עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by C991Now,

היי חברה האם אפשר לעשות מתח כאשר יש שבר מאמץ בגב? כלומר האם שעושים מתח מאמצים משהו מהגב? אני חושב שזה רק שירי הידיים והכתף אבל אני לא בטוח תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני די חדש בנושא הזה של נגינה בגיטרה , אני מניח שזה לא המקום הכי מתאים לשאלות הללו אבל אני מאמין שכל נגן ידע לענות לי על התשובה - ואני בטוח שיש פה כאלה. אני מנסה לקרוא את הטאבים, ואפילו די מצליח לי - אבל יש משהו שאני לא מבין. למשל ניקח את הדוגמא הזאת: מה פירוש האותיות שמעל הטאבלטורות? אני יודע שזה אקורד אבל מה הקשר שלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש המלצות ? מי טובים ? שמעתי בארץ חוסמים פורטים כמו מטורפים. חזרתי מאירופה שבה הייתי משלם 150ש"ח למהירות 25/3 יש משהו כזה בארץ ? האמת שאין לי פשוט מושג שבקלים מי החברות הטובות. כל רעיון יתקבל בברכה! תודה רבה !

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הכרטיסים הגראפיים החדשים של NVIDIA לשוק הנייח ולשוק הנייד מבטיחים לשדרג משמעותית את כל מה שיש לאינטל להציע בעלות וצריכת הספק מינימליים - תודות לארכיטקטורת ה-Pascal לכתבה

5. Started by card,

שלום באתר mako יש את התוכנית "בין כרכור לסינגפור", תוכנית קטנה בת 4 פרקים. התוכנית באתר היא לצפייה ישירה, הבעיה היא שכשצופים בה, ה-audio נשמע פעמיים, עם דיליי של 2 שניות בערך בין אחד לשני. איך אני יכול להוריד את הקבצים של הוידאו שהם משתמשים בהם אליי למחשב? והאם זה יהיה פורמט שתוכנות לצפייה בוידאו מכירות? (אני משתמש ב-VLC) העמוד בו יש את ארבעת הפרקים הוא כאן: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/karkur-singapur-s1 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  6. Started by מנחם,

אין לנו כבלים, אבל יש לנו ממיר עידן פלוס. בשעות הערב הקליטה נהיית מקוטעת מאוד, ויש לנו בעייה לקלוט את הערוצים הפתוחים. יש אתר שמשדר את התכנים של עידן פלוס באיכות טובה? http://idanplus.tv/ ו http://www.flatplanet.tv/ משדרים באיכות מאוד נמוכה. יש אלטרנטיבות? (חוץ מהולו, נטפליקס, יוטיוב וכו' )

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  7. שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by itayd1,

מעוניין לדעת איפה אוכל לקנות רובה אוויר חשמלי, חנויות ומספרי פלאפון שלהם באיזור המרכז טווח המחירים שאני מוכן להשיקע:400-500 שח

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by superginiman,

שימו לב כמה1\!!!!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  11. כרגע החשבון טלפון שלי הוא מינימום 350 שקל באורנג' אני מעוניין לקחת באחת מהרשתות את הגלקסי אס בזיכוי מלא איפה הכי כדאי ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. רונן פורת - נפטר בסופו של דבר מ-ALS למי שלא קרא את הבלוג - מומלץ מאוד לקרוא את הספר - ספר עצוב, מצחיק ומלא תקווה http://www.text.org.il/index.php?book=0806031 יום עצוב - וגם שמח (בסוף המלאך הגיע...), גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by aldema,

ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

מסובך? קל? קשה? שווה להביא את ה600 שקל להרכבה או שכדאי לחסוך ולהרכיב בעצמי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Boris_yo,

שלום, יש מוסגים כמו 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5 וכו' כשמדברים על הכרה או קנייה אם מספר שלם נחשב כחדר 1, מה זה חצי של המספר? כאו בישראל אני מבין שמטבח וסלון נחשבים כחדר 1 ואמבטיה עם שירותים גם. אז מה זה 0.5? מחסן? מרפסת? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. חבר שלי, אמר לי היום שהוא הולך להוציא רישיון על מלגזה, שזה לוקח כולה שיעור אחד של 3 שעות ואז אתה מוציא רישיון ושזה עולה ביחד 400 שקל מקסימום ואחרי זה שאתה מוציא על רכב, אין לך מלווה, הגיוני ? האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Senator Stupidity,

בדר"כ אני לא נוהג לקשקש על השירות שאני מקבל, אבל השירות של אנטק (Antec) היה יוצא דופן וגורר תגובה יוצאת דופן. הסיפור - לפני שנה קניתי בארץ מארז של אנטק (P180 ליתר דיוק). במשך הזמן, בעיקר משום שאני מזיז אותו יותר מדי, שתיים מ-4 רגלי הסיליקון שלו נפלו, הדבק שלהן נחלש והן סירבו להיצמד בחזרה. ניסיתי סתם לשים את המארז עליהן, והן פשוט זזו שוב, ופחדתי להדביק אותן עם סופר-גלו כי חששתי שזה יפגע בחומר איכשהו. הפתרון שלי היה לשלוח אימייל (בעצם Trouble Ticket ממרכז התמיכה האינטרנטי שלהם) לאנטק, בו שאלתי אותם האם אפשר להשתמש בדבק מגע עם רגלי הסיליקון שלהם. התשובה שקיבלתי: תן לנו את הכתובת שלך, ואנחנו נשלח לך רגליים חדשות. חשוב להדגיש שזו תשובה של אנטק הגלובלית, בלי כל קשר לחנות שק…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by YairZ,
    • 0 תגובות
    • 54.2k צפיות
  20. Started by AVL,

הנה תמונה שאמא שלי צילמה בחצר שלה ברמת הגולן: חמוד לא? ;D מסתבר שיש להם משיכה לאוכל של החתול

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הפרסומת עם הבחורה המדהימה(עוד דוגמנית תחתונים אחחחחח) שהופכת את הגבר לכלב... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by InFecT[0]r,

צום קל לכולם, וגמר חתימה טובה שתיהיה שנה טובה וכל מה שתרצו יהיה לך בחיים בעזרת השם... :hi:

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום. שמעתי שניתן למכור שיער אם הוא באורך מסוים וכו' - עושים מזה פאות לדתיות או משהו... יש לי שיער ארוך (יחסית לבן) כ-40-45 ס"מ, חום עם קצבות בהירות (בלונג'ינגי'יות - מהשמש), חלק, וממש לא דליל... לדעתכם ניתן למכור, אם כן בכמה ואיפה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 8.4k צפיות
  25. אני צריך לנקות את המחשב - אפשר לנקות אותו עם שואב אבק? או שזה יגרום לנזק? כי ממש אין לי כח שהוא יתקלקל בגלל זה...

• 43 תגובות
    • 11.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים