עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tal hw king,

http://i.domaindlx.com/FlayF15/ במסגרת שיעור מחשבים הינו צריכים להגיש אתר, תכנסו תהנו ותביאו פידבקים, דברים שלא עשיתי כמו שצריך ועוד ד"א הידע שלי בפוטושופ שואף לאפס ומתחת לו ולכן לא השתמשתי בתוכנה והלוגו זה משהו שהכנתי שניה וחצי בפאוורפוינט, אשמח יותר ממאוד אם משהו יכין לי לוגו יפה ומתאים אני עדיין מעלה את הסירטונים אבל רק 2 יעלו מתוך 4 (כי יש לי רק 100 מגה) אם יהיה ביקוש אוליי במהלך החופש אני יעלה פורום אבל בינתים זה מספיק בשבל האתר הראשון בחיים שלי אשמח לקבל הצעות וגם הערות בונות! תהנו! טל

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכם חברי פורום אוף טופיק ... זוכרים ששיגעתי אותכם לגבי הכלבה שלי , והצרות שהיא עושה בבית? ובכן לקחנו יוצמה והוצאנו אותה למכירה ... גורה מהממת .. אך עם זאת עשתה הרבה בלאגן בבית היא נמכרה ( ב500 ש"ח ) לצעיר מהצפון עושה רושם של בחור טוב ואני מאמין שהוא ישקיע בה ויאהב אותה יותר מאיתנו.. אז זהו זה כל מי שעלה על דעתו להביא כלב שיעשה חושבים עם עצמו , אם יש לו זמן , סבלנות ויכולת לגדל יצור יפה ( ומעצבן ) שכזה אם אתם שואלים אני לא מאוכזב מכיוון שהיא כבר שכחתה אותנו , ועוד מעט אנחנו נשכח אותה הגזע הזה ( סמויאד , אבל השרשור מתייחס גם להאסקי סיבירי וזאב ) ממש לא נאמן ונוטה מאוד לברוח מה שכן הם יפהפיים אבל מאוד בוגדניים והיום - 18:35 זה היה החרא האחרון שניקיתי אז זהו , סתם רציתי …

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by moshe_ha,

תגידו אם קניתי מחשב חדש ואני רוצה להוסיף חלקים מהישן אז אני פותח תחדש אז הלכה האחריות הכללית? כי מישהו אמר לי שזה ככה...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. שלום רב הזמנתי חלק (זיכרון) מחו"ל מחיר: 1600 ש"ח המכס לא העבירו את החלק אלי עד ששלמתי מס מס: 235 ש"ח בערך: 15 % למה ??? האם מישהו מכיר דרך שבה לא צריך לשלם את זה ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. אני מענויין להדפיס משהו כמו 1000 מדבקות סטיקרים כאלה מישהו מכיר בית דפוס באזור חיפה והמפרץ שיהיה מוכן לעשות עבודה כזו?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. לימוד מהבסיס כמה שיותר מפורט.... תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by tsvika,

אתם חייבים לצפות בזה אחת הפרסומות הכי יפות שראיתי יש משהו בהבעות פנים של הכלב בשילוב עם המוזיקה שגורם לו להראות כמעט אנושי תגבירו כדי לשמוע את המוזיקה http://www.freefilehosting.net/play.cfm?id=D19CBA73-AEFB-1145-23509D66E09FABEE

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לנו בעיה בביתנו הקט, מדי יום ישנם ילדים שמשחקים בגינה הציבורית השוכנת למרגלות הבניין ועושים לא מעט רעש, אנחנו נמצאים בקומה הראשונה וסובלים מכמות לא קטנה של צעקות מצד הילדים הקטנים הללו שמפריעים להורים לנוח ולי ולאחותי לעשות את שיעורי הבית. מה שרציתי לברר, האם יש משהו שאפשר לעשות, כי הגיונית ניסינו לדבר אל ההורים והם מסרבים לתת לילדים להתרחק מטווח הראייה שלהם.... הילדים הללו שוכנים בגן ברוב שעות היום, בעיקר לאחר בית הספר (לאחר שעה אחת או בשעה שתיים) ובשעות שבין הצהריים לערב: ארבע עד שבע. עוד שאלה שצצה בנדון, היא האם במידה של הגשת תלונה בגין הפרעת מנוחת השכנים בין שתיים לארבע יהיה מענה מצד המשטרה ? והאם יש מקום להגשת תביעה משפטית ומה טווח הטיפול בבעיות הללו ? תודה רב…

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by R0ck,

ניתוח הדיסקוגרפיה של Geogaddi, אלבומם האחרון של BoC. http://www.speakeasy.org/~adbrown/boc.html פשוט מדהים.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by Holy,

^^^

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. http://brand.co.il/unik/westbank/

12. Started by Chevy,

אולי זה ייחשב כספאם אבל ננסה קיצר, אתמול בלילה עד הבוקר הייתה הפסקת חשמל בפ"ת ברדיוס יחסית גדול. חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט. חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב ועוד בפ"ת : ). כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר ). אם יקרה שוב, ננצל צילום קטן...לא כל יום שהבלוק חשוך כל כך. תודה שהקדשתם 2 דק' קריאה, המשך יום נעים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ETB,

