כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מסובך? קל? קשה? שווה להביא את ה600 שקל להרכבה או שכדאי לחסוך ולהרכיב בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש מוסגים כמו 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5 וכו' כשמדברים על הכרה או קנייה אם מספר שלם נחשב כחדר 1, מה זה חצי של המספר? כאו בישראל אני מבין שמטבח וסלון נחשבים כחדר 1 ואמבטיה עם שירותים גם. אז מה זה 0.5? מחסן? מרפסת? תודה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חבר שלי, אמר לי היום שהוא הולך להוציא רישיון על מלגזה, שזה לוקח כולה שיעור אחד של 3 שעות ואז אתה מוציא רישיון ושזה עולה ביחד 400 שקל מקסימום ואחרי זה שאתה מוציא על רכב, אין לך מלווה, הגיוני ? האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בדר"כ אני לא נוהג לקשקש על השירות שאני מקבל, אבל השירות של אנטק (Antec) היה יוצא דופן וגורר תגובה יוצאת דופן. הסיפור - לפני שנה קניתי בארץ מארז של אנטק (P180 ליתר דיוק). במשך הזמן, בעיקר משום שאני מזיז אותו יותר מדי, שתיים מ-4 רגלי הסיליקון שלו נפלו, הדבק שלהן נחלש והן סירבו להיצמד בחזרה. ניסיתי סתם לשים את המארז עליהן, והן פשוט זזו שוב, ופחדתי להדביק אותן עם סופר-גלו כי חששתי שזה יפגע בחומר איכשהו. הפתרון שלי היה לשלוח אימייל (בעצם Trouble Ticket ממרכז התמיכה האינטרנטי שלהם) לאנטק, בו שאלתי אותם האם אפשר להשתמש בדבק מגע עם רגלי הסיליקון שלהם. התשובה שקיבלתי: תן לנו את הכתובת שלך, ואנחנו נשלח לך רגליים חדשות. חשוב להדגיש שזו תשובה של אנטק הגלובלית, בלי כל קשר לחנות שק…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 54.2k צפיות
-
-
הנה תמונה שאמא שלי צילמה בחצר שלה ברמת הגולן: חמוד לא? ;D מסתבר שיש להם משיכה לאוכל של החתול
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפרסומת עם הבחורה המדהימה(עוד דוגמנית תחתונים אחחחחח) שהופכת את הגבר לכלב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צום קל לכולם, וגמר חתימה טובה שתיהיה שנה טובה וכל מה שתרצו יהיה לך בחיים בעזרת השם... :hi:
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. שמעתי שניתן למכור שיער אם הוא באורך מסוים וכו' - עושים מזה פאות לדתיות או משהו... יש לי שיער ארוך (יחסית לבן) כ-40-45 ס"מ, חום עם קצבות בהירות (בלונג'ינגי'יות - מהשמש), חלק, וממש לא דליל... לדעתכם ניתן למכור, אם כן בכמה ואיפה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
-
לפני זמן מה פתחתי פה אשכול שהיה אמור לעזור לי להבין את הכיוון שלי בעתיד, הוא באמת עזר ! אבל עדין יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי ולצערי לא מצאתי תשובה הולמת: גאמא- כולם אומרים שאם מתקבלים לשם אז ישר זורקים אותי לעבודה בלי שום הכנה, זה די מלחיץ =\ מהיא "העבודה הזו בלי הכנה" ? אני התחלתי לקרוא (כמה שאני יכול בתקופת בגרות עמוסה... ) וכל החומר שיש לי הוא ברמת התאוריה והבנת השפה ופעולותיה, אבל מעבר לזה אני לא יודע... אני אמור לדעת איך להפוך את הקוד לתוכנית מעוצבת ועובדת? מה אני אמור לדעת? מכל החששות האלה יצרתי לעצמי תוכנית ב' - עתודה . הבנתי שכדי להגיע לעתודה אני אצטרך לעשות פסיכומטרי בחופש במקום כלשהו שמקבל הכרה מהצבא, תקנו אותי אם אני טועה. אם אני מקבל ציון נמוך ועושה עוד …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מת לראות את הסרט ואני לא יודע מתי ואם הוא יגיע לארץ ובאילו בתי קולנוע הוא יהיה. למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מכונית עברה את המרח בין שתי ערים במהירות קובע של 80קמ"ש. וחוזרת באותה הדר, אולם במהירות קבוע אחרת. מהירותה הממוצעת הייתה 88 קמ"ש. והנסיעה כולה ארכה שעתיים ועשר דקות. 1.מה המרחק בין שתי הערים? 2.מהי המהירות בה נסעה המכונית בדרך חזרה? התשובה ל1. היא 95324M ל2. 97.77קמ"ש אפשר הסבר? לא הבנתי איך לפתור...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שנתיים, כשהייתי בן 16 פירסמתי אשכול כאן בפורום בבקשה לקבל מידע על יח' מחשבים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415406.0
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אוקיי הסיפור הולך ככה .. ( טיפה ארוך אבל שווה קריאה ) למי שלא מכיר , אני בן 16 וחצי ( עוד 3 חודשים 17 ) . עם עודף משקל ובעיות גב עקב זה ( טופל , צולם ואובחן בקופת חולים ) . וקיבלתי לפני כ-3 שבועות צו ראשון שמסביר לך בכלליות על הבדיקות הרפואיות שתעבור והטופס הרפואי שאתה צריך למלא .. אז היום הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים כדיי שהיא תמלא לי את הטופס ( בקטע שרופא המשפחה צריך למלא כמובן ) והיא ראתה במחשב שכתוב שיש לי בעיה כרונית בעמוד השידרה . ??? אין לי מושג מאיפה הרופא המטורלל הוציא את זה שיש לי בעיה כרונית כי זה כולה כאבים פעם ב.. ( שבועיים +- ) וזה לא ממש רציני , פשוט יש עומס על הגב בגלל עודף המשקל ( בקרוב מאוד אני אעשה דיאטה רצינית - וזה לא חרטה ) . אז היא רשמה בטופס…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו ניסיון בגיל 16וחצי 17.. עם עבודה בחנות מחשבים עם משכורת והכל... וכל מיני טיפים להתחלה... איפה אפשר להתחיל ואיך... מבחינת ידע זה לא בעיה.. אבל מבחינת גיל זה אולי קצת מפריע... בגלל זה אני מתייעץ.. אשמח לתגובות... תודה...
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם? ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי. תודה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד שבוע אני מתגייס: טירונות,קורס,גוב.. סבא וסבתא נותנים עד 400-500 שקל לקנות שעון.. אני כבר שנים לא מסתובב עם שעון ובאופן רפלקסיונלי בודק את הזמן בסלולארי כמו רובנו אני מאמין.. וחבל לי להשקיע סכום כזה שעון שישמש אותי כחודש בטירונות (אני מבין שלטירונות אני פשוט חייב שעון עם סטופר). השאלה בין היתר זה אם בשירות הסדיר אני יוכל להוציא לי את הסלולארי שלי בכייף כשאני ארצה לבדוק שעה? או שאסור להסתובב עם פלאפון בצבא? איך זה הולך? בכל מקרה אם אתם אומרים שאני חייב שעון למשך כל השירות וזה כדאי, אז תמליצו בקשה על איזה דגם עמיד,לא כל כך יקר,לא בומבסטי ואלגנטי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, לא נרמדתי היום והאינטרנט שלי קצת ישתגע עקב התקנת Service Pack 2. ברוב שעמומי החלטתי לעשות לוגו לאתר בASCII תגידו מה אתה חשובים: אגב,זאת סקיצה ראשונית אם יהיה ביקוש אני ישפר. http://planet.nana.co.il/ZERO-HOUR/sasdafcvxz.TXT אני מקווה שהלינק יעבוד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתר להעלאת קבצי MID בוואפ (יאנו כמו בפרש אבל למיד..)?? אני מחפש נואשות ולא מוצא ואין לי כבל..
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
כשמו כן הוא .... יאללה שוט !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-