עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פתחתי תסקר כי יש לנו בביצפר 2 מורים, אחד רפי ואחת סבטלנה שניהם בקושי יודעים להיוז תעכבר קצת EXCEL וHTML... אז איך המורים שלכם בתחום החומרה והתוכנה?

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by noam_m,

אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

שלום תגידו מישהו פה רוצה לארגן איזה קניה גדולה מאתר בחול כמו ה jab tech שיש מישלוח לארץ? מישהו שיש לו כסף ניפגש כמה חברה של ה פורום נביא לו את ה כסף... ואם הוא יכול שיבקש ממהורים שלו שיזמינו את החלקים כל אחד רוצה....(שיכניסו את הכסף לבנק או משהו ואז יזמינו , לא יודע איך..) וככה גם נתחלק כולנו ב דמי מישלוח שיצא פחות.... מישהו בעד הפרוייקט?

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by overload,

BMW סדרה 5 (או 7 תגידו אתם) אבל לא של BMW של Hamann אם זה לא הדבר הכי מגניב שיש אל תקראו לי OVERLOAD ;D 8)

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה: שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר??? אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by icebreak,

http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/xxx-stateoftheunion/ יצא השבוע ה TRAILER הרשמי לסרט XXX 2 (או TRIPLE X 2)... הסרט נראה אכן יותר בומבסטי ויותר אקשן מהראשון, אבל הכי חבל זה שהחליפו את כל השחקנים חוץ מ SAMUEL L JACKSON !!! אפילו VIN DISEL שהרים את הסרט הראשון לא משתף פה בכלל...

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by KoM,

:

• 37 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by guy94,

ובכן מעתה והלאה אני פותח בפינה חדשה בפורום כללי, אני אפרסם כל שבוע רשימת שירים שבועית, מכל הסוגים, מומלצים שלי, להורדה בשבילכם (בלי לינקים להורדה אלא רק שמות) מי שרוצה יכול לפרסם משלו גם.... ובכן הנה הרשימה השבועית שלי: Alanis Morissette -Hands Clean Alien Ant farm - Movies Anastacia - Paid My Dues Blink 182 - Stay Together For the Kids Goldtrix Pts Andrea Brown - It's Love Incubus - Nice To Know You kylie minogue - In Your Eyes natalie imbruglia - wrong impression Nickelback - How you remind me no doubt - Hey Baby Mary J Blige Feat Common - Dance For Me kosheen - catch Nelly Furtado - on the radio P. O. D. - Alive Puddle Of Mud - Control R Kelly - The Worlds Greatest…

• 37 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. Started by Jow-Z,

מה המצב אחים מעפנים שלי !!! הכל טוב? זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום! וכמיטב המסורת ערנב!

• 37 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by marking,

נו אז מה אתם עומדים לעשות לכבוד השנה החדשה אני עדיין לא החלטתי

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by AciDBreeZe,

אוקי, הסיפור שלי מתחיל כבערך חמישה חודשים אחורה לאחר שיחה קצרה עם חבר שלי , אני מחליט שנמאס מהמחשב הישן והמעאפן שלי ואני רוצה חדש בחדווה ובססון אני יוצא לי לחניות לבדוק בקשר למספר חלקים שהוצגו באתר הזה כחלקים משתלמים\טובים מסתבר לי שאין שם חלקים כאלה או אחרים ולכן אני צריך להזמין באינטרנט, וחבר שלי מביא לי אתר ששם אוכל לקנות את מחשב החלומות שלי לאחר מספר שיחות השתכנעתי שאמנם הדבר אמין, שכנעתי את אבי וככה התחיל, אממ גיהנום. אני הזמנתי את המחשב שלי בתמימות ללא ידיעה למה שהולך לקרות הזמנתי את המחשב וציינתי שם שיגיע תוך עשרה ימים. במהלך הזמן הזה אני מקבל שיחה שכנראה אחד מהחלקים שאני הזמנתי לא קיים, ה Corsair לאחר שיחה עם הטכנאי הוא שיכנע אותי ללכת על ה Kingston Hyperx שגם הוא…

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. חשבתי 5 דקות על כותרת עניינית, ולא מצאתי משהו לנכון. אז אם יש לכם הצעות, אני אשנה. אנא אל תנעלו. עכשיו כך : נרשמתי לבלוג TV של תפוז, סתם הסתכלתי בחדרים והכל.. מעניין, נחמד, משעמם וכו'.. עכשיו יש נערה שאני לא אנקב בשמה, נקרא לה בסיפור " ד' " . עכשיו. ד' הייתה בבלוג TV בחדר כלשהו, ועשתה ריקודים למצלמה. ד' לא חשפה את פרצופה למצלמה, כי לא רצתה בזה, וזו זכותה המלאה. כאשר קהל הצופים ביקש להראות את פרצופה, היא התקופפה בזמן הריקוד ואני צלמתי את המסך. ( pring scrn ). אחר כך, רשמתי בהתלהבות בכללי, יש לי תמונה של ד', יש לי תמונה של ד' . אחר כך ד' נכנסה אלי לפרטי, וביקשה שאני אשלח לה את התמונה. העלתי את התמונה לרשת והבאתי לה את הקישור! בנתיים אף אחד חוץ מ ד' לא ידעה שהתמ…

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. עברתי טסט ! טסט ראשון ! סוף סוף מהיום אפשר לסוע ולא לשלם על זה 85 שקל ל-40 דקות... עצה שלי, תתרחקו מ"א, לפחות בחצי שנה הקרובה.

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by desert,

ויש 4 אםשרויות היחידה-מטכל שייטת 13 חובלים ואלה שלא קיבלו כלום התחלנו 300 סיימנו בערך 60 ואיזה 25 לא קיבלו כלום , 20 למטכל , 10 לשייטת והשאר לחובלים אני קיבלתי חובלים , משם אני יכול לעשות את המבחנים של שלדג ו 669 ועוד כמה כמו דובדבן ואגוז וכאלו.

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by The_Byter,

13 מחשבים : 3 Laptops + אחד לא תקין ו10 Desktops. המשחק שלנו : Counter - Strike ! MOD של חבר :ylsuper: ומה זה ? והשרת :

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by com,

מזל טוב לאמיר, שהציע נישואים לחברתו, והיא הסכימה.. מזל טוב! שיהיה לך רק טוב עם בחירת ליבך, מזל טוב לזוג המאושר! כל טוב! ממני com. אהה, שמנמנים.. (חשבתם שאני ישכח? ;D)

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by cganir,

סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by Funkyzord,

הגעתי למסקנה שכול המוזיקה שיש לי גבר משעממת אותי ונמאס. אז תמליצו לי על שירים יפים כיקרון איזה סוג שיר לא ממש חשוב רק שיהיה יפה אבל יש לי עדיפות לרוק.

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by MishaK,

ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by The Dom,

ברגע שאח שלי הראה לי את FAMILY GUY פשוט התמכרתי ;D

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. ועכשיו לשאלות המתבקשות: למה ריצ'רד לא הזדקן מאז שבן היה ילד? מיהו אותו ג'ייקוב/דני דין? (שאגב מופיע לשבריר שניה) מהו החול המסתורי בכניסה לבקתה של ג'ייקוב? ולמה ג'ק חייב להיות כל-כך מעצבן? כל אלה מתווספים לעוד אינספור קצוות פתוחים שכנראה לעולם לא ייסגרו...לפחות עד שיאשפזו את התסריטאי או יקציבו לו דדליין לפני שהסדרה יורדת

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by שניצל,

באמת אנשים, שבוע הבא פורים ועדיין אין על זה ת'רד? ... אז למה אתם מתחפשים?

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by navk2,

מישהו מכיר אותם ? (חוץ מצוף[עזבו]) מה אתם אומרים על הלהקה ועל על המעריצים שלה ? כולם EMO כאלא לא ?

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בזמן האחרון אני מאוד רוצה ללמוד גיטרה. התחלתי לקחתי שיעור אחד היה סבבה(קשה ) אבל שיעור עלה לי 110 שקל! וזה ממש יקר! ניסתי ללמוד לבד אבל אני לא מצליך. האם למישהו יש פתרון? (איך אתם למדתם?)

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by MS-D,

אהלן, אני מנסה לברר פרטים על תיכונים עם מספר ילדים עצום. יותר נכון, אני מחפש תיכונים שלמשל מחוברים עם חטיבות או לחילופין בכל שכבה 400 ילדים וכד' .. אשמח לקבל את עזרתכם בכל הקשור למידע על תיכונים עצומים (מבחינת כמות הילדים) ובמקביל מידע על כמות התלמידים בתיכונים שלכם. תודה מראש!

• 37 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.