כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היה שם כרטיס אשראי, רישיון נהיגה, כסף וכרטיס קופת חולים. הודעתי למשטרה לגבי האבדה. את כרטיס האשראי ביטלתי, מה אני עושה לגבי הרישיון לאן אני נוסע להוציא חדש וכמה זה יעלה לי? [רצוי בסביבות אשדוד-רחובות]. עוד שאלה, עם אני נוסע ברכב להוציא רישיון ובאותו יום עצר אותי שוטר ואין לי\עלי רישיון נהיגה, מה אני אומר לו ומה הוא יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
סתם משהו נחמד, תראו מה קורה פה: http://blueballfixed.ytmnd.com
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלחו לי חבילה לרחוב ל"MITZPE HABITA" במקום לMITZPE HABIRA העיר המיקוד והמדינה בסדר, גם המספר בסדר אתם חושבים שתיהיה בעייה בגלל שזה ביתה ולא בירה ? או שהממיין המקומי ידע במה מדובר ?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי! אני משדרג השבוע את הפלאפון שלי... מה דעתכם על הסמסונג 740? http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אני רוצה טלפון שיחזיק הרבה זמן... הפלאפון צריך להיות מפלאפון (מצחיק...). יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
או.. אני סטודנט בטכניון ומשכיר דירה. אם יש לכם כונניות, מגירות, ארונות קטנים, דברים לבית, קרשים לשבת עליהם D:, שרפרפים, כיסאות מחשב, חלקי מחשב ישנים, או מחשבים שלמים ישנים (מסך גם בא לי טוב), תמונות לשים על הקיר, או כל דבר אחר שיכול להפוך את החדר\דירה למקום נחמד יותר. מוכן לשלם בגבולות הטעם הטוב, אבל אין לי $ מיותר בתכלס. רק אם יש לכם משו ישן שאתם לא צריכים ובסגנון, אני גר בנשר. נ.ב. נשמע דבילי, אבל בכל זאת D:
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע מה הקיצור של ST באתרי טורנט?? כמו ש TL זה torrentleech מישהו יודע מה זה ST??? זה דחוף בבקשה תעזרו...
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.clickclickclick.com/default.asp יאללה להקליק!!!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא טיפוסים של בוקר? בקרוב תהיה דרך נעימה יותר לפתוח את היום. בני נוער חניכי עמותת יוניסטרים, פיתחו מזרן חכם שיחליף את השעון המעורר. איך לא חשבו על זה עד היום? קבלו הצצהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מישהו הבין מה הולך שם ?? למה יש לי הרגשה השינוי שהם עשו יעלה ללקוח יותר ??
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על הגרוזינים שלא עושים מטבח על הנוהל הזה?? בבקשה זה דיי דחוף
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לפי גוגל המס הוקפא/לא הוקפא, מישהו יודע מה המצב כיום? יש איזשהו פרסום מסודר בנושא באתר ממשלתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום .... אני רוצה ללמוד לנגן בגיטרה איפה אני יכול ללמוד במקום טוב שמלמדים טוב באזור המרכז ?? תודההה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להתעדכן כל שבוע בהטבות של OrangeDay?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז חשבתי לפתוח ט'רד שבו נוכל לתת המלצות על ספרים טובים שקראנו. אתחיל. המלצה על: הסמל האבוד. (כן כ"כ מיינסטרימי , אבל אני אוהב את הספרים של דן בראון, וספרו הרביעי לא יוצא מן הכלל(ואף לדעתי אחד הטובים מספריו)). על מה הספר(למי שמשום מה לא מכיר): ספר מתח מהיר קצב ושנון על הפרופסור חוקר הסמלים רוברט לנגדון והרפתקאתו בוושינגטון הבירה. עכשיו אתם..
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אתם מתנפלים עלי, מה זאת אומרת פעם שניה ??? מתי היתה פעם ראשונה אולי תזכירו לי ? וחוץ מזה אני יגלה לכם סוד קטן אני לא עושה את זה רק בשביל עצמי אלה גם מתכנןן לשלוח חלקים למבצע ענק שנפתח באתר PCTIP אז תבררו לפני שאתם שופטים ותודה על הערכה !!! :-[
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
השפיץ של פרגי ניצח את התחת של גרנט... מה דעתכם על המשחק??? GLORY GLORY MANUNITED!!! manchester united uefa championship 2008 I've paid my dues - Time after time - I've done my sentence But committed no crime - And bad mistakes I've made a few I've had my share of sand kicked in my face - But I've come through We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions - of the world - I've taken my bows And my curtain calls - You brought me fame and fortuen and everything that goes with it - I thank you all - But it's been no bed of roses No pleasure cruise - I con…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-