announcem...ouncementid=118 האם ידוע על עוד אתרים שקיבלו איומים שיתבעו אותם?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  11. תנו לי הכול.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  12. זאת הייתה סדרה כזאת, שבשיר פתיחה או בפרק הראשון לא זוכר כבר, הטובים והרעים נלחמו בטירה של איזה מכשף, ואז הוא התעצבן ואמר להם שלא ילחמו אצלו ונתן לכולם כוחות כאלה: לכולם יש בבטן כזה כמו הולוגרמה של חיה והם יכולים להפוך לחיה הזאת (וזה גם דרקונים וכל מני כאלה לא רק חיות אמיתיות), וחלק גם קבלו מטה עם ראש מרובע שגם הוא היה הולוגרמה רק שהם יכלו להוציא את החיה מהמטה והיא בנפרד מהם. אני עוד זוכר שלטובים הייתה בחורה שהפכה לדולפין ולרעים הייתה בחורה שהפכה לכריש, והמפקד של הרעים הייתה לו חליפה ירוקה כהה כזאת. מישהו מכיר וזוכר את השם? איזה פרטים? זה שיגע אותי היום כל היום בצבא... =\

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by SupeRnovA,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=10 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by x-dude,

אני עדיין מחובר בכבלים רגיל (לא דיגיטל),אני חושב על לעבור לדיגיטל,ונראה לי שהם מוכנים לתת לי מחירים סבירים כי הם התקשרו אלי אתמול ורצו לתת לי "מתנה" על זה שאני מחובר אליהם משנת 93 אבל יש לי כמה שאלות: 1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4). 2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום? 3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף). 4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש משהו כמו התמונות האלו (צילומים של קטלוגים) או אתרים של שיפורי רכבים TUNNING וגם עם אפשר שמות של משחקי מרוצים כמו NEED FOR SPEED משחקים ריאלסטיים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by shuy,

אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by hichkock,

אפשר לקבל מידע על הקורס? תנאים יציאות מה לומדים איך זה הולך מבחינת כושר גופני כל מה שאפשר! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. יש מישהו שאני מכיר שמעשן, עכשיו אני רוצה לדעת מה הם בפירוט מה הם כל נזקי העישון כדי לנסות ולגרום לו להפסיק וגם סתם לידע כללי. תודה מראש slim_shady.

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by ccc,

http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01295 ... ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תשמעו, אני לא באתי לכאן כדי להיות נוב חדש כאן.. אלה שאחד המשתמשים הפעילים כאן.. חושש.. חושש ממה? שתתגלה זהותו ואז, כברור כולם ירדו עליו.. והמשתמש הזה אוהב אנימת קודומו אם אני יגלה מי זה.. תרדו עליו? ואני רוצה לשמוע את האמת..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by maind,

מישהו מכיר איזהשהוא חנויות ציוד היקיפי - עכברים ,ששולחות לארץ תודה מראש לכל העונים נ"ב לא איכפת לי מהאחריות

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. בין המכוניות הקטנות יותר, איביזה פיג'ו206 פולו וכו.. איזה עדיפה יותר מבחינת מחיר, ביצועים, בטיחות, אחזקה הנאה וכל הפרים החשובים האלה ??

• 54 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. אני יודע שאני אמור לתלות הודעה בTRADEZONE אבל אני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את הציוד?

• 23 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. Started by omri_ro,

http://www.simplecodeworks.com/mazito אני תקוע בשלב 6

• 165 תגובות
    • 13.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.