כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
כמו שכותרת אומרת .... השבוע ראיתי ארץ נהדרת והיה שם את השיר של "רבי נחמן מאומן" קיצר אני חייב את השיר הזה.!!!!!! חיפשתי בחמור ובקאזה.....אין שם .... אני יודע שהטראק הזה קיים והוא לא הומצא בתוכנית.... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html סוף סוף.. אבל נקווה שלא הסןף
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אין לי דבר טוב או רע להגיד הליהם פשוט אני חושב לקנות מהם WII ואני לא יודע אם הם חנות טובה או לא אז בבקשה מי שקנה מהם תכתבו יתרשמות מהחנות
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קוראים לו RAYMAN 3 למישהו יש לינק לפאצ' או עצה מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ראוטר + מודם (במכשיר אחד) של חברת בזק. לסבתא שלי בבית אין אינטרנט אבל יש לה קו טלפון של בזק. השאלה שלי היא כזו: אם אני מחבר את הראוטר+ המודם לקו הטלפון, מצד אחד, ומהצד השני מחשב, אז יהיה לי אינטרנט בו?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה נכון שאמור לצאת KILL BILL 3 ??? אני ראיתי את השני לפני כמה ימים ואני עדיין עצוב בלל שזה נגמר... אם מישהו יודע משהו על "להרוג את ביל 3" בבקשה, תנו קישור לאתר שבו מפורסמים פרטים על הסרט. ועוד משהו: אם מישהו יכול להדביק לת'רד הזה את התמונה שבה ביאטריס דורכת על העין של אל, זה יהייה ממש נחמד ;D זה הזכיר לי את "האיברים" מהגומי הדביק הזה שזורקים על קירות וזה נדבק...........
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אם למישהו יש מקורות מידע בנוגע לפרט איפה אפשר לקנות בארץ , תוכנות , opensource התאמה ל win ו visual . מחירים , תחליפים . ובמיוחד ניסיון ביקורת והמלצות ... תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי קובץ של 2 וחצי ג'גיה וwinrar אומר שהוא פגום ומציג רק שתי קבצים מקובצים של 100 מגה..ניסיתי לעשות repair archive אבל הוא אומר שאפשר לתקן רק קבצי rar וzip איך אני יכול לתקן את הtar הזה? עריכה: זה בגלל שהמשכתי אותו משתי מקורות שונים...יש אפשרות "לחלץ" את הקבצים שאני צריך?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
נולדתי ב"כז' באייר ואני צריך לדעת מה פרשת השבוע .... אז מה הפרשה בתאריך כט באייר ?(כי כט באייר... זה יום שישי)
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אתרים כמו www.neobux.com www.bux.gs הם אמינים לדעתכם? מישהו התנסה בעבר בסוג כזה של אתרים?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שמעתי את זה מחבר, אבל לא שאלתי יותר מידי פרטים, משהוא יודע על זה משהוא?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ליל כל הקדושים (Halloween) אני פשוט מת לראות את saw 3.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב אז ככה אומרים שהשמים הם הגבול ואין גבול לדימיון אילן רמון חי באלכסון בין אסון לאסון וכן כן אני חדש ברוך הבא לי כוס אמא של ישו
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
או'קי , חבר של ההורים , מחפש לקנות טלויזיה פלאזמה . הוא אמר לי שאם אני אמצא לו את הדגם הזה , להזמין מהאינטרנט (רצוי מחול בגלל המחירים) הוא יביא לי 1000 שקל. זה דיי דחוף , ורציני. החברה היא של פיוניר , הדגם הוא : 50inch PDP-505PE ומגיע עם זה גם רסיבר , או טיונר , לא יודע מה זה הדגם שלו הוא PDP-R05E אני ממש יודה לכם (וגם הכיס שלי :) אם תצליחו למצוא חנות באינטרנט להזמין את הטלויזיה.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אנשים מי שיכול שיוריד בקשה תשיר של שגיב כהן "אלייך" ויעלה את זה לפורום כמה שיותר מהר..!! זה דיי דחוף.. תודה רבה..!! (מי ששואל למה אני לא מוריד את זה לבד או כל דבר שיצוץ לכם בראש, זה מכיוון שהאימיול נידפק אצלי וגם האיי סיי אז ככה שאין מצב שאני מצליח לארגן תשיר הזה ללא עזרתכם..!! תודה רבה לכול העוזרים..!!!
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
החברות בדר"כ נותנות שנה אחריות על כ.מסך אבל יצרניות נותנות ואפילו מציינות זאת על האריזה שהם מספקות 3 שנים... אין איזה משהו שכן אומר שהחנויות צריכות לספק אחריות לכל אורך התקופה שהיצרנית אומרת..?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כמה דפים ניתן להדק עם המהדקי סיכות הפשוטים האלה? לא אלה עם הסיכות הגדולות. מישהו אי פעם בדק?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני שוקל לקנו מחשב יד שניה, ורציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע? אם זה לא שייך לפה אז נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה סירטון קצר- פארודיה על סרטי פעולה (לא מהארץ) 2 חבר'ה מתגנבים למקום מסוים, ואז אחד מנסה לסמן לשני מה לעשות והוא לא מבין את הסימנים שלו. אני כמעט בטוח שראיתי את זה כאן, אבל עברתי אחורה עד לעמוד 30 בערך ולא מצאתי תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-