כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בהשפעת הת'ראד הטפשי והמשובח בתולדות זון -> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110779.0 הכינוי שלי הוא לא עוד רוקפורד. נראה שלא מעט אנשים מוכנים לשכור את שירותי בתור רוצח שכיר על גלגלים, צריך להיות מעניין... הצעות (לא מגונות -שטרות בלבד) יתקבלו בברכה, לא תקף נגד ילדי ווראייטי, בעלי חיים בסכנת הכחדה (ראה ערך "פבל"), נשים בהריון, נשים שלא בהריון וחמשושים. תודה.
-
- 39 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הי יש לי תיק שמשמש אותי כבר כמה שנים נאמנה - אני מאוד מרוצה ממנו אבל מה לעשות שהוא "קצת מסריח" רציתי לשאול האם אתם יודעים איך יגרם הכי פחות נזק בלנקות אותו במכונה (ברור לי שידנית זה הכי פחות הורס אבל אין לי סבלנות לזה) אשמח להמלצות - יש כאן תמונות של התיק תודה, גבריאל
-
- 15 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
מעשה בתולעת לבנה וקטנה, שתמיד ישבה לה לבד בפינה. בודדה להפליא ומאוד מסכנה, בלי אף חבר בכל הגינה. ככה חלפו להן 18 שנה, והגיע תורה להגן על המדינה. היא זחלה לבקו"מ מלאת גאווה, קיבלה קיטבג וזריקה מכאיבה. פגשה סמל מניאק וקצינה חביבה, ועכשיו היא רשמית תקועה בצבא תולעת קטנה רחוקה מהבית, תולעת קטנה בצבע הזית. תקועה בלי מוצא בטירונות בנים, לא מצליחה לעמוד בזמנים. מבצעת תרגילי התעמלות מענים, וחוטפת צעקות ממ"כים מעצבנים. והסמל צועק: "תולעת קטנה, כאן זה צבא ולא קייטנה. תתחילי לרוץ ותפסיקי לזחול אצלי את תאכלי עוד הרבה הרבה חול. 30 שניות לקחתי לך זמן, רצת קילומטר וחזרת שוב לכאן!" מזל ששום דבר לא נמשך לעולמים, התולעת סיימה את טירונות האימים. היא הצהירה אמונים וקיבלה תנ"ך, ועכשיו היא ר…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
משנה הבאה תהיה תוכנית לימודים חדשה בלשון. בתוכנית יש יותר חומר כי יפסיקו את שיטת המיקוד שאומרת על מה יהיו הנושאים בבגרות ובלעדיה צריך ללמוד את כל החומר שהוא ספר של 888 עמודים (בגרות בלשון של אנקורי). אבל הבעיה המרכזית היא שהבגרות תהיה בכתה י' ולא בכתה יא' כמו שיש השנה. תלמידים שעולים השנה לכתה י' לא למדו השנה לשון כלומר צריך ללמוד את כל החומר כל ה-888 עמודים בשנה אחת. לפי דעתי צריך להגיש עצומה למשרד החינוך על מנת לעשות הקלות בבגרות של שנה הבאה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה.... יום רביעי הקרוב אני מתגייס. בגדול בשביל לקצר עניינים - מיליתי שתיי מנילות, וקרה ששיבצו אותי למג"ב. עכשיו ליהיות איזה סייר במג"ב לא נראה לי שמתאים לי. אין לי בעיה עם קרבי, פשוט הרמה של האנשים שם לרוב הבנתי שלא משהו, והרבה אמרו לי שלא כדאי לי ללכת לשם. בכל מקרה, יש לי קומבינה דיי חזקה שם שאני יכול ליהיות כמעט בכל תפקיד שם אולי חוץ מימ"ס והיחידות האלו. האם יש תפקיד במג"ב יותר מעניין מלעשות שמירות כל היום וליהיות סייר? משהו בבילוש או משהו שאתם יכולים להמליץ לי? עוד אופציה זה לא להתפנות בבק"ום ולבקש חי"ר, אבל הבנתי שבדרך כלל מה שמציעים לך משהו כמו מודיעין/הנדסה שאין לי בעיה ללכת לזה, רק שאני לא יודע אם זה עדיף. רציתי גם לעשות משהו במחשבים אבל על זה אין כל-כך מה לדבר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוריד הרבה מדריכים וכאלה והייתי רוצה להדפיס חלק מהם. יש לכם רעיון איפה להדפיס אותם? (עדיפות עליונה לעלות כמה שיותר נמוכה) האם יש אפשרות ללכת לבית דפוס או חנות אחרת העוסקת בדברים כאלה (האם בOFFICE DEPOT ניתן לעשות זאת?) ושידפיסו לי עותק? (כל עותק הינו בד"כ כמה מאות עמודים ). בגלל שאנחנו מדברים פה על מאות עמודים להדפיס את כולם בבית זה לא פרקטי (בין השאר עקב עלות גבוהה של דיו למגזר הביתי).
-
- 18 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
עבר החג כמעט ולכן פתחתי את הסקר אם אני מתחיל ממני אז את החגיגה של החג עשיתי היום עם המשפחה,וכן קיבלתי דמי פורים לא עשיתי שום דבר עם חברים לא יצאנו וכו',מה שכן הייתי בתל אביב פעם אחת במהלך החופשה וזהו עכשיו יהיה תורכם
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עמדתי להזמין היום את הספר האחרון של דן בראון , The Lost Symbol. בסטימצקי מבקשים 59 שקלים על גירסאת ה Paperback US (ארצות הברית) יש לי אפשרות להזמין מחול את גירסאת ה Paperback UK (אנגליה) במחיר של 52 ש"ח כולל משלוח. אז נכון שזה הבדל של 7 ש"ח , לא משהו רציני אבל בכל זאת רציתי לדעת האם חוץ מהכריכה השונה ואולי כמה מילים פה ושם שכתובות אחרת ביגלל הבדלים בין האנגלית האחת לשנייה, אמור להיות הבדל כלשהו מבחינת תוכן? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסתובבתי בפורומים באתר (Gamer) בימים האחרונים, ופשוט נגעלתי מהפורומים (בעיקר פורום "חומרה ותוכנה") הגישה של האנשים כלפי אחד לשני פשוט יוצאת דופן אנשים כל כך שונאים אחד את השני כולם עושים דווקא כל אחד עושה מה שהוא רוצה ושלא נדבר על הספאם שהולך שם זה פשוט לא יאומן, הבכירים (בעל דרגה גבוהה לא תמיד המנהלים למיניהם) תופסים גובה ולא מפסיקים לחלק כוכבים (אתם יודעים באיזה צבע), פשוט זוועה. **אני לא מכליל את כל חברי הפורום, אך חלק נכבד מהם נמצאים בתאור שלי. דעתכם בנושא? *תקנו אותי אם אני טועה*
-
- 60 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב בכ-30 אלף שקל. השיקול העיקרי שלי הוא אמינות רכב ומעט תיקונים. איזה מכונית תמליצו לי לקנות? אשמח אם תפנו אותי לאתרים דומים ל-hwzone שעוסקים ברכבים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שמעו לא ישנתי כל הלילה בגלל כאבים ברגליים כאילו כאבי גדילה אבל הפעם זה ממש ממש חזק וכואב יותר מתמיד מה לעשות???? :'(
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה ישמע מצחיק אבל זה ברצינות אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית שהייתי ילד הייתי שם גם רגל על רגל היום אפילו מזרחית לא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? מדריך/סרטון
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני פשוט מת לקנות את הכלי הזה http://www.montysminiguns.com/AirSoftPage.htm# תראו מה החיה הרעה הזאת עושה http://www.youtube.com/watch?v=X9SttlXWTmw&search=mini%20gun%20bb
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים רציתי לדעת שלושה דברים: 1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות??? 2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר??? 3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$??? בתודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את הפוסטרים שאתם מחלקים במפגשים של ה-GEFORCE? תודה, מתן.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי מזגן עילי. המתקין של המזגן אמר לי שצריך לקדוח בקיר החיצוני, על-מנת להעביר את הצנרת בין היחידה הפנימית לחיצונית. במידה והקיר החיצוני הוא קיר בטון, אז יש להוסיף 120 ש"ח לעלות ההתקנה. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת האם הקיר החיצוני שלי הוא קיר בלוקים או קיר בטון (מדובר בחדר על גג)?
-
- 36 תגובות
- 33.9k צפיות
-
-
שלום חברים! ברצוני לשלוח טלפון מסוג בלקברי ללאס ווגאס לצורך תיקון. רק איני יודע איך לשלוח אותו אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומאיפה מתחיליים?? וכמובן תוך כמה זמן זה מגיע רמת האמינות של המשלוח ומחירים!! תודה חג שמח גל
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9048 המישפט של קרא אותי מיצחוק :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-