כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מה שאני מתכוון זה שאם המחשב הוא מכונת משחקים משומנת אז גם עבודה משרדית וכל שאר השימושים יכולים להתבצע במחשב..לא ככה? חוץ מזה, איזה עוד שימושים יש חוץ ממשחקים, גלישה באינטרנט, עבודה משרדית ותכנות?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהו יודע אלו זכויות מגיעות לי ? אם התפטרתי מהעבודה אחרי משהו כמו 10 חודשים ? מה מגיע לי חוץ מהימי מחלה שנשארו לי ? אני אמור לקבל גם דמי הבראה ? משהו כמו 300 שקל על כל חודש עבודה ?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אם כן תרשמו אני יערוך את ההודעה וישים לינק אם לא אז שאחד המנהלים ימחוק אני יבין שלא.. cleric תערוך בבקשה לכותרת נורמאלית לדעתך, ולא הבנתי, מותר או לא?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! מישהו יכול להסביר לי איך מזמינים דברים מן האתר הזה ואיך אפשר לשלם עם אני גר בישראל. נ.ב. עדיף שזה יהיה עם תמונות או עם הסברים מובנים מאוד כי אני ממש לא מבין בזה. בתודה מראש לכל העונים!!!
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ROSTER TEETH פשוט גאונים http://www.dumpalink.com/media/1116958595/Real_Life_vs._The_Internet זה פשוט כל כך נכון
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הקופסא היתה פתוחה, המוצר לא חדש, כמה צלעות קירור היו קצת עקומות יישרתי אותם בעצמי דחפו את זה לבפנים שמו סלוטפ בצדדים לא רוצה לפרסם כרגע את שם החנות כי אני מברר איתם לגביי זה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
Love comes again (Tiesto vs. Offer Nissim) סתם הוספתי BEAT נחמד לפי OFFER NISSIM בשם של השיר אתם כבר יודעים של מי הBEAT http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=1PDNBCXKT50N43T8C94XFKHM1P
-
תקראו הכל לפני שתתחילו להגיד ( ותחיבו בתרד בנפרד בבקשה ממכם!!!! תודה) טוב אז ככה מכיוון שאין פורום מכירות אז החלטתי לפתוח תרד מכירות ( אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו , ;D ) אנשים תקשיבו לחוקים של התרד ואל תעשו בעיות... טוב הסבר קצר , לפני שאתם סוגרים או מציפים ( בבקשה אל תפיצו )... זהו תרד של מכירות , אדם הרוצה למכור או מעוניין בקניית מוצר כל שהוא יכול לכתוב כן (אך ורק הודעה אחד!!! נא לא לחזור!!! שיהיה לכם ברור רק הודעה אחת!!!) שבוא תכתבו את שם המוצר חבר וכו ... דוגמא: .....AMD xp2500, ipod 20gb first generation אפשר להוסיף גם תמונה (רצוי כמה שיותר ברורה) מחיר (אבל לא חייב) ההודעת בקשר למכירה לא יכתבו בתרד!! נא לא לכתוב שום הערות בקשר לאדם שמוכר את המוצר ו גם בק…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
בבקשה התייאשתי מחיפושים , תביאו בבקשה אתר מומלץ עם כמות מכובדת של כתוביות
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם בטח יודעים חצי גמר צלסי ברצלונה נפל על יום השואה, מה שמנע את השידור שלו ואילץ אותי לראות את המשחק באתר שמצאתי בגוגל וכל כמה דקות היתה תקיעה ובדקה 80 הוא הפסיק לפעול. חיפשתי ב10 הדקות הנותרות משהו בגוגל אבל לא מצאתי משהו בלי פירסומת שקופצות כל שניה ותקיעות הרבה יותר גרועות מהאתר הקודם. עכשיו חצי גמר מינכן ריאל נופל על יום הזיכרון, ואני רוצה להגיע מוכן... אם מישהו מכיר מקום חינמי באיכות טובה שלא ניתקע כל רגע ובלי פירסומות שכל שניה עולות אני אשח לקבל עזרה. (שמעתי גם שיש תוכנות לזה אבל אני לא מכיר) (יש לי מהירות 10 מגה) תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
סליחה מראש למנהלי הפורום אבל בגלל ההגדרה שמתחת ל5 הודעות אי אפשר לשלוח הודעה פרטית אפרסם את ההודעה כאן. ראיתי דיון על למידה עצמית לחמש יחידות. אם למישהו פה יש שאלון 035806 של יקואל אשמח שיפנה אלי בפרטי או למייל.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זמר, כותב, מלחין ומנהל להקה קנדי טס בארה"ב בחברת United Airlines יחד עם חברי הלהקה שלו. מחלון המטוס ראו איך נזרקות הגיטרות היקרות, ואנשי החברה לא טרחו להתיחס להתראותיו. כמובן שהגיטרה היקרה נשברה ולא יכל להופיע איתה. הוא לא רצה "פיצוי על עוגמת הנפש" ואפילו לא על הפסד הכנסות פוטנציאלי. הוא בסך הכל ביקש שישלמו את עלות התיקון 1200 דולר. הם טירטרו אותו כמעט שנה בתשובות שליליות ומתנשאות, כנראה במגמה להתיש אותו עד שימאס לו, שהרי מה הוא לעומת החברה הגדולה ומשאביה מול הלקוח הקטן אם יעז לתבוע אותם. אז הוא באמת הותש ונמאס לו. אבל אז הוא כתב עליהם שיר: בתוך יומיים הקליפ זכה בלמעלה ממיליון צפיות, וזכה לדקות שידור ארוכות ויקרות בתחנות רבות בארה"ב כולל ברשתות כלל ארציות …
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על שרת חינמי שיהיה אפשרי לאחסן קבצי אתר, שיהיה בלי פס פרסומות בראש הדף או מתחתיו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות חולצות פוסטרים לונגים וכו' של להקות Metal כגון Nightwish, System of a down וכו' בתל אביב?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט "דרקון אדום" והייתי רוצה לדעת איך קוראים לפסקול שמאחורי הסרט איך אני מברר לא רק לגבי הסרט הזה אלה גם לגבי כל סרט שאראה בעתיד תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
הקלטתי מהפלאפון של בת-דודה שלי - קטע קצר... הוא שר בערבית משהו על אולמרט ... אני חייב למצוא את השם של זה... זה מצחיק ואם משהו יכול לתרגם יהיה נחמד... צירפתי את הקטע MP3 מכווץ ב-rar: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://krautchan.net/int/thread-8178337.html :DJsmile:
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך חווית דעה על מחשב חדש שקניתי לפני חודש מKSP והנה המפרט שלי לוח אם:DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E מעבד:E6600 דיסק קשיח:250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב צורבDVD:DVD±RW LH-20A1P x20 Black 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 120MM מארז זבללללל ATX לבן עם חלון שקוף זיכרון:GB1 TwinMOS TwiSTER CL5 מוסיף עוד 1GB בעוד חודש וזהו אני מרוצה מאוד המחשב עובד חזק מאוד מהיר ;D ;D תנו לי חווית דעה על המפרט שלי בתודה [[[חדש פה]]] סה"כ עלה 3K== 3,000 שח
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-