כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
לפני זמן מה פתחתי פה אשכול שהיה אמור לעזור לי להבין את הכיוון שלי בעתיד, הוא באמת עזר ! אבל עדין יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי ולצערי לא מצאתי תשובה הולמת: גאמא- כולם אומרים שאם מתקבלים לשם אז ישר זורקים אותי לעבודה בלי שום הכנה, זה די מלחיץ =\ מהיא "העבודה הזו בלי הכנה" ? אני התחלתי לקרוא (כמה שאני יכול בתקופת בגרות עמוסה... ) וכל החומר שיש לי הוא ברמת התאוריה והבנת השפה ופעולותיה, אבל מעבר לזה אני לא יודע... אני אמור לדעת איך להפוך את הקוד לתוכנית מעוצבת ועובדת? מה אני אמור לדעת? מכל החששות האלה יצרתי לעצמי תוכנית ב' - עתודה . הבנתי שכדי להגיע לעתודה אני אצטרך לעשות פסיכומטרי בחופש במקום כלשהו שמקבל הכרה מהצבא, תקנו אותי אם אני טועה. אם אני מקבל ציון נמוך ועושה עוד …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מת לראות את הסרט ואני לא יודע מתי ואם הוא יגיע לארץ ובאילו בתי קולנוע הוא יהיה. למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מכונית עברה את המרח בין שתי ערים במהירות קובע של 80קמ"ש. וחוזרת באותה הדר, אולם במהירות קבוע אחרת. מהירותה הממוצעת הייתה 88 קמ"ש. והנסיעה כולה ארכה שעתיים ועשר דקות. 1.מה המרחק בין שתי הערים? 2.מהי המהירות בה נסעה המכונית בדרך חזרה? התשובה ל1. היא 95324M ל2. 97.77קמ"ש אפשר הסבר? לא הבנתי איך לפתור...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שנתיים, כשהייתי בן 16 פירסמתי אשכול כאן בפורום בבקשה לקבל מידע על יח' מחשבים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415406.0
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אוקיי הסיפור הולך ככה .. ( טיפה ארוך אבל שווה קריאה ) למי שלא מכיר , אני בן 16 וחצי ( עוד 3 חודשים 17 ) . עם עודף משקל ובעיות גב עקב זה ( טופל , צולם ואובחן בקופת חולים ) . וקיבלתי לפני כ-3 שבועות צו ראשון שמסביר לך בכלליות על הבדיקות הרפואיות שתעבור והטופס הרפואי שאתה צריך למלא .. אז היום הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים כדיי שהיא תמלא לי את הטופס ( בקטע שרופא המשפחה צריך למלא כמובן ) והיא ראתה במחשב שכתוב שיש לי בעיה כרונית בעמוד השידרה . ??? אין לי מושג מאיפה הרופא המטורלל הוציא את זה שיש לי בעיה כרונית כי זה כולה כאבים פעם ב.. ( שבועיים +- ) וזה לא ממש רציני , פשוט יש עומס על הגב בגלל עודף המשקל ( בקרוב מאוד אני אעשה דיאטה רצינית - וזה לא חרטה ) . אז היא רשמה בטופס…
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו ניסיון בגיל 16וחצי 17.. עם עבודה בחנות מחשבים עם משכורת והכל... וכל מיני טיפים להתחלה... איפה אפשר להתחיל ואיך... מבחינת ידע זה לא בעיה.. אבל מבחינת גיל זה אולי קצת מפריע... בגלל זה אני מתייעץ.. אשמח לתגובות... תודה...
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם? ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי. תודה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד שבוע אני מתגייס: טירונות,קורס,גוב.. סבא וסבתא נותנים עד 400-500 שקל לקנות שעון.. אני כבר שנים לא מסתובב עם שעון ובאופן רפלקסיונלי בודק את הזמן בסלולארי כמו רובנו אני מאמין.. וחבל לי להשקיע סכום כזה שעון שישמש אותי כחודש בטירונות (אני מבין שלטירונות אני פשוט חייב שעון עם סטופר). השאלה בין היתר זה אם בשירות הסדיר אני יוכל להוציא לי את הסלולארי שלי בכייף כשאני ארצה לבדוק שעה? או שאסור להסתובב עם פלאפון בצבא? איך זה הולך? בכל מקרה אם אתם אומרים שאני חייב שעון למשך כל השירות וזה כדאי, אז תמליצו בקשה על איזה דגם עמיד,לא כל כך יקר,לא בומבסטי ואלגנטי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, לא נרמדתי היום והאינטרנט שלי קצת ישתגע עקב התקנת Service Pack 2. ברוב שעמומי החלטתי לעשות לוגו לאתר בASCII תגידו מה אתה חשובים: אגב,זאת סקיצה ראשונית אם יהיה ביקוש אני ישפר. http://planet.nana.co.il/ZERO-HOUR/sasdafcvxz.TXT אני מקווה שהלינק יעבוד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתר להעלאת קבצי MID בוואפ (יאנו כמו בפרש אבל למיד..)?? אני מחפש נואשות ולא מוצא ואין לי כבל..
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
כשמו כן הוא .... יאללה שוט !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ווי, איזה יופי עכשיו ראיתי שבAXN מביאים את הסידרה האגדתית הזאתי שגדלנו עליה....(ושבגללה נעדרתי מכמה מאות שיעורים בביה"סאבל על תגלו לאף אחד) ;D
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לצערי הרב אני מחובר לאינטרנט רימון. הספק הנ"ל חוסם לי אתרים רבים פורנו אין לי בעיה להשיג, אך הבעיה שלי היא שהוא חוסם לי אתרי הורדות וצפייה ישירה. כיצד אני עוקף את הספק שלי ומקבל גישה לאתרים דוגמת MEGAVIDEO ???? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?
-
- 28 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
פתרתם את כל החידות?? דרך אגב , השעון בשרת שלכם מאחר בשעה...(11 במקום 12...)
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
שלום , אפשר להמליץ לי על אתרי הכריות טובים שיש ברשת ( גם בתשלום ) . תודה מראש .
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1021891.html
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש כאן אולי במקרה בטעות בת בגיל 14-17 עם תמונה?(שנראת טוב כמובן ;D ;D ;D) :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..
-
- 43 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בס"ד הנה השאלה: http://img302.imageshack.us/img302/590/11mw1.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר מספר ימים מתאם מיני DVI נקבה ל-HDMI זכר כמו בקישור הנ"ל http://www.techmod.co.il/scripts/prodVi ... roduct=179 עברתי כבר בערך 15 חנויות ובכולם או שלא ידעו על מה אני מדבר או שלא היה להם או במקרה הטוב לא היה במלאי. אם מישהו מכיר חנות באזור המרכז (עדיף נתניה - הרצליה) שמחזיקה מתאם כזה אודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נאמר לי שמי שמתחיל מסמסטר ב' במקום שאני הולך ללמוד בו, חייב לעשות לאחר מכן גם סמסטר קיץ כדי להתחיל את שנה ב' שווה בשווה עם כולם. סמסטר קיץ הוא יותר לחוץ? איך זה הולך? ואם ככה אז אני אצטרך ללמוד 3 סמסטרים ברצף \= מה דעתכם? לרוץ על זה או לחכות לשנה הבאה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עליי להגישפתרון לתרגיל אי שוויון מחר. התרגיל: 9>|x|+|x+1|+|x-1| עשיתי טיפה לוגיקה בראש והגעתי למסקנה שאפשר לאחד את כל האיברים בערך המוחלט אז כתבתי 9>|x+x+1+x-1| והמשכתי בתרגיל עד לפתרון. המורה שלי אומרת שזה לא נכון לעשות ככה למרות שיוצאת תשובה נכונה , בדיקת הצבה יוצאת נכונה,וזה נראה מאד הגיוני האם עליי לפתור את התרגיל בדרך המאד ארוכה שבה צריך להפטר מכל ערך מוחלט בנפרד ? או שאני צודק?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-