כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים אני רוצה לקנות מגהפון רציני איפה אפשר לקנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! לסבתי יש פטיפון ישן, שעבד עד לא מזמן ופתאום תוך כדי עבודה הפסיק לעבוד. הפלטה של התקליט האטה עד לעצירה, אחרי זה הוא חזר לעבוד קצת והפסיק. מאז כבר כמה שבועות הוא לא עובד. נגעתי בשנאי שנמצא למטה והוא היה חם.(ברגע שהפטיפון "גמגם" עד לעצירה) האם זה השנאי שנשרף? אם כן כמה זה צריך לעלות? חשבתי ללכת ל"רדיו הכוכב" שהבנאדם שמתקן שנים בתחום. יש עוד חנויות טובות? שבת שלום, אריאל
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום למומחים יש מישהו שיודע מה היא שיטת השילוח USPS Express Mail International? מדובר במשלוח מהיר מארה"ב לישראל עם שליח עד הבית בארץ או שזה סתם דואר רשום מהיר? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע(בהנחה שלא תתקע במכס או משהו) מארה"ב לישראל באופן שילוח זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין אייפון משומש מחו"ל ורציתי לדעת האם המכס עבור מכשירים סלולריים משומשים הוא אותו דבר עבור מכשירים שהם חדשים באריזה/מכשירים משומשים. שמעתי פעם שעבור מכשירים משומשים רק מע"מ תקף ואין כלל מכס - זה נכון? (כמובן שמדובר בקנייה של מעל 50$) על מכשירים חדשים נדמה לי שזה בסביבות ה33% מכס+מע"מ. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קומפט דיסק פשוט ורגיל שמנגן רק wave יכול לנגן גם פורמט wave שנצרב על דיסק dvd 4.7 giga ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משחק מחשב...לא עולה על 50$...הם עושים משלוחים לארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
martin luthor king - i have a dream איפה אני יכול להשיג סרט שמראה את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הורדתי טורנט (חוקי) השוקל לא מעט, אך כשהוא הגיע ל-99.9%, הוא שווק חיים למרות שיש לו אלפי משתפים. מה יכולה להיות הסיבה לכך, והאם עדיף למצוא טורנט אחר (חוקי כמובן) במקומו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעמד\רגל לטלויזיה של LG מדגם 32LC51 בגודל 32 אינצ. אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות רגל מתאימה, או אם מישהו רוצה למכור אחת, או אולי לתת לי מתנה אם שלכם תלויה על הקיר... : אנא הגיבו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מה לומדים בתואר הנדסת מחשבים? באיזה תחום זה? כמה שנים התואר לוקח? ומה הקשר בין התואר להנדסת וניהול רשתות? נתקלתי בו לא מזמן והופתעתי לגלות שאין לי מידע ממשי עליו(יחסית לתוארים האחרים בנושא הקרוב שעליהם אני יודע הרבה יותר) תודה.
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הייתי לא ממזמן בגרמניה וכל התקופה נהגתי והקשבתי לתחנות מוזיקה גרמניות היה שם שיר שנחרט לי בראש http://www.youtube.com/watch?v=jG1lujlMMsg&feature=related אמנם בגרמנית אבל המוזיקה והלחן זה שילוב מדהים אז סתם בשביל לשתף גם אותכם
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הי חברה, שידרגתי תOFFICE והOUTLOOK הותקן על ה WINDOWS MAIL שהיה לי לפני. כל ההודעות של החשבון שלי נמחקו ואני לא יכול לדעת אם זכיתי ונמחקה ההודעה, או לא. האם אפשר בבקשה לשלוח לי מייל אם זכיתי או לא? אם זה אפשרי אתן את המייל בפרטי למי שצריך.....
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ערב טוב, שמי ירין מורובטי, מבין בחומרת המחשב ומהנדס תוכנה. בן אדם רציני ואחראי, לשעבר בעל 2 חברות אחסון גדולות. לכל שאלה או תמיכה ניתן לפנות לאימייל: @@@@@@ צונזר - הצפות יחסמו רשמית ללא הודעה מוקדמת. גמר חתימה טובה. ירין.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה :alcoholic: בזמן האחרון נפל עלי החשק של לעשות ליקרים אז כמובן הליקר הפשוט והרגיל ביותר שאפשר לעשות הוא הלימונצ'לו הנה קישור של המתכון שאני מתכנן http://vinoevittles.blogspot.com/2006/03/limoncello-recipe.html ואם בקיצור בעיברית 20 לימונים אורגניים וודקה 40% 700cl כהל 96% 700cl צנצנת גדולה 4 כוסות מים וסוכר מסננת קפה או משהו אחר קולפים את הלימונים ומכניסית רק את הקליפה עם הוודקה לצנצנת, אוטמים ושומרים במקום מוצל למשך חודש ( 4 חודשים אידיאלי) מחממים את המים וממיסים את הסוכר במים, מערבבים את האלכוהול עם הסירופ ואוטמים לעוד חודש מסננים את הנוזל ומעבירים לבקבוקים יש לי רק כמה בעיות על ידי חישוב פשוט של אחוז האלכוהול שיהיה לי במשקה הסופי אני מקבל 40% , שזה די הרבה יח…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מאז ששמו את העיצוב החדש הפורום לא זז, ממש איטי. לתשומת לבכם מנהלים.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עברו כבר 4 שנים ואני לא רוצה להיתקע בבקרים. בכלל לא נעים :'(
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הקשיח בלפטופ גוסס ואני צריך להחליף אותו.. אני גר באזור כפ"ס והאופציה היחידה שמצאתי היא KSP ואני קצת חושש מלקנות הרדיסק שם כי דווקא זה משהו שצריך בו אמינות.. איפה עוד אפשר לבדוק באזור?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, וברוכים הבאים לדיון השאלות הנפוצות - FAQ פורום כללי מטרת הדיון הזה היא לרכז מידע ולתת מענה מהיר לשאלות נפוצות בנושאי הפורום והאתר. שתהיה המשך גלישה נעימה. המדריך למשתמש המתחיל לינקים לאתרים שימושיים. לקריאת חוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441289.0 תשובות לשאלות נפוצות כיצד אני יכול להצטרף אל צוות האתר? הסבר על הדרגות השונות הקיימות בפורום. מהן הרזולוציות, שבהן ניתן לצפות באתר בצורה מיטיבית, ולמה האתר לא תומך ברזולוציות הנמוכות מ- 1024x768 ? איך אני יוצר קשר עם צוות האתר?
-
- 2 תגובות
- 24k צפיות
-
-