עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. והנה הסיבה: need to get rid of this car immediately - ideally in the next 2-3 hours before my cheating arsehole husband gets home to find it gone and all his belongings in the street. I am the registered owner and I have the log book. Please only buy if you can pick up tonight. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd אני אישית הייתי מרצץ לה את הגולגולת על הקיר, פשוט פסיכית.. אבל חתיכת מציעה מי שרכש את הלוטוס הזאת בעבור 4.5 שקל .

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by Dark Respect,

בסוף הסרט הזונה שבגדה נכנסת למעלית בבית חולים ואז איזה רופא מציע לה ל"בקי" סיגריה ונאמר "בלה בלה אם תחפש בלה בלה בעיר החטאים תמצא כל דבר" לא הבנתי מה המשמעות של העניין, אנא הסבירו לי

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  3. אני עומד בפני נסיעה לפולין עם השכבה וחשבתי על הנגן והמצלמה שאני צריך להטעין שם... מה עם השקעי חשמל, זהים לאלה שבארץ? אשמח לשמוע חויות שלכם מהמסע שבטח חלקכם עברו...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by R0ck,

אני נגד ויש לי צלחת לווין הפוכה על הראש, מי אני?!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by HellBoY,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105185,00.html

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. Started by gamer-8,

http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=32WL36&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=2078&aff=Zap הטלויזיה הזו שווה במחיר: 9600 ש"ח? (המחיר כולל משלוח, התקנה ומעמד שולחני לטלויזיה) תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תמיד היתה לי את המחשבה מדוע שמעבד של מחשב מתחמם יותר לדוגמא 53 מעלות בעומס זה לא טוב, וכרטיס מסך בעומס באותה הטמפ' זה בסדר. אף לא הבנתי מה בדיוק ההגיון פה,ו דרגת החומרה פה, כי זה אמור להיות ההפך. מידת הנזק לא תהייה שווה? תודה לעוזרים, ואני לא בטוח שזה המקום לשאלה.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  8. 17.7- קורס טיס, סטי"לים, מודיעין 24.7 (יום א')- אין גיוס, צום י"ז בתמוז 25.7 (יום ב')- גולני 26.7 (יום ג')- חי"ר יעודי 27.7 (יום ד')- גבעתי 28.7 (יום ה')- צנחנים, נח"ל 31.7 (יום א')- שריון 1.8 (יום ב')- הנדסה, ש' 13 2.8 (יום ג')- מוד"ש, מג"ב 3.8 (יום ד')- השלמות 4.8 (יום ה')- נ"מ 7.8 (יום א')- תותחנים, קשר"גים 9.8 (יום ג')- חילוץ והצלה פיקוד העורף 10.8 (יום ד')- משטרה צבאית 11.8 (יום ה')- מדריכות ספורט 15.8- קרקל 19.9- קורס חובלים 27.9- סטי"לים נלקח בפורום פר'ש אני יעדכן אם יהיו עוד תאריכים בכל זאת מי הולך לאן?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. לקרוא ולא להאמין: פשוט גאונות לשמה.. 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by com,

השנאי של הקליפס (רמקולים ) (הופך 220V של הארץ ל110V) לא עובד. הנורית חיווי לא עובדת, ולא נותן מתח. יש רעיון כיצד אפשר לתקן אותו? או לחילופין, כמה עולה חדש כזה? ועוד שאלה, אם משהו יודע - יש לי סוני אריקסון T290 וכתוב IL ORENGE וזה מעצבן לאלא ואי אפשר לראות את התמונות ברקע כמו שצריך. אפשר להוריד את זה? אגב, המכשיר לא נראה לי תומך באיקונים (שמורידים את האיקון השקוף עבור הנוקיה. תודה!)

