עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Lion,

לקוחות אורנג' שימו לב לשוס הבא: אם תתקשרו עכשיו כוכבית 881 (אם לא הולך בפעם הראשונה נסו כל כמה דקות, בסוף זה מצליח) ותירשמו שם, תקבלו הנחה של 66% (9 אגורות במקום 28) על כל הודעות ה-SMS שתשלחו עד יוני 2004. ההרשמה למבצע היא בחינם וללא הגבלת הודעות, אך היא אינה מיועדת ללקוחות ביג-טוק ולא כוללת דמי קישור (במקרה ואתם שולחים הודעה למנוי חברה אחרת). לתשומת לבכם. לקוח מפה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112674&sid=10

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by mega1234,

http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo "This Hurts This Hurts This Hurts This Hurts !11"LMFAO מדהים איך הדודה\אימא\סבתא של הילד הזה ממשיכה לצחוק כשהוא על סוף התקף לב. ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הקדמה: מי שמגיב רק בשביל להגיד שאני חופר או משהו כזה, שלא יופתע במידה ויזכה להתעלמות מוחלטת. שני לקחים למדתי היום: 1. קחו טרמפיסטים כשאפשר 2. לפעמים כשמבריזים לכם, זה דבר טוב אני אתחיל מהתחלה: סיימתי לאכול ארוחת ערב אתמול בשמונה וחצי בערב, חצי שעה לפני שאמורה הייתה להתחיל הופעת ג'אז גדולה בסטודיו עלמיא ביפו. דיברתי יום לפני עם ידידה שתצטרף אלי. הרמתי לה טלפון אם מתאים לה שאני אאסוף אותה, ואז גיליתי שהיא עסוקה. התקשרתי לעוד אנשים שאולי ירצו לבוא למרות ההתראה של שניה וחצי, אף אחד לא התעניין. בסוף התקשרתי למורה לשעבר שלי שגרה ביפו, בתקווה שתבוא עם החבר שלה ואז יהיה לי עם מי לדבר מלבד עם הגיטריסט שהלך לנגן באותו ערב, והזמין אותי בפייסבוק. אחרי זה קיבלתי טלפון אחר, וכשסיימתי …

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום חברים אני חדש כאן, קראתי את חוקי הפורום אני מקווה שאני לא מפר אותם כרגע:) יש לי עסק קטן של תיקוני מחשבים, אני מעוניין לקחת את זה צעד קדימה ולהתחיל למכור מחשבים נייחים\ניידים + וציוד היקפי אשמח לקבל המלצות על ספקיי חומרה וציוד היקפי במחירים משתלמים לצד שירות טוב עבור עסקים קטנים אפשר גם בהודעה פרטית

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by shloosh,

חשבתי לrtu, את הסדרה, יש שמועות שזה סדרה טובה.... שווה לראות? מה אתם יכולים לספר עליה?

8. אהלן,אני בחור ללקראת גיוס,יש לי קב"א 55 ודפ"ר 70,נפלתי בטיס על פסיכולוגית. אחרי זה בא גיבוש צנחנים שאותו לא עברתי,אני בכללי בחור בכושר אחלה ועד היום התאריך גיוס שלי היה 19 לנוב' שחשבתי זה גולני,אז לא היה לי תלונות. קיבלתי פתאום מכתב שאומר ששובצתי להנדסה קרבית,למה לעזאזל?

• 82 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by ag43,

בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Green,

שלום לכולם. אז ככה... הזמנתי משהו מארהב עלה סה"כ 95שח (כולל משלוח). היום מצלצלים אליי מהדואר שרוצים להביא לי את זה הביתה, אני שמח שהמוצר הגיע סוף סוף. ואז אומרים לי שיש דמיי שחרור ממכס של 35 שח... (על מוצר של 95 שח סהכ!!!!). ואני אומר להם שזה לא הגיוני כי כל החבילה הזו עלתה 95שח, אז הם אומרים לי שבגלל שזה דרך UPS אז זה נבדק במכס ועל זה אני משלם. יש דרך לקבל החזר או משהו? זה לא שה35שח האלו ישנו לי את החיים אבל זה פשוט כזו חוצפה..

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. היי, לפני כמה זמן ישבתי עם חברים ועישנתי קצת חשיש, שלפי מה שהבנתי מוגדר שסם קל. הסבירו לי שזה יוצא מהמערכת תוך שבועיים-שלוש. זה נכון? כמה זמן לדחות את הצו הראשון? (הוא היה אמור להיות ב20.8 ) אם משהו יכול קצת להסביר לי על התהליך שעובר בצו הראשון בבדיקת שתן... תודה, יובל.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by yonash53,

שלום. אני מעוניין לרכוש 8 צלחות של 10 ק"ג. האם זה אפשרי להגיע במוט יד סטנדרטי למשקל הנ"ל? אם לא איזה מוט יעשה את העבודה? אני רוצה את זה בשביל אימונים ביתיים בעיקר. אני לא אוהב לעבוד עם מוט ארוך ומעדיף דאמבלים. כמו כן מה אמורה להיות עלות של 2 דאמבלים כאלו? אם למישהו יש המלצה לחנות או מוכר ביד 2 אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by stingeR-,

מחפש חנות איכותית שמוכרת מוצרים טובים(גם מוצרי מודינג) בחדרה תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jacko_il,

איזשהו סרטון ששלחו לי באי-מייל.. לפי דעתי חמוד ביותר, תראו בעצמכם: http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. Started by askme,

היי לכולם ! מאחל לכל באי האתר וגם לאלו שלא, הנאה מהאירוע הענק ( במימדיו, נקווה גם באיכותו ). ושגם ישראל תשתתף בפעם הבאה.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש סרט שמה שאני זוכר ממנו הוא שהשחקן מאבד את הזיכרון וכשהוא מתעורר הוא מגלה שהוא וויתר על כול הכסף שלו ולקח במקום מעטפה עם כול מיני חפצים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. אני מחפש שרת חינמי שתומך ב-: MyHQL php והעברת קבצים בעזרת ftp מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by aviram20,

כמו שכולם שמים ? חח אני מחפש את זה כבר הרבה זמן ולא מוצאאאא תודה לעוזרים ומה בקשר לכוכבים האלה? אני גם רוצה 5 כוכבים כול כמה זמן עולה כוכב ? מה צריךל לעשות בישביל זה חחחחחח?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  19. היי, לא מזמן הכרתי את האתר lockerz.com לאתר lockerz ניתן להירשם אליו רק דרך הזמנה והוא אתר שבו מתחילים לאסוף נקודות, כאשר מגיעים לסכום נקודות מסוים אפשר לקנות איתם הרבה מתנות כמו: אייפוד טאצ', משחקים לסוני 3, אקס בוקס, מצלמה, תכשיטים ועוד מגוון רחב של חפצים. כדי לקבל הזמנה רשמו את האימייל שלכם בהודעה פרטית אליי או שתרשמו פה את האימייל. כדי לקבל נקודות יש לענות על שאלה יומית, כל יום שאתם נכנסים מוסיף לכם עוד 2 נקודות והזמנת חבר. יש לי מספר בלתי מוגבל של הזמנות אז מי שרוצה אין בעיה. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

מישהו התנסה? מכיר חברות? מצאתי רק את easyjet וארקיע כיוצאות מהארץ וניתן לבדוק עלויות רק חצי שנה קדימה ולא שנה+ - למרות שהבנתי שככל שמזמינים מוקדם יותר, כך המחירים נמוכים יותר... בקיצור, אשמח לעזרה בנושא.

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. רוחב פסי הרכבת בארה"ב הינו 143.5 ס"מ. (4 פיט ו 8.5 אינץ'). זהו מספר די מוזר.. למה דווקא כזה רוחב? התשובה הפשוטה והמיידית היא שככה בנו אותם בבריטניה ולכן כך נבנו בארה"ב ע"י הבריטים המוגלים. ולמה בבריטניה השתמשו ברוחב כזה? המסילות הראשונות נבנו ע"י אותם אנשים שבנו את הרכבות העתיקות שהשתמשו ברוחב פסים זה. ולמה דווקא השתמשו ברוחב כזה? כיוון שהשתמשו אז באותם כלים ותבניות ששימשו לבניית כרכרות, שזה היה המרחק בין הגלגלים שלה. ובכן, ולמה בכרכרות השתמשו ברוחב מוזר כזה בין הגלגלים? כיוון שאילו זה היה אחרת היו נגרמים נזקים לכרכרות בעת נסיעה בכבישים עתיקים באנגליה בהן קיימות עקבות (סימנים "חרוטים" על פני הכביש שנוצרו משחיקה ע"י כרכרות שנסעו במהלך השנים). ומי בנה את הכבישים העתיקים…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איתי ניזרי, תושב נתניה בן 18 נהרג לפנות בוקר (ה') בתאונת דרכים, לאחר חגיגת החתונה של דודו. במשטרה בודקים חשד שהתאונה התרחשה בזמן תחרות בין שני כלי רכב. קישור לידיעה מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451554,00.html ותצלום מסך מתוך חדשות האתר TL (תלחצו): [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by HitmanX,

ה-MCDST הזה ייתן לי בכלל משהו בעתיד או שזה סתם בזבוז זמן..? btw.. אם אני עושה אז אני עושה את 2 המבחנים 70-271 ו 70-272

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. עברתי אתמול טסט כמה זמן מלווה יש לי שמעתי לא מזמן שעד הראשון לחודש דצמבר יש 2 חודשים מישו שמע על זה משו? או שזה לא קיים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים