עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הטירונות עושים לכל אחד מהפרופיל שונה ? או שתיהן 07 ? (בהנחה שאין מידע לאן מתגייסים - הצבא לא אומר עד יום הגיוס)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sahargt,

היי אני חולה על רכבות ערים איתי לפני חצי שנה ב sixflags פארק של רכבות יש שם את הרכבת הכיי טוב בעולם Kingda Ka גובה 550 feet =170 מטר מהירות 128 מיל 205 קמש קישור http://www.sixflags.com/parks/greatadventure/Rides/index.html מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by ilanb0,

לאחר שדרוג תמיד נותרים לוחות האם הישנים (במקרה שלי בן 10 שנים), זכרונות עתיקים וכרטיסי מסך שלפני עשור היו המילה האחרונה. מה בית הקברות לרכיבים הללו? פח הזבל? או שיש מקום למחזר את זה?

4. Started by Moty_p,

שלום לכם :-) אני מנסה לשנות את תמונת הפרופיל שלי לזה: http://81.218.235.211/Images/moty/logo.png ואני לא מצליח... המערכת כותבת לי: The following errors occurred when trying to save your profile: * The avatar you have selected is too large, or not an avatar. למרות שהתמונה קטנה :\ ולא כתוב שם את המגבלה של הגודל בפקסלים (רוחב וגובה) אז.. השמח אם תפתרו את הבעיה בשבילי..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by minnymoony,

שלום, אני מעוניין להירשם לכתב עת בנושא מחשבים(באנגלית) ורציתי לדעת איזה הכי טוב/מומלץ. מומלץ מבחינה שיש לו כתבות עניניות על חומרה, תוכנה בעיקר ובכללי איזה נחשב הכי טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  6. לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

???

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by lover--boy,

אחלה מקום.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/06/819136.wmv

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by sorwo,

והמנצח: בלו ריי וורנר ברוס בחרה בפורמט הבלו ריי. בכך נראה שבאה לסופה מלחמת הפורמטים ל-DVD ברזולוציה גבוהה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=530664&sid=127

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. (חשבתי שזה יותר קשור לכללי מאשר לאקטואליה...) הגזימו קצת אה? תעשו חיפוש בגוגל ותכתבו "french militery victories" ותראו מה יוצא ;D הנה עוד קצת בעיות...

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by Rhx,

אממ, אני לא יודע אם זה המקום, אבל פה מצאתי הכי נכון לשאול זאת.. אז ככה, לפני מספר ימים התחלתי להוריד שוב עם ביטורנט אחרי הרבה זמן, רק שהפעם זה היה שונה - הUpload שלי בכלל לא מתחיל - כלום, נשאר תקוע על 0 ולא זז, זה רק מוריד על מהירות גבוהה וזהו.. אין Upload, גם בזמן ההורדה וגם לאחר ההורדה. ניסיתי כמה ביטורנטים וזה אותו הדבר, וזאת בעיה.. שאלתי אחד שגם בנטויז'ן ומשתמש בביטורנט ויש לו את אותה הבעיה. האם גם לכם זה ככה? או שמה זה בעיה אצלי במחשב? וזה בעיה כי אני חייב לשתף עם הup שלי.. תודה לעוזרים. אם זה לא המקום - נא להעביר, תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=WyW5O1eShqU

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. מישהו מכיר אתרים טובים ששולחים לישראל (עם מחירים טובים)? תודה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by malvina Zav,

האם למישהו או למכירים הייתה שלילה על נהיגה ללא מלווה ? יש לי שלילה על נהיגה ללא מלווה של חודשיים את המלווה מסיים מחר עוד לא שלחתי טפסים בגלל שאנני בשלילה ואת השלילה מסיים שבוע אחרי ב7.2 מה עושים במשרד הרשוי ? יתנו לי שוב טסט ולהיות עם מלווה מחדש ? מישהו יכולה להסביר לי בבקשה ? תודה לעונים

17. Started by yaron.c,

קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא מתנצל מראש. אז ככה, נניח וקניתי כמה שירים בצורה מקוונת, אני שומר אותם בתיקיית דרופבוקס שלי, והיא משותפת עם חשבון נוסף שלי ככה שיש לי גישה אליהם גם ממחשב אחר עם חשבון אחר, עד כאן נחשב הפרת זכויות יוצרים ? ומה אם התיקייה הזו משוטפת עם חבר ? זה שונה ? למה ? תודה על התשובות

18. Started by J0n1,

אני זוכר שהיו עם האתר בעיות והוא ירד, אבל עכשיו שחיפשתי סוללות נטענות מצאתי אותו כדאי לרכוש משם? מישהו קנה מהם בזמן האחרון? ולמה לא כתוב לי כמה עולה משלוח?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by artyom,

חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי רק מידע על קטינים שתובעים, אז השאלה היא האם אפשר לתבוע קטין בבית דין לתביעות קטנות? אם אתם צריכים עוד מידע (כמו מה תוכן התביעה וכו' אז תגידו)

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by M.G.,

אהלן! נדמה לי שבסביבות סוף ינואר-תחילת פברואר, ממש לפני תחילת סמסטר אביב, מתקיימים ימים פתוחים באוניברסיטאות השונות בארץ. אם יש מישהו שיודע את התאריך המדויק של היום הפתוח באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, ואת זה של אוניברסיטת ת"א, אני מאוד אשמח. זה ממש חשוב!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by y_a_n_i_k,

כרטיסים שנרכשו בארץ לשימוש בחול, מחו"ל לארץ עם טיסת מעבר והדף מידע הודפס פה, לפי איזה זמנים הנחיתות וההמראות??? לפי הזמן בארץ או לפי הזמן מקומי??? תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by Big_White,

האם יש לי אפשרות לעיין ולצלם את התיק שלי במשטרה? כי יש משהו שהיה אמור להישלח למעבדה לצורך בדיקה אבל עברו כבר 3 שנים ואני רוצה את המשהו הזה בחזרה שעולה לא מעט כסף. התיק נסגר מלפני שנתיים (נאבד לי גם הנייר הגעיה עליי בדואר על סגירת התיק ואני רוצה עותק נוסף) והחפץ לא הוחזר אליי. על פי החוק אני יודע שהם חייבים להחזיר לי אותו או לפצות אותי בסכום כספי שעולה החפץ ש"נאבד" מישהו יכול לעזור לי קצת? מישהו אולי שלומד משפטים? או עבד/שירת במשטרה :s05: תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Funkyzord,

אני חייב לדעת בשביל חיי האהבה שלי

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. אני רוצה לקנות ספר שקיים רק בחנות האמריקאית אבל נדרש אמצעי תשלום בארה"ב (ויזה או פייפאל עם כתובת אמריקאית) יש פיתרון לעניין ?

25. אני מעוניין להתקין משחק ישן הדורש הגנה מדיסקט (שאין לי). קיימת האופציה לשחזר את ההגנה לדיסקט חדש אבל אין לי בכלל כונן דיסקטים במחשב. האם יש דרך לעבוד על המחשב שכן קיים כונן דיסקטים כמו שעושים עם דיסק וירטואלי? מבחינת אמצעי איחסון חלופי אני מעדיף להשתמש ב DOK ואם לא ניתן אז במחיצה או ב CD.... תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.