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום מתי בדיוק תתקיים הבגרות הנ"ל? האם היא מחר או ביום שלישי? (שימו לב שזה חלק ב') אודה למי שיענה ואם אפשר גם להביא קישור לדף שבו נמצאים כל מועדי הבגרויות (כולל זאת)

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. לא משנה יס או הוט (עדיף את שניהם) , רק צריך את מספר ערוץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  13. שלום, אני עכשיו בי"ב ואני לומד רק מקצועות הומניים בהגברה ולא ריאליים. עכשיו, אני חייב לעשות עד סוף השנה בגרות ב-5 יחידות במקצוע אחד ריאלי כלשהו מבין המקצועות הבאים- פיזיקה, מחשבים, כימיה, ביולוגיה או אלקטרוניקה. הבנתי שביולוגיה לא כדי לעשות כי צריך להשלים המון פרוייקטים וביו-טופיים וזה בלתי -אפשרי ושפיזיקה ואלקטרוניקה זה יחסית קשה. אז אני מתלבט בין כימיה לבין מחשבים. מה כדי לי ללמוד? יש לי חצי שנה ללמוד מאפס את כל החומר ולעשות בגרות ב-5 יחידות בציון 75 לפחות, באיזה מקצוע יהיה לי (יחסית) הכי קל לעשות את זה? תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. http://hizbala.da.ru/ תקראו טוב טוב את מה שכתוב שם .... בהתחלה זה נשמע כמו איזה משהו של מתנחלים אבל קראת הסוף כתוב משהו מאוד מאוד מוזר... ציטוט : " !ולמי שלא יהודי !!!!למי שלא איתנו! שימות! אינשאללה היום! אמן" אינשאללה? אללה? יהודים טהורים מה אני יגיד! אללה וואקבר... אם יש לכם תמונות של איזה חייל חיזבלה בבקשה להעלות יש איזה משהו קטן שאני רוצה לעשות . מין קריקטורה, אז אני ישמח לתמונות של חייל חיזבלה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.ebaumsworld.com/games/raidenx.html

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by D-M-X,

בלה בלה בלה, צונזר, בלה בלה בלה..

17. אהלן!! הריני גאה להכריז על הת'רד הרישמי בנושא כושר-קרבי!! אז איך אתם מתכוננים? אני השנה סיימתי יא'.. ולפני שבוע התחלתי להתאמן על ריצת 2000.. הייתי גוש שלא זז.. עשיתי 12 דקות FFS!!.. אבל תאמינו או לא.. אחרי שבוע קשה במיוחד.. אני רץ היום 2000, ב........ 6:50 !!! מי היה מאמין?!???. הנקודה היא.. תתחילו להתאמן.. אני עובד כולה שבוע ואני עושה תוצאה מדהימה ביחס לכל האצנים שביננו.. אז... איך אתם מתכוננים? תוצאות? טיפים? שאלות?? הכל כ-א-ן !!!

• 111 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

מי שקרא את המחירון רכב האחרון ראה שיש דגמים עם גייר רובוטי... מה זה אומר? פלוס מינוס?

• 96 תגובות
    • 15.5k צפיות
  19. דבר די מעצבן החדר שלי חם יותר משאר החדרים בבית האם זה בגלל המחשבים? או בגלל שהוא עמוס (החדר שלי שימש כמחסן.. עכשיו הוא נראה יותר נורמאלי - כל הציוד של המודינג הזה.. ככה שאין מקום לעשות את כל זה ) עכשיו יש רק 2 מחשבים פועלים, ואף אחד מהם (כולל הספק, לא פולט חום, יחסית, ממש זניח) אומנם יש לי מזגן אבל זה לא עסק להפעיל אותו (אני מעדיף אוויר טבעי)

• 46 תגובות
    • 8.2k צפיות
  20. אתה פוחד מהמוות ? :errrr:

• 118 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by GZA3,

למעשה רק לאתר אחד הייתי מגיע למפגשים שלו וזה גם היה אתר שלי (מי שמכיר - שלא יזכיר בבקשה) מכל האנשים בתמונות רק את סיון (פריאור) אני מכיר וגם זה בגלל שהיא גולשת בכל פורום אפשרי וגם בשלי (וגם ראיתי אותה במפגשים) (פאק את חיילת תמצאי חיים מחוץ לתחומי החנוניות של הבנים!) ניראה שעשיתם הרבה חיים שם או יותר נכון דיברתם הרבה 0010101110101 ;] יש הרבה שמגיעים חדשים או שהרוב המוחלט שם ותיקים שבאים כבר פעם שלישית+ ??

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות אחת של שתייה קרה ואחת של שתייה חמה (קטנה ככל האפשר) וכמובן שאספקת חומרים דרך מי שמוכר

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. ..כל הכיתוב ירד מן השפורפרת.. מה אתם אומרים, בטוח להשתמש בה? (רציני)

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  25. מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.

• 10 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.