כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהגשתי את המסמכים בביטוח לאומי אחרי כמה זמן אמור להיכנס לי הכסף? כבר עברו שלושה שבועות ועדיין כלום...
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
חברים מי יכול לעזור לי בקצת מידע. ידוע לי שבשחרור מקבלים באופן אוטומטי סכום כסף לבזבוזים שנכנס ישר לחשבון(5-6 אלף ש"ח). וגם בנוסף לזה יש מענק שחרור שזה מן סכום סגור(משהו כמו 20 אלף ש"ח) שניתן לבזבז אותו על דברים ספציפיים כמו לימודים למשל,ואפשר לקחת את הכסף הזה באופן חופשי רק כעבור 5 שנים. עד כאן הכל נכון? השאלה שלי היא מה עושה העבודה המועדפת,הבנתי שאם עושים את כמות הימים המינימלית(משהו כמו חצי שנה) מקבלים סכום כסף כלשהו,מישהו אמר לי שזה נותן את האופציה לפתוח את המענק לפני שעברו 5 שנים,אבל שמעתי עוד דעות ולא ברורה לי התשובה לזה. מישהו יכול להסביר לי איך כל זה עובד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
כל מי שעובד זמן רב ביממה מול מחשב מכיר כמה חשוב שיהיה נוח. מה הקונפיגורציית עבודה שלכם? אצלי: שולחן מחשב בגובה כ-74cm מעל הריצפה, והמקלדת והעכבר על השולחן. יש "פד ארגונומי" לעכבר, אבל עדיין זה מאוד לא נוח. בדרך כלל משתמשים במגש מקלדת נשלף (keyboard pullout tray). יש לכם מגש כזה? איזה אתם ממליצים? יש בארץ מקומות שמוכרים דברים כאלו בניפרד מהשולחן עבודה ?? (כך שנוכל להתקין אחד כזה בשולחן קיים..) סתם שתכירו - כתבה בנושא: http://www.cnet.com/how-to/how-to-set-up-an-ergonomic-workstation/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני עובד על הציור הזה כבר חודש,(למרות תמיד אני מצייר מכוניות). עבדתי עליו קשה מאוד! עשיתי בערך 20 ציורים על לתוצאה הכמעט מושלמת.(לפחות אני חושב), הציור נעשה כחיקוי לתמונה הזאת במציאות הציור נראה הרבה יותר יפה פשוט יש לי סורק של 5 שקל במצאית הקווים יותא ישרים.. מה לעשות ככה תמונה יוצאת עם איכות סריקה של 200DPI טוב אז אני מקווה שתהנו(וסליחה על הAVIV פשוט עבדתי על זה קשה.....):
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בפוטו שופ 7 העברתי את הבחור טיפול פנים, עכשיו הוא מאושר לפני: אחרי: מה דעתכם? אני לא משתמש מקצועי, לא למדתי פוטו שופ ואני משתמש בתוכנה בערך שנה. כל הזכויות שמורות לי ולאיש הזקן שמצאתי בגוגל ©
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב אני מתחיל קורס פסיכומטרי ורציתי לדעת מבעלי ניסיון האם ניתן לשלב עבודה תוך כדי הקורס. העבודה שאני עובד בה קלה ולא מעייפת, לא יותר מ3 משמרות בשבוע. הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי לעבוד תוך כדי הקרוס אני מבין שזה משתנה מאדם לאדם, אבל מהחברים שלי שעברו את הבחינה נתקלתי בחזית אחידה "זה בלתי אפשרי/אל תעשה את זה/ושלל תשובות בסגנון". הבעיה שלי היא שקשה לי להאמין שאני ישב על התחת כמעט כול היום וילמד, מצד שני אף פעם לא הייתי לקראת בחינה כזאת ואין לי מושג מה היא מצריכה ואולי אני טועה. אני צריך לתת תשובה עד מחר ככה שאשמח לקבל דעות.
-
- 14 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת כמה אתם עייפים אחריי יום עבודה או בסוף שבוע אחריי שבוע עבודה ואם אפשרי אם אתם יכולים להשוות עם\בלי ספורט ועם איזה תזונה. אני די עייף בסוף יום עבודה ובסוף שבוע אני גם עייף. יש מצב שספורט יכול לשנות את מד העייפות או שאי אפשר להתחמק מזה?
-
- 20 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד קורס רשתות בקרוב, ואני מעוניין להתחיל לעבוד תוך כדי. יש לי כבר *הסמכה* טכנאי PC. במה יותר עדיף, נוח וקל למצוא עבודה, באיזה מעבדת מחשבים או באחת מספקיות האינטרנט? תודה על ההמלצות!
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש משרות נחמדות שלא דורשות נסיון או תואר ? לא משהו שאחרי שלושה חודשים רוצים לעזוב מרוב תסכול/עצבים וכדו' (כגון תמיכה טלפונית). בהתעלם מהשכר ומאפיינים אחרים. יכולה להיות משרה חלקית/זמנית וכדו'.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגעתי לכיתה י', כמו בכל ביצפר נורמאלי (או שלא..) מכריחים אותנו לעשות עבודות שירות שונות, 60 שעות עד אפריל 2004. בכל מקרה, הדברים שהכי נראה לי זה מכבי אש, מד"א או משמר אזרחי. מה מהם הכי כדאי לדעתכם? או אם יש לכם רעיונות ושיטות איך להפתר מהזוועה הזאת (בלי לעשות את זה לכל החכמולוגים) - תבורכו.
-
- 59 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חבר משפחה שלי מחפש עבודה כמתורגמן או בעבודות תרגום .. מישהו אולי יכול לעזור מקורות חיפוש או מקומות עבודה... הוא דובר: -אנגלית : שפת אם -ספרדית:שפת אם -עברית:שולט בשפה מעולה הוא נולד בארגנטינה ועבר לארץ ואז לארה"ב ובחזרה לארץ... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קיבלתי עבודה שבה נשאלות השאלות: 1.___________ AC stands for 2. As a peson interested in Nikola Tesla, on visiting NEW YORK which places/sites would you visit? what would you find at each? בבקשה תעזרו לי לענות על השאלות [glow=red,2,300](באנגלית)[/glow] כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על האתרים בניו יורק שמזכירים את טסלה ולא את הייעוד של הAC אני צריך את זה דחוף לפני יום כיפור... :please:
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת עבודת החקר שהכנתי, צריך רק להוסיף את תוצאות השאלון אבל בעיקרון זה מוכן. הנושא הוא הפקת חשמל. מה דעתכם? http://planet.nana.co.il/spirit11/heker%2Edoc
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
ישלי שיעור כזה בארה"ב Web Page Development ואנחנו עובדים עם פוטושופ 6.0ו MS FRONTPAGE 2000 עכשיו קיבלנו משימה שיקח לנו בערך חודש והמשימה זה לבנות אתר לחברה שאתה ממציא עכשיו חשבתי על חברה שתתמקד בעיקר באחזקת ווינדוס (Windows maintenance) משהו כמו Tune up וכל התוכנות האלה ובאתר אני יצין מספר תוכנות ומדריכים וכל השטויות האלה האם יש לכם עוד רעיונות לחברות או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח אם תעזרו לי .. אני בכיתה ז' והשנה יש לנו את העבודת שורשים,מאיפה אני מתחיל ? ואיך? אני מתכוון,דוגמאות לשער העבודה,להתחיל עם עץ משפחה ? איך? ואם מישהו עשה ויש לו אפשרות לסרוק כמה דפים שאני אראה איך זה בנוי,אני אשמח מאוד.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים זהו נושא דיון על עבמים וחייזרים ! אני אישית אוהב מדע בדיוני , וגם יש לי חומר על הנושא , אתם מוזמנים להגיב , כמו כן יש גם סרט וידאו שצולם ע"י המשפחה שאני מחפש על אותה משפחה שנקלעה למפגש עם חללית ומתוכה יצאו שלושה חייזרים , הסרט הזה נמצא ברשת . אם משהו שמע על זה ? זה סרט מצמרר שיכול לשנות כל דיעה של בן אדם סקפטי לגבי עבמים וחייזירים . דני
-
- 46 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז הסוללת AA הנטענת שהגיעה עם העכבר שלי (logitech G700s) כבר הגיעה למצב שהיא מתרוקנת נורא מהר והגיע הזמן להחליף אותה. החלטתי שאקנה כבר חפיסה של סוללות נטענות עם מטען חיצוני, והייתי כבר ב4-5 חנויות שונות ובכולן אמרו לי את אותו הדבר - "אין חביבי, כבר לא מוכרים את הסוללות הללו עם מטענים". בסוף קניתי באיזו חנות ב15 ש"ח חפיסת סוללות שנמצאת אצלו כבר כמה שנים, ובאופן נורא מפתיע (לא באמת) - הסוללות במצב יותר גרוע מהסוללה הנוכחית. הזמנתי מאיביי חפיסת סוללות והן היו באיכות ירודה, כל כך שהמטען של העכבר לא מוכן להטעין את הסוללות, ואין לי מטען חיצוני כי לא מצאתי. אז....הגענו לתקופה שכבר לא רואים טעם לייצר סוללות AA נטענות? מצלמות מגיעות עכשיו עם סוללו…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה מתחיל להרגיז אותי... לפני 3 חודשים הוצאתי רישיון נהיגה... כמובן-הרישיון הראשון שמוציאים הוא רישיון זמני עד לתום תקופת המלווה ב-17 לאוקטובר נגמרה לי חובת המלווה,ולפי מה שכתוב על הרישיון הזמני-"הרישיון הקבוע יישלח לביתך בתום הדרישה למלווה ובתנאי שהאגרה שולמה" את האגרה שילמתי לפני 3 חודשים בעת הוצאת הרישיון,אז מה לעזאזל?! כבר עבר שבוע מאז שהייתי אמור לקבל רישיון קבוע,ועדיין אין שום סימן חיים מצידם. יש לכם מושג למי אני יכול לפנות,לשאול,או מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-