עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני ממש מתלבט איפה ללמוד את המקצוע. האופציות שלי הם או להתחיל השנה באריאל (סמסטר אביב-פברואר) או שנה הבאה להתחיל בשנקר (שמעתי שהם מכללה מעולה ללימודי הנדסה). בשביל להתקבל לשנקר צריך פסיכומטרי של 620 ולעשות מכינות בפיזיקה ומתמטיקה. באריאל צריך לעשות רק את המכינות. ההתלבטות שלי קשה מכיוון שלשנקר אני אוכל להירשם רק באוקטובר הבא וכך אני מפסיד שנה, לעומת זאת באריאל אני יכול להתחיל ללמוד עכשיו. אני כרגע בן 23.5 והתואר שאני מתכוון לעשות הוא אורך כ-4 שנים. כל החברים שלי מתחילים ללמוד השנה (יש הרבה שבאריאל). ויש גם את הקטע שאריאל הופכים לאוניברסיטה (האם זה יותר אטרקטיבי?) ביום פתוח שהייתי שם היו מלא סטודנטים שנרשמו. צריך את עזרתכם- האם זה משמעותי תואר מאריאל או משנקר? אם יש לכם ע…

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by Milk-Inc,

www.tweaktown.com אתר מאוד נחמד!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268639,00.html השפעת הפרוטוקולים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

אתם רואים עכשיו נכון?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  5. שירות הטלוויזיה של סלקום ממשיך בנסיונו לצבור תוכן איכותי, הפעם עם הסכם מעניין מול אולפני דיסני קשה לומר ששירות הסלקום TV, שהושק לפני שנה בדיוק, יצר מהפכה של ממש בעולם הטלוויזיה הישראלי, אך עם כ-50,000 משתמשים שבחרו להתחבר לחבילת הוידאו האינטרנטית שעולה 100 ש"ח בחודש (לעומת פי 2 או פי 3 אצל המתחרות הוותיקות Yes ו-Hot), אין ספק שמדובר בעוד גורם מתפתח שיש לשים אליו לב. במהלך שנת הפעילות הראשונה ראינו את סלקום מתאמצת להגיע להסכים שיאפשרו לה לספק לצופים תוכן מגוון ומעניין יותר, לא תמיד בהצלחה, אך כעת מסתמן שהיא כן הצליחה להגיע להסכם שיתן לה דחיפה משמעותית קדימה. בחברה הכריזו רשמית על הסכם אל מול אולפני דיסני הבינלאומיים, שיביאו את הסרטים העדכניים שלהם לשירות הישראלי …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. טוב אחרי שהעלתי מלא שטויות לפאלפון די נגמר לי המקום... הבעיה שהעלתי את כל הצילצולים ישירות לרשימת הצלצולים ולא לגלריה ככה שאין לי מושג איך אני מוחק את זה. הצלצולים נמצאים יחד עם אלה שהגיעו עם המכשיר ככה שאני צריך לדעת איך למחוק את אלה שהעלתי או את אלה שהגיעו איתו (אותו דבר). יש לי כבל ואני עובד עם התוכנה oxygen phone manager איזהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by yambtz,

הלך לי כרטיס מסך ששווה 900 ש"ח. אני לא עשיתי את זה, הוא התחמם למוות (אני מנחש כי הוא עושה בעיות לפי טמפ החדר). לי אין הסמכה של טכנאי אבל אני בכל זאת התעסקתי במחשב (מודינג) מה שכולל פירוק והרכבה פעמיים, שחיטה די עצבנית של המארז שעכשיו שוקל חצי, ועוד. אני גם שמתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לוודא שזה באמת הוא (אחרי שבמשך חודש כל פעם שהוא עשה בעיות נגעתי בו וכל הכרטיס היה חם מספיק בשביל לעשות כוויה*) והתוצאה היא שהכרטיס אכן התפגר. השאלה אם משהו מכל מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה יכול היה לבטל לי את האחריות? כי אני 100% לא הרסתי אותו. המחשב אצלי רק חצי שנה. הוא חדש יחסית. *אני לא טיפש. אני פשוט מאוד עמיד לחום, כל פעם שאני מבשל עפות עליי טיפות של מים רותחים או שמן רותח ולא מזיז לי.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מוכר כרטיסים להופעות שבניצנים: 1. מוקי+מוש בן ארי 2. היהודים 3. משינה! 4.פורטיסחרוב! 5.אביב גפן כל מי שמעונין לקנות במחיר מצוין ! שיפנה אלי ב: ICQ 199242260 MSN liorm6@walla.co.il או אימל lior11@gmail.com כל הקודם זוכה!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by elvisalive,

שלחו לי הודעות פרטיות לפני כמה ימים לפייסבוק, מחקתי אותן. קיימת איזה דרך לשחזר אותן?

