עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SciFi7,

דן מזל טוב! דן אוהבים אותך! מזל טוב גבר ליום הולדת 16 ושתגיע ל-8800GTX חחח

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  2. שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  3. רוצה לשים קיצור של זה איפה שנמצא השעון.. אתם יודעים.. בטאסקבר או איך שלא קוראים לזה.. איך שמים שמה את זה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by tom123,

חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by S H,

היי, קוראים לי שינאל, אני מוסלמית ובריטית, ויש לי קול שחלק אומרים שהוא מבטא ישראלי וחלק אומרים שזה מבטא בריטי, ו.... אני לא רוצה מבטא ישראלי, יש לכם מושג עם זה אפשרי לשנות את הקול לקול אחר?

6. בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

8. Started by adam-pc,

למי שמבין באמת ויודע... כמה אמור לעלות השכרת נמחשב נייד למשך שבוע? מה המחירים כיום? וממי אפשר להשיג את זה? אם מישהו מכיר מישהו או חברה שמשכירה מחשביים ניידים במחיר טוב ומשתלם זה נורא דחוףףף לי בבקשה בלי הוספת תגובה שטותית אלה להיות רציניים... תשאירו הודעות

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. Started by wwww,

תודה wwww

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. Started by 47,

כל מילה נוספת תהרוס ;D

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by 5466,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הערוץ הראשון...

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.

13. מנהלים בבקשה לא למחוק .. אני מה זה שמיייח !!! שמעו אני בא כזה לפתוח את ה- DVD-ROM שלי.. פתאום אני רואה אותו יוצא בהמשכים.. באתי לסגור ואני רואה שהוא נסגר אבל לא עד הסוף ואז אני בא שוב לפתוח והוא לא נפתח !! ואז גם לא נסגר ולא כלום.. לפי הרעשים ותזוזות הבנתי שזה מגלגלי השיינים.. אמרתי יאללה בוא נפתח אותו סתם DVD מסכן... פתחתי את המחשב.. הוצאתי את ה- IDE חשמל וכ"ו הוצאתי ברגים.. (בכוונה אני מדייק בשלבים שאנשים שלא כ"כ מבינים תיהיה להם הזדמנות) והוצאתי את הכונן.. פתחתי אותו...אחרי שפתחתי אותו היה מן דבר כזה שחור על חלק מהכונן... הוצאתי גם אותו... עכשיו במגש בקצה שלו איפה שרשום למשל LG או את המהירות.. אז חייב להוציא את זה כדי להוציא את מכסה המגש.... הצאתי את זה... עכשיו.. נ…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by miaoo673,

טוב נו, הם יפנים... http://armorgames.com/play/2407/karoshi-suicide-salaryman

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. איפה אפשר לדעת אם הוא ישודר שם ? לא מצאתי תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by Los,

הי חבר'ה ערב טוב . יש לי שאלה האם אתם מכירים ארגונים שקולטים אנשים למען הדרכה לילדים/מבוגרים בנושא מחשבים לימוד וכו' . לאחרונה זה עלה לי לראש וממש התחשק לי להתנדב למרות הלו"ז הלא כל כך פנוי שלי אשמח לפנות כמה שעות בשבוע .

17. Started by Dark Respect,

כדאי לקנות פג'ו 206 1.6 ליטר משנתונים04-05? איך האוטו מבחינת צריכת דלק? בבקשה לא להספים, רק אנשים שיש להם ניסיון אמיתי עם האוטו הזה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by mrraz,

עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. מעבד פנטיום 4 3GHZ זיכרון 512 כ.מסך FX5200 תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  20. כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by Tomerb1,

יש איזה סרט אחד, קומדיה כזה. יש קטע בסרט שכמה אנשים עומדים ושמים להם שקית על הראש, אומרים להם להוריד את הדבר היחיד שהם לא צריכים, ואז אחד מהם בא ומתחיל להוריד נעליים, ושוב ואז מוריד מכנסיים ורק אז מבין שכולם צוחקים עליו והוא מוריד את השקית. אני חושב שהשחקן היה וינס ווגן http://www.imdb.com/name/nm0000681/ אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by ronimenashe,

רציתי לדעת האם מישהו מכיר אתר יעודי לתכנאות מחשבים, הסברים בסיסים, תקלות נפוצות, מושגי יסוד ודברים כאלה. תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא: 1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א). 2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by avi2014,

אני יודע שרובכם לא "מתים" על התוכנית הזאת. אבל אני חייב לציין שהשנה יש מספר מועמדים מעולים שיכולים לנצח.... מי לדעתכם יקח?

• 14 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.