עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי. אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה. למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם. האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה... אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?). אשמח לתגובות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by pc student,

אני מדבר אל האנשים שעדיין אין להם pci express חברה חשבתי פעם נכון שרק למעבדים החדשים יש pci express ה לגבינו משתמשי האטלון אקס פי והנפורס 2 מה החברות חושבות שבאמת ישימו ראדאון איקס 300 se ביחד עם אטלון 64 מה הם נפלו על הראש או משהוא (אני לא מנסה להעליב אלא להסביר שהם לא מתחשבים בנו)

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. אני בשנה שלישית עכשיו ואני לא רואה דרך לסיים את התואר בממוצע מעל 73 . תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתחום או שבסוף כולם מוצאים ?

• 66 תגובות
    • 24.6k צפיות
  4. Started by J0n1,

יש שם אנשים שאין לי מושג מיהם מישהו זיהה ישראלי? http://www.mivzakon.co.il/mailing/pictures/pictures/100(1).jpg מי מצא את בוש ואת בן לאדן?

• 75 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nahoom,

מנהלים בבקשה לינעול (מצאתי כבר) כדי שלא יגרום לספאם

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

כיצד להפטר מנוסע נודניק היושב לידך בטיסה? 1. הוצא את מחשבך האישי מהתיק. 2. פתח את מחשבך לאט ובזהירות. 3. ודא כי הנוסע שלידך מסתכל. 4. גלוש באינטרנט. 5.סגור את עיניך לרגע,הצמד את כפות ידיך, כוון אותן כלפי התקרה, מלמללעצמך, פתח את עיניך והפנה את מבטך כלפי השמיים כאילו אתה מתפלל. 6. פתח את האתר הזה: http://www.myit-media.de/the_end.html 7. עכשיו תסתכל על הנוסע לידך... 8. צ'יק צ'ק כבר לא שם אאה? 9. אופצייה שנייה שהוא ברגע זה מתנפל עליך... ;D פורסם רבות בפייסבוק!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ככל שנה, גם הפעם גוגל מפרסמת גליון מיוחד של ה Zeitgeist לסיכום שנת 2004: http://www.google.com/press/zeitgeist.html אז מה חיפשתם הכי הרבה? 1. britney spears 2. paris hilton 3. christina aguilera 4. pamela anderson טוב נו.. בשביל מה יש מנועי חיפוש..

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני פונה אליכם היום בעצב רב וביגון כבד על מנת להודיע לכם על פטירתה המצערת (ובטרם עת) של הזולה האדירה שלי (הידועה בשם "הזולה 257")... :grinangel: הזולה, אשר שירתה אותי ואת החברים נאמנה במשך שנתיים ועברה שינויים ושפצורים רבים ומרובים הכוללים: ספות, לונגים, 7 נרגילות (!) בגדלים שונים, כ- 8 צינורות מתוכם 2 צינורות מזגן, 3 קירות שמצופים פוסטרים של כוסיות מהעיתון, שטיחים, מערכת סטריאו משופצרת חלקית, כ- 20 דיסקים של מוזיקה איכותית, ואינספור חבילות טבק וגחלים, נסגרת עקב השתלטות עויינת של חבר שלי על הזולה בשביל המטרה החסרת תועלת בגרוש - הוא שם שם מכשיר כושר... יהי זכרה ברוך, מי יתן ושמה יזכר לעולמים. תמיד נזכור אותך בובל'ה... :-\

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by o07,

מה יש לעשות שמשעמם... אין לי תמחשב שלי אין לי חיים. יש לי איזה פנטיום 2 מעפאן שבקושי פותח תאינטרנט... שלא לדבר על משחקים. יש איזה רעיונות איך אני מעסיק את עצמי ???

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  11. אני מדבר על השביתה של המורים שהפריעה לשנה להתחיל כרגיל... אמרו שיקצצו שעות כדי שיוכלו להוסיף למשכורות של המורים, אבל במקום זה רק מוסיפים לנו שעות... אז השאלה "אז למה הייתה שביתה בכלל" ???

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  12. בביתן של ASUS לא שמעו על המושג "סולידי". סדרת הראוטרים החדשה שלהם לשנת 2026 מציגה עיצובים שצועקים גיימינג, מהירויות WiFi 8 שלא ברור מי צריך (אבל אנחנו רוצים), ומעבד בינה מלאכותית שיודע לנתב את הטראפיק שלכם עוד לפני שלחצתם על העכברלכתבה

13. אני מחפש לקנות מחשב חדש, יש כבר מפרט והכל אבל נתקלתי בבעיה, אין איפה לקנות. מחקר ואייבורי לא באות בחשבון וכבר בניתי על פנדה עד שראיתי את הביקורת עליהם, אז ככה שנתקעתי בלי מקום טוב לקנות בו. אם מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שיש לה מגוון של חלקים זה הזמן לספר לנו. תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  15. ערב טוב, אני צריך לרכוש 8 גלגלים של סקייטבורד- איפה יש חנויות באיזור חיפה . תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! עשיתי התקנה יפה למגבר של אוטו אם פרספקס ותאורה כחולה אבל יש דבר אחד שניתקעתי איתו. שכחתי איזה מהחוטים שהולך לרמקולים הוא פלוס ואיזה מינוס ועכשיו משום מה אני לא בטוח איזה מהם זה פלום ואיזה מנוס. יש שני זוגות לבן, לבן אם פס שחור ואפור, אפור אם פס שחור. (אני מניח שזה שאם הפס השחור זה המינוס אבל אני חייב להיות בטוח 100000%)

• 20 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. Started by artyom,

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by david32,

למקרה שמישהו שכח היה כאן מזמן נושא על הסרט כששיחררו אזה טריילר קצר. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=279753.0 אתמול הוא יצא , כרגע לפי מה שאני רואה אין אפילו CAM (אופס סורי... ) קיבל בIMDB 8.3 בינתיים (רק 2600 הצבעות) קישור לIMDB : http://www.imdb.com/title/tt1060277/ נקווה שהוא יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. ברח לי השם שלו. יש אתר די ידוע שמוכר פרימיומים שמאפשר להוריד מכל השרתים השונים כפרימיום. אופן הפעולה שלו הוא כזה: אם לדוגמה ראיתם קובץ ב- Rapidshare ואתם רוצים להוריד אותו, אתם מכניסים אותו לאתר שלהם ואז זה מוריד לכם את הקובץ כפרימיום. מה שזה עושה, השרת שלהם מוריד את הקובץ כפרימיום ושולח אליכם חזרה. איך קוראים לאתר הזה ? תודה11 עריכה: ככה זה עובד:

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by DOGMA,

טוף כיוון שמצאתי טעות באחת התמונות של TT אז החלטתי לפתוח ט'ראד פאשלות של חברות בCebit. הפאשלה שמצאתי: הם טעו בין הכיתוב והתמונות למטה, איפה שרשום speakers יש את המגבר, ואיפה שרשום amplifier יש את הרמקולים. 8) כן משעמם לי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לישראל שיתרום לנו . לא חייב מיליון דולר אפשר גם 10 דולר . http://www.cryonic-israel.org/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים