עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AviraM13,

שלום לכולם אני חדש כאן,נספר קצת על עצמי... שמי הוא אבירם ואני בן 14 בסה"כ ,חובב מחשבים מושבע והחברים וההורים שלי כבר רוצים להרוג אותי כי אני רב היום על המחשב.. חחחחחח אני גר בבת-ים. אני בחופש יעבוד בחברת מחשבים בשם HDI בתור מעצב ומתכנת. יש ברשותי שני אתרים ואני חבר צוות בפורום הרשמי של מערכת הפורום phpBBHeb . אתם מוזמנים לפנות אליי בכל נושא של בעיה או תקלה בכל נושא שהוא.. אני מקווה להיות כאן פעיל. בהצלחה לכולם ולי..

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by demonshlomo,

אני מחפש את השומר מסך הזה שהאייקונים נלחמים.... מישהו יודע??? נ.ב אם למישהו יש משהו אחר גם פצצה אז שיביא....

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  3. אם כן בבקשה תרשמו ראיתי את זה הרבה בארץ וזה תופס חזק לאחרונה גם בטלוויזיה וכ'ו זה פשוט דבר שכדאי לתת לשכל אני מחפש לעשות את זה בעצמי אני רק צריך איזשהי דוגמא .. או הסבר כללי ... שמעתי שיש אתרים כאלו וראיתי באנגלית כבר את השיטות אבל בעברית זה שונה ... בקיצור אם אתם מכירים בבקשה תפרסמו...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. הייתי בבסיס וקראתי את הכתבות בעיתון... הרוב שיערו שזאת יעל בר זוהר.. אבל יכול ליהיות אחרת... מישהוא ראה את זה?????????

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. אולי מישהו יודע במקרה איפה אפשר למצוא את פתרון בחינת הבגרות בערבית? פשוט הפכתי שני עיתונים ואת כל הרשת מיום הבחינה ועדין לא מצאתי! תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אני רוצה לקבל מידע על מערכות ואני מחפש אתרים או פורומים שיוכלו לעזור לי האם אתם מכירים כמה ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by kabirsh,

מה זה להקפיץ ת'ירד?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by tom123,

מישהו פה יכול להגיד לי בוודאות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by darkman,

השיר מתחיל בדקות 11:20 מתי שהם נכנסים לממלכה איך לעזאזל קוראים לשיר אני חייב לדעת זה משגע אותי!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by iakovl,

מה זה בעצם ומה זה כולל תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  12. תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by de_ja_vu,

שלום לכם קניתי מחשב בחנות שפשטה רגל ונסגרה... הסי די התקלקל והוא עדיין באחריות, שאלתי היא כזו - כיצד ניתן לזהות מיהו היבואן ע"מ לממש את האחריות? על המכשיר יש מדבקה עם תאריך ורשום Y.P.C כל עזרה תתקבל בברכה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עשיתי השוואה בזאפ והיונדאי Q17 יוצא הכי זול פה http://memory.co.il/product_info.php?cPath=30_33&products_id=163 מישהו הזמין מהאתר הזה? בטוח להזמין משם? תודה, אורון.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. הקליפוש הגיעו הם פה לידי בחדר הבעיה היחידה היא שהם מארצות הברית ויש להם את החיבור הזה של ה110W אני לא יודע אם צריך שנאי מ110W ל220W או שפשוט לחבר את המתאם של השקע בלי שנאי.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by Blackend,

מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Nullity,

אחד ההרכבים הכי מעניינים, מקוריים וחדשניים שפועלים פה כיום 2 שירים חדשים - Like a Ghost - http://www.guelman.ru/igalchik/like_a_ghost.html Koo - http://www.guelman.ru/igalchik/koo.html שיר ישן - Knitting http://www.guelman.ru/igalchik/knitting.mp3

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by tomz,

הגיע לידי הארד דיסק מאח שלי, לא פועל, כניראה שיש עליו אחריות עדיין.. בעיה אחת שאני לא יודע אם הוא של היטאצי או של אייביאם כאילו כתוב עליו בגדול אייביאם אבל כתוב בקטן גם היטאצי והאתר זה האתר של היטאצי, אז אני מניח של היטאצי, בכל מקרה, אפשר קצת מידע על היבואן שלהם בארץ כדי ליצור איתו קשר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MDK,

יש מצב שמישהו יקנה שולחן מחשב שחור (במצב טוב, אחרי שנתיים)? זה כולל מקום למארז, מקלדת ועוד שתי קומות למדפסת ושטויות

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by the2,

אתמולף פיספסתי חדשות המדע, וראיתי רק חלק קטן מאוד מהסוף, וטל ברמן דיבר עם עוד משהו, שאמר משהו על כריות, ועל הצוואר, ושכחתי מה זה היה (לא ממש שמתי לב....). מישהו יכול להגיד לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by harry,

עכשיו קראתי כתבה בויי נט על זה שהרופאים רוצים לבצע ניתוך השתלת פנים שלמים ! כמו בסרט אימות חזיתי!! איזה מגניייב !!! ;D הבאתי לכם קישור תאמרו מה דעתכם.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953197,00.html

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by kol209,

קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by zvkel,

מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

הנה עוד דורי מת אשר מולבש על השיר Azar Azar אין הרבה קשר בין מילה למילה, אין הרבה קשר בין הכתוב לנשמע, אבל מעלה חיוך http://planet.nana.co.il/amitush5///azarazar.html

• 2 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.