עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע אך לא עושה ביטוח וקורה ועשיתי תאונה..הצבא יממן לי את הפציעה או שהוא ייתן לי להתמודד עם זה לבד ? או שבכלל יכניס אותי לכלא על כך שלא היה לי ביטוח ועוד משהו קטן..לא כל כך קשור אבל חייב בשביל להוכיח למישהו..מה הסיכוי שרוכב אופנוע יפגע בהולך רגל? (לא אחד למיליון??)

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  2. או איזה אתר שדומה לEBAY אני מחפש בנרות תודה לכל עוזר.....

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by swampfrog,

אני היתי מודה אם תמליצן לי על חנויות מחשבים באזור השרון ורעננה בפרט, והיתי רוצה לקבל דעה על שמיר מחשבים ממי שמקיר אותם תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. החברות בדר"כ נותנות שנה אחריות על כ.מסך אבל יצרניות נותנות ואפילו מציינות זאת על האריזה שהם מספקות 3 שנים... אין איזה משהו שכן אומר שהחנויות צריכות לספק אחריות לכל אורך התקופה שהיצרנית אומרת..?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by perrikus,

כמה דפים ניתן להדק עם המהדקי סיכות הפשוטים האלה? לא אלה עם הסיכות הגדולות. מישהו אי פעם בדק?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by tom123,

חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by DXT,

?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. ואחת כזו שתהיה נקייה מהשחקנים/תפאורה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  9. טוב אני לא ידוע אם זה בדיוק תארד חוקי.. אבל אם לא אז אני ישנה אותו בהתאם. אז חבר שלי יכול להביא חומרה מחול דרך המפיצים בהרצות הברית. אבל הוא לא כל כך מבין בחומרה כמוני אז הוא שאל אותי מה כדי לו להביא כדי למכור בארץ (בכמויות קטנות של איזה 10 יחידות). זאת לא מכירה מה שאני עושה פה. זאת רק שאלה מה נראה לכם הכי כדי לו להביא? כאילו למה יש כרגע הכי הרבה שוק? אני אמרתי לו שיביא את הnvidia 6800GT כי יש הרבה אנשים שיקנו אותו. אני מבקש את הדעה שלכם מה כדי לו להביא? (על תגידו לי פה "אם אתה מביא את _____ אני קונה. תגידו רק למה נראה לכם יש הכי הרבה שוק בארץ)

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by imac,

אני רוצה לטוס לחו"ל ב"ה בעוד חודש בערך, התאריך גיוס שלי הוא ב 4.12.07, האם יעשו לי בעיות בשדה תעופה ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. היי, אני מחפש את הוידאו של הגמר של התחרות הטבעות של ה-NBA. למישהו יש את זה באיכות טובה, לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו - רק ב-YouTube כמה דברים, אבל לא באיכות משהו... אני רוצה להמיר את זה ל-N73, אבל זה כבר אחר כך... תודה רבה למי שיעלה את הסרטון, אדם

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. אם אפשר לצרף קשור ,תודה מראש. למה אