כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
בואו נעשה משהו דומה ל"מכירים את זה ש" כל אחד כותב ונושא וכותב מה טוב ומה לא טוב טוב: שמישהו עושה ביטוח אצל חברת ביטוח לא טוב: שחברת הביטוח צריכה לשלם לאותו אחד שעשה ביטוח כי קרה לו משהו
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה. עכשיו, אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב ורציתי לקבל חוות דעת על החנות FOXPC בראשון לציון. אשמח לקבל חוות דעת עליהם ועל שרותיהם.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=b4TKpOED4_Y&NR זאת איזשהי סימפוניה או שיש לזה שם אחר... מישהו מכיר? ד"א זה מה שהיה בפרסומת של סובארו למי שזוכר...
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא חנויות מחשבים, מודינג ואביזרים בבוסטון ובאיזור בוסטון... בבקשה תתנו לינק או שתכתבו כתובת! זה דיי דחוף! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מי שמכיר איזה שהם אתרים טובים בכל תחום לא רק מחשבים עדיף אתרים שמתעדכנים באופן קבוע לפחות פעם בשבוע ויכול להמליץ לי ולאחרים עליהם ? בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האם האדסנס יכול להפוך ככלי בידי הספאמרים? כאשר לאדם יש משהו נגדי או נגד האתר שלי וירצה לפגוע באתר שלי, הוא פשוט יוכל להכנס לאתר, ללחוץ על קישורי האדסנס עשרות רבות של פעמים , דבר שיגרום לאתר להחשב כלא אמין בעיני גוגל וכתוצאה מכך להפסקת שירות האדסנס באתרי. מה אתם חושבים על זה והאם יש תקדימים?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
??? אפשר גם תל-אביב, אבל רק אם החנות באמת שווה.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה יש לאתר הזה הוא לא מתחדש? או שהוא פשוט עוד לא חזר לפעולה? ???
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש איזו תוכנה של אפקטים כמו דיסקטורשין למשל למחשב.. אני מחפש משהו בסיסי מאוד וחינמי! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
-
מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, ביום ראשון הזה, ה19 לחודש, אני מתגייס לשייטת 7, צוללות. אני מתרגש מאוד מהגיוס אבל למרות זאת כבר מת להתגייס כי כל החברה שלי התגייסו... אשמח אם מישהו שהיה ביחידה/מכיר חבר/מכיר איכשהו את היחידה, ישפוך לי עוד אור על היחידה הלא מוכרת הזאת. איך התנאי שירות שאחרי הקורס?(הבנתי כבר שאני לא הולך להיות הרבה בבית בקורס ובלי פלאפון וכאלה...) על מה לשים דגש, איך היחס שם, וכאלה... כמה שיותר מידע יהיה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תראו אותם עפים בניסיון לירות עם ה T-Rex http://www.thehumorarchives.com/joke/Quite_a_kick
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
למה אני מקבל הודעת שגיאה לכבות את ה ADBLOCK
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה,השאלה היא כזאת: אם אני קונה מחשב בחלקים האחריות עליהם היא רק מאותה חנות שקניתי אותם או גם בכל חנות אחרת שאלך אליה?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איזה טכנולוגיה של משקפי ה-3D הכי טובה??? ומה יתרונות וחסרונות אם אפשר הסבר מפורט תודה..
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הם כותבים ואני מצטט: "In he near future, we will update the program according to the progress of new world record" תראו את התאריך למטה.. בראל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב, הנה משהו שכתבתי. החלטתי להשקיע את הכשרון הפואטי שלי בזמן שמשהו ירד במשהו קצב מבדר(זה מבוסס על When I am 64 של החיפושיות): When I have greending noise(IBM drive sings) When I get wobbled crashing my heads a few minutes from now... Will you still be sending me to a repair? To the shop or the importer. If you install me infront of fan don't you close the case! Will you repair me? will you replace me? When I have greending noise... WD had also crashed.... and if you use me less I will stay with you! I can't be handy banding my heads and all your data is lost. I can be a usefull paper holder Sunday morning pray in the church. 8 hours of working, without any files. Who c…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רציתי להזמין מסך LCD של SONY מהאתר שלהם בארה"ב אבל אני לא בטוח שהם עושים משלוחים לארץ. יש פה מישהו שהצליח בעבר להזמין מסך מחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=313755&st=0 נראה לי שמישהו סידר לו כונן מתאבד, כדי להתנקם בו התוצאה: :lol: :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שקנה מק דרך החנות הנ"ל ויכול להגיד לי אם כדאי לקנות דרכם?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-