כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים. לפני שקניתי ביררתי בפורום קצת על מחשבים, ושמתי דגש על מחשב שקט כי זה ממש חשוב לי. מההמלצות בפורום שמתי במחשב מאוורר למארז 8 ס"מ שקט 19dBA ומאוורר למעבד pro 775 arctic cooling. במארז פשוט שיש לחנות. (אייבורי). הנציג שמכר לי את המחשב אמר לי שאין מה לדאוג, זה מחשב שקט. אני די מבואס מהמחשב "השקט" הזה. אני לא חושב שהוא שקט בכלל, חשבתי אולי לבנות איזה ארון מעץ כמעט אטום כדי להפחית את הרעש. האם זה רעיון טוב, או שזה יחמם את המחשב מדי? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? אשמח לתגובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להדפיס כל מה שאני רוצה באיזה אורך שאני רוצה. אני מחפש תמונה ארוכה Wide מיוחדת ויפה לחדר. חשבתי על רעיונות כמו התמונה המפורסמת של Pink Floyd עם ה-Back covers אבל מסתבר שאי אפשר להשיג אותה ברזולוציה גדולה באינטרנט (אם למישהו יש הוא מוזמן לשתף! ) עוד רעיון היה איך לא Pulp Fiction . אומנם שוב לא מצאתי את ה Front Cover במצב Wide אבל מצאתי את התמונה הבאה: http://www.vayacine.com/images/2008/01/pulpfiction_orig.jpg אשמח לעוד רעינות מכם! תודה רבה מראש !! נ.ב- אני זוכר שפעם ראיתי את התמונה של Sharbat Gula ב-WIDE רק של העיניים! בלי כל הפנים אבל לא מצאתי ! אם למישהו יש אני אשמח לקבל !! (רזולוציה גדולה Wide)
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
למעלה ליד השם, נכתב לי מטעם הישרדות שאני אומר:"גמר הישרדות בנענע 10 מירית על בטוח תיקח, אריק ונטע לי שיחקו מלוכלך יותר..." בחיים לא כתבתי את זה בפייסבוק, זה נכתב לי בשעה 16:13 וכתוב ליד via Nana. יש סיבה לדאגה? בגלל מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מחקו את החתימה שלי.. החתימה שלי היתה טקסט וקישור לסרטון ב YOUTUBE....
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב 3 שנים אני מעוניין למכור אותו. אך אין לי שמץ של מושג כמה הוא שווה, על מנת שלא הציע מחיר לא הגיוני אשמח עם תוכלו לפי הנתונים שארשום עליו כמה הוא שווה נכון להיום, מעבד: Pentium 4CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 512 RAM ספק כוח: 480W חברה לא יודע כיצד לבדוק לוח אם: Asrock 775i65GV כרטיס קול: Sound Blaster 5.1 כרטיס רשת: מובנה. כרטיס מסך: מובנה. ארד דיסק: 80GB צורב דיוידי. מארז של חברת: ZIP orive יש מצב שמודבר במחיר מצחיק, בכל זאת הרצה לשמוע כל מחיר. בנוסף עם יש צורך להוסיף חומרה שלא צויינה במפרט תאומרו והציין. תודה מראש לכל העוזרים. בברכה, עמית
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הנושאים : נגזרות,ומשפטים על נגזרות (לאגרנז' רול וכו') וכלל לופיטל. 1)מצא את הגבול של הפונקציה הבאה כאשר x שואף לאפס: x^2sin(1/x) ___________ sin(x) 2) שאלה ממש קשה - תהי f פונקציה מהקטע הפתוח שמ a עד אינסוף לR. היא גזירה בכל תחום הגדרתה, והגבול של פונקצית הנגזרת שלה כלומר של f', כאשר x שואף לאינסוף הוא L. צריך להוכיח ללא שימוש בכלל לופיטל כי הגבול של f חלקי x כאשר x שואף לאינסוף הוא גם L. יש גם רמז שאין לי מושג כיצד להשתמש בו: רשום את f/x כך: f(x)=f(x)-f(c)*(x-c) + f(c) ____ _________ ______ ____ x x-c x x ובחרו c מתאים כדי להתמש במשפט לגראנז'. 3) הוכחתי שלכל פונקציה השווה לפונקציה ההפוכה שלה קיימת נקודת שבת - נק' שבה f©=c. צריך למצוא פונקציה כזו, שיש לה נק' ש…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה - צרבתי כמה סרטונים לדיסק DVD, הכנסתי לנגן - מ4 סרטונים הוא עשה 96 או משהו כזה, אין לי מושג איך ולמה, הם לא היו מחולקים לחלקים במקור, כל סרטון מופיע עשרות פעמים (אותו שם בדיוק) הסרטונים בפורמט AVI קצת אחרי שמתחילים לנגן את הסרטון זה כותב שיש בעייה עם המידע במחשב זה עובד מעולה מישהו יודע מה הבעייה? פתרון? משהו? תודה איל
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
נשמח לדעת מה אתם חושבים http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=15930
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמעו אני נרקומן של המוזיקה הזאת ואני לא יודע איפה יש מסיבות טובות או איפה באינטרנט מתאגדים כל היוצרים ואוהדי המוזיקה (כך שגם אין לי הרבה מה לשמוע.. ) אם מישהו יכול לעזור לי בנושא (בפרטי או פה) הוא יקבל חיבוק תודה :]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רשימת יבואנים עדכנית לרכיבי חומרה. (עשיתי חיפוש כאן בפורום אך לא מצאתי מידה שימושי) לפני שנים עסקתי בתחום מכירת מחשבים, ויצא לי לעבוד הרבה מול חברת מור-לוי בעיקר בגלל המחירים הנוחים שלהם וזמינות מוצרים במלאי, פחות עם גראנד-אדוונס בגלל ששנאתי את הלוחות של pc-partner הזולים והמאוד בעייתיים שהם היו מוכרים בזמנו, מדי פעם יצא לי להזמין מחברת מידי-קום כשהייתי צריך כל מיני דברים מיוחדים ומוצרים לרשתות אבל המחירים שלהם לרוב המוצרים האחרים היו בשמיים, חברת אלודה לכל מה שקשור לסורקים ומצלמות דיגיטליות, וחברת סוקראטס לכל מה שקשור לציוד scsi ופתרונות storage מיוחדים. רציתי לדעת מה המצב היום בשוק ומי היום היבואנים המובילים לחומרה למחשבים, ציוד רשתות, מארזים Antec ו Lian…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר למפקדת מיטב כל מה שידוע לי שהמפקדה נמצאת בבקו"ם/תל השומר אבל לא ידוע לי בדיוק..ועד כמה שזכור לי יש 2 כניסות לתל השומר אני לא יודע לאיזו ללכת אם מישהו יכול להיות אפילו יותר ספציפי ולציין קווים אני מגיע ממסוף אלוף שדה , תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3724404,00.html תגידו לי אתם, כן, אתם העורכים שם ב-YNET, אפילו שקט יחסי במדינה כמו שלנו, גם זה לא מתאים לכם? אתם לא חושבים שקצת נסחפתם, כן, גם אני רואה חדשות וכל ה"תרבות\בידור" אפילו מעלה חיוך בידיעה שאין להם משהו אחר לשדר עליו. עריכה: מבול התגובות לא איחר להגיע, ב-Ynet, לא כאן, כאן יבש כמו מדבר.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני עושה השנה את שאלון 04 במתמטיקה. אני לומד 4 יחידות . ורציתי להשלים ל5 יחידות מתמטיקה. (05 06 07) אבל אני בכיתה י'א (מסיים) אז אני צריך מגן וכל השטויות האלה נכון ? מה שאומר שאני צריך להיות נוכח בג70 אחוז מהשיעורים או משהו כזה. האם ישנה אפשרות לעקוף את זה איכשהו , ולעשות אולי בדרך אקסטרנית את הבגרות? האם זה יהיה כרוך בתשלום? אם כן , כמה בערך
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כאשר חיפשתי לאחרונה את האתר של TMS לצורך בדיקת מחירים ראיתי שזה מפנה אותי לאתר לא מוכר. וכאשר פעם שניה ניכנסתי אליו ראיתי את לוגו החברה יחד עם השועל של FOX .באתר של FOX מופיע הלוגו של TMS וכתוב שלאחרונה החברות אוחדו.האם זה מראה על שינוי כלשהו בשוק?? אובדן תחרות לא טוב לנו בכל מיקרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להזמין חבילת איחסון לאתר שבניתי. מדובר בכמה דפי html, האתר שוקל רק 5 מגה. שאלתי לכם היא מאיזה חברה כדי לי לזהזמין את חבילת האיכסון. אני מחפש חברה אמינה מאוד ויחסית זולה שלא יהיו מחירים בשמיים. חשבתי על DRP ו SPD, איך הם? בינתיים בעדיפות הראשונה שלי אני כנראה יזמין מ http://www.http.co.il/ הם נראים לי אמינים והמחירים ממש זולים, אני יקח את החבילה של 40 מגה בייט במחיר של 20 שקל לחודש, זול מאוד... בהתחשב בזה שאני לא צריך איחסון גדול. אגב, עדיף להזמין ביחד עם חבילת האיחסון את הדומיין מאותה חברה? אשמח להצעות בהקדם האפשרי כי אני מתכוון עוד היום להזמין. תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כמה דברים מחו"ל כמו קירור מים ועוד כל מיני דברים 1)איך משיגים או/ו קונים? פותחים חשבון. (מה עושים)?? 2)איך מכניסים כסף ל"חשבון "הזה? בתודה לעוזרים מראש :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן אני עוד כמה ימים הולך למיונים מבחנים ראשונים וכל מיני.. מישהו שעבר את זה יכול קצת להכין אותי או להסביר לי מה הולך להיות שם? תנסו להיות ספציפיים והקטע עם הבדיקות הרפואיות/בדיקות ביצים/בדיקות שתן נגמרנו נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הביתה בריכה מהסוג הזה: http://www.sportcenter.co.il/home/doc.aspx?mCatID=58258 (האתר לדוגמה בלבד של סוג הבריכה שאני מחפש) יש כמה סוגים אבל הפרנציפ דומה... בריכה העשויה PVC, התקנה מהירה, נייד וזול היתי שמח לשמוע את דעתכם אם אולי יש לאנשים פה בפורום בריכות מהסוג הזה בבית תאמת אני דיי מפחד כי אם דבר כזה מתפוצץ זה סיוט והמים יכולים לזרום לתוך הבית ולהציף אותו בקיצור מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, שאלה פשוטה לי אליכם: איפה הכי כדאי לקנות מסך 2443BW של SAMSUNG באיזור ירושלים? מישהו התנסה עם אייבורי - מה מדיניות הפיקסלים המתים שלהם והאם אפשר לפתוח ולראות את המסך בחנות? תודה לעונים. עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שמדיניות החלפת הפיקסלים הפגומים של היבואן של סמסונג-חיון, איומה ונוראה. אחרי שכבר נסגרתי על המסך הזה, פתאום הבנתי שאולי זה לא כדאי. מישהו יכול להרגיע?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות טלפון דיגיטאלי לבית, הבנתי שאלה שבטכנולוגיית-dect הכי טובים. אשמח לשמוע המלצות
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-