כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.748651,-80.074550&spn=0.005622,0.007875&t=k&hl=en מעניין....
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מתמיין לעתודה בכימיה לא למדתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון והאפשרויות שלי הם ככה: לעשות קורס הכנה בקיץ ברמה של 4 יחידות או קורס הכנה בקיץ ברמה של 5 יחידות הבנתי שבאוניברסיטה עצמה עוברים על החומר במרוכז במשך שבועיים וסוגרים פינות...אז האוניברסיטה ממליצה לקחת את הקורס של "רמות" בקיץ.. מה דעתכם? מה כדאי לקחת? 4 או 5? אני פונה לכל מי שבעתודה או באוניברסיטה במקצועות מדעיים כמו כימיה ביולוגיה ורפואה, שם צריך את זה כבסיס ו\או לא למד פיזיקה בתיכון... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אממ אני פותח אתר של סאות פארק ואני צריך אנשים שיעזרו לי לכתוב כתבות... =] מי שיכול לעזור לי בבקשה... ניתן לתפוס אותי ב: Msn: Dj_Samsong@Walla.Co.il icq: 188834 e-mail: Samsong@Sp-israel.com אם לא מותר לשאול דברים כאלה אז מראש סליחה..
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עד עכשיו הרשתי לעצמי רק לפנטז על זה... אבל לפני כמה ימים הודיעו לי הורי שעוד חודש כמתנת מומולדת הם נותנים לי את האפשרות לשים ויי נוסף ברשימת הדברים שאני חייבת לעשות בחיים... אז נוסעים לסיניי... ;D בעבר נפתחו ת'רדים על כך, אך עדיין יש לי כמה שאלות...(מי שהיה או יודע) איזה מקומות מומלצים לצלילה ובכלל? האם יש אפשרות לצלילה שווה לבחורה שלא צללה מימיה? (אני יודעת שבאופן מקצועי צריך לצבור כוכבים או משהו כזה), האם גם בלי זה אני אוכל לצלול צלילה רצינית? מה סדר גודל של המחירים לצלילה? מה הציוד המומלץ חוץ מבגד ים? (הכוונה לדברים שאין מצב שאני אחשוב עליהם בעצמי....כי עוד לא צללתי...) בקיצור, כל אינפורמציה תעזור מאוד... ליבי.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל לא יכול להיות יכול , אבל הוא גם לא יכול להשאר אבל , עקב נסיבות סביבתיות . יכול , מצד שני , יכול להיות יכול אבל גם להיות אבל בלי ממש להיות יכול , זו אחת התכונות של יכול . יכול לא יכול להיות יכול בכל מלוא מובן המילה של יכול , אבל הוא יכול להיות אבל מלא יותר מאשר אבל מלא . איך שלא מסתכלים על זה , אבל בכל מקרה לא יהיה אבל עד שיכול לא יהיה אבל יכול להיות שאבל יהיה ?! אז זהו שלא , כי יכול לא יכול להיות . יכול להיות שאבל אבל יתהפך על יכול , ואז יכול יוכל להיות אבל מוחלט , בלי היכולת של היכול להיות יכול . כן . שגיא אשם ;D
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה עקב מחסור כספי כבד\ביזבוזים רבים ובעקבות הסתבכות רצינית של חבר שלי (למי שסקרן:עקב תאונה על אופנוע שבא הוא הרכיב עוד רוכב ... מה שאומר שהביטוח לא תפס ועכשיו אחרי שנתיים בערך פתאום הוא מקבל בדואר מכתב שאם הוא לא משלם 8k תוך חצי שנה הוא נכנס לכלא ... צחוק צחוק אבל זה רציני ,ההורים שלו בכלל לא יודעים על זה ורצוי שישאר כך :-X) החלטתי להתחיל (בשיתוף עם החבר כשהוא בעצם השוליה\סאנג'ר שלי) בעסקי הטכנאות מחשבים "השכונתית" בתור סתם עוד אחד בעל ידע רב בתחום בעיקר תודות לפורום הזה ובין השאר גם בעל תעודת טכנאי מחשבים של סיוון להשלמת הצד הסמכותי של העיניין , בעקבות דיונים קודמים על הנושא הבנתי שיכולות לצוץ בעיות עם מס הכנסה ושאר משרדי הממשלה שחפצים בנתח מהשלל …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאד יהיה לי צו גיוס ראשון ורציתי לישאול אתכם כודם כל איך הלך לכם בצו הראשון? ושנית, אני לא מעוניין להיות קרבי בצבא, אני מאד מאד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, לדעתי עדיף לצבא לנצל את הידע שלי בתחום. תוכלו לתת לי מכוונים על מה איך ועם מי לדבר בנושא? איך ליגרום למראיינת של הראיון האישי להמליץ\לשבץ אותי במשהו שקשור למחשבים ולא לקרבי, דברים שעלי להדגיש יותר ודברים שעלי להדגיש פחות וכו' ואם אפשר קצת מידע על כל העסק הזה, מה הולך להיות שם.. עד כמה זה חשוב לעתיד שלי בצבא וכו' Thank You!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
טוב, אז אחרי תקופה ארוכה של *מחפש שם חדש* באייסיקיו, החלטתי להיקרא על שמו של ידיד ותיק, מילפורד קיוביקל מפרק #3 של Salad Fingers.... Milford Cubicle חשבתי ללכת על ראשי התיבות (M.C), אבל זה gay מדיי ולא יהיה מובן.. דעתכם ? [/spam]
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שכחתי איך בודקים אחוזים; לדוגמה כמה זה 90 מתוך 30 אחוזים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי חבר'ה, רציתי לדעת מהיכן קונות חנויות המחשבים את הסחורה שלהן? אני מעוניין לפתוח חנות מחשבים, ועשיתי מחקר קטן, מצאתי שבשביל כל רכיב צריך לרוץ אחרי ספק כזה או אחר, לדוגמא חיון, סידי-לוג וכדומה... מצאתי חברה בשם "רעות" שמאגדת תחתה את כל הרכיבים. מה גם, שאצל כולם אין לך גישה למחירון עד שאתה לא עוסק מורשה... א. האם מישהו מכיר עוד חברת יבוא כמו "רעות" (אני מקווה שהם יבואנים..) בארץ? האם מישהו שמע על "רעות", איך המחירים שלהם/ שרות...? ב. האם זה טבעי שצריך להזמין חלקים ממספר ספקים בשביל מחשב אחד? ג. מה סדר גודל המחירים שבהם משיג דילר רכיבים, או במילים אחרות בכמה יהיה זול יותר לקנות רכיבים מהיבואן... אם למישהו יש גישה לאחד המחירונים, אשמח לקבל הצצה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אז כככה יש לי כסא למחשב כזה מעפן ואני רוצה לקנות משהו חדש וטוב מאיזה מכרז או משהו כסא למחשב זה דבר חושב אם ישובים שעות שלא יהו בעיות בגב ובידים ובמיוחד לראש אז רציתי לשאול את עצתכם או דעתכם בענין ואם תוכלו לשתף אותי איזה כסא למחשב שווה לי לקנות? נזכרתי בעוד משהו בחיפושי אחר כסא מתאים ראיתי שיש כמובן סקאי ויש עור וההבדל בנהם משהו כמו 100 שקל האם זה באמת אמרתי הקטע של העור או שזה חרטא של החברה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אני אמור להכין סרט קצר , אני ממש צריך אתר להוריד ממנו צילומי נוף שקיעה , ים , יערות , מפלים , כל מיני ציל ומי טבע צילומי וידאו! לא סטילס. מצאתי כל מיני אתרים , אבל כולם עולים כסף . אני דיי לחוץ בזמן . תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף ^^^ תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חבר שלי והחבר'ה שלו פתחו אתר חדש שנותן מידע על הקבוצה שלהם : TEAM NAIEN מי שרוצה לראות: http://www.teamnaien.tk/ הם עושים "טריקים" כמו בורג, סלטות, אומנויות לחימה ועוד דברים שנראים יפה. 8) הם גם מחפשים עזרה בבניית האתר ..אז מי שרוצה שישלח לי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום מחר בבוקר אני רוצה ליקנות מאק איפה אפשר ליקנות בארץ מיני-מאק? אבל בחנות באופן פיזי ולא דרך האינטרנט תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כתבה נחמדה שקראתי והחלטתי להביא שתקראו גם אתם... תהנו... http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז הפעם אני מחפש את הפלאש הזה שהתפרסם פעם על איזה ילד שמתקשר ללשכת גיוס בקשר לצו ראשון, ובוכה שהוא "יליד נובמבר" או משהו כזה.. הוא גם אמר "עברי לידר רולז"... כל קישור יתקבל בברכה..
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תמונה ראשונה [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מתיחה רעה ביותר שמעתי אני נפלתי מהכיסא הבחור יצא טיפש ענק והמותח יצא דיי מנייק בסוף הבחור היה חוטף התקף לב מרוב הלחץ פשוט חובה (זה דיי ארוך אבל שווה ביותר) http://radio-idan.co.il/metihot/gregori.wma http://radio-idan.co.il/metihot/gregori2.wma עוד מתיחות פה http://radio-idan.co.il/metihot.htm
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם יש לה שם בישראל או בשאר העולם? או שאני מתבלבל בינה לבין MIT? הרשת הזו מוערכת בכלל? מישהוא מכיר? שמע?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://uploads.ungrounded.net/65000/65694_xiao9.swf
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-