עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1503&u=/afp/australia_air_vibrator&printer=1

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  3. אני מדבר על אתרים מקצועים קצת יותר מ"ואללה".... תודה מראש.... ;D

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by dani,

אני מתכוון שיש לו מוניטין וכל זה אני רוצה לקנות מאורר משם ואני רוצה לדעת איך החנות הזאת... יש לה "אמא ואבא"?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by ORrrr,

זה בכוונה או שסתם משעממם : ;D

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Impreza,

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  8. כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. שלוםםם אני זקוק לעזרה בזיהוי של שיר. אני שומע את השיר הזה המון ברדיו ואני צריך לדעת את שמו (אתם לא צריכים לדעת את הסיבה ^^ ) זה כזה שיר מועדונים כזה, לבן אדם ששר את זה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) יש קול כמו של וין דיזל, הוא צועק כמעט כל השיר, ואני לא בטוח יש כזה קול של אשה והיא אומרת משהו בקול חלש. בבקשה אנשים אני חייב לזהות את השיר הזה!! אני מת עליו! תודה רבה לעוזרים!

10. Started by Athlon-WINGS,

יש לי בחן חשוב על זה ביום שלישי... השאלה שלי האם למישהו יש סיכום כלשהו באינטרנט על התוכן של זה? או מישהו יכול לסכם לי בפסקה-שניים על התוכן של הסיפור? יש לי בחן על התוכן בלבד ואין לי מושג על הספר הזה אין לי אותוווו.. תודה

11. אני לא יודע עם זה קשור! מחר אני שולח את המחשב ליתקון כרטיס מסך לוח עכבר. בחנות אמרו לי לירשום בדף מה הבעיה בכול חלק במחשב שהם שולחים הם צריכים לירשום מה הבעיה! אז בבקשה תגידו לי איך לירשום עכבר MX510 - מי שקניתי את העכבר אז שאני מכבה את המחשב הלד האדום לא דולק 60% מי הפעמים שאני מכבה את המחשב הלדש לא דולק! אבל לפני שבוע העכבר לא עשה בעיות כול השבוע כיביתי 100 פעם את המחשב לא הייתה בעיה! אולי פעם פעמים שהעכבר נכבה! אבל היום זה חזר! העכבר עושה עוד פעם בעיות! עםם המנורה האדומה לא דולקת אז אני צריך לחכות איזה שעתים בשביל שהעכבר היסתדר.. התקנתי דריברים לא עזר עשיתי פורמט לא עזר החלפתי עכשיו ולא הייתה בעיה ... לוח - הכרטיס רשת שלמטה שרוף וגם אולי הלוח עושה לי בעיות עם הלד של הע…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by vner@,

שלום, בימים הקרובים תצא הזמנה של לדים לדים 3 ו-5 מ"מ, כולם ultra bright, יוזמנו מחנות אלקטרוניקה גדולה בארופה, הלדים צפויים להגיע שבועיים לאחר ההזמנה. התשלום מתבצע מראש באמצעות הדואר, והלדים יגיעו אל המזמינים בדואר, בתוספת תשלום של 4ש"ח. כל המעוניינים להצטרף יפנו לאייסיקיו 142741672 או למייל avner@pctip.co.il . פרטים ומידע לא ידויינו בנושא זה בעקבות תגובות מיותרות שתפרענה להעברת המידע. תודה וערב טוב, אבנר

13. Started by 1nstall,

היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by 114508534,

אני עובד עכשיו על סרט רציני וגדול שאני הולך לשצלם ורציתי לראות תבניות של תסריטים בכדי להשות ולראות מה צריך להוסיף וכאלה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by The-Devil,

שלום אני מחפש רדיו דיסק לחברה שלי לאוטו במחיר המדהים של 300 - 600 ש"ח (בערך) רציתי לדעת אם יש כמה מכם שממליצים על משהו שהם מכירים / יש להם תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by MasterGal,

יש חנות בשם G-TECH שהמחירים שלה לפחות בתחום של מחשב קומפלט נורא אבל נורא זולים... מכירים את החנות? יודעים למה זה זול כל כך?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. אני רוצה לשקם מכונית "דזרט-פוקס" למי שזוכר אותה בנזין הנעה שרשרת חסר לי 2 סרוויים + ששדר לשלט ומתקן לבטריות למשדר אני מאזור ראשל'צ ומחפש עזרה כן בקניה וגם בהרכבה אז אם יש משהו שמוכן לעזור יתקבל בברכה ואם לא ילך כל העינין אז אני ימכור או יזרוק אותה למחסן

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by mega1234,

השיר הולך ככה : "Jhonny jhonny come home ..na na na na na na na na na .. johnny jonny come home...." הוא מהאייטיז תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by 114508534,

האממ משהו ישראלי ממולץ עם CO.IL בסוף , בלי פרסומות וחינמי .

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by WarMachine,

היום קיבלתי מנילה, לא קרבית ויש שם כל מני תפקידים שאין לי מושג מה אומרים אז אם מישהו יוכל להאיר את עיניי זה יהיה נחמד ביותר.. אז ככה בקד"צ אני יכול לבחור את התכניתן/מפעיל מערכות מחשב, שני אלה אני יודע מה אומרים (ממר"ם)ככה שלא צריך להרחיב שאר התפקידים שלא מצריכים קד"צ הם: מפעיל תקשוב מבצעי מפעיל תקשורת נתונים והצפנה מפעיל קש"ב טקטי מש"ק מערך בלונאי מודיעין מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס מישהו יודע מה כדאי מה לא, מה עושים ואיפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orlupo,

ראיתי ידיעה בוואלה שהם מאיימים בשביתה ממחר זה נכון או לא? למה אבא שלי אמור ביום ראשון לחזור מספרד עם מכונת קפה!!! :silly:

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.