כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היום פורסם המיקוד, למישהו יש את האתר של המיקוד או משהו כזה ? ? ? ? חיפשתי בגוגל מצאתי רק של קיץ 2006 אני צריך ת'חורף של 2007. ואני צריך למבחן מתמטיקה 005. תודה מראש לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג את שמות השירים המופיעים באסקימו לימון?? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, משהו יודע אם מביאים לי כרטיס מסך מחו"ל אז צריך לשלם עליו מכס או מע"מ או משהו, או שלא
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
השאלה שלי אליו (כינויו בפורום הוא TRANQUILTY): "קראתי שאתה עומד לסיים, יום ראשון אני עומד להתחיל את הקורס לוגיסטיקה בבה"ד 6 בדרך להיות קצין לוגיסטיקה, מה אתה אומר ? כדאי לפרוש ? עד עכשיו הראש שלי אומר ככה: יתרונות: קצין אפשרות לצאת יומיות ולשרת קרוב לבית חסרונות: הרבה קורסים לוקח 13 חודשים קבע" תשובתו: "אח יקר אני שמח שהתיעצת יש יתרונות רבים להיכנס לצבא בתור קצין... (אני לא מחשיב את הקורס קצינים (קק"צ)) א. קורס קצינים הוא דבר בונה ומלמד... אתה יכול להפיק ממנו דברים רבים... ויכול לצאת לך לפגוש הרבה אנשים איכותים... ב.ההתיחסות של צה"ל בתור מערכת לחייל סדיר שהוא קצין טובה פי אלף מאשר לחייל רגיל טוראי\רבט\סמל ... יש יותר אמון... והרבה יותר חופש פעולה... אני מב…
-
- 2 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
זה יצא בראשון לפברואר, ומאז לא שמעתי על זה כלום נוו איך המקלדת הזו? שווה? וגם העכבר שהם עשו בצורת האייקון לחצן חח איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש שם של סרט שנקרא דא ז'ה וו ...או משהו כזה..עם אפשר לכתוב לי את זה באנגלית זה יהיה אחלה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מיועד לשירות במסלול מובחר, ולא מזמן נכנסתי לאתר "עולים על מדים" וראיתי שיש לי אפשרות להירשם לעתודה. החלטתי לנסות להירשם למרות שלא ניגשתי לפסיכומטרי. נרשמתי למשהו דיי מפוצץ, משפטים וקרימינולוגיה, ולפני כמה ימים מסתבר שהתקבלתי על תנאי - לגשת למבחן הפסיכומטרי הבא שמתקיים ב-10-11 לאפריל. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? לנסות לגשת לפסיכומטרי (יש לי מספיק זמן ללמוד בכלל?) או לוותר על עתודה? תודה מראש (אני לא מצפה להחלטות בשבילי, אלא מין התייעצות כזו...)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
משום מה לאחרונה התחלתי לשים לב לזה שהרבה זוגות מכנסיים מתחילות להסריח. יש לציין כי הריח הזה *לא* יורד בכביסה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל מכונת הכביסה, היא נבדקה נוקתה וצוחצחה - לא עזר. אחר"כ חשבתי שזה בגלל שאני מזיע לתוכם הרבה באימונים - אחרי שהורדתי את הריח עם סודה לאפייה הוא חזר בלי שהתאמנתי איתם. החלפתי גם את הכיסא של המחשב, חשבתי אולי זה מגיע ממנו - לא עזר. הריח הזה מזכיר ריח של רוק על כרית בבוקר (אם נרדמים עם פה פתוח ורוק מכסה את הכרית נשאר ריח "לא טרי") - זה התחיל מ-2-3 זוגות והתפשט לכל זוכות המכנסיים שלי. יש לציין כי אני שומר הרבה על הגיינה, משתדל להתקלח לפחות 2-3 פעמים ביום ולהחליף מכנסיים פעם ביום לפחות, והריח הוא רק מהמכנסיים ולא משום בגד אחר (תחתונים\חולצות\גרביים).