כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
ידוע כי אם בוחרים באקראי 3 אורחים בבית מלון מסוים באילת, ההסתברות שכל השלושה הם דוברי עברית היא 0.027 א. בוחרים באקראי אורח בבית המלון. מה ההסתברות שאינו דובר עברית? ב.בוחרים באקראי 7 אורחים בבית המלון. מה ההסתברות שלפחות אחד מהם דובר עברית?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קראתי על RATE ADAPTIVE/ADAPTIVE RATE בבזק שמציע פינגים משופרים בחינם, יש למישהו מושג אם יש אפשרות דומה בהוט ? ואגב, עד כמה שאני מבין, התשתית מחברת אותך עד לספקית (שנמצאת בארץ), אז נגיד שהRATE ADAPTIVE מוריד מפינג 12 ל8 בשרת ישראלי, אני מבין שהוא משפר 4MS בתוך הארץ. איך יכול להיות שמחוץ לארץ הוא משפר יותר מ4MS ? הרי השיפור הוא ממני עד לספקית לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים. השבוע הוא שבוע הקומדיה השנתי ביוטיוב, אתן לארנולד להסביר אני פותח את הדיון הזה רק כי יש כל כך הרבה ערוצים משתתפים. תרגישו חופשי לשתף את אלו שאהבתכם במיוחד. מופע הקומדיה החי:
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתעניינת זמן רב לגבי מחיצה ניידת, אנו רוצים לסגור חלל קטן בבית לצורך פרטיות, שיהיה מבודד מרעש, ושיוכלו לפתוח מתי שרוצים, יש מחיצות אקורדיון, אך זה לא מבודד מרעש, יש מחיצות אקוסטיות מאלומיניום או עץ שעולה מאד הרבה, בסביבות 20000-30000 ש"ח, אפשר בבקשה לכוון אותי לנגר או מישהו שיכול לעשות את זה במחיר יותר זול? בסביבות 7000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיתרגם לי מסמך מרומנית לעברית (או לאנגלית), אני מוכן לשלם למי שיכול לתרגם לי. יש מישהו מעוניין?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שמוכרת רכיבים טובים ולא משומשים, שיש לה שירות טוב ומחיר סביר וטוב. אני הייתי מעדיף שהחנות תהיה בחיפה, אבל גם הקריות והרדיוס הזה יהיו טובים עם החנות תהיה מספיק טובה... אבקש שם החנות וקישור לאתר שלהם. תודה ש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד הנדסאי אנרגיה במכללת אורט סינגלובסקי. השאלה אם התמונה המצתיירת מהימודים מתאימה למציאות? האם זה מקצוע כל כך נדרש? ומה בעצם לומדים שם? אשמח לעזרה בנושא, שחר
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?
-
אני עומד בפני נסיעה לפולין עם השכבה וחשבתי על הנגן והמצלמה שאני צריך להטעין שם... מה עם השקעי חשמל, זהים לאלה שבארץ? אשמח לשמוע חויות שלכם מהמסע שבטח חלקכם עברו...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הדרדרנו למצב מטורף של הידברות עם אירגון טירור ששואף להשמידנו(אפילו הפת"ח הוציאם מחוץ לחוק בזמנו),רק בגלל שהם מחזיקים כבני ערובה את האזרחים שמאמינים בהם ולכן בחרו בהם להנהיגם.....צריך לעצור את הטירוף של ההידברות ולנהוג חד משמעית בביטוי-הקם להורגך השכם להורגו!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סתם אני רוצה לקנות עכבר ואמא אמרה שיש לה הרבה כוכבים אז עדיף לה חנות שמקבלת כוכבים עם למישהו יש חנות כזאת זה מאוד יעזור...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1081072/Pictured-The-Cave-Crystals-discovered-1-000ft-Mexican-desert.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השגתי כתוביות והבנתי שכדי שאני יוכל לראות את זה בדיוידי עם כתוביות אני חייב לחבר אותן לסרט. למשהו יש מדריך ?? ואם אפשר כמה שיותר פשוט ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה LAMERית, אבל באלו אתרים אני יכול לפרסם חומרה (כרטיס מסך שאני רוצה להיפטר ממנו) למכירה? :saint: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מתכנן לעבור ניתוח להסרת משקפיים באסותא אופטיק , רציתי לבדוק אם מישהו עבר את זה שם או עבר את זה בכלל ואיך זה ? עברתי על הכתב הסכמה שלהם והזכירו שם כמה סיבוכים חמורים גם אם הם נדירים וזה קצת הפחיד אותי... מה אתם אומרים ??
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה דבר הכי טוב שעשית נעלת מה אתה מפנה לקישור של צור קשר למי ליצור קשר ללמפה אף אחד מהם לא עונה בכלל מספר פעמים שלחתי להם לא פעם אחת אם היית קורא מה כתבתי
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תיראה יש לי מודם בבית, אני לא מבין את כל הסיפור הזה תשתית אינטרנט וכל החרא הזה בישביל אינטרנט מה צריך?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-