כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... מאוד מושך אותי לתקלט ורציתי לנסות להתחיל.. אז מה בעצם אני צריך לעשות? איזה ציוד אני צריך? מאיפה אני מביא כאלה כמויות של מוזיקה ובכלל איך להתחיל למקסס ועם אילו תוכנות או מכשירים?! אשמח אם תתנו לי מדריכים רצוי בעברית או אם יש פה מישהו בפורום שעוסק בתחום אני אמשח אם יתן לי תאייסיקיו שלו ויתדרך אותי... אני אשמח לכמה שיותר טיפים תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
הקשיח בלפטופ גוסס ואני צריך להחליף אותו.. אני גר באזור כפ"ס והאופציה היחידה שמצאתי היא KSP ואני קצת חושש מלקנות הרדיסק שם כי דווקא זה משהו שצריך בו אמינות.. איפה עוד אפשר לבדוק באזור?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב שמעו.. אני לפעמים מוריד סרטים ושאני מנסה לצפות אני שומע את הסרט אבל אני לא רואה אותו.. למשל במדייה פלייר אני שומע אבל אני רואה את כל הציורים שלהם או איך שלא תקראו לזה.. יש דרך לשנות את זה שאני כן יראה אותם??? דניאל.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בפרק האחרון של רמזור מופיע הספר "חד וחלק מאת שלומי סרנגה". מה המשורר רצה לומר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היום התקשר אליי הביתה נציג של yes ,דיבר עם אבא שלי ורצה להציע לו חבילה אז הוא יבוא אלינו הביתה בעוד כמה ימים ונראה מה יש לו להציע.. בחיים לא היה לי יס ,אז רציתי לדעת מה עדיף חבר'ה לקחת דיל טוב ולעבור ליס או להשאר נאמנים להוט?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היה לי מקרה מוזר בקטנוע שלי, גוי רייד 200, בחורף כשהכביש רטוב ואני נוסע על השלולית הקטנוע היה נכבה, הייתי צריך לחכות כמה דקות כדי להתניע שוב, ושוב פעם נוסע כול פעם היה נכבה הייתי ב 2 מוסכים ולא פתרו לי את הבעיה, כבר התייאשתי וחשבתי לקנות קטנוע חדש, בינתיים הכנסתי אותו למוסך לטיפול שוטף, ושם בין מה שצריך לעשות גם החליפו לי פלאג, וזהו פתרו את הבעיה, הקטנוע נוסע ולא נכבה כול פעם שנוסע על שלולית
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ וגריל למאוורר 120 מ"מ עשיתי חיפוש בשביל לראות מאיזה חנויות לקנות....וכל נושא סותר את עצמו... ככה שנתקעתי ואני לא יודע מאיפה לקנות....רצוי אבל חנות שיש לה סניף באזור המרכז או יותר קרוב לראשל"צ תודה רבה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אתם יודעים, תחרויות מודינג, lan party וכו וכו?
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את השיר של Rihanna ו- J Ststus?! קוראים לשיר roll. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פייסבוק ויוטיוב שייכים לגוגל? אם לא אז למי...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את Windows live messenger, ביקשתי להכנס לפורום של מיקרוסופט, בשל העובדה כי המסנג'ר שלי כל הזמן היה מתיישב על מגש המערכת ומסרב לרדת לאיזור ההודעות, אלא שאז התברר לי שעבור משתמשים פרטיים בחלונות ואופיס, נפתחו פורומים נפרדים (שלא היו קיימים קודם לכן בפעילותי האחרונות בפורום של מיקרוסופט) בשם Microsoft Answers, אשר צריך לפותח בו חשבון נפרד מהקהילות של מיקרוסופט. באחד מהפעמים, ביררתי שם למה יש לי ניתוקים כל כך תחופים במסנג'ר בעת התכתבות, והיום כאשר ענו לי, נדהמתי לגלות כי החצופים האלו מפנים אותי לתמיכת Live, שהכתובת שלהם היא www.windowslivehelp.com, ונועלים לי את הדיון! (גם לפורום Live בכתובת ההיא שהבאתי לכם, צריך חשבון משתמש נפרד מה-Microsoft Answers ומקהילות מיק…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.surfplanet.co.il/logic.html טוב מכירים את החידונים האלה שמשנים את הלינק כדי להגיע לשלב הבא? אז יצא אחד חדש... הוא לא יותר טוב אל לפחות אי אפשר למצוא תשובות באינטרנט... אני תקוע בשלב 9... בבקשה לסמן את התשובות כספויילרים בצבע שחור.
-
- 289 תגובות
- 20.5k צפיות
-
-
חחח מעניין למה לא שמו הגבלה על מספר הודעות פרטיות שאפשר לשלוח בבת אחת...
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כנסו לכאן, ותסמנו את השורה שמתחת ל ''Oh my god, they killed kenny.'' (הצבע של הטקסט הוא לבןף לכן לא רואים אותו בפעם הראשונה). מוזר, לא?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אין לי מושג למה אבל הוא עשה הופעה בבית הספר שלנו היום (והאמת כל הכבוד לו , הוא עשה אחלה הופעה ואפילו אמר בתחילתה שהוא לא מאמין בכוחות על טבעיים וכל מי שיאמר לנו שיש לו כאלה הוא שקרן, כי אחרת הוא כבר היה מיליונר .) באחד מהטריקים שלו הוא לקח כף (שאפילו השתמש בה בטריק אחר שהראה לנו ממקודם) , כף רגילה לגמרי שאפילו הרגשתי במו ידיי לאחר הטריק . הוא שם אותה במאונך בין שתיי הידיים שלו ( יד-כף-יד) כאשר החלק שאוכלים ממנה מופנה כלפי מעלה . הוא ספר עד 3 ונראה מאוד מתאמץ (לא מאמין לתרגיל המאמץ שלו ממש) והכף פשוט התחילה להסתובב לו בין היידים (באמת שהסתכלתי ממש טוב על היידים שלו והם לא זזו לפחות לא מבחוץ .. אני מאוד סקפטי לגבי דברים כאלו וממש בחנתי טוב את העיניין) . בסופו ש…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בג"ץ 8691/20 - עתירה דחופה לביטול חובת עטיית מסכות.ראוי שכל אזרח ישראלי יקרא את הבג"ץ הזה! __בגץ מסכות - לפרסום_ (2).pdf
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
חבר'ה אני מחפש אתרים או פורומים שמתמחים בשירים, מצעדים של שירים. להיטים וכו'. בעיקר רוק\פאנק\שירי מסיבות וכו', לא מטאל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-