…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות הביתה בריכה מהסוג הזה: http://www.sportcenter.co.il/home/doc.aspx?mCatID=58258 (האתר לדוגמה בלבד של סוג הבריכה שאני מחפש) יש כמה סוגים אבל הפרנציפ דומה... בריכה העשויה PVC, התקנה מהירה, נייד וזול היתי שמח לשמוע את דעתכם אם אולי יש לאנשים פה בפורום בריכות מהסוג הזה בבית תאמת אני דיי מפחד כי אם דבר כזה מתפוצץ זה סיוט והמים יכולים לזרום לתוך הבית ולהציף אותו בקיצור מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז כפי שאמרתי, בימים הקרובים החוזה שלי נגמר עם yes, או כפי שנקרא המסלול "yes@wow" הם הציעו לי הצעה של 99.99 ש"ח לחודש, למהירות של 1.5 מגהביט, כולל תשתית וספק. השאלה היא אם המחיר טוב או שכדאי לי לפרק את החבילה ולחשוב על אלטרנטיבה אחרת (כגון 2 מגה ביט) או אפילו אותה מהירות אך במחיר זול יותר. ולמען האמת, חשבתי ככה: א. אני מעדיף להישאר עם בזק בין-לאומי, כמדומני אני איתם כבר 5 שנים רצוף. ב. נמאס לי מהמודם הקטן והטמבל הזה ALE150 של WOW, ולכן אם אני אתפרק מהם אולי איכשהו אני אחזיר אותו ואקבל אחר. למרות שבכל מקרה זה לא משנה כי אני מתכנן לעשות רשת ביתית חוטית, וככל הנראה אני אקנה ראוטר חוטי מחנות מחשבים ולא מהם (לא יוצא לי משתלם) אז זה לא משנה. ג. אז כפי שכתבתי קודם, מתכוננת הקמת …
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחפש עבור חבר P4 יד 2 עד 400/450 ש"ח למרות שאפשר למצוא ב - יד 2 אני כותב פה כי חשבתי "שיותר בטוח" ממישהו שמשתמש בפורום כי הוא לא ירצה ללכלך את "השם" שלו ולמכור משהו לא טוב עדיפות מאיזר חיפה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
סאבס להלה דונקי כל מה שהיה לי פעם נסגרו.. מישהו מכיר אתר תירגום חדש? או משהו ישן שלא הכרתי..
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום ראיתי איזה סרט עם חייזרים בשם השינוי,אבל לא מצאתי את השם שלו באנגלית ומן הסתם השם שלו זה לא change או משהו כזה. אז תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
נתקלתי בזה באתר אחר וחשבתי שאולי יעניין פה אנשים. לפי מה שהבנתי ההגרלה פתוחה גלובאלית לכל מי שמעל 18. http://www.evga.com/articles/00625/
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש תמונה של תותחנים שבה רואים תומת יורה במלחמת לבנון השנייה ולמעלה כתוב בצבע תכלת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" חבר הביא לי את התמונה והוא אמר לי שהוא מצא אותה פה וחיפשתי אבל לא מצאתי אולי מישהו זוכר שפורסמה התמונה הזאת או כל דבר שיעזזור לי למצוא את התמונה יהיה מצויין. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
apples for apples? תפוחים? מה??!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש ציונים!!! תבדקו, תתפרעו, ותשתפו, אם אתם רוצים... אני: 685
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
השיר המקורי הוא LET THE SUNSHINE. הביצוע בפרסומת: מישהו יודע מי המבצעים והאם הביצוע הזה נעשה במיוחד עבור הפרסומת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הבין מה הולך שם ?? למה יש לי הרגשה השינוי שהם עשו יעלה ללקוח יותר ??
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוקי אני מתכוון לנושא עם האשליה האופטית הנעול, עם התמונה הזאתי : רציתי להגיב, אבל היה נעול.. :-\ עכשיו התגובה שלי היא ככה: אני לא מבין מה האשליה פה, התבוננתי בתמונה כמה דקות טובות, ולא הבנתי מה האשליה, קראתי את מה שרשום בתגובה, ולא ממש הבנתי הכוונה פה זה כאילו הצבע (מילוי) של הריבוע עם האות A והמילוי של הריבוע עם האת B - זה כאילו אותו צבע? אבל זה לא הגיוני, רואים בברור שאחד שחור, ואחד אפור! זה לא יכול להיות אשליה, או שזאת כן האשליה, כי רואים ממש בבירור שזה לא אותו צבע.., זאת הכוונה של האשליה? :
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-