עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asmon,

זה יכ8ול להשמע טיפשי אבל האם יש דבר כזה קולט\בולם רעשים, מהשהו שיעזור בהתמודדות עם רעשים המגיעים מחוץ לחלון?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yanushka,

יש, אין, אולי, יכול להיות או שבכלל זה לא הוא? ובכן, העם דורש לדעת! עם זאת, עקב סתימת פיות מצד מנהלי הפורום הנאלח הנ"ל, אני דורש להוציא את תוצאות הדיון חסר התועלת בעל 40 העמודים הנ"ל לאור למען יראו ויראו ואולי גם יירו. תודה. בבקשה.

3. אני עד עכשיו עם פה פעור... ב18.01.08 יוצא סרטו החדש של ג'י ג'י אברהמס [המפיק המהולל שיצר את "אבודים"] שמו של הסרט עדיין לא נחשף, אבל מבט חטוף בטריילר פשוט עוצר את הנשימה זה נראה מ-ד-ה-י-ם http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/large.html

4. Started by tulicooli,

אני נפקד מאתמול מהצבא. אני במודיעין שדה , הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת. עכשיו הפלוגה הזאת יש בה אנשים שאני לא יכול ליהיות איתם שם אם אני יהיה איתם אני פשוט יפוצץ אותם בסוף אני רואה אותם אני מקבל שבזה אלה אנשים שהיו איתי בהכשרה וכל הצהובים הכבדים שם. לא מתחבר אליהם בכלל לא בשיחות שלהם לא בצחוקים שלהם ולא ברעל שלהם. שמעתי את זה שאני מיועד ללכת לשם קיבלתי חום! המוטיבציה שלי ירדה מ100 ל0 נהייתי בשבזה מטורפת שאפילו בהכשרה לא הייתה לי. ובבוקר פשוט הלכתי. מה הסכוי שאני יקבל מה שאני רוצה או לפחות לא ליהיות שם? מתי זה נחשב כבר לעריקות? כמה זמן אני ישב בכלא? מה הסכוי שישלחו אותי לג'וב? מה הם אמורים לעשות מבחינת זה שאני נפקד? ומה קורה אם מבחינה רפואית אני ל…

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  5. לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by super-MC,

אני מתחיל לילמוד (לחמם תקיסה ) עכשו 4 חודשים עכשו יש שני מבחנים בסוף הקורס אחד מעשי ועוד אחד איוני מישהוא יודע מה שואלי בעיונני זתמומרת שאלות מחשילות וקאלה יש מצב שאני יחסוך לעצמי הרבה זמן וסבל אם אני יעבור את המיבחן הזה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by sevenX,

מישהו יודע מ איפה אפשר להשיג?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by shedox,

האוטו זה רנו מגאן משנת 2000, אני רוצה להחליף את הרדיו כי אין לו אפילו CD , עכשיו איך אני ידוע לאיזה רדיו יש חיבור מתאים לאוטו הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Las@Vegas,

משהו שקנה מהם בזמן האחרון מסכים או רכיבים אחרים? מבחינת שירות ואחריות ועמידה בהבטחות? יבגני

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי SOUNDBAR למסכי דל דרך איביי בעלות של 24.8 דולר, כולל משלוח. קיבלתי היום מכתב מהדואר לשחרר את החבילה, הודעה ראשונה, בחיפה. מצוינים פרטי החבילה ללא ערך מוצהר(שורה ריקה) וכן מס' מסמכים שצריך להביא כגון: הודעת הדואר, ת"ז, חשבון/קבלה. לא ברור לי מדוע זה קרה היות שהזמנתי וקיבלתי לאחרונה, לסניף הדואר הקרוב, מס' דברים קטנים מDX/EBAY ללא שום הזמנה לשחרור הפריטים, האם זה בגלל שאין ערך מוצהר על החבילה ע"י המוכר? האם ניתן לוותר על הגעה לצורך בירור, לפקסס את המסמכים הרלוונטיים ושהחבילה תשלח לסניף הדואר הקרוב ללא בעיות נוספות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?

12. שלום חברים. השבוע הוא שבוע הקומדיה השנתי ביוטיוב, אתן לארנולד להסביר אני פותח את הדיון הזה רק כי יש כל כך הרבה ערוצים משתתפים. תרגישו חופשי לשתף את אלו שאהבתכם במיוחד. מופע הקומדיה החי:

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. אהלן בתור מישהו שצריך ללון בבית החייל בדרך קבע, איזה מהם עדיף, ואני מציין רק מבחינת התנאים, המקום, האיכות. איזה מהם עדיף? מה מכיל כל אחד מהם? והאם לגור שם נחשב למקום יחסית טוב/סביר/גרוע? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מה עדיף? כעיקרון נחושת בנוי טוב יותר ומקרר מהר יותר אבל מצד שני יש שמועות שהוא יוצר יחד עם בלוק האלומיניום מטען חשמלי.. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by kfirlion,

שלום, יש לי כרטיסים של אגד שהביאו לי אותם מהצבא לזימון התייצבות ליום חמישי הזה, רציתי לדעת איזה קו יוצא מפתח-תקוה ואיפה התחנה נמצאת, ובאיזה שעה היא יוצאת? תנו לי את הקו שמגיע הכי קרוב ללשכת הגיוס.... תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 14.3k צפיות
  16. היי אנשים, המרצה ביקשה מאיתנו להשיג את הספר שנקרא : Armstrong, Gary and Philip Kotler (2011), Marketing: An Introduction (Global Edition), 10th edition. Pearson. יש את הספר בספרייה של האוניברסיטה שלנו (בן גוריון), אבל הבעיה שיש 2 עותקים ל 120 תלמידים. משהו מפגר לגמרי. בכל מקרה, זה השם המלא של הספר.. כמו שניתן להבין, הכותבים הם : Armstrong, Gary and Philip Kotler השם של הספר : Marketing: An Introduction והמהודרה העשירית שלו.. היא של השנה.. אם יש כאן מישהו שמבין קצת בתחום, או בכלל טוב במציאת דברים באינטרנט... זה יהיה נהדר! נ.ב - הספר הוא חינמי לפי המרצה.. זאת אומרת שהוא לא אמור לעלות כסף להורדה.. רק צריך למצוא אותו. הבעיה שהשם שלו כל כך ארוך שאני מסתבך עם החיפוש. י…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש כמה תופעות ממש מטרידות ששמתי לב אליהם בזמן האחרון... קודם כל, הצ'טים בארץ, בפעמים המועטות שאני נכנס אליהם (פשוט לא יצא לי להכיר טובים מחו"ל, אולי תפקחו את עיני קצת) התופעה שהכי בולטת היא כל הכינויים המקוריים שמוצאים לעצמם אנשים... רשימת שמות ממוצעת בצ'ט נענע בכל שעה ביום: בIבה מההמת בובה כוסית ~בובה בC הפוזה (כן כן, כל המתוחכמות למיניהם) יפה מהממת יפה בסייטל סטלנית ערסית מסוממת מה הקטע של זה? בנות, אתן באמת חושבות שאנחנו נראה את הכינוי המאוד הגיוני, שבדית בלונדינית ונחשוב, וואלה, היא באמת שבדית בואו נתחיל איתה.. כי זה לא ככה you know... אני באמת לא מבין את כל הקטע הזה.. ואז נעבור לבנים, עכשיו שכולם גילו את מצלמת האינטרנט החדרים מוצפים בדברים מהסוג הזה: …

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מחר בצהוריי היום אני רוצה להגיע לשם. אני מקרית גת אפשרות אחת זה לקחת רכבת וללכת מהשלום ברגל, מה שלא נראה לי מהנה בחום (חצי שעה משו כזה?) או שאפשר לקחת אוטובוס, אני מניח מתחנה מרכזית. קצת הסתבכתי עם האתר של דן, אילו אפשרויות יש לי להגיע?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי איטיות באינטרנט והתקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה שם... לעוד מישהו את הבעיה? (עד שאני פתחתי את התראד הזה, כמה זמן לקח... :-\)

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by wrecker,

גוגל המציאו דבר חדש חייבים לנסות! כל הפרטים פה: http://mail.google.com/mail/help/motion.html

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by evman007,

שלום.אני מחפש משפחתית ב60000 שקל גג.על מה אתם ממליצים? כמובן מודל 2000-2002.

• 83 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. אני יודע שזה כבר נטחן ונדוש ובאמת שאני יודע מזה כפתור חיפוש אז תחסכו ממני ! אני רוצה המלצות למוזיקה סטייל HINDER, THE FRAY, NICKELBACK, CREED באותו סגנון..שירים טובים, מילים עם משמעות וכמובן קצב טוב ! תודה רבה מראש למביני העניין ! 8)

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

לכו לוואלה VOD תלחצו על "חסין זכוכית - איך לעזאזל הוא עושה את זה?" ותרדו עד למטה ברשימת הסרטונים. הסרט האחרון הוא "קראטה מאסטר" אותו אני רוצה. מישהו יכול למצוא את הסרטון הזה בפורמט שאפשר לשמור על המחשב? תודה. עריכה: אולי יש אפשרות להקליט את הסרטון עם תוכנה מסוימת ולשמור אותו על המחשב?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים