עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות! בברכה junior_mg ליאור

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by raiman1,

שלום לכולם! לאחורונה ראיתי את סדרת הסרטים "behind enemy lines" וממש אהבתי אותם(חוץ מאת השני.) יש לכם המלצות לסרטים באותו סגנון? תודה מראש

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by redti,

http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00027vi6.jpg מי שמזהה את הבחורה בתמונה שירשום לי את שמה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by nat64x,

!http://hothardware.com/News/When-Two-Chatbots-Talk-Hilarity-Ensues/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אני מחפש פוסטרים בעיקר של משחקי מחשב וקצת סרטים, איכות לא חייבת להיות בטופ של הטופ ובאותה הנשימה אני יגיד שהתקציב שלי נמוך(אני מעוניין לקנות יותר מפוסטר אחד ולכן אין לי רצון להוציא הרבה על כל אחד) אז מה אני רוצה מכם ? הכוונה לחנויות, יכול להיות בארץ או בחו"ל(רק שיהיה משלוחים לארץ כמובן..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by m0sh,

טוב חברה אני נוסע לאמסטרדם היום בלילה ל5 לילות יום רביעי בלילה אני חוזר... אני הולך גם לקונצרט של טייסטו ועוד איזה מסיבה. כבר הייתי אמור לטוס ב20 ולהיות ב amsterdam dance event אבל קיבלתי שפעת והייתי צריך לבטל...אבל לא נורא ! הכל לטובה כנראה.... גיוס מתקרב ויהיה טוב לסיים אותו עם אמסטרדם אחרי שבוע מטורף באיביזה בתחילת ספטמבר! שמרו על עצמכם, מוש

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by FARKASH7,

נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. נושא זה הועבר לפורום ספאם. (חחחחחחחחחחחחחחח.. כן, יש פורום כזה... גישה רק לצוות האתר, תאכלו את הלב..) [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237120.0[/iurl]

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. היי. אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה. למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם. האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה... אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?). אשמח לתגובות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by pc student,

אני מדבר אל האנשים שעדיין אין להם pci express חברה חשבתי פעם נכון שרק למעבדים החדשים יש pci express ה לגבינו משתמשי האטלון אקס פי והנפורס 2 מה החברות חושבות שבאמת ישימו ראדאון איקס 300 se ביחד עם אטלון 64 מה הם נפלו על הראש או משהוא (אני לא מנסה להעליב אלא להסביר שהם לא מתחשבים בנו)

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אני בשנה שלישית עכשיו ואני לא רואה דרך לסיים את התואר בממוצע מעל 73 . תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתחום או שבסוף כולם מוצאים ?

• 66 תגובות
    • 24.9k צפיות
  16. Started by J0n1,

יש שם אנשים שאין לי מושג מיהם מישהו זיהה ישראלי? http://www.mivzakon.co.il/mailing/pictures/pictures/100(1).jpg מי מצא את בוש ואת בן לאדן?

• 75 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by nahoom,

מנהלים בבקשה לינעול (מצאתי כבר) כדי שלא יגרום לספאם

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

כיצד להפטר מנוסע נודניק היושב לידך בטיסה? 1. הוצא את מחשבך האישי מהתיק. 2. פתח את מחשבך לאט ובזהירות. 3. ודא כי הנוסע שלידך מסתכל. 4. גלוש באינטרנט. 5.סגור את עיניך לרגע,הצמד את כפות ידיך, כוון אותן כלפי התקרה, מלמללעצמך, פתח את עיניך והפנה את מבטך כלפי השמיים כאילו אתה מתפלל. 6. פתח את האתר הזה: http://www.myit-media.de/the_end.html 7. עכשיו תסתכל על הנוסע לידך... 8. צ'יק צ'ק כבר לא שם אאה? 9. אופצייה שנייה שהוא ברגע זה מתנפל עליך... ;D פורסם רבות בפייסבוק!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ככל שנה, גם הפעם גוגל מפרסמת גליון מיוחד של ה Zeitgeist לסיכום שנת 2004: http://www.google.com/press/zeitgeist.html אז מה חיפשתם הכי הרבה? 1. britney spears 2. paris hilton 3. christina aguilera 4. pamela anderson טוב נו.. בשביל מה יש מנועי חיפוש..

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני פונה אליכם היום בעצב רב וביגון כבד על מנת להודיע לכם על פטירתה המצערת (ובטרם עת) של הזולה האדירה שלי (הידועה בשם "הזולה 257")... :grinangel: הזולה, אשר שירתה אותי ואת החברים נאמנה במשך שנתיים ועברה שינויים ושפצורים רבים ומרובים הכוללים: ספות, לונגים, 7 נרגילות (!) בגדלים שונים, כ- 8 צינורות מתוכם 2 צינורות מזגן, 3 קירות שמצופים פוסטרים של כוסיות מהעיתון, שטיחים, מערכת סטריאו משופצרת חלקית, כ- 20 דיסקים של מוזיקה איכותית, ואינספור חבילות טבק וגחלים, נסגרת עקב השתלטות עויינת של חבר שלי על הזולה בשביל המטרה החסרת תועלת בגרוש - הוא שם שם מכשיר כושר... יהי זכרה ברוך, מי יתן ושמה יזכר לעולמים. תמיד נזכור אותך בובל'ה... :-\

• 3 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים