כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא יודע איך לפתור את סעיף ד' בצורה הנכונה, אז בבקשה אם תוכלו להראות לי (חקירת פונקציה): http://img293.imageshack.us/img293/1593/scanll2.jpg
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
היי שמי ליאור אני נציג של עמותת להושיט יד עמותה שפועלת שנים רבות בארץ להצלת חולי סרטן. כרגע אנו מנסים להציל חיים של ילד בן 13 בשם אלכסיי שמחלת הסרטן חזרה אליו וזקוק לטיפול תרופתי של 400000 שח שלא נכלל בסל התרופות. מי שמעוניין לתרום אפילו סכום קטן אשמח שיפנה אלי למייל ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע תרומה (התרומה מאובטחת דרך כ.א) אני מצרף לינק על הילד. http://www.myavne.co.il/saving-alexey וזה המייל שלי. מי שמעוניין לתרום שישלח לי שם פרטי + טלפון לחזרה ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע התרומה במייל: leoshityad1@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://gbtvpc.com/ http://m.podshow.com/media/382/episodes/54051/hd-54051-03-16-2007.mp4
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני בן 16.5 אומנם אני מתחיל להתעניין בצבא, ובעל רצון גדול להתגייס ליחידה מיוחדת הבעיה הכי גדולה שלי, זה שיש לי משקפיים (בעין שמואל יש לי ראיה 1- ובעין השניה 1.5- ) הכושר הגופני שלי הוא מעולה. אבל רציתי לדעת אם אפשר להתגייס ליחידות מיוחדות (מטכ"ל, שייטת וכ'ו) שיש לך משקפיים? בגלל שאחותי אמרה לי שלשייטת אני לא יוכל להתגייס, בגלל שאוטמתית נפלסים עם יש משקפיים למרות שנרשמתי לגיבוש צלילה... תודה רבה נ.ב. הראיה שלי לקרוב די טובה, אני צריך את המשקפיים רק למיקוד (טלוויזיה, קריאה )ץ
-
- 25 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. האם הינכם מכירים פורומים פעילים מאוד כגון תפוז והייד פארק? אני מחפש פורומים שכמות גדולה של אנשים צופה בהם ולא פורומים קטנים ונידחים. ואה, ד"א - לא, אני לא מחפש פורום מחשבים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קבלו קסם נחמד והלימוד שלו ממש נחמד!! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3050581 אהבתם ???
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי, מזה כבר פרק זמן ארוך שבו אני מתחבט בשאלה הנוגעת לכדאיות של מחקר באוניברסיטה במדינת ישראל בהיבט הכלכלי והמקצועי. כלומר, האם מדען, אשר רכש את השכלתו במכון ויצמן לצורך העניין, מתוגמל באופן הראוי להשכלתו בפרספקטיבה עתידית לטווח הרחוק? (מבחינת שכר, מעמד חברתי, אופציות תעסוקה ואפיקים להתקדמות בתחום - שלא רק בגבולות האוניברסיטה). מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות מדען. כזה שמלאכתו שאילת שאלות, עריכת ניסויים, פתירת משוואות ואף פרסום מאמרים אקדמיים. רציתי להטביע את חותמי בסצינה המדעית וכן להגיע לרמת הבנה גבוהה של המכאניזם והמורכבות בעולם שלנו. אם משאלת לבי הייתה סיפוק הסקרנות גרידא, הרי שהייתי ניגש לספריה וקורא ספר או שניים, או לחילופין ניגש לקרוא מאמרים אינפורמטיביים באינטרנ…
-
- 12 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אז ככה: אתמול היה סוף סוף גשם כמו שצריך וגם היום,לפחות בצפון. בחרמון ירד ממש מעט שלג אבל זה גם משהו מה אתם אומרים?רוצים שימשיך לרדת גשם?מה המצב של הכינרת כרגע מבחינת כמות הסנטימטרים שהיא נמצאת מתחת לקו האדום? עכשיו גם שמעתי שרוצים להתפיל מים,אבל שום דבר לא יעזרור,אם לא יהיה גשם טוב במשך זמן קבוע ורצוף אנחנו באמת נישאר בלי מים ועכשיו לשאלה של הדיון:מאיפה אתם בארץ,והאם ירד גשם איפה שאתם גרים? אני אתחיל ממני:אני מחיפה,ירד אתמול גשם רציני והיום גם
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חדשות: NoAds היא תוכנה מעולה על-מנת להיפטר מפרסומות pop-ups באתרים! חחח אולי הגיע הזמן לשנות?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
http://mitkadem.homestead.com/files/events/rogerwaters2006/ אני בטח בא, רק אני לא בטוח שאני אמצא עם מי לבוא. כרטיס 375 ש"ח, ולא כל אחד מוכן לשלם (למרות שאני חושב שזה שווה כל* שקל).
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בהשפעת הת'ראד הטפשי והמשובח בתולדות זון -> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110779.0 הכינוי שלי הוא לא עוד רוקפורד. נראה שלא מעט אנשים מוכנים לשכור את שירותי בתור רוצח שכיר על גלגלים, צריך להיות מעניין... הצעות (לא מגונות -שטרות בלבד) יתקבלו בברכה, לא תקף נגד ילדי ווראייטי, בעלי חיים בסכנת הכחדה (ראה ערך "פבל"), נשים בהריון, נשים שלא בהריון וחמשושים. תודה.
-
- 39 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הי יש לי תיק שמשמש אותי כבר כמה שנים נאמנה - אני מאוד מרוצה ממנו אבל מה לעשות שהוא "קצת מסריח" רציתי לשאול האם אתם יודעים איך יגרם הכי פחות נזק בלנקות אותו במכונה (ברור לי שידנית זה הכי פחות הורס אבל אין לי סבלנות לזה) אשמח להמלצות - יש כאן תמונות של התיק תודה, גבריאל
-
- 15 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
מעשה בתולעת לבנה וקטנה, שתמיד ישבה לה לבד בפינה. בודדה להפליא ומאוד מסכנה, בלי אף חבר בכל הגינה. ככה חלפו להן 18 שנה, והגיע תורה להגן על המדינה. היא זחלה לבקו"מ מלאת גאווה, קיבלה קיטבג וזריקה מכאיבה. פגשה סמל מניאק וקצינה חביבה, ועכשיו היא רשמית תקועה בצבא תולעת קטנה רחוקה מהבית, תולעת קטנה בצבע הזית. תקועה בלי מוצא בטירונות בנים, לא מצליחה לעמוד בזמנים. מבצעת תרגילי התעמלות מענים, וחוטפת צעקות ממ"כים מעצבנים. והסמל צועק: "תולעת קטנה, כאן זה צבא ולא קייטנה. תתחילי לרוץ ותפסיקי לזחול אצלי את תאכלי עוד הרבה הרבה חול. 30 שניות לקחתי לך זמן, רצת קילומטר וחזרת שוב לכאן!" מזל ששום דבר לא נמשך לעולמים, התולעת סיימה את טירונות האימים. היא הצהירה אמונים וקיבלה תנ"ך, ועכשיו היא ר…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מישהו מתכנן משהו ליום שישי ה 13 שיהיה השבוע? :asthanos:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
משנה הבאה תהיה תוכנית לימודים חדשה בלשון. בתוכנית יש יותר חומר כי יפסיקו את שיטת המיקוד שאומרת על מה יהיו הנושאים בבגרות ובלעדיה צריך ללמוד את כל החומר שהוא ספר של 888 עמודים (בגרות בלשון של אנקורי). אבל הבעיה המרכזית היא שהבגרות תהיה בכתה י' ולא בכתה יא' כמו שיש השנה. תלמידים שעולים השנה לכתה י' לא למדו השנה לשון כלומר צריך ללמוד את כל החומר כל ה-888 עמודים בשנה אחת. לפי דעתי צריך להגיש עצומה למשרד החינוך על מנת לעשות הקלות בבגרות של שנה הבאה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה.... יום רביעי הקרוב אני מתגייס. בגדול בשביל לקצר עניינים - מיליתי שתיי מנילות, וקרה ששיבצו אותי למג"ב. עכשיו ליהיות איזה סייר במג"ב לא נראה לי שמתאים לי. אין לי בעיה עם קרבי, פשוט הרמה של האנשים שם לרוב הבנתי שלא משהו, והרבה אמרו לי שלא כדאי לי ללכת לשם. בכל מקרה, יש לי קומבינה דיי חזקה שם שאני יכול ליהיות כמעט בכל תפקיד שם אולי חוץ מימ"ס והיחידות האלו. האם יש תפקיד במג"ב יותר מעניין מלעשות שמירות כל היום וליהיות סייר? משהו בבילוש או משהו שאתם יכולים להמליץ לי? עוד אופציה זה לא להתפנות בבק"ום ולבקש חי"ר, אבל הבנתי שבדרך כלל מה שמציעים לך משהו כמו מודיעין/הנדסה שאין לי בעיה ללכת לזה, רק שאני לא יודע אם זה עדיף. רציתי גם לעשות משהו במחשבים אבל על זה אין כל-כך מה לדבר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוריד הרבה מדריכים וכאלה והייתי רוצה להדפיס חלק מהם. יש לכם רעיון איפה להדפיס אותם? (עדיפות עליונה לעלות כמה שיותר נמוכה) האם יש אפשרות ללכת לבית דפוס או חנות אחרת העוסקת בדברים כאלה (האם בOFFICE DEPOT ניתן לעשות זאת?) ושידפיסו לי עותק? (כל עותק הינו בד"כ כמה מאות עמודים ). בגלל שאנחנו מדברים פה על מאות עמודים להדפיס את כולם בבית זה לא פרקטי (בין השאר עקב עלות גבוהה של דיו למגזר הביתי).
-
- 18 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
עבר החג כמעט ולכן פתחתי את הסקר אם אני מתחיל ממני אז את החגיגה של החג עשיתי היום עם המשפחה,וכן קיבלתי דמי פורים לא עשיתי שום דבר עם חברים לא יצאנו וכו',מה שכן הייתי בתל אביב פעם אחת במהלך החופשה וזהו עכשיו יהיה תורכם
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-