כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
כותרת. בעקבות השוק שראיתי לפני שניה לגביי מחירי הדלק מעניין אותי לדעת על מה עוד העלו את המחיר ועל מה הורידו אם יש כזה דבר
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איך הדרדרנו למצב מטורף של הידברות עם אירגון טירור ששואף להשמידנו(אפילו הפת"ח הוציאם מחוץ לחוק בזמנו),רק בגלל שהם מחזיקים כבני ערובה את האזרחים שמאמינים בהם ולכן בחרו בהם להנהיגם.....צריך לעצור את הטירוף של ההידברות ולנהוג חד משמעית בביטוי-הקם להורגך השכם להורגו!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן V3 עכשיו לא קיבלתי איתו את התוכנה שביל להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון, כדאי לקנות תוכנה באורנג'? עכשיו במקרה ל נגן MP3 שלי יש אותו חיבור USB כמו לפלאפון והמחשב מזהה את הפלא אבל צריך תוכנה. קיצר שווה לקנות? באינטרנט אני לא חושב שניתן להוריד את התוכנה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לסרוק לי חלק מהעיתון(משהו שנמצא תחת "חידושים טכנולוגיים" או משהו בסגנון) על מערכת אבטחת וידאו? אין לי ידיעות אחרונות לידי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תיראו אני לא מת על תוכניות ראלטי אבל ליפעמים אני רואה פה ושם תוכניות כמו "הוגן יודע הכי טוב " ושטויות כאלה את כוכב נולד הראשון כמעט לא ראיתי וגם את אלה שאחריו ולמעשה תתוכנית שקדמה לו שהיתה שעשועון מוזיקלי חביב ראיתי יותר אבל הבנתי שהרבה אנשים אוהבים תתוכנית הממוסחרת הזות אז אמרתי בסדר שיראו ואחרי ההצלחה של העונה הראשונה זה היה מובן שיעשו עונה שניה אבל שמיסתקלים על ה"כוכבים" שהסידרה הולידה בעונה הראשונה יש 3 אנשים שעדין עובדים הרבה בעונה השניה היו 2 בשלישית אחד שבקושי שומעים אליו והגקו מהעונה האחרונה לא ניראה לי יתקתק הרבה עבודות גדולות חוץ מיזה שאני מיסתקל על ה"כשרונות" לאומת זמרים אמיתים כמו פוליקר\ארצי\ריטה\אנקרי וכו הזמרים האמיתים מנצחים בקלילות קחו לדוגמה את מ…
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו עוד מעט אני יוצא לטיול של 4 ימים ובערב לפעמים נמעס לדבר... אז צריך לשחק איזה משהו... יש לכם רעיונות ? כל דבר יהיה טוב, רק שלא יהיה צריך איזה משהו מיוחד..
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי את הפונקציה (SIN(2X +3Y+5 ואת הנקודות X0 Y0 2.275 3.15 , X Y 2.28 3.2 עכשיו אני צריך למצוא את הדברים הבאים : א). מצא שגיאה מוחלטת של וקטור X ב). מצא שגיאה יחסית של וקטור X ג). מצא שגיאה מוחלטת של פונקציה לפני XY ד). מצא שגיאה יחסית של פונקציה לפי XY ה). מהו מספר המצב של פונקציה. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
בזמן המאוד קרוב אני עובר לגור בחדרי נעורים של הקיבוץ... משהו ממש נחמד: שירותים, מקלחת וחדר 4.5X3 בערך... בקיצור, בסוף החופש אני יעשה רישיון עם הכסף שאני עושה ויעשה עד סופו ועם הכסף שנשאר (כ-3000 שקל - במקרה הכי גרוע) אני רוצה לקנות משהו לחדר... חשבתי על רמקולים Z5500 ועל טלויזיה 32" 32A450 של SAMSUNG... ואין לי מושג מה לבחור... יש לציין שיש לי כבר רמקולים אבל הם לא משהו... - Logitech X530. אני אשמח מאוד גם אם תיתנו לי המלצה למשהו אחר דווקא. מה אתם אומרים? אני ממש אובד עצות. תודה לכולם!!!
-
- 52 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום לעשות מסיבה, בלי דיג'יי בלי בר בלי כלום, אני צריך רק מקום ושלא יגביל בשעות עדיף באזור הדרום... למישהו יש מושג אם קיים דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב הגדלתי את הג'אנט הקודם שלי מ 205\55\16 ל 215\45\17 האם זאת הגדלה חריגה מדי? איך אני משיג אישורים לגודל החדש? יש לי את הגלגלים הקודמים גם ככה שאני יכול לעבור טסט עם הגודל הישן אבל מה קורה עכשיו שאני נוסע עם הגודל החדש יש צורך באישורים? שוטר יכול לעשות לי משהו?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם אני רוצה לקנות עכבר ואמא אמרה שיש לה הרבה כוכבים אז עדיף לה חנות שמקבלת כוכבים עם למישהו יש חנות כזאת זה מאוד יעזור...
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מעל 10 דולר, והמוצר שנישלח בעל מספר מעקב. איך אני מברר איפה החבילה?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חברה אני ממש אבל ממש חייב שמישהו יפרוץ לי לפורום הזה www.forum.elicomp.co.il תודה למי שמוכן לעזור
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. בזמן האחרון אני שוקל לפתוח פאייפל כי לא בכל מקום אפשר לשלם ישירות עם כרטיס האשראי. אבל כמו כל בן אדם (?) אני קצת חושש. אם אני מבין נכון אני נותן לפאייפל את כרטיס האשראי שלי ואז אני יכול לשלם עם חשבון הפייפל שלי בלי שמס' הכרטיס או הפרטים שלי יחשפו לבעל העסק (האדם שלו אני משלם) נכון? כלומר פאייפל עושים את כל תהליך התשלום נכון? איזה עוד דברים כדי לדעת בנוסף? ובכללי לא מידע שיוכל להרגיע אותי (או לא). תודה רבה ולילה טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש קורסים שצריך בשבילם קדם - קורסים אחרים שצריך לעשות לפני הקורס הזה למשל בשביל חדו"א 2 צריך כמובן חדו"א 1... אבל בשביל עיבוד תמונה צריך חדו"א 1 חדו"א 2 תכנון וניתוח אלגוריתמים ועוד השאלה אם באמת צריך או שזה בגדר המלצה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב ב 3000 שקל והמקום שבו אני רוכש את המחשב נותן רק 2 תשלומים ללא ריבית ומעל 2 תשלומים ריבית קרדיט רציתי לדעת איך מחשבים את הריבית ? ( אני רוצה 12 תשלומים ) יש שנתית , יש מותאמת שנתית , מועדף , יש מלא דברים פה ... מישהו יכול לעזור לי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
השאלה מוקדשת למי שראה את הסרט . שלום לפני כמה ימים הלכתי לסרט כולם אמרו לי שאו ילידותי אבל או לא סרט אם המון אפקטים והרבה דברים יפים . אז אני מחפש קטע קטן מהסרט שאני רוצה להוריד למחשב יש קטע שאם שמים פלאפון בתוך תיבה קטנה ואז מזרימים אנריגיה ואז הפלאפון הוףך לרובוט ומתחיל להתחרפן . אפשר להוריד מאיפשהו את הקטע הזה? פשוט או קרע אותי מצחוק תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי בגלל שבארץ לא מוכרים יותר מעבדים בסוקט 939. אני אקנה מחו''ל. הגעתי לEbay. בחיים לא קניתי משם. עשיתי חיפוש לפי הסיווג : "AMD Duel Core 939| מצא לי :http://search.ebay.com/AMD-Core-939_W0QQcatrefZC6QQfclZ4QQfnuZ1QQfromZR10QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfssZ0QQftrtZ1QQftrvZ1QQsaaffZafdefaultQQsaatcZ100QQsabfmtsZ1QQsacatZQ2d1QQsaobfmtsZinsifQQsaprchiZQQsaprcloZQQssPageNameZRC0022 בכל מקרה, איך הקנייה מתבצעת? כל משלוח יכול להגיע לארץ? כמה עולה משלוח? מבחינת מחר זה ממש משתלם אני רואה. אבל כמה העולה המשלוח,יש מכס? מע''מ? ואיך אני מבצע את הקנייה, כדאי לתת כרטיס אשראי זה בטוח שם? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-