עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מוכן לעשות קעקוע אמיתי על הגוף במקום גלוי לעיין תמורת תשלום של כל חברה שתרצה תמורת תשלום כמובן . יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by rtr,

שלום לכולם .. אני בן יחיד ואני עומד להיתגייס ב 4.8 .. אני רוצה קרבי ההורים שלי חתמו לי כבר מיזמן אבל עכשיו (שבועיים ליפני ) הם התחילו לידאוג כי הם רואים שאני רציני בעיניין . אז ההצעות הולכות ככה : אם אני הולך לקרבי אז סבבה הכל ממשיך כרגיל . אם אני מבטל את החתימה אני מקבל מאזדה 3 2.0 +12K למחשב . את המאזדה כבר קיבלתי הכל מיקרה גם בלי לבטל . אבל עכשיו מוצע לי גם מחשב דיי יקר .. את הבחירה שלי כבר עשיתי אבל סתם מעניין אותי מה אתם ההיתם עושים במקומי..

• 206 תגובות
    • 16.8k צפיות
  3. Started by Ran B,

אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את האתר ושמע את הדברים, הם עידכנו ושמו קטעים חדשים (אני גם מכיר אותו לפני שנה בערך..), יש שם קטעים כל כך מצחיקים שזה למות מרוב צחוק! אני ממליץ לכולם לשמוע את הקטע של אלוהים, אני נקרע!!! הינה האתר.. www.calls.co.il *סליחה אם זה פרסום או משהו כנגד החוקים, תנעלו, אני מקווה שאני לא שובר חוק כלשהו.. אשמח לשמוע קטעים אחרים שאהבתם, תשתפו הכל פה..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל. FREE HOST ONLY

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. 1 to change the light bulb and to post that the light bulb has been changed 14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently 7 to caution about the dangers of changing light bulbs 1 to move it to the Lighting section 2 to argue then move it to the Electricals section 7 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs 5 to flame the spell checkers 3 to correct spelling/grammar flames 6 to argue over whether it's "lightbulb" or "light bulb" ... another 6 to condemn those 6 as stupid 2 industry professionals to inform the group that the proper term is "lamp" 15 know-it-alls who claim th…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by peripushkin,

http://fishki.net/comment.php?id=23683 איזה מגניב זה.. אפשר לשים 4 מחשבים ככה במכונית אחת..

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by yotam360,

אח שלי רוצה לקנות iPod Touch מ-ebay. בסכום של 365$ כמה יעלה לו המס על המכשיר?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by 11GnR,

היי קראתי על RATE ADAPTIVE/ADAPTIVE RATE בבזק שמציע פינגים משופרים בחינם, יש למישהו מושג אם יש אפשרות דומה בהוט ? ואגב, עד כמה שאני מבין, התשתית מחברת אותך עד לספקית (שנמצאת בארץ), אז נגיד שהRATE ADAPTIVE מוריד מפינג 12 ל8 בשרת ישראלי, אני מבין שהוא משפר 4MS בתוך הארץ. איך יכול להיות שמחוץ לארץ הוא משפר יותר מ4MS ? הרי השיפור הוא ממני עד לספקית לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by reuven5,

טוב חברה זה כבר אגדי אין מילים חייבים להיכנס ולראות אני חייב לציין ראיתי את זה בפורומים של XS וגם הם היו בחום הנה תמונה על מה מדובר ועל היופי והמקצועיות המדהימה: וזה הקישור המדהים לכל המוד: http://benheck.com/Games/Xbox360/x360_page_1.htm

10. Started by malcolmx9,

רוצים ללכת למסעדה, רק לא בטוחים אם הם סגורות או לא בגלל 9 באב... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

לא מצאתי את הפורום המתאים אז אני פותח פה, בגלל שזו לא בעית חומרה, ולא בעיה חמורה לא היה כל כך אכפת לי.. מאז שיש לי ווינדוס 7, כשאני עושה PRINT SCREEN בתוך רב המשחקים אחרי שאני מדביק לצייר אני רואה מסך שחור/לבן בצייר, ודווקא יש דברים (לעיתים נדירות) כמו CALL OF DUTY BLACK OPS למשל ששם דווקא אין בעיה כזו, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by asmon,

זה יכ8ול להשמע טיפשי אבל האם יש דבר כזה קולט\בולם רעשים, מהשהו שיעזור בהתמודדות עם רעשים המגיעים מחוץ לחלון?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yanushka,

יש, אין, אולי, יכול להיות או שבכלל זה לא הוא? ובכן, העם דורש לדעת! עם זאת, עקב סתימת פיות מצד מנהלי הפורום הנאלח הנ"ל, אני דורש להוציא את תוצאות הדיון חסר התועלת בעל 40 העמודים הנ"ל לאור למען יראו ויראו ואולי גם יירו. תודה. בבקשה.

14. אני עד עכשיו עם פה פעור... ב18.01.08 יוצא סרטו החדש של ג'י ג'י אברהמס [המפיק המהולל שיצר את "אבודים"] שמו של הסרט עדיין לא נחשף, אבל מבט חטוף בטריילר פשוט עוצר את הנשימה זה נראה מ-ד-ה-י-ם http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/large.html

15. Started by tulicooli,

אני נפקד מאתמול מהצבא. אני במודיעין שדה , הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת. עכשיו הפלוגה הזאת יש בה אנשים שאני לא יכול ליהיות איתם שם אם אני יהיה איתם אני פשוט יפוצץ אותם בסוף אני רואה אותם אני מקבל שבזה אלה אנשים שהיו איתי בהכשרה וכל הצהובים הכבדים שם. לא מתחבר אליהם בכלל לא בשיחות שלהם לא בצחוקים שלהם ולא ברעל שלהם. שמעתי את זה שאני מיועד ללכת לשם קיבלתי חום! המוטיבציה שלי ירדה מ100 ל0 נהייתי בשבזה מטורפת שאפילו בהכשרה לא הייתה לי. ובבוקר פשוט הלכתי. מה הסכוי שאני יקבל מה שאני רוצה או לפחות לא ליהיות שם? מתי זה נחשב כבר לעריקות? כמה זמן אני ישב בכלא? מה הסכוי שישלחו אותי לג'וב? מה הם אמורים לעשות מבחינת זה שאני נפקד? ומה קורה אם מבחינה רפואית אני ל…

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  16. לפני כמה שנים, קראתי הוראות הפעלה של תנור מיקרוגל כלשהו, שהיה רשום שם באזהרות וההערות הכלליות, שאסור להשתמש בתנור המיקרוגל לצרכי אחסון מזון. האם זה נכון? האם שימוש בתנור מיקרוגל כדי לאחסן מזון, יכול להזיק למכשיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by super-MC,

אני מתחיל לילמוד (לחמם תקיסה ) עכשו 4 חודשים עכשו יש שני מבחנים בסוף הקורס אחד מעשי ועוד אחד איוני מישהוא יודע מה שואלי בעיונני זתמומרת שאלות מחשילות וקאלה יש מצב שאני יחסוך לעצמי הרבה זמן וסבל אם אני יעבור את המיבחן הזה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by sevenX,

מישהו יודע מ איפה אפשר להשיג?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by shedox,

האוטו זה רנו מגאן משנת 2000, אני רוצה להחליף את הרדיו כי אין לו אפילו CD , עכשיו איך אני ידוע לאיזה רדיו יש חיבור מתאים לאוטו הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Las@Vegas,

משהו שקנה מהם בזמן האחרון מסכים או רכיבים אחרים? מבחינת שירות ואחריות ועמידה בהבטחות? יבגני

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי SOUNDBAR למסכי דל דרך איביי בעלות של 24.8 דולר, כולל משלוח. קיבלתי היום מכתב מהדואר לשחרר את החבילה, הודעה ראשונה, בחיפה. מצוינים פרטי החבילה ללא ערך מוצהר(שורה ריקה) וכן מס' מסמכים שצריך להביא כגון: הודעת הדואר, ת"ז, חשבון/קבלה. לא ברור לי מדוע זה קרה היות שהזמנתי וקיבלתי לאחרונה, לסניף הדואר הקרוב, מס' דברים קטנים מDX/EBAY ללא שום הזמנה לשחרור הפריטים, האם זה בגלל שאין ערך מוצהר על החבילה ע"י המוכר? האם ניתן לוותר על הגעה לצורך בירור, לפקסס את המסמכים הרלוונטיים ושהחבילה תשלח לסניף הדואר הקרוב ללא בעיות נוספות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?

23. שלום חברים. השבוע הוא שבוע הקומדיה השנתי ביוטיוב, אתן לארנולד להסביר אני פותח את הדיון הזה רק כי יש כל כך הרבה ערוצים משתתפים. תרגישו חופשי לשתף את אלו שאהבתכם במיוחד. מופע הקומדיה החי:

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים