כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש חנות לסולולארים, מקצועית, שיש לה הרבה דברים מיובאים אישית, כי את מה שאני מחפש לא מיבאים רישמית. חשוב שתיהיה באיזור המרכז... הייתי בהנדי בדיזינגוף סנטר, אין להם את מה שאני מחפש... יותר ספציפית, אני מחפש את זה: http://www.mobilefun.co.uk/product/4627.htm אם מישהוא יכול להמליץ על חנות... תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
ישלי שיעור כזה בארה"ב Web Page Development ואנחנו עובדים עם פוטושופ 6.0ו MS FRONTPAGE 2000 עכשיו קיבלנו משימה שיקח לנו בערך חודש והמשימה זה לבנות אתר לחברה שאתה ממציא עכשיו חשבתי על חברה שתתמקד בעיקר באחזקת ווינדוס (Windows maintenance) משהו כמו Tune up וכל התוכנות האלה ובאתר אני יצין מספר תוכנות ומדריכים וכל השטויות האלה האם יש לכם עוד רעיונות לחברות או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני כרגע כיתה י"ב, ולא דיברו איתנו בכלל על האפשרות הזאת אז לא ידעתי על קיומה, אשמח אם מישהו יסביר לי איזה מסלולים עדיפים יש, אם זה בכלל כדאי וכו'.. (מחיפוש קצר ראיתי שיש עשרות אפשרויות) אשמח לתשובות.. (ד"א יש לי פרופיל 64)
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
למצוא מתכון למשהו זה לא בעיה, השאלה מה להכין שהיה טעים (ומזין גם חשוב) אז פרסמו פה שמות של דברים מומלצים שאתם אוהבים/שהכנתן לאחרונה ולא ממש מוכרים (שניצל/שוואמרה) מי שיתקשה למצוא את המתכון שיבקש אני הכנתי: לחם בננות (שתמשו רק במתכון הזה, הוא הכי טוב מניסיון) http://allrecipes.com/Recipe/Banana-Banana-Bread/Detail.aspx שניצל ווינאי - רישמית הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים (אחרי שנמאס משווארמה). שניצל מעגל. סלט פירות - יצאו מלא פירות חדשים ולא צריך להוסיף לא קצפת לא גלידה = זה מושלם ככה. קציצות קינואה - הדבר היחיד נראה לי שאפשר לעשות עם קינואה שיצא טוב. http://www.hashulchan.co.il/_Recipes/Recipe.asp?CategoryID=107&ArticleID=10989 בקרוב מכין- ממרח שעועית איטלקי (כמו חומוס) h…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ערב טוב כולם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד ממנו חוברות להתחיל ללמוד נגינה על גיטרה? לפני שכולם קופצים שצריך מורה וכו'- אני לא מתכוון להתמקצע בזה, יש לי המון זמן פנוי, אני עושה את זה בשביל הכיף, והכי חשוב- אני גם יודע שזה אפשרי. בן דוד שלי למד תוך שנה וחצי לנגן יפה מאוד בלי אף שיעור, רק עם האינטרנט וכמה חוברות שהוא קיבל מחברים הפעם הבאה שיצא לי לראות אותו זה רק ביוני, והייתי שמח להתחיל לפני זה........ אז, מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי שייע אני רכז הדרכה ומנהל מעבדת מחשבים הנקראת "השובלים" פרוייקט זה נוסד לפני כ7 שנים והוא משרת את קהילת ילדי ומשפחות ראשון לציון. פרוייקט זה בעצם מביא מענה רב לקהילה הקשה מבחינה סוציואקונומית של ראשון בנושאי המחשבים - תמיכה תיקונים הדרכה ומתן שירותים לתלמידי בתי ספר בהכנת עבודות. פרוייקט זה כמו תמיד משקיע מאמצים רבים מאוד כדי לתת כמה שיות מעצמו בעזרת אנשים טובים שמקדישים מזמנם היקר למען הפרוייקט. בקשתי מכם - ומצוות HWzone אם אתם יכולים לעזור לפרוייקט זה לגייס מחשבים או ציוד הקפי וחומרה למחשב ללא חשיבות בין אם היא חדשה או משומשת. כל תרומה תתקבל בברכה. אבקש מכם לנסות לעזור לנו לגייס תרומות למשפחות שבאמת זקוקות לדבר הבסיסי שבשבילנו הוא כמובן מעליו - המחשב…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ואיפה אני יכול לצפות במשחק הזה באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי את האוזניות ועוד לא חשדתי חוץ מזה שהם לא נשמעים כמו שכולם מהללים אותם.לפני כמה חודשים היה פה בפורום דוגמא לזיוף ודוגמא לאמיתי ושלי היה נראה יותר כמו האמיתי כי המזויף היה לא מדויק בכלל כולל הכבל.היום בבוקר ראיתי דיון קצר שבו הגישו קיצור לאתר שמראה זיוף אחר יותר מוצלח שמראה איך לוודע שברשותי אוזניות מקוריות ,ולפי המדריך האוזניות שלי הם אכן מזויפות (מה לעשות זה האוזניות שמזייפים הכי הרבה בעולם).עכשיו השאלה היא למי לפנות בקשר לכך -האם ללכת לחנות ולדרוש ממנו פיצוי ולהראות לו הוכחות או להתלונן לאיזה גוף או אפילו לחברה עצמה (האם לסנהייזר יש יבואן רשמי בארץ שאפשר להתלונן אליו? ). עוד נתון שהמוכר אמר לי שאין עליהם אחריות לעומת השנתיים שהחברה מבטיחה וגם לא היה לי מד…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום אבל כיום קיימים המון שרתי הורדות למינהם וניתן לעשות מנוי לכל אחד בנפרד שאלתי היא האם ניתן לעשות מנוי כללי אשר מכיל כמה שרתים ביחד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אם אני טס עכשיו לחו"ל ולוקח איתי את הנייד, הוא לא נכבה נכון? אני אוכל לקבל שיחות ו SMS-ים? ולשלוח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שוק סרטי הקולנוע הבינלאומי חווה שנה עם הכנסות שיא מרשימות ב-2015, על אף האתגרים בשנים האחרונות נשמעו הרבה טענות על כך שעולם הקולנוע סובל ונחלש, כתוצאה מפיראטיות שממשיכה לגאות למרות המאבקים הרבה נגדה בעולם המערבי, וגם בשל כך שלרבים מאיתנו יש כיום גישה לשירותי טלוויזיה והזרמה המספקים לנו סרטים טריים בזריזות ובאיכות גבוהה, על גבי אמצעי התצוגה האיכותיים והמתקדמים שבבתינו. למרות כל זאת, נראה ששנת 2015 הייתה מוצלחת באופן יוצא דופן – ושברה את שיאי ההכנסות הכלל עולמיים של המדיום. לפי חברת חקר השוק Rentrak, שוק הקולנוע הבינלאומי אשר מונה כ-125,000 אולמות קולנוע ב-25,000 בתי קולנוע, הכניס קצת יותר מ-38 מיליארד דולר (לעומת כ-36.4 מיליארד דולר בשנת 2014) בשנה שהסתיימה לה לא…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שהמפרטים ממש ישנים אבל אני צריך מחיר לכולם P4 2.66 533 לוח אם 533 40GB או P4 2.8 800 לוח אם 800 X1550 80GB ============================== ומסך בנפרד 17 אינץ LCD עם יציאה של TV ? מערכת הפעלה כמה טכנאי אמור לקחת ? אצלי או אצלו ? זה אותו מחיר ? המחשבים מגיעים מפורמטים לגמרי תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני יודע שיש הרבה אבל אני מחפש כאלו עם המלצות. לא חסרים חאפרים שרק רוצים את הכסף שלך. יש את הטיפוס הזה פיני מכפר סבא אבל הוא לוקח 130 שקל לשעה שלמה. אני רוצה לעשות סקר שוק לפני שאני הולך עליו. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
למשהו ידוע מה עלות עמלה לשולח בקבלת כספים(בסכומים עד אלף שקל כרגע), בבנק הדואר, ובנק לאומי?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
על חשבון איכסון כל שהוא או על שרת יעודי? ותחת איזה מערכת הפעלה היא רצה חלונות או לינוקס? תודה לעונים.. סתם מעניין לדעת אם שאלתם למה..
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אהלן, השאלתי מחבר את הדיסקוגראפיה של Pearl Jam. לצערי [ולשמחתי], לפארל ג'אם יש המון המון המון אלבומים שהולכים הרבה אחורה. בכל אופן, משום מה שנים שאני מתכחש לקיומם של פארל ג'אם כי פשוט לא אהבתי את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל משום מה מצאתי את עצמי הולך ומתחבר אליהם. מכיוון ואין לי זמן וכוח להתחיל להקשיב לשיר שיר בכל אחד מ100 האלבומים שלהם רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לאלבומים שלהם? כי קצת נאבדתי בתוכם. אני מבקש המלצות שלא כוללות את האלבום TEN [כי מי לא מכיר אותו], וגם לא את האלבום האחרון שלהם Backspacer [שיצא החודש], שהוא סבבה, אבל כבר חרשתי עליו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון שנמצא בתמונה של יונידן באתר של וואלה הוא נמכר היום ורשום שם שיש מזכירה אבד לי הספר של הטלפון ואין לי מושג איך עושים את זה גם חיפוש בגוגל העלה כלום מישהו מכיר את הטלפון ויוכל להסביר לי איך מתפעלים את המזכרה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2122295 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
מי שמכיר את השיר של פרגי (מה-BEP) ימצא את השיר הזה נחמד אני חושב
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זהו האתר הכי אהוב עלי. מאדם שלא מבין כלום אני מתחיל לקבל תמונה. אין לי שמץ של ספק שאתם עושים עבודה נפלאה עם מסירות נפש. אך לדעתי יש נקודה שיש להקפיד עליה יותר בפרומים והיא נקיון הפה של השואלים, מילךים כמו חרא קקה וזבל רק מורידות ויש לנזוף יותר במי שמשתמש בהן. אם הודעה זו אינה חוקית כולי סליחה. בהצלחה ותודה!
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צ'אלום. יש דאנסים כאלה שתמיד שמים במועודנים כאלה ופה ושם. יש משהו כזה מפורסם שכולם מכירים זה הולך ככה: אלז'ק' רי רה רי רה לה לי לו לה לו ליי. חחח תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני עושה משהו ב3ds ואני צריך את הגודל בפסנטימטרים מישהו יודע כמה זה 4X10 בפיקסלים? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים לרכב לדאש-בורד, 4"... אני לא מבין בזה הרבה.. אבל בתיכנון גם רדיו דיסק... אני לא מחפש שם של חברה... אני מחפש משו טוב... עד כמה שהבנתי יותר RMS, יותר טוב... http://zap.co.il/model.asp?model_id=375546 מצאתי את זה, וראיתי שיש לו RMS 50 בערך, זה טוב... אז למה המחיר נמוך כל כך?! ולא מצאתי ביקורות... כל עזרה והמלצה תעזור!
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-