עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ItayBm,

הי יש לי תאריך גיוס בנובמבר הקרוב,וכמו הרבה אנשים לא השקעתי בתיכון ואין לי תעודת בגרות מלאה.. האם אפשר להשלים בגרויות לפני הצבא?(וכן,אני יודע שאפשר תוך כדי ואחרי,אבל השאלה היא האם לפני) ואם כן,היכן אפשר? תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by darq,

לדעתי יש בפרסומת פלאש בעיה, כי טוחנת לי את המעבד ,וזה קורה רק עם הפרסומת הזאת אני מתכוון לזאת שבצד שמאל. בידקו את זה, אולי יש בעיה בקוד.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by oDot,

מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שיהיה מישהו טוב. לא כמו שצילצלתי לאיזה אחד אמר לי מה זה אוברקלוק חחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי. אין לי בעיה לשלם .איזור פתח תקווה והסביבה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by liav25,

שלום לכולם K + S8 => אני יודע שהמטען של K זה +1 והמטען של S זה -2 רציתי לשאול האם המקדם צריך לשנות לי משהו ? זתומרת, אני צריך לכפול את המטען +1 של K גם במטען -2 של S וגם במקדם ? בנוסף, האם התשובה היא תרכובת כמו בשאלה הראשונה או שהפלוס וההפרדה נשארים ורק אני צריך לשנות מקדמים ? תודה לעוזרים. אגב אם מישהו יודע רק את התשובה שיכתוב ואני אנסה להסיק מסקנה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Toxin II,

אהלן, קיבלתי לאחרונה מחבר אוסף עצבני של אלבומים של Pearl jam האוסף כ"כ גדול [אלבומים מאז שנת 1990 בערך ], שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להכנס לזה. יש לכם אולי שירים מומלצים ו\או אלבומים מומלצים שלהם כדי שאני אוכל למצוא את מה שמתאים לי יותר מהר מבלי לבזבז ימים על שירים סבירים מינוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  8. עכשיו אני רוצה לקנות מוצר מסוים בחנות בחו"ל (דרך האינטרנט) ולהורים שלי יש רק ויזה רגילה (+ישראכרד) האם זה אפשרי או שחייבים כרטיס אשראי מיוחד שמאפשר לקנות גם בחו"ל?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  9. לא להאמין,הטרילוגיה הזאת עדיין ממשיכה לשבור שיאים,נכון להיום הרבה חנויות online דיווחו שהסט הזה שבר שיאים במכירות מוקדמות (pre orders),אמאזון הגדולה שבניהם: SW Trilogy is Amazon's Most Requested DVD Although the much-anticipated Star Wars DVD won't hit stores for almost six months, retailers are already experiencing vast consumer demand for the set, with preorders reaching record levels amid reports of extensive extras on the DVDs. After opening preorders on March 30, Amazon.com last week reported that the Star Wars DVD set, which is scheduled for retail on Sept. 21, had already outsold expectations. "Based on an undisclosed number of sales, the Star Wars DVD set is so f…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by yotamoo,

ערוץ 3 מבלבלים את המוח לגמרי? לפני עונה או שתיים צ'אנדלר ומוניקה התחתנו, מה איתם עכשיו? והתינוק של רייצ'ל? מי שיודע בבקשה שיכתוב כי אני כבר אבוד שם! (עדיין מצחיק )

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by shohami,

למישהו יש נסיון בהזמנת חומרה מ-אטיב ? www.ativ.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by neil4,

הכי גדול הקטע שהערס רוקד בצלילי הפלאפון: מי מי מי זה מי מי זה מי מיקורא לי מי מי מי זה קורא לי חנניה והקטע שעמנואל הלפרין מארח את מושיק עפיה ואומר לו : אני לא זזזזזמין! או שהוא אומר לו : עזוב ביאסת אותי! :jester: אין זה גדול

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by Imar,

בוטל

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. עם הפורום פעיל בשבת זה אומר שהוא כשר או לא?1?!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. אם בא לך לתת המלצות לשירים החדשים שרצים במועדונים מסיבות וכו'... תודה!

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by rosesr,

??? תודה לכל העוני ;D

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

אז ככה אח שלי מתלונן כול שעה שהמחשב פועל לאט מאז שהחלפתי לו ספק כוח. אז פשוט נשבר לי הז**ן מזה אז החלטתי לבדוק.. החלפתי לו לספק הישן והכול פועל בסדר חוץ מהסאונד שהוא כזה לא יודע כאילו שיש בו חשמל סטטי.. אז המסקנה הנלמדת מנושא זה אל תחליפו ספק בלי לבדוק קודם,ולמחשבים תמיד יש בעיות אתה פתור אחת צצות עוד 3

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Iron Man,

לינק

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by NetSpider,

ניראה סרט מאוד מבטיח ;D Click Here !

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by alexta-z,

הורדתי את CONKER'S BAD FUR DAY והוא בא בסיומת של V64. אם מה אני פותח אותו ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by tomz,

לא מצאתי מקום אחר לשאול אבל ראיתי בווינדואס שלי, ווינדואס 2000 המסך של ה בניית מחשב הוא כזה ישן והכל כמו בוורד כזה ושניכנסתי בווינדואס אקספי, העיצוב היה יותר יפה והיו יותר אפשרויות למילוי והכל רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיהיה לי גם את המסך ה"חדש"

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by Mr.Pepo,

אני מעוניין לשאול את הסניף של אפל בניו יורק, ניו יורק כמה שאלות בנוגע לאיי פוד החדש. מישהו יכול למצוא לי את האי מייל שלהם? תודה רבה רבה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.