כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מי האבא של לוצ'יוס בסרט גלאדיאטור?! זה לא יכול להיות מקסימוס... ביגלל שהיתה לו אישה... מי זה?! *עריכה האמא שלו זה הבת של הקיסר.. (הבן זונה הזה..)
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היה לי משעמם, עשיתי מתיחות בסלון, הרמתי את היד, פגעתי במנורה ושברתי אותה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לשם דרך האימייל (כשיש הודעה חדשה) אז פיתאום זה כותב לי Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator. מה קרה?
-
היום כשאני אני גולש לתומי באינטרנט אני רואה את הדיסק הבא: 2Pac The Prophet The Best Of The Works UK RetAIl מישהו שמע עליו?? אולי מישהו שמע אותו?? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם אתם יכולים להכינס לאתר הזה : http://planet.nana.co.il/goaway4u/go/ ואז בצד ימין למעלה להכינס ל - שליטה מלאה. אני נכנסתי ואז הוא אומר לך כמה דברים , ביניהם האיי פי שלך (למרות שאצלי הוא טעה בקשר לאיי פי) , אבל אחרי זה , זה הוציא לי את הצורב והסי די , ואפילו הראה לי תמונה מהתקיות שלי בכונן C. סתם רציתי לדעת איך זה עובד , ועוד הם טעו באיי פי שלי. *ודרך אגב ,תמיד רץ אצלי ברקע , NAV 2002 + SYGATE PERSONAL FILEWALL PRO.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אנשים שנתנו ציוד לתיקון ולא קיבלו אותו חזרה עדיין ? שלחו מייל... ונתאחד.
-
-
-
באיזה אתר ניתן לראות את התוצאות של הבגרויות בכלל ושל הבגרות בהסטוריה?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה הכתובת... בבקשה תרשמו תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
-
כמה עולה משלוח, והאם אני יכול ללכת לקחת בצעמי תחלקים, אם כן איפה החנות נמצאת? איזה עיר איזה כתובת.
-
הורדתי את CONKER'S BAD FUR DAY והוא בא בסיומת של V64. אם מה אני פותח אותו ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יודעים למה אני מתכוון? כמו שיש ל EMINEM בשיר שלו WITHOUT ME ממש בהתחלה, אני מחפש כזה אפקט לעוות שיר שיש לי. למישהוא יש? או יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה לו ? אני לא מצליח להכנס אליו ! הוא עובד אצלכם ? WWW.IRCSPY.COM
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אולי מישהו מכיר פורום או לוח שבו אפשר לקנות/למכור ציוד מחשבים משומש/חדש מגולשים אחרים. כמו שהיה ב-pctip שפורומיו לא עובדים עכשיו...
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני יותר מחודש העברתי לפלונטר דיסק שלי שנקנה אצלם ונדפק. הוא נדפק בדיוק מתי שהם סגרו בפעם האחרונה חיכיתי בסבלנות עד לפתיחה המחודשת שלהם ונתתי להם את הדיסק. קישקושים על כמה הם שונים בגלגול הזה שמעתי מהם עד שיצא לי כבר מכל החורים. כמו שאמרו חז"ל: דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוד הבחור שם טרח וציין בפני שעכשיו זה כבר לא ייקח שלושה שבועות כמו פעם כי הם שינו תהליכים וכו.. עברו יותר מ 4 שבועות מאז ואין דיסק ואין נעליים. הטלפון שלהם מצלצל למוות ואף אחד לא עונה כבר כמה ימים. ונשאלת השאלה.. האם הם שוב פשטו רגל?! האם הם מתו? אולי הם זוחלים ברגעיהם האחרונים לטלפון, גוססים מסיבה זו או אחרת, ובדיוק כשהם שולחים יד מגששת אל השפופרת ועונים (אחרי שעתיים של צילצולים) בקול סדוק: "פלו…
-
אני מחפש קוד טכנאי למכשיר סמסונג 522 בסלקום אם יש למישהו מושג בבקשה שיעזור. בתודה מראש: Penny Hardaway
-
למה זה לא נותן להיכנס לאתר? הוא כל פעם מבקש סיסמא ושם משתמש... מאיפה אני אמור להשיג אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מי שיש לו יכול להגיד לי מאיפה או לתת לי קישור??
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תורידו את האתר הזה..... www.hwzone.com סתם.... אבל עכשיו ברצינות: יש דבר כזה TM טריידמרק.(trademark-סימן רשום)....אז יאללה מנהלים תוציאו TM לאתר ומשום שזה רטרו-אקטיבי אז יהיו חייבים להפיל את האתר הרשויות (במידה וזה יהיה אפשרי) יש כבר תקדים ביןלאומי שחובה לפסול מותג על אותו נושא באותו שם או שם שמאוד רומז לכך אני טיפה מבין בנושאים האלה וקצת מתמצא בחוק... AaaBb
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-