עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שוק סרטי הקולנוע הבינלאומי חווה שנה עם הכנסות שיא מרשימות ב-2015, על אף האתגרים בשנים האחרונות נשמעו הרבה טענות על כך שעולם הקולנוע סובל ונחלש, כתוצאה מפיראטיות שממשיכה לגאות למרות המאבקים הרבה נגדה בעולם המערבי, וגם בשל כך שלרבים מאיתנו יש כיום גישה לשירותי טלוויזיה והזרמה המספקים לנו סרטים טריים בזריזות ובאיכות גבוהה, על גבי אמצעי התצוגה האיכותיים והמתקדמים שבבתינו. למרות כל זאת, נראה ששנת 2015 הייתה מוצלחת באופן יוצא דופן – ושברה את שיאי ההכנסות הכלל עולמיים של המדיום. לפי חברת חקר השוק Rentrak, שוק הקולנוע הבינלאומי אשר מונה כ-125,000 אולמות קולנוע ב-25,000 בתי קולנוע, הכניס קצת יותר מ-38 מיליארד דולר (לעומת כ-36.4 מיליארד דולר בשנת 2014) בשנה שהסתיימה לה לא…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Sp_RuS,

אני רוצה לקנות רמקולים לרכב לדאש-בורד, 4"... אני לא מבין בזה הרבה.. אבל בתיכנון גם רדיו דיסק... אני לא מחפש שם של חברה... אני מחפש משו טוב... עד כמה שהבנתי יותר RMS, יותר טוב... http://zap.co.il/model.asp?model_id=375546 מצאתי את זה, וראיתי שיש לו RMS 50 בערך, זה טוב... אז למה המחיר נמוך כל כך?! ולא מצאתי ביקורות... כל עזרה והמלצה תעזור!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Yossarian22,

http://www.simpsonizeme.com/ Cool תעלו את מה שיצא לכם

4. Started by FARKASH7,

שמעתי שיש תוכנה מחשב שדרכה אפשר לדבר אם אנשים בטלפון בחינם ויש לי שתי שאלות בנושא 1.האם התוכנה הזאת באמת קיימת? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? 2.האם זה באמת בחינם?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. (m+2)x +2my=3m+4 x+9/m=1 באילו ערכי M הישרים האלו: נחתכים מקבילים מתלכדים.. תודה ..

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by eladbu,

התלבטתי היכן למקם תתמונות שצילמתי! בהתחלה רציתי לשים בכללי! אבל אז הבנתי שרק באקטואליה ותרבות! כי ארועי שנות השמונים מבצבצים מעבר לפינה!(או לחומה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  7. שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …

8. Started by UNDERDOG,

צצה לי הודעה שהןינדוס שלי לא מקורי איך אני נפטר מההודעה הזאת?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by marking,

כנסו ותשפיעו http://my.ynet.co.il/fav

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by redead,

חשבתי אולי לעשות ורציתי לדעת על החברות השונות שמציאות את השרות הזה..

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. בבקשה התייאשתי מחיפושים , תביאו בבקשה אתר מומלץ עם כמות מכובדת של כתוביות

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  12. מה אתם אומרים אל המחשב שלי החדש.? מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL-4-4-4-12 DHX - C2G6400C4H כרטיס מסך : LEADTEK Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK+WINDOW) VB1000BWS w/o PSU דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מסך: LG L206WT HDCP

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. או'קי , חבר של ההורים , מחפש לקנות טלויזיה פלאזמה . הוא אמר לי שאם אני אמצא לו את הדגם הזה , להזמין מהאינטרנט (רצוי מחול בגלל המחירים) הוא יביא לי 1000 שקל. זה דיי דחוף , ורציני. החברה היא של פיוניר , הדגם הוא : 50inch PDP-505PE ומגיע עם זה גם רסיבר , או טיונר , לא יודע מה זה הדגם שלו הוא PDP-R05E אני ממש יודה לכם (וגם הכיס שלי :) אם תצליחו למצוא חנות באינטרנט להזמין את הטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by The Dom,

אני מחפש תווים לשיר "יותר מזה אנחנו לא צריכים" (לפסנתר)

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. במיוחד שהן צודקות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4137637,00.html

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by The Ball,

Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault (1996) Hooked: The Legend of Demetrius Hook Mitchell (2003) בגרסאת dvd כמובן.. אני מחפש את הסרטים האלה פחות או יותר 4 חודשים ולא מוצא, אז החלטתי לבוא ולבקש את עזרתכם. אז אם אתם מכירים חנות שיש בה או כנראה שיש בה את הסרטים, אודה לכם מאוד אם תכתבו אותה (אם זה מותר כמובן P:)

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by CyberBot,

DOK=DISK ON KEY

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by the red dragon,

http://news.walla.co.il/?w=/94/1483698 אני בכיתה ט יש לי בית ספר או לא?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by yossipon,

אני צריך חברה שמשחזרת מידע מדיסק קשיח שנשרף...! שתעלה זול... ושתהיה באזור הדרום.. תודה מראש!

20. Started by tick tak,

http://shaveh.co.il/story.php?title=z--242

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by SensatioN,

פתאום אני בה לערוך איזה תמונה אני רואה שאין לי אותו איך אפשר להתקין אותו בחזרה ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by exquisite,

הוא מפרסם שמה לינקים לסרטים ב1080P [אני לא אביא תלינק כדי לא לקבל באן],קיצר אחרי כל הלינקים,הוא רושם : " Welcome This is a Colaberation of all of the 1080p torrents I can find. I have not downloaded any of them to check their content, I do not encourage the Pirating of Movies, Music, Software etc. I am not resposible for how you use this site. I am simply linking you to all the High Def Torrents i can find. You should not download these. I am simply using them as an example on how far the Piracy problem has gone. Also there is no other way that i know of to get these movies, but because you should not download them from a Pirate site, there are no ways for you to get …

23. מה שרואים בסרטון זה מעבר רק לאוטובוסים שנהגים חושבים שיוכלו לעקוף אם יצמדו לאוטובוס

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  24. אם אני מעתיק את הקובץ .pst של האוטלוק זה שומר לי גם את הקונטקטס. או שיש דרך אחרת לשמור אותם?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.