12. אני עומד בפני נסיעה לפולין עם השכבה וחשבתי על הנגן והמצלמה שאני צריך להטעין שם... מה עם השקעי חשמל, זהים לאלה שבארץ? אשמח לשמוע חויות שלכם מהמסע שבטח חלקכם עברו...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כותרת. בעקבות השוק שראיתי לפני שניה לגביי מחירי הדלק מעניין אותי לדעת על מה עוד העלו את המחיר ועל מה הורידו אם יש כזה דבר

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by gilka,

איך הדרדרנו למצב מטורף של הידברות עם אירגון טירור ששואף להשמידנו(אפילו הפת"ח הוציאם מחוץ לחוק בזמנו),רק בגלל שהם מחזיקים כבני ערובה את האזרחים שמאמינים בהם ולכן בחרו בהם להנהיגם.....צריך לעצור את הטירוף של ההידברות ולנהוג חד משמעית בביטוי-הקם להורגך השכם להורגו!!!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by david2006,

שלום קניתי לא מזמן V3 עכשיו לא קיבלתי איתו את התוכנה שביל להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון, כדאי לקנות תוכנה באורנג'? עכשיו במקרה ל נגן MP3 שלי יש אותו חיבור USB כמו לפלאפון והמחשב מזהה את הפלא אבל צריך תוכנה. קיצר שווה לקנות? באינטרנט אני לא חושב שניתן להוריד את התוכנה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Check_Point,

מה דעתכם ? שווה לעשות רישיון לאופנוע , או עדיף כבר רכב על 4 ? רישמו חסרונות ויתרונות לעומת רכב. אגב, מהי המערכת הגנה שיש לאופנוע כנגד פריצות ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מישהו יכול לסרוק לי חלק מהעיתון(משהו שנמצא תחת "חידושים טכנולוגיים" או משהו בסגנון) על מערכת אבטחת וידאו? אין לי ידיעות אחרונות לידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. תיראו אני לא מת על תוכניות ראלטי אבל ליפעמים אני רואה פה ושם תוכניות כמו "הוגן יודע הכי טוב " ושטויות כאלה את כוכב נולד הראשון כמעט לא ראיתי וגם את אלה שאחריו ולמעשה תתוכנית שקדמה לו שהיתה שעשועון מוזיקלי חביב ראיתי יותר אבל הבנתי שהרבה אנשים אוהבים תתוכנית הממוסחרת הזות אז אמרתי בסדר שיראו ואחרי ההצלחה של העונה הראשונה זה היה מובן שיעשו עונה שניה אבל שמיסתקלים על ה"כוכבים" שהסידרה הולידה בעונה הראשונה יש 3 אנשים שעדין עובדים הרבה בעונה השניה היו 2 בשלישית אחד שבקושי שומעים אליו והגקו מהעונה האחרונה לא ניראה לי יתקתק הרבה עבודות גדולות חוץ מיזה שאני מיסתקל על ה"כשרונות" לאומת זמרים אמיתים כמו פוליקר\ארצי\ריטה\אנקרי וכו הזמרים האמיתים מנצחים בקלילות קחו לדוגמה את מ…

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by navk2,

שמעו עוד מעט אני יוצא לטיול של 4 ימים ובערב לפעמים נמעס לדבר... אז צריך לשחק איזה משהו... יש לכם רעיונות ? כל דבר יהיה טוב, רק שלא יהיה צריך איזה משהו מיוחד..

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by redead,

יש לי את הפונקציה (SIN(2X +3Y+5 ואת הנקודות X0 Y0 2.275 3.15 , X Y 2.28 3.2 עכשיו אני צריך למצוא את הדברים הבאים : א). מצא שגיאה מוחלטת של וקטור X ב). מצא שגיאה יחסית של וקטור X ג). מצא שגיאה מוחלטת של פונקציה לפני XY ד). מצא שגיאה יחסית של פונקציה לפי XY ה). מהו מספר המצב של פונקציה. איך אני עושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. בזמן המאוד קרוב אני עובר לגור בחדרי נעורים של הקיבוץ... משהו ממש נחמד: שירותים, מקלחת וחדר 4.5X3 בערך... בקיצור, בסוף החופש אני יעשה רישיון עם הכסף שאני עושה ויעשה עד סופו ועם הכסף שנשאר (כ-3000 שקל - במקרה הכי גרוע) אני רוצה לקנות משהו לחדר... חשבתי על רמקולים Z5500 ועל טלויזיה 32" 32A450 של SAMSUNG... ואין לי מושג מה לבחור... יש לציין שיש לי כבר רמקולים אבל הם לא משהו... - Logitech X530. אני אשמח מאוד גם אם תיתנו לי המלצה למשהו אחר דווקא. מה אתם אומרים? אני ממש אובד עצות. תודה לכולם!!!

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by imac,

אני מחפש מקום לעשות מסיבה, בלי דיג'יי בלי בר בלי כלום, אני צריך רק מקום ושלא יגביל בשעות עדיף באזור הדרום... למישהו יש מושג אם קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by GUNZ,

שלום רב הגדלתי את הג'אנט הקודם שלי מ 205\55\16 ל 215\45\17 האם זאת הגדלה חריגה מדי? איך אני משיג אישורים לגודל החדש? יש לי את הגלגלים הקודמים גם ככה שאני יכול לעבור טסט עם הגודל הישן אבל מה קורה עכשיו שאני נוסע עם הגודל החדש יש צורך באישורים? שוטר יכול לעשות לי משהו?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים