עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. מישהו מכיר אתרים כמו hwzone לפלאפונים שיכולים לעזור לי בחיפוש ? אני בעיקרון מחפש פלא wifi במקסימום 250 דולר/ 1K שקל , ולא אכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

אולי מישהו זוכר את שם השיר שחלק מהמילים שלו הם: כל היום אני חושב עלייה עלייה מנסה ל.....

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  4. מה זה בדיוק אומר ?

5. אני צריך מעבדה למחשבים באיזור חיפה מישהו מכיר יודע מעבדה אמינה?

6. האם יש לכם פרופיל ברשת הגדולה ביותר בעולם למקצוענים ? אם כן, תביאו את הלינק לפרופיל שלכם כדי שניצור קשרי קהילה וניעזר אחד בשני בעת הצורך. הוספה אחד של השני תורמת הן להכרתכם המקצועית ברשת והן לקשרים שאתם מקבלים בזכות הקשרים של החברים שלכם ברשת (חברים של חברים). אני אתחיל: http://il.linkedin.com/in/alexturovsky

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Mesatla,

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by bigdady,

אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by Culandur,

איך קוראים לסרט "חיזור מקורי" כרגע היה ב 04 עם השחקן שמשחק את פינץ' ה "תהרוג אותי וזהו"

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. איזו מכונית לא הייתם רוצים שאבא יקנה לכם?... כלומר, על איזו מכונית אתם חולמים, כלומר על איזו מכונית הייתם רוצים לנהוג ולדעת שעמלתם קשות בשביל להשיג אותה? בקרוב הסקר.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. ערב טוב. מצאתי חנות (האמת ששמעתי עליה כבר קודם בשמה הקודם) שמציגה מחירים זולים למדי. מדובר בחנות ששמה וכתובת האתר שלה הן: www.wellcom.co.il בעבר החנות נקראה www.digma.co.il וישבה קרוב לאזור בו אני גר. אח"כ עברו לראשון לציון ושינו את שמם ל-wellcom. אז ככה - יש להם חלק ניכר מהרכיבים למפרט שאני הרכבתי לעצמי והמחירים שלהם זולים. למשל: לוח אם GB 965P-DS3 עולה אצלם כ590ש"ח לעומת 630 וצפונה אצל אחרים. האחריות היא ל3 שנים אם כי לא אמרו לי בטלפון מי היבואן. האחריות היא דרכם - ככה נאמר. הם גם מוכרים מעבדים במחירים טובים אבל האחריות עליהם גם ל3 שנים, ככה שלא מדובר בחיון או איסטרוניקס. אז מישהו כאן מכיר את החנות הזאת בשמה הנוכחי או הקודם? מישהו יכול להגיד לי לפני הקניה אם הם אמינים ו…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by pinkmasta,

שלום לכולם ! בהקשר להודעה שרשמתי קודם , רשמתם המון דברים שלא קשורים לנושא בכלל . עם קרה לכם מקרה דומה איתם , בבקשה שתפו אותי כי אני הולך להיכנס איתם להליך משפטי כנראה. לתשומת ליבכם ניתן להתלונן על כל חברה או לציין אותה לשבח באתר הבא http://www.service-report.co.il

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Component,

שלום, נזכרתי בסרט שראיתי מזמן בערוץ הסרטים אבל שכחתי את שמו. הוא עסק בהשפעה של האדם על הסביבה, זיהום הסביבה וכו'. לא היו בו דיבורים, רק צילומים. אם אני זוכר נכון הוא זכה באוסקר על הפסקול. הסרט הוא משנות השמונים/תחילת שנות ה-90. נשמע מוכר למישהו? תודה, עדי.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. מפישפוש בדיסקים הישנים שלי (מלפני 10 שנים...)... מישהו עוד זוכר את פאסטרקר? *למען הסר ספק - היצירה הנ"ל אינה שלי, כל הלחנים שלי היו שמורים בדיסק אחד שהלך לעולמו... :'( [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. שלום לכולם שבת שלום. אני מחפש סיכומים על הספר הזה למבחן בספרות מחר ופשוט אין סיכומים! אולי למישהו פה יש משהו ממה שהוא למד בבספרות שיכול בבקשה לסרוק לי או שסתם מצאתם משהו שאני לא? בבקשה תעזרו אני ממש ממש צריך עזרה עם זה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. הגעתי כבר לפרק 73 ואני מתקדם טוב אבל הפילרים הרבה פחות טובים מהעלילה אז אני רוצה לפחות לדעת מתי הסבל יגמר -למרות שאני יצפה בכל הפרקים

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. או שהם פותחים אותם ונותנים לי רק את המוצר ארוז או משהו? אם כן האם זה גם שאשר הם מרכיבים לי את המחשב? תודה

18. שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by N N C,

באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by Mesatla,

כולכם מוזמנים אני נמצא שם כבר המון זמן יש לי המון נסיון וכוח השפעה http://games.mochiads.com/c/g/wetv/WetV.swf לעזרה אתם יכולים לשאול שאלות פה או בצאט שם. אתם יכולים להרשם ולהרוויח עוגיות שיעלו אותכם ברמה ויתנו לכם יותר זמן לנעול סרטונים הא ו- אל תרשמו דרך REFERRALS כי זה יהפוך אתכם לחיות מחמד תרשמו דרך כאן http://join.wetgenes.com הפקודות לשליטה הן TV PLAY זה נותן לכם לשלוט בטלויזיה רושמים TV PLAY ואת הקוד של הסרטון ביוטיוב דוגמא: TV PLAY aQwZUjrVIoc הפקודה לנעול סרטונים היא TV YAY הפקודה לבטל נעילה היא TV SUX הפקודה לקבל מידע על הסרטון היא TV INFO הפקודה לבדוק מי בהגרלה לסרטון הבא TV LOTO או TV LOTTO או TV QUEUE

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by Pr0Xy,

כבר שבוע שני שאין פרסום של החידון והשבוע אין אפילו זכר אליו.. למה אין חידון? אין ספונסרים? ??? .

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by udicol,

סגנון ח"א.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by Aurora Borealis,

http://img384.imageshack.us/my.php?image=148914971497148914971508150014.jpg לא סתם קוראים לערוץ "בייבי פלוס"...

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by shechteron,

שלום אני תלמידה בעירוני ד'. המורה שלי ללשון שאלה את הכיתה שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה. רצית לדעת אם תהיו מוכנים לעזור לי... למה בבנין קל עתיד כאשר פ' הפועל היא גרונית התחילית מנוקדת בפתח...? כמו במילה יעסוק.. ה-י' הייתה אמורה להיות מנוקדת בחיריק כמו ביכתב אבל היא מנוקדת בפתח... המורה שלי אמרה שזה קשור גם קצת לערבית וזה לא בגלל הנמכת תנועה.. אם תוכלו לשלוח לי תשובה בהקדם אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.