כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אחותי אמרה לי שיש לאורנג' מבצע לחיילים ונראה לי שאני אצטרף לזה. הם נותנים מכשיר מתנה, אבל כל מה שהיא יודעת להגיד לי זה שזה שהיא לקחה זה מוטורולה C380 ושיש עוד אופציה, איזה אריקסון אבל היא לא יודעת איזה. מישהו יודע באיזה מדובר? חוץ מזה, מה אתם אומרים, איזה עדיף? כרגע יש לי C350 ככה שזה בכל מקרה שיפור, שלא לדבר על זה שהוא כבה ספונטנית בלי קשר לסוללה. מה שהכי חשוב לי זה שיהיה קטן, עמיד נוח וזמן סוללה (בסדר הזה). כל המולטימדיה ושטויות זה נחמד אבל לא ממש חשוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש איזה שיר הוא תיאר לי אותו כמין רמיקס ששרים בו גבר ואישה. בחלק של האישה זה כול מה שהוא זוכר what a feeling ,feel belliving בחלק של הגבר in a world made of steal משהו כזה. זה לא הרבה אבל ראיתי כבר שיש פה אנשים כשרוניים, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן חידשתי את ה-ת.ז שלי וגיליתי שבמקום בו כתוב *לאום* לא כתוב אצלי כלום, יש רק כוכביות כאלו.. (כאלו -*********) מישהו יודע למה זה כך והאם זה אמור להיות כך? אם כן בבקשה אמרו לי, זה יעזור לי מאד ! תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לו השיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 cent הוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on לא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה... בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר.... תודה למוצא...
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
-
-
שלום - אני אמור לטוס עם הסבים שלי בשבוע הבא, ב-17.07 למינכן שבגרמניה. תכננו להגיע לשם, לשכור מכונית, ולנסוע ברחבי אירופה, לבקר באיטליה, צרפת ועוד מספר מדינות. עכשיו, אני לא מכיר כל כך הרבה אתרים לגבי תיירות - ובגוגל הוא מוצא לי הרבה פורומים, שאותם אני לא צריך. אנא, אם אתם מכירים אתרים טובים, ושלא יהיו יקרים כל כך, ששם ניתן לרכוש כרטיס טיסה בלבד למינכן החל מ-17.7 ועד 30.7, אשמח מאד! תודה רבה! (תוקן - טעות שלי! )
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כרגע אני עם מכשיר Samsung 630 ברשת פלאפון במסלול חיילים. אני שוקל לעבור למסלול חיילים החדש של ESC בו מקבלים גם מכשיר Telit X95. אז כמה שאלות: א. איך המכשיר? ב. האם מישהו מכיר את המסלולים ויודע איזה מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו יודע מאין להשיג?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116182 אתם חייבים להיכנס לבלוג הזה, האיש קרוע ברמות מטורפות. איזה תמונות קורעות יש שם, חבל על הזמן ! :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה קונים בתל-אביב, באופן מיידי, ספק כח איכותי? (antec,enermax וכד') אני לא מדבר על חנויות וירטואליות אלא מקום בתל-אביב שאפשר לצאת ממנו עוד היום עם ספק כח טוב. תודה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אהלן אני עשיתי השנה את שאלון E מגן 80 בגרות 92 ושמעתי שאני יכול שנה הבאה (י"ב) לעשות חורף את הבגרות בלי מגן כי כבר עשיתי את הבגרות האם הדבר נכון?
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוסף שטרות מכל מיני מקומות בעולם.. אשמח אם תכתבו מדינות שאתם טסים או מכירים מכר שטס לשם.. אשמח לעגל למעלה את הערך של השטרות שתביאו לי (אחרי שאני אגיד לכם בידיוק מה אני מחפש מהמדינה המדוברת). אשמח מאוד אם תכתבו פה לאיפה אתם טסים, או המכרים שלכם טסים.. תודה מראש, תומר. נ.ב אוספים שטרות? רוצים להחליף? הינה שטרות שיש לי להחלפה: http://members.lycos.co.uk/tomerico4/Site/Paper_Trade.htm נ.ב2: יש לכם בבית שטר ממדינה אתם רוצים למכור אותו, דברו איתי.. ותודה מראש עוד פעם! תומר
-
- 63 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ¤ בחודש וזאת להזכי…
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-