עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

מישהו יכול לתת לי את המילים האמיתיות של השיר Get Low? תודה.

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  2. זה באמת נכון? http://www.skype.com/products/skypepro/ כי זה ממש זול...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by pure perfection,

שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by YossiZ,

אני רוצה לקנות שם מחשב ורציתי לדעת האם החנות אמינה, איך השירות, ואם שווה לקנות שם. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. לא מצאתי את זה באתר של משקד החינוך...

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  6. התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. אני מעוניין להזמין IPHONE מארהב או קנדה שאלה שלי האם פה יעצרו אותו במכס ואני יצתרח להגיע ולשלם עליו גם פה בארץ?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by 114508534,

אני מחפש אתר המציע כתוביות ברוסית......לסרט אישה יפה והכללי אם מישהט מכיר ויודע עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. מישהו מציק בצורה חוזרת, יש לי דרך לדעת מי זה?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. Started by intel suck,

היי הנה בעיה בסיסית כי רק התחלתי ללמוד כיתה י' לפניך אלגוריתם מילולי: בחר מספר שלם וחיובי חבר את ספרות המספר חלק את תוצאת הסכום ב-3 הצג כפלט את שארית החלוקה שהתקבלה רשום מהם הערכים האפשריים שיוצגו כפלט בעקבות ביצוע האלגוריתם? הסתבכתי בלהבין את השאלה שואלים כמה אפשרויות יכולות להיות? או איזה תשובות אפשריות יכולות לצאת לי מאותו מספר שהכנסתי אם אני אחבר את הספרות שלו בצורה שונה? כי אם כן תמיד תהיה תשובה אחת תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי קובץ של 2 וחצי ג'גיה וwinrar אומר שהוא פגום ומציג רק שתי קבצים מקובצים של 100 מגה..ניסיתי לעשות repair archive אבל הוא אומר שאפשר לתקן רק קבצי rar וzip איך אני יכול לתקן את הtar הזה? עריכה: זה בגלל שהמשכתי אותו משתי מקורות שונים...יש אפשרות "לחלץ" את הקבצים שאני צריך?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by Holography,

www.rabidhardware.net Homur http://www.rabidhardware.net/index.php?section=4

13. Started by parlov,

אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by irav,

נולדתי ב"כז' באייר ואני צריך לדעת מה פרשת השבוע .... אז מה הפרשה בתאריך כט באייר ?(כי כט באייר... זה יום שישי)

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. Started by Or ei,

ראיתי באופיס דיפו כיסא מדגם לונדון הבעייה שהוא עולה 500 ניסית לחפש ברשת בפומביות וכו' אבל לא מצא לי כלום מישהו מכיר אולי איזה חנות (שיש לה אתר) שמוכרת את הכסא במחיר יותר נמוך? http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=528646&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375372&SID=G8US4SRB7DKH8H19QSGL61KX4EK660A1

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  16. יש לי אתר ואני רוצה לשים בו פרסומות שישלמו לי עליהן לפי כמות הצפיה בפרסומות מי מכיר אתר שנותן את זה? אני מעדיף ישראלי אם יש.. וגם תגובות מאנשים או אפילו מבעלי האתר.. איך הדבר הזה הולך?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by tamiravigan,

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Invisible person,

שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…

19. Started by Ewingum,

http://www.apple.com/trailers/newline/simone.html

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by bykeking,

אני יודע שהרבה פה אוהבים מוזיקה כזאת (אין לי מושג אפילו איך זה נקרא בתוך מוזיקה אלקטרונית ) ודיברו על זה פה הרבה בעבר. לצערי, מהחיפוש בת'רדים לא מצאתי משהו שעזר לי ואני מחפש המלצות לשירים בסגנון של XTC למשל שאותו אני אוהב. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  21. או איזה אתר שדומה לEBAY אני מחפש בנרות תודה לכל עוזר.....

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. Started by swampfrog,

אני היתי מודה אם תמליצן לי על חנויות מחשבים באזור השרון ורעננה בפרט, והיתי רוצה לקבל דעה על שמיר מחשבים ממי שמקיר אותם תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  23. מישהו? יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by kinggil,

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by H-nover,

רציתי לשתף אותכם בסרטון שעלה ב youtube צולם במושבה הגרמנית בחיפה מי שמכיר. מי שגר בחיפה או בכלל בצפון בוודאי מרגיש וחווה מה שבסרטון.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים