עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yuvky,

בתקופה האחרונה חיפשתי מספר דברים שלא בכל חנות רגילה יש. אחרי הרבה חיפושים הגעתי לנועה ועשיתי הזמנה. הזמנתי את הכול אתמול , לפני שהזמנתי דיברתי בטלפון עם מוכר שהתחייב לי שהכול קיים במלאי . ביום למחרת הוא חזר אליי בקשר לכמה שינויים בהזמנה , היה מאוד אדיב ותומך ולא ניסה "לדחוף" לי מוצרים, אלא ניסה להציע הצעות יעילות לשיפור ואף הוזלה של החבילה. סגרנו על תחלופים, והוא שמר בצד את ההזמנה עד שקרוב משפחה שלי אסף אותה. זאת החנות היחידה שהצלחתי למצוא בה את מה שחיפשתי (קיט הרכבה לונדטה 2), ומאוד הייתי מופתע לטובה מרמת השירות , המהירות והאיכות שלו. חנות מעולה, ואמשיך לקנות שמה הרבה פעמים טעימה קטנה :

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

נחשו מה זה..

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג פאנל קדמי(או מארז בכלל) של רסיברים? אפילו שיהיה יד שנייה או של רסיברים שנשרפו או משהו...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by E-R-P,

האם יש דרך לחבר רמקולים של החשב לטלויזית LCD ללא רסיבר האם יש איזשהו מתאם כיוון שהחיבור עצמו מתאים רק למחשב תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. או היום בערב? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by IlyaN,

הכלב הזה צריך סוכן להוליווד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חשבתי 5 דקות על כותרת עניינית, ולא מצאתי משהו לנכון. אז אם יש לכם הצעות, אני אשנה. אנא אל תנעלו. עכשיו כך : נרשמתי לבלוג TV של תפוז, סתם הסתכלתי בחדרים והכל.. מעניין, נחמד, משעמם וכו'.. עכשיו יש נערה שאני לא אנקב בשמה, נקרא לה בסיפור " ד' " . עכשיו. ד' הייתה בבלוג TV בחדר כלשהו, ועשתה ריקודים למצלמה. ד' לא חשפה את פרצופה למצלמה, כי לא רצתה בזה, וזו זכותה המלאה. כאשר קהל הצופים ביקש להראות את פרצופה, היא התקופפה בזמן הריקוד ואני צלמתי את המסך. ( pring scrn ). אחר כך, רשמתי בהתלהבות בכללי, יש לי תמונה של ד', יש לי תמונה של ד' . אחר כך ד' נכנסה אלי לפרטי, וביקשה שאני אשלח לה את התמונה. העלתי את התמונה לרשת והבאתי לה את הקישור! בנתיים אף אחד חוץ מ ד' לא ידעה שהתמ…

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by guycnaan,

אם מישהו מוכן להסביר לי,זה כיצד קיבלתי זימון לבוא למבדקי חובלים (זה בלמ"ס,מותר לפרסם) כשהיום סיירות שלי רק ביולי,האם זה הליך נפרד? האם זה קשור אחד לשני? למה דווקא שלחו לי את זה עכשיו? והאם מישהו היה במיונים שכאלה...ויכול להסביר לי מה יש שם? (בכל זאת נסיעה עד לתל אביב...קשה קשה)

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by yonir,

אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני כל שנה מתבאס כי אין לי יותר מדי עם מי לחגוג.. \= רוב האנשים שאני מכיר נשארים בטווח המסגרות השונות, אם זה עבודה אז זה רק חברים לעבודה..וכו'..להם כבר יש את הקבוצה שלהם אז קשה להפתח.. איך מכירים חברים טובים לחיים איךךךך? טוב סטיתי קצת מהנושא בכל מקרה מה אתם אומרים? לעשות אולי משהו מאוד מאוד מצומצם בבית? אנערף אין לי ממש רעיונות..

• 86 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by Lion,

לקוחות אורנג' שימו לב לשוס הבא: אם תתקשרו עכשיו כוכבית 881 (אם לא הולך בפעם הראשונה נסו כל כמה דקות, בסוף זה מצליח) ותירשמו שם, תקבלו הנחה של 66% (9 אגורות במקום 28) על כל הודעות ה-SMS שתשלחו עד יוני 2004. ההרשמה למבצע היא בחינם וללא הגבלת הודעות, אך היא אינה מיועדת ללקוחות ביג-טוק ולא כוללת דמי קישור (במקרה ואתם שולחים הודעה למנוי חברה אחרת). לתשומת לבכם. לקוח מפה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112674&sid=10

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by mega1234,

http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo "This Hurts This Hurts This Hurts This Hurts !11"LMFAO מדהים איך הדודה\אימא\סבתא של הילד הזה ממשיכה לצחוק כשהוא על סוף התקף לב. ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הקדמה: מי שמגיב רק בשביל להגיד שאני חופר או משהו כזה, שלא יופתע במידה ויזכה להתעלמות מוחלטת. שני לקחים למדתי היום: 1. קחו טרמפיסטים כשאפשר 2. לפעמים כשמבריזים לכם, זה דבר טוב אני אתחיל מהתחלה: סיימתי לאכול ארוחת ערב אתמול בשמונה וחצי בערב, חצי שעה לפני שאמורה הייתה להתחיל הופעת ג'אז גדולה בסטודיו עלמיא ביפו. דיברתי יום לפני עם ידידה שתצטרף אלי. הרמתי לה טלפון אם מתאים לה שאני אאסוף אותה, ואז גיליתי שהיא עסוקה. התקשרתי לעוד אנשים שאולי ירצו לבוא למרות ההתראה של שניה וחצי, אף אחד לא התעניין. בסוף התקשרתי למורה לשעבר שלי שגרה ביפו, בתקווה שתבוא עם החבר שלה ואז יהיה לי עם מי לדבר מלבד עם הגיטריסט שהלך לנגן באותו ערב, והזמין אותי בפייסבוק. אחרי זה קיבלתי טלפון אחר, וכשסיימתי …

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום חברים אני חדש כאן, קראתי את חוקי הפורום אני מקווה שאני לא מפר אותם כרגע:) יש לי עסק קטן של תיקוני מחשבים, אני מעוניין לקחת את זה צעד קדימה ולהתחיל למכור מחשבים נייחים\ניידים + וציוד היקפי אשמח לקבל המלצות על ספקיי חומרה וציוד היקפי במחירים משתלמים לצד שירות טוב עבור עסקים קטנים אפשר גם בהודעה פרטית

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by shloosh,

חשבתי לrtu, את הסדרה, יש שמועות שזה סדרה טובה.... שווה לראות? מה אתם יכולים לספר עליה?

20. אהלן,אני בחור ללקראת גיוס,יש לי קב"א 55 ודפ"ר 70,נפלתי בטיס על פסיכולוגית. אחרי זה בא גיבוש צנחנים שאותו לא עברתי,אני בכללי בחור בכושר אחלה ועד היום התאריך גיוס שלי היה 19 לנוב' שחשבתי זה גולני,אז לא היה לי תלונות. קיבלתי פתאום מכתב שאומר ששובצתי להנדסה קרבית,למה לעזאזל?

• 82 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by ag43,

בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Green,

שלום לכולם. אז ככה... הזמנתי משהו מארהב עלה סה"כ 95שח (כולל משלוח). היום מצלצלים אליי מהדואר שרוצים להביא לי את זה הביתה, אני שמח שהמוצר הגיע סוף סוף. ואז אומרים לי שיש דמיי שחרור ממכס של 35 שח... (על מוצר של 95 שח סהכ!!!!). ואני אומר להם שזה לא הגיוני כי כל החבילה הזו עלתה 95שח, אז הם אומרים לי שבגלל שזה דרך UPS אז זה נבדק במכס ועל זה אני משלם. יש דרך לקבל החזר או משהו? זה לא שה35שח האלו ישנו לי את החיים אבל זה פשוט כזו חוצפה..

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי, לפני כמה זמן ישבתי עם חברים ועישנתי קצת חשיש, שלפי מה שהבנתי מוגדר שסם קל. הסבירו לי שזה יוצא מהמערכת תוך שבועיים-שלוש. זה נכון? כמה זמן לדחות את הצו הראשון? (הוא היה אמור להיות ב20.8 ) אם משהו יכול קצת להסביר לי על התהליך שעובר בצו הראשון בבדיקת שתן... תודה, יובל.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. Started by yonash53,

שלום. אני מעוניין לרכוש 8 צלחות של 10 ק"ג. האם זה אפשרי להגיע במוט יד סטנדרטי למשקל הנ"ל? אם לא איזה מוט יעשה את העבודה? אני רוצה את זה בשביל אימונים ביתיים בעיקר. אני לא אוהב לעבוד עם מוט ארוך ומעדיף דאמבלים. כמו כן מה אמורה להיות עלות של 2 דאמבלים כאלו? אם למישהו יש המלצה לחנות או מוכר ביד 2 אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by stingeR-,

מחפש חנות איכותית שמוכרת מוצרים טובים(גם מוצרי מודינג) בחדרה תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים