עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עמדתי להזמין היום את הספר האחרון של דן בראון , The Lost Symbol. בסטימצקי מבקשים 59 שקלים על גירסאת ה Paperback US (ארצות הברית) יש לי אפשרות להזמין מחול את גירסאת ה Paperback UK (אנגליה) במחיר של 52 ש"ח כולל משלוח. אז נכון שזה הבדל של 7 ש"ח , לא משהו רציני אבל בכל זאת רציתי לדעת האם חוץ מהכריכה השונה ואולי כמה מילים פה ושם שכתובות אחרת ביגלל הבדלים בין האנגלית האחת לשנייה, אמור להיות הבדל כלשהו מבחינת תוכן? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by eSLC,

הסתובבתי בפורומים באתר (Gamer) בימים האחרונים, ופשוט נגעלתי מהפורומים (בעיקר פורום "חומרה ותוכנה") הגישה של האנשים כלפי אחד לשני פשוט יוצאת דופן אנשים כל כך שונאים אחד את השני כולם עושים דווקא כל אחד עושה מה שהוא רוצה ושלא נדבר על הספאם שהולך שם זה פשוט לא יאומן, הבכירים (בעל דרגה גבוהה לא תמיד המנהלים למיניהם) תופסים גובה ולא מפסיקים לחלק כוכבים (אתם יודעים באיזה צבע), פשוט זוועה. **אני לא מכליל את כל חברי הפורום, אך חלק נכבד מהם נמצאים בתאור שלי. דעתכם בנושא? *תקנו אותי אם אני טועה*

• 60 תגובות
    • 8.1k צפיות
  3. Started by yuvalm2,

אני מעוניין לקנות רכב בכ-30 אלף שקל. השיקול העיקרי שלי הוא אמינות רכב ומעט תיקונים. איזה מכונית תמליצו לי לקנות? אשמח אם תפנו אותי לאתרים דומים ל-hwzone שעוסקים ברכבים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by QkSr756,

אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  5. שמעו לא ישנתי כל הלילה בגלל כאבים ברגליים כאילו כאבי גדילה אבל הפעם זה ממש ממש חזק וכואב יותר מתמיד מה לעשות???? :'(

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by k22,

זה ישמע מצחיק אבל זה ברצינות אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית שהייתי ילד הייתי שם גם רגל על רגל היום אפילו מזרחית לא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? מדריך/סרטון

7. Started by mrsph666,

אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אני פשוט מת לקנות את הכלי הזה http://www.montysminiguns.com/AirSoftPage.htm# תראו מה החיה הרעה הזאת עושה http://www.youtube.com/watch?v=X9SttlXWTmw&search=mini%20gun%20bb

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים רציתי לדעת שלושה דברים: 1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות??? 2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר??? 3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$??? בתודה מראש...

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  10. איפה אני יכול להשיג את הפוסטרים שאתם מחלקים במפגשים של ה-GEFORCE? תודה, מתן.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  11. קניתי מזגן עילי. המתקין של המזגן אמר לי שצריך לקדוח בקיר החיצוני, על-מנת להעביר את הצנרת בין היחידה הפנימית לחיצונית. במידה והקיר החיצוני הוא קיר בטון, אז יש להוסיף 120 ש"ח לעלות ההתקנה. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת האם הקיר החיצוני שלי הוא קיר בלוקים או קיר בטון (מדובר בחדר על גג)?

• 36 תגובות
    • 33.5k צפיות
  12. Started by gal663,

שלום חברים! ברצוני לשלוח טלפון מסוג בלקברי ללאס ווגאס לצורך תיקון. רק איני יודע איך לשלוח אותו אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומאיפה מתחיליים?? וכמובן תוך כמה זמן זה מגיע רמת האמינות של המשלוח ומחירים!! תודה חג שמח גל

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9048 המישפט של קרא אותי מיצחוק :lol:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Tapeworm,

קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. אני צריך לדעת כמה אחוזים מורידה מס הכנסה בסכום כסף מסוים. למשל אם קיבלתי 3000 ש"ח, כמה מס הכנסה תוריד לי (באחוזים) תודה!

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by GanJaval,

קצת לא קשור אבל בכל זאת תציאו לי שמות לקלאנים יעני משהו יפה כזה כמו למשל overtake כל מיני שמות אבל לא שמות של nabz תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 7k צפיות
  18. Started by Lirux,

מישהו מוכן להסביר לי איך הילד בסרט (שכחתי את השם - זה שמשחק במלקום באמצע) נשאר חיי?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by Chevy,

עיצוב חדש 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by klayton,

http://izismile.com/2012/11/22/this_is_the_reason_why_you_shouldnt_ignore_15_pics.html

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני חושב שמישהו שיחק יותר מידי בGTA

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. הבנתי שבבחינה שואלים על VPN אבל בחומר לא מלמדים את זה.איך אני משלים את הפער? בנוסף אם מישהו יודע או יכול להמליץ על חומר לימוד איכותי בנושא אני אשמח. כמו כן לגבי דוגמאות בחינה,דמפים וכיו"ב. בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אדמין תרגיש חופשי להעביר אני לא הייתי בטוח לאן זה שייך.. כנסו ללינק..האיש פשוט דפוק על כל הראש חחח.. המשחק שיש שם זה קאונטר סטריק סורס http://www.putfile.com/media.php?n=FPS-doug

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים