כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
לקרוא ולא להאמין: פשוט גאונות לשמה.. 8)
-
השנאי של הקליפס (רמקולים ) (הופך 220V של הארץ ל110V) לא עובד. הנורית חיווי לא עובדת, ולא נותן מתח. יש רעיון כיצד אפשר לתקן אותו? או לחילופין, כמה עולה חדש כזה? ועוד שאלה, אם משהו יודע - יש לי סוני אריקסון T290 וכתוב IL ORENGE וזה מעצבן לאלא ואי אפשר לראות את התמונות ברקע כמו שצריך. אפשר להוריד את זה? אגב, המכשיר לא נראה לי תומך באיקונים (שמורידים את האיקון השקוף עבור הנוקיה. תודה!)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לא משנה יס או הוט (עדיף את שניהם) , רק צריך את מספר ערוץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו בי"ב ואני לומד רק מקצועות הומניים בהגברה ולא ריאליים. עכשיו, אני חייב לעשות עד סוף השנה בגרות ב-5 יחידות במקצוע אחד ריאלי כלשהו מבין המקצועות הבאים- פיזיקה, מחשבים, כימיה, ביולוגיה או אלקטרוניקה. הבנתי שביולוגיה לא כדי לעשות כי צריך להשלים המון פרוייקטים וביו-טופיים וזה בלתי -אפשרי ושפיזיקה ואלקטרוניקה זה יחסית קשה. אז אני מתלבט בין כימיה לבין מחשבים. מה כדי לי ללמוד? יש לי חצי שנה ללמוד מאפס את כל החומר ולעשות בגרות ב-5 יחידות בציון 75 לפחות, באיזה מקצוע יהיה לי (יחסית) הכי קל לעשות את זה? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://hizbala.da.ru/ תקראו טוב טוב את מה שכתוב שם .... בהתחלה זה נשמע כמו איזה משהו של מתנחלים אבל קראת הסוף כתוב משהו מאוד מאוד מוזר... ציטוט : " !ולמי שלא יהודי !!!!למי שלא איתנו! שימות! אינשאללה היום! אמן" אינשאללה? אללה? יהודים טהורים מה אני יגיד! אללה וואקבר... אם יש לכם תמונות של איזה חייל חיזבלה בבקשה להעלות יש איזה משהו קטן שאני רוצה לעשות . מין קריקטורה, אז אני ישמח לתמונות של חייל חיזבלה
-
http://www.ebaumsworld.com/games/raidenx.html
-
-
אהלן!! הריני גאה להכריז על הת'רד הרישמי בנושא כושר-קרבי!! אז איך אתם מתכוננים? אני השנה סיימתי יא'.. ולפני שבוע התחלתי להתאמן על ריצת 2000.. הייתי גוש שלא זז.. עשיתי 12 דקות FFS!!.. אבל תאמינו או לא.. אחרי שבוע קשה במיוחד.. אני רץ היום 2000, ב........ 6:50 !!! מי היה מאמין?!???. הנקודה היא.. תתחילו להתאמן.. אני עובד כולה שבוע ואני עושה תוצאה מדהימה ביחס לכל האצנים שביננו.. אז... איך אתם מתכוננים? תוצאות? טיפים? שאלות?? הכל כ-א-ן !!!
-
- 111 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
-
דבר די מעצבן החדר שלי חם יותר משאר החדרים בבית האם זה בגלל המחשבים? או בגלל שהוא עמוס (החדר שלי שימש כמחסן.. עכשיו הוא נראה יותר נורמאלי - כל הציוד של המודינג הזה.. ככה שאין מקום לעשות את כל זה ) עכשיו יש רק 2 מחשבים פועלים, ואף אחד מהם (כולל הספק, לא פולט חום, יחסית, ממש זניח) אומנם יש לי מזגן אבל זה לא עסק להפעיל אותו (אני מעדיף אוויר טבעי)
-
- 46 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
למעשה רק לאתר אחד הייתי מגיע למפגשים שלו וזה גם היה אתר שלי (מי שמכיר - שלא יזכיר בבקשה) מכל האנשים בתמונות רק את סיון (פריאור) אני מכיר וגם זה בגלל שהיא גולשת בכל פורום אפשרי וגם בשלי (וגם ראיתי אותה במפגשים) (פאק את חיילת תמצאי חיים מחוץ לתחומי החנוניות של הבנים!) ניראה שעשיתם הרבה חיים שם או יותר נכון דיברתם הרבה 0010101110101 ;] יש הרבה שמגיעים חדשים או שהרוב המוחלט שם ותיקים שבאים כבר פעם שלישית+ ??
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחת של שתייה קרה ואחת של שתייה חמה (קטנה ככל האפשר) וכמובן שאספקת חומרים דרך מי שמוכר
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
..כל הכיתוב ירד מן השפורפרת.. מה אתם אומרים, בטוח להשתמש בה? (רציני)
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה.. חברה שלי ואני בני 15 שנינו חברים כבר שנתיים.. ויש לה יומולדת עוד מעט.. עכשיו אין אני מת על הילדה הזאתתת אנחנו כל-כך אוהביםם וחושבים כבר על חתונה אז יש לה עוד מעט יומולדת ואני רוצה לארגן לה יום שהיא לא תשכח בחיים... אז ככה.. בבוקר אני בא אליה - ממלא את כל החדר בפרחים ובנרות כותב: (השם שלה) מזל טוב אני אוהב אותך ובזמן שהיא ישנה אני מתחיל לנגן לה בגיטרה איזה שיר רומנטי (צריך עזרה למישהו יש המלצות לשיר טוב בעברית??) ואז היא תתעורר ככה ביחד עם הגיטרה ויהיה לה תהפתעה.. אחרי זה קמים והכל ואז אין לי מושג מה לעשות לה ואני צריך תוכנית עד הערב.. קיצור פה אני צריך את עזרתכם.. משו לעשות בתקציב של עד 1000 שקל!! כולל מתנות למרות שאני די סגור כבר על מתנות אבל בכל זאת תציעו…
-
- 72 תגובות
- 7k צפיות
-
-
גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
עשר דקות הזויות, בן אדם בהיסטריה, נדיר לראות דבר כזה... מה לא עושים בשביל המחקר? http://www.lookatentertainment.com/v/v-1212.htm
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני צריך כסף זמין ומהיר, מחשבים זה עסק יקר ואודיופיליות אפילו עוד יותר, אז דיברתי קצת עם חבר שלי והחלטנו שאנחנו צריכים לשדוד בנק. כבר דיברתי עם טייס מסוקים שאני לא יגיד את שמו משדה התעופה בהרצליה שיטיס לנו את המסוק בתור רכב מילוט.. הצלחנו לארגן M16 קצר בנתיים, בקשר לעוד אקדח שאנחנו צריכים חשבתי לשאול אותכם איזה הכי כדי לי? אני צריך משהו עם מינימום 12 כדורים ושיהיה קל להפעלה. בקשר לבחירת הבנק חשבתי שכדי דווקא בנק עם 3 קומות ושיהיה לו גג בשביל שהמסוק יוכל לבוא לעסוף אותנו מהגג וככה נוכל לברוח משם דיי בקלות יש לכם איזה עוד טיפים שאני צריך לדעת? ואם אתם רוצים לעזור אנחנו צריכים עוד איזה שני אנשים בתור עוד כח אש, עדיף אנשים עם ניסיון לנשק. אנחנו צריכי…
-
- 135 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
לא רק שסיימת אותי ידעתי פשוט הכל הכל ,היו שם את השאלות שבדיוק התמקדתי עליהן לא חשבתי שניה ואני על השאלות בלי לעצור (כמובן אחרי שבדקתי שהשאלה מה מה שחשבתי על זה אז אל תתפסו אותי על המילה D:) חחחחחחחחח סימתי!!!!!!!!!! איך הלך לכם?
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בתאריכים 10-17.7.2005 מראשון עד ראשון מלון: Club In אילת מקום: יחידה שלמה שבתוכה שני חדרים (בכל אחד 2 מיטות), סלון (ספה נפתחת למיטה זוגית), מטבח, שירותים, טלוויזיה וכו' עריכה: מחיר: 3200 ש"ח בדקתי עם מתווכים וזה הכי זול שיש לשבוע הזה ובאופן כללי לחופש מי שרוצה לסגור 050-520-5485 זה הפלאפון של אבא שלי, קוראים לו אבי
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-