NRG הוציאו מילון עיברי- הידיש במקור ללבושים בשחור (MIB), אבל יתאים גם לסבתות הפולניות שין להם מושג באינטרנט. מעכשיו במקום לומר: אני גולש באינטרנט, אימרו, צו רוקן אין דה וועב. או אני מוריד קבצים באימיול, אראפצולאדן אימיול אין דיין קאנטע... http://www.nrg.co.il/online/10/ART/943/744.html

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. מישהו מכיר אתרים טובים ששולחים לישראל (עם מחירים טובים)? תודה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by m0sh,

טוב חברה היום בלילה אני נוסע לאיביזה לתקופה ארוכה של חודשיים ! אם יהיו תקלות או שפשוט ימאס לי אני יחזור לפני אבל זה לא נראה לי יקרה... אז תשמרו על עצמכם ועצה שלי תקפצו לאיי מספר אחת בעולם

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום, לאחרונה מצאתי עבודה ואני עוסק בה כמעט כל הזמן כך שאין לי זמן לעצמי אפילו ובכלל זה רוב העיסוק שלי בשעות היממה. בכל אופן, רציתי לדעת אם במידה ואני עובד מעל ל-8 שעות ביום מגיע לי שעות נוספות. השכר שלי הוא 20 ש"ח לשעה, ואתמול למשל (סיפור אמיתי ) עבדתי 13 שעות ורבע שעה בסך הכל.. אז כמה אני אמור לקבל על זה? אודה אם תפרטו את החישוב. בכלל אם למישהו כאן יש ניסיון בעבודה עם חברות כוח אדם אני אודה אם הוא ישתף אותי או יתן לי המלצות ממה להיזהר ואיך לדאוג שלא ידפקו אותי. שמעתי עדויות על זה שהחברה שאני עובד בה לפעמים לא משלמת את כל הכסף שמגיעה לך, ולכן אני מנהל רישום קפדני ביותר של כל שעות העבודה שלי, כולל מתי ומי עבד איתי בצוות. מה עוד אני יכול לעשות? אני עובד בסקרים על האוטוב…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה

18. היום כמו בכל יום הגיעה שעת הצהרים ונהייתי רעב. לקחתי המבורגר, לקחתי ספגטי, והכנסתי למיקרו ל2:20 דקות כדי שיהיה חם ולא סתם "ככה ככה" (וכבר חיממתי דברים בזמנים דומים). בגלל שידעתי שיש לי הרבה זמן הלכתי לחדר למחשב... פתאום אני שומע בום!, הולך למטבח ורואה בתוך המקרו את המראה המחריד שיתגלה למול עינכם בקרוב. לא ממש היה לי אומץ להפסיק אותו באמצע אז נתתי לו להמשיך לחמם. ראוי לציין שקרה לי כבר פעם מקרה דומה עם המיקרו הישן. רק שאז... הוצאתי את הצלחת ושמתי אותה על השולחן תוך כדי שאני שומע מין תץץץץץץץץץ מוזר של משהו חם, הלכתי למקום אחר וכשחזרתי כל האיזור היה מלא בשברי צלחת... מזל שלא הייתי באיזור. (בסוף הוצאתי מההריסות את ההמבורגר ואכלתי אותו ועגבניה, לא היה לי תאבון לפסטה ברוטב זכו…

• 110 תגובות
    • 8.1k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by lior322,

תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץ ועוד שאלה amazon שולחים לארץ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מחר , ב11.6, החל משעה 14:00 בצהריים ועד 7:00 בבוקר למחרת , תערך מסיבת הרשת הגדולה בארץ בגני התערוכה תל אביב. הייתי היום בlogicpc בביקור, וראיתי שהם מציגים שם. שהייתי הם הרכיבו 4 או 5 מפלצות עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת בשוק , כולל מחשבים עם קירורי מים , מערכות של 64 ביט של AMD וגם של INTEL . כמו כן , לנכנסים לתערוכה יש הנחה כספית גדולה על כל מערכת מחשב כזאת. מקווה לראות אותכם שם . לפרטים על המסיבת רשת : http://www.3dv.co.il/content.php?do=Docs⊂=lan_infobits סך הכל זאת חוויה של פעם בחיים. אני לא מפרסם לאף חברה רק רוצה להביא את זה לתשומת ליבכם.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  23. חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרה אני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480 ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיה אז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנה ככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הבית של פיסטוק 1.מי השכיר לאינפנטיל הזה בית? 2.איך הוא משלם שכירות? 3.פיסטוק זה שם פרטי או שם משפחה? 4.למה הוא לא מחליף בגדים? 5.חיטוט מהיר בתיקי המשטרה מגלה את האמת העצובה: 5.א. הבית של פיסטוק הוא לא מעבר לשום כביש, ולא ליד שום ענן, הבית של פיסטוק נמצא בלוד. וזה לא בית. זו תחנת סמים. רגע עם דודלי 1.רגע היא הדראג-קווין הראשון בטלויזיה. (עוד הרבה לפני בנות פסיה). 2.דודלי נהג להלביש אותה במחוך צמוד ובגדי נער והתייחס אליה כמו אל שפחת מין. פרפר נחמד 1.תוכנית פמיניסטית לכאורה. 2.הזכרים הם זוחלים (צב וחילזון) 3.הנקבות בעלות מעוף (אווזה ופרגית). 4.עם זאת, התוכנית לוותה במסרים מיניים נסתרים שהצביעו על שוביניזם: נולי היא בלנודינית טפשה, אוזה אמנם חכמה , אך שחצנית ושנואה. בתו…

• 111 תגובות
    • 12k צפיות
  25. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים