כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
סתם פרוייקט של כמה פינים מטורפים שרצו לעשות פרודיה, על מד"ב זה לקח להם דיי הרבה זמן, סרט הוסרט עם תקציב אפסי ושוב דבר חוץ מהזמן שאנשים תרמו. אבל האפקטים שלהם לא מביישים אפקטים של סרטי מד"ב הוליוודיים מהשנים האחרונות, פשוט מטורף מה שהם עשו, וזה בלי אלפי שעות רינודר על חוות שרתים... http://www.starwreck.com פשוט תסתכלו את הpreview האפקטים שמה מטורפים חבל רק שזה בפינית או מה שזה לא יהיה, למה הרעיון דווקא מאוד מצחיק(שליט מגלומן מהיקום של מסע בין כוכבים שרוצה לכבוש את היקום של BAB5)...
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכל חובבי המחשבים שהם גם מוסיקאים . בחופש האחרון נכנסתי לקטע של סינטיסייזרים, למדתי להשתמש ב YAMAHA CS1X. הוא בעקרון מיועד לטראנסים וDANCE, ולכן הוא לא בא בחשבון למרות שנורא כיף לנגן איתו. אני חבר בלהקת FUNK , ולכן אני זקוק לסינטי עם פאטצ'ים של האמונד ורודס, כדאי שיהיו לו פאט'צים "סניטיים" כי תמיד בא בחשבון האפשרות של פיוז'ן בין פאנק לאלקטרוניקה. ראיתי מספר סינטיים - NORD ELECTRO 2 - הבעיה היא שאין לי מושג איפה קונים אותו בארץ ROLAND JUNO D- זול מאוד אבל מעולה בשביל המשתמש המתחיל ROLAND SH201 - סינטי אנאלוגי זול ונחמד. מישהו יודע על עוד סינטיים זולים אבל טובים בשביל מה שאני צריך? שנה טובה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שגם יהיה זול. אני יודע שהאתר KSP הוא אתר זול מאוד, אבל רציתי לדעת למה הם כל כך זולים לעומת רוב האתרים? ואם זה בסדר לקנות משם מבחינת אמינות, חלקים טובים ושירות טוב.?? כי זה מוזר קצת שבם כל כך זולים.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך קשור לפה....אבל יש שאלה על גרפיקה... איך אני יכול לדעת אם יש זכויות יוצרים על תמונה מסויימת??
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר איזשהו מכשיר לבדיקה של קרינה ממיקרוגל אני הבנתי שקימת איזו מדבקה אבל אמרו לי שזה חחרטא משהו יודע אל משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחר שיחה עם -=^R0ckF0rD^=- על המחשב שלי , ציינתי שלי יש מסך 17 שטוח , הוא התפלא כמובן שעם מחשב כמו שלי אין לי מסך 19 שטוח , לו יש מחשב די בינוני ( gf2 mx עם p3 733 ) ומסך 19 שטוח ( Samsung 19 959NF נדמה לי ) . עלה בראשי הרעיון מה עדיף , מחשב איכותי עם מסך 17 או מחשב בינוני עם מסך 19 שטוח איכותי .
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
איך קוראים לסרט "חיזור מקורי" כרגע היה ב 04 עם השחקן שמשחק את פינץ' ה "תהרוג אותי וזהו"
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שירות א-ד-י-ר שגיליתי לאחרונה דרך האו"פ - סקירה קטנה ב http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=3783
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
נתנו לנו עבודת סיכום על מרכז הכובד. יש שאלה אחת שלא הצלחתי, עזרה בבקשה!!! דחוף! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חזרתי מהשאלון שאלון קל ביותר לא תיארתי לעצמי כמה קלה יכולה ליהיות בגרות תשובה לאלגברה א . a שונה מפלוס מינוס 3 ב. ושליש a>3 גיאומטריה שאלה 4 א. = 135 הסתברות 5 א. 1. 5/9 2. 4/5 ב. 7/90 ג. 43/90 תשובות בדוקות בקשר לשאר השאלות אני לא יודע
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חשבתי עך פיתוח קלאן בה אתר http://www.stage6.com למה??? הסברים : http://www.stage6.com זהו אתר בעל יכולת צפייה ישירה של ווידאו באיכות גבוהה (700X472) הם אינתרנט 1.5 מגה וממש נמאס לי להסתכל קבצי ווידאו של מחשבים וOC באיכות הגרועה של YOUTUBE עז אני מציאה שמישהו יפתח משתמש בה STAGE6 יתן לחברי הפורום שם משתמש וסיסמא וכל חברי הפורום יוכלו להעלות ווידאו ולראות מה יש לאחרים להציאה
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך חברה שמשחזרת מידע מדיסק קשיח שנשרף...! שתעלה זול... ושתהיה באזור הדרום.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אל המחשב שלי החדש.? מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL-4-4-4-12 DHX - C2G6400C4H כרטיס מסך : LEADTEK Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK+WINDOW) VB1000BWS w/o PSU דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מסך: LG L206WT HDCP
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אמרו לי שיש אתר ששמים תמונה וזה מדמה אותו למפורסם מחו"ל.מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אני באמצע הקורס ויש לי עוד מעט מבחן בנושא בכל מקרה לא מצאתי אתר טוב כלשהו שיש בו הסברים טובים על האלכוהול וכו'. אני פשוט בן אדם שלא לומד 100 אחוז דרך שמיעה או הסתכלות בספר..רוב שינון הדברים שלי הם פשוט לקרוא קוקטיילים וכו' ואז לרשום את המצרכים עד שאני עושה זאת במדוייק ואז זה נקלט לי. מישהו מכיר אתר טוב עם הסברים בעברית על כל סוג אלכוהול וכו'? רוב מה שמצאתי היו אתרי מכירות.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
(ב) עבד העובד ברבע השנה כאמור בתקנה 2(3) פחות מארבעים יום, ייווסף לשכר רבע השנה שכר משוער והסכום הכולל יחולק ב-90. "השכר המשוער" - בתקנת משנה זו - הוא הסכום המתקבל מהכפלת השכר היומי הממוצע במספר ימי ההיעדרות ובמספר הימים ברבע השנה שלפני היותו מבוטח לפי פרק ב' לחוק, ובלבד שלא יעלה מספר הימים כאמור על ההפרש בין מספר ימי העבודה למעשה ובין 60. מישהו יכול להסביר לי את זה? איך מחשבים במצב הזה את הסכום ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי את הצמח בתמונה כבר כמה שנים (אין לי מושג איך קוראים לו). האם אני צריך לשים דשן כלשהו באדמה/להחליף אדמה מפעם לפעם/להעביר אותו לעציץ גדול יותר, או שלהשקות אותו במים זה כל מה שצריך לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קיבלתי היום וגם אתמול את המייל הבא, אבל זה נשמע לי ממש מוזר כי אני לא יודע מי השולח וגם זה מפנה לאתר אינטרנט-דבר שבד"כ מעיד על דואר זבל. Just a friendly reminder: aviv shared availability information with you last week. Click this link to see aviv's availability: http://app.timebridge.com/user/availability/NNUW7J1LiBn85T You can even bookmark the link for future use - it will save you time when you schedule with aviv. This is your last reminder. Please don't send me reminders
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך תזכורת קלה בקשר למה שאני ישאל עכשיו אז תודה למי שיעזור. 1.מהו RISCK(נראה לי ככה רושמים) 2.ומהו CISK(גם לא בטוח באיך שרושמים את זה) 3.איך המחשב בנוי?(נראה לי שזה אחד מהם) א.היחידה הריטמתית לוגית ב.שפה בינארית ג.שפה עשרונית ואם אפשר עוד כמה תזכורות ממכם למי שעושה תבגרות במחשבים(תקשוב) לא מצאתי בויקיפדיה שום מידע על מה זה RISCK וCISK ובגלל שזה פורום של מחשבים מצאתי לנכון לפתוח את זה פה תודה לעוזרים ואבקש להמנע מתגובות ספאם תודה,יום טוב
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש, יש כבר מפרט והכל אבל נתקלתי בבעיה, אין איפה לקנות. מחקר ואייבורי לא באות בחשבון וכבר בניתי על פנדה עד שראיתי את הביקורת עליהם, אז ככה שנתקעתי בלי מקום טוב לקנות בו. אם מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שיש לה מגוון של חלקים זה הזמן לספר לנו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך תלת מימד של סמסונג. ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia quadro 400 ואני מעוניין למצוא נגן שיתאים לנגינה דרך המחשב. יש לציין שדרך נגן חיצוני הכל עובד טוב ויפה, אך אני מעוניין למצוא לזה פיתרון תכנתי למחשב. האם אתם מכירים נגן שתומך בזה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אי אפשר להזמין מהאתר שלה וריך אפשר להזמין מישמה כי כשאני בא בא להזמין ניפתח לי דף כזה שאונר שיש איזו שהיא שגיאה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-