כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
ועכשיו לשאלות המתבקשות: למה ריצ'רד לא הזדקן מאז שבן היה ילד? מיהו אותו ג'ייקוב/דני דין? (שאגב מופיע לשבריר שניה) מהו החול המסתורי בכניסה לבקתה של ג'ייקוב? ולמה ג'ק חייב להיות כל-כך מעצבן? כל אלה מתווספים לעוד אינספור קצוות פתוחים שכנראה לעולם לא ייסגרו...לפחות עד שיאשפזו את התסריטאי או יקציבו לו דדליין לפני שהסדרה יורדת
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
בסביבות השעה תשע אתמול בערב (11.11), אני וניצן החלטנו לקפוץ (פעם נוספת) לצפון הארץ, במטרה ולהינות משינויים עצבניים בכוחות הכבידה המשתנים של חיפה (עליות/ירידות Fetish, תבינו בהמשך). תוך כדי כמובן עצרנו לבליסת דאבל מסורתית בקניון חיפה/קאסטרע (אחד מהשניים) ולאחר-מכן, המשכנו במסעינו אל-עבר פסגת הכרמל (חתיכת מקום מטורף, תל-אביביים, כבר אמרנו?!?!111), קצת צילומים (עם הניקון האוטומאטית המלאה שלו, ה E5900) ואודרוב, לתל-אביב. העיקר תועד בווידאו באיכות נסבלת, אז אני מפנק אתכם בגירסת ה UNCUT - שישה סרטונים שאוחדו לקובץ Divx בודד בנפח של 60 מגה ובאורך מצטבר של 10 דקות :dr00l: היה הזוי, ייתכן שאפילו מיותר, אבל היו רגעים מבדרים... בעיקר הרגעים בהם בידרתי את עצמי. זה טוב קצת מדי פעם. י…
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם מנהלים יקרים, כמתכנת אבקש ממכם את הטבלה\בסיס הנתונים שיודע לזהות את מערכת ההפעלה של המשתמש והדפדפן שלו, בעבר בניתי לעצמי כבר מערכת שכזו ואני יודע איך להשתמש בה. אז אני אשמח לכבר קישור להורדת בסיס הנתונים הכי מעודכן שיש לא משנה אם זה קובץ SQL (בשביל MYSQL) או שזה אקסס אני כבר ימיר את הנתונים לצרכים שלי. תודה. אגב אני די בטוח האפשר לזרוק HTML ו JS בעורך הטקסט העשיר (בניתי כזה בעבר ופרצו לי למערכת הפורומים וגנבו קוקיס של משתמשים (לא צריך להגיד לכם למה זה יכול לגרום נכון))
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
-
כל הזמן יש כתבות באינטרנט על מה יקרה בעולם המחשבים בעוד ככה וככה שנים. אז אני חשבתי על הכנת רשימה של מה לא יקרה. אתם מוזמנים להיות יצירתיים ולהוסיף דברים שלא יקרו עד 2020. 1. אימיול עדיין לא תגיע לגרסא 1.0 2. ICQ לא תכלול עדיין VOIP 3. Windows עדיין תעלה יותר מ-150 דולר 4. לא יהיה יותר מ-2 מגה בהעלאה 5. עדיין לא יגיע חנקן נוזלי לארץ מבחינה מסחרית 6. לינוקס עדיין לא תהיה ידידותית למשתמש 7. עדיין נצפה בשלם וצפה 8. עדיין נראה משחקים באינטרנט ואיכות מגעילה ובסינית 9. ייקח להוריד משחק של 4 ג'יגה תוך חודש מאימיול 10. החבר'ה באבודים עדיין לא יבינו מה יש על האי 11. לא יצליחו להוריד את כוכב נולד / ארץ נהדרת / עודד מנשה מהמרקע 12. יס עדיין לא יצליחו לעשות VOD 14. שמעון פרס עדיין לא…
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! אני צריך לנגן מול איזה במה...טקס...3 שירים לפחות...אז חשבתי שתציעו אולי איזה 3 שירים...והטאבים שלהם... (שירים בסגנונות של...רוק,רוק כבד ופאנק) אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!!! תודה למי שיעזור...
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... שבועיים שהפורום הזה חסר לי כל כך... כן אני אחרי שבועים רצופים של טירונות גובים במחנה 80.. ואני יכול להגיד על זה רק דבר אחד, זה פשוט קיטנה ! אומם האוכל גרוע (אבל אני 5 דק' מהבית אז אני רוב הזמן מקבל שווארמה ופלאפל.. ), המפקדות עם האף בשמיים למרות שהן פחות חצי שנה בצבא.. אבל המגורים למשל הם כמו אחסניית טיולים זולה.. (אולי אפילו מאוד, אני בהילטונים למי שמכיר..). מה שבטוח גם על זה 80% מהגובניקים שם בוכים ... אנחנו בעיקר עומדים הרבה במיסדרים זה הדבר הכי קשה שם יום ראשון שעבר קלתנו נשקים ועברנו 12 שעות של אימון ביומיים שאחרי זה וזהו סיימנו עם האימוני נשק כל כך מבאס דווקה היה ממש כיף ואפילו גילתי שאני דיי טוב בזה .. :'( אולי שבוע הבא נתגבר את המישטרה ה…
-
- 37 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אוקי, הסיפור שלי מתחיל כבערך חמישה חודשים אחורה לאחר שיחה קצרה עם חבר שלי , אני מחליט שנמאס מהמחשב הישן והמעאפן שלי ואני רוצה חדש בחדווה ובססון אני יוצא לי לחניות לבדוק בקשר למספר חלקים שהוצגו באתר הזה כחלקים משתלמים\טובים מסתבר לי שאין שם חלקים כאלה או אחרים ולכן אני צריך להזמין באינטרנט, וחבר שלי מביא לי אתר ששם אוכל לקנות את מחשב החלומות שלי לאחר מספר שיחות השתכנעתי שאמנם הדבר אמין, שכנעתי את אבי וככה התחיל, אממ גיהנום. אני הזמנתי את המחשב שלי בתמימות ללא ידיעה למה שהולך לקרות הזמנתי את המחשב וציינתי שם שיגיע תוך עשרה ימים. במהלך הזמן הזה אני מקבל שיחה שכנראה אחד מהחלקים שאני הזמנתי לא קיים, ה Corsair לאחר שיחה עם הטכנאי הוא שיכנע אותי ללכת על ה Kingston Hyperx שגם הוא…
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום! התגייסתי לפני כשבועיים. יש לי נעליים כבדות, אך לא מזמן השגתי בקומבינות נעליים קלות. המפקד שלי לא מרשה לי ללכת איתן. איך אני יכול להשיג פטור או משהו מהרופא? מה אני צריך להגיד? עריכה: אני מדגיש שאני כן רוצה נעליים צבאיות, אבל שלא יהיו כבדות. אני צריך אישור ללכת עם נעליים קלות. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה המצב אחים מעפנים שלי !!! הכל טוב? זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום! וכמיטב המסורת ערנב!
-
- 37 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
חשבתי 5 דקות על כותרת עניינית, ולא מצאתי משהו לנכון. אז אם יש לכם הצעות, אני אשנה. אנא אל תנעלו. עכשיו כך : נרשמתי לבלוג TV של תפוז, סתם הסתכלתי בחדרים והכל.. מעניין, נחמד, משעמם וכו'.. עכשיו יש נערה שאני לא אנקב בשמה, נקרא לה בסיפור " ד' " . עכשיו. ד' הייתה בבלוג TV בחדר כלשהו, ועשתה ריקודים למצלמה. ד' לא חשפה את פרצופה למצלמה, כי לא רצתה בזה, וזו זכותה המלאה. כאשר קהל הצופים ביקש להראות את פרצופה, היא התקופפה בזמן הריקוד ואני צלמתי את המסך. ( pring scrn ). אחר כך, רשמתי בהתלהבות בכללי, יש לי תמונה של ד', יש לי תמונה של ד' . אחר כך ד' נכנסה אלי לפרטי, וביקשה שאני אשלח לה את התמונה. העלתי את התמונה לרשת והבאתי לה את הקישור! בנתיים אף אחד חוץ מ ד' לא ידעה שהתמ…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ביום חמישי שעבר קיבלתי את טלויזיית הLCD החדשה שלי. כמובן שדבר ראשון התקשרתי למינימייזר ושאלתי אותו איך מנקים ריר ממסך שטוח, כשבתגובה הוא ענה לי את "עזוב אותי באמאשך" המסורתי. והמשכנו לדבר כשאני חותך את השיחה בהערות ביניים על מה הייתי עושה לטלויזיה הסקסית שלי אם היה לה איזה נקב. לפתע מתחילה מהדורת החדשות, ואני צועק משהו כמו "יש! יונית לוי בווידסקרין". דן אומר "מה קרה לך, היא מכוערת". אני אמרתי "תגיד מה נפלת על הראש? היא כוסית על!"... המהדורה התחילה, ומי מגיש? גדי סוקניק. אני - "וואט דה פאק, איפה יונית?" דן - "איפה אתה חושב שהיא תהיה? מתחת לשולחן". אחלה יציאה, כמובן. צחקתי ממנה הרבה. והיא שווה אזכור. למחרת ביום שישי אני יושב במסעדת חומוס ידועה ביפו בשם אבו חסן, או אחים עלי …
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.planetboredom.net/video.php?id=2944
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
Counter Strike - The Real Life! תראו לאן מגיעים היום חובבי הCS... ??? 8) ;D הנה סרטון קצר שצילמתי בכתה (י"א) על שני חברה מעריצים מושבתים של CS שלוקחים את העניין קצת יותר מעבר למסך המחשב.. אני אישית נקרע מזה בכל פעם שאני רואה את זה מחדש!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D צפייה מהנה! 8) CS IN THE REAL LIFE: http://pctip0.tripod.com/realCS.wmv *!יש להעתיק את הלינק אל תוך שדה הכתובת בדפדפן!*
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-