עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omri_ro,

ווי, איזה יופי עכשיו ראיתי שבAXN מביאים את הסידרה האגדתית הזאתי שגדלנו עליה....(ושבגללה נעדרתי מכמה מאות שיעורים בביה"סאבל על תגלו לאף אחד) ;D

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. לצערי הרב אני מחובר לאינטרנט רימון. הספק הנ"ל חוסם לי אתרים רבים פורנו אין לי בעיה להשיג, אך הבעיה שלי היא שהוא חוסם לי אתרי הורדות וצפייה ישירה. כיצד אני עוקף את הספק שלי ומקבל גישה לאתרים דוגמת MEGAVIDEO ???? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yoav9,

כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?

• 28 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by quantum03,

פתרתם את כל החידות?? דרך אגב , השעון בשרת שלכם מאחר בשעה...(11 במקום 12...)

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. Started by totah,

תודה.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by WarSoul,

שלום , אפשר להמליץ לי על אתרי הכריות טובים שיש ברשת ( גם בתשלום ) . תודה מראש .

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1021891.html

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by giliboy,

יש כאן אולי במקרה בטעות בת בגיל 14-17 עם תמונה?(שנראת טוב כמובן ;D ;D ;D) :smoke:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..

• 43 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by gbox,

בס"ד הנה השאלה: http://img302.imageshack.us/img302/590/11mw1.jpg תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום, אני מחפש כבר מספר ימים מתאם מיני DVI נקבה ל-HDMI זכר כמו בקישור הנ"ל http://www.techmod.co.il/scripts/prodVi ... roduct=179 עברתי כבר בערך 15 חנויות ובכולם או שלא ידעו על מה אני מדבר או שלא היה להם או במקרה הטוב לא היה במלאי. אם מישהו מכיר חנות באזור המרכז (עדיף נתניה - הרצליה) שמחזיקה מתאם כזה אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. נאמר לי שמי שמתחיל מסמסטר ב' במקום שאני הולך ללמוד בו, חייב לעשות לאחר מכן גם סמסטר קיץ כדי להתחיל את שנה ב' שווה בשווה עם כולם. סמסטר קיץ הוא יותר לחוץ? איך זה הולך? ואם ככה אז אני אצטרך ללמוד 3 סמסטרים ברצף \= מה דעתכם? לרוץ על זה או לחכות לשנה הבאה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום עליי להגישפתרון לתרגיל אי שוויון מחר. התרגיל: 9>|x|+|x+1|+|x-1| עשיתי טיפה לוגיקה בראש והגעתי למסקנה שאפשר לאחד את כל האיברים בערך המוחלט אז כתבתי 9>|x+x+1+x-1| והמשכתי בתרגיל עד לפתרון. המורה שלי אומרת שזה לא נכון לעשות ככה למרות שיוצאת תשובה נכונה , בדיקת הצבה יוצאת נכונה,וזה נראה מאד הגיוני האם עליי לפתור את התרגיל בדרך המאד ארוכה שבה צריך להפטר מכל ערך מוחלט בנפרד ? או שאני צודק?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות! בברכה junior_mg ליאור

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by raiman1,

שלום לכולם! לאחורונה ראיתי את סדרת הסרטים "behind enemy lines" וממש אהבתי אותם(חוץ מאת השני.) יש לכם המלצות לסרטים באותו סגנון? תודה מראש

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by redti,

http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00027vi6.jpg מי שמזהה את הבחורה בתמונה שירשום לי את שמה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by nat64x,

!http://hothardware.com/News/When-Two-Chatbots-Talk-Hilarity-Ensues/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני מחפש פוסטרים בעיקר של משחקי מחשב וקצת סרטים, איכות לא חייבת להיות בטופ של הטופ ובאותה הנשימה אני יגיד שהתקציב שלי נמוך(אני מעוניין לקנות יותר מפוסטר אחד ולכן אין לי רצון להוציא הרבה על כל אחד) אז מה אני רוצה מכם ? הכוונה לחנויות, יכול להיות בארץ או בחו"ל(רק שיהיה משלוחים לארץ כמובן..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by m0sh,

טוב חברה אני נוסע לאמסטרדם היום בלילה ל5 לילות יום רביעי בלילה אני חוזר... אני הולך גם לקונצרט של טייסטו ועוד איזה מסיבה. כבר הייתי אמור לטוס ב20 ולהיות ב amsterdam dance event אבל קיבלתי שפעת והייתי צריך לבטל...אבל לא נורא ! הכל לטובה כנראה.... גיוס מתקרב ויהיה טוב לסיים אותו עם אמסטרדם אחרי שבוע מטורף באיביזה בתחילת ספטמבר! שמרו על עצמכם, מוש

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by FARKASH7,

נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  24. נושא זה הועבר לפורום ספאם. (חחחחחחחחחחחחחחח.. כן, יש פורום כזה... גישה רק לצוות האתר, תאכלו את הלב..) [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237120.0[/iurl]

• 47 תגובות
    • 3k צפיות
  25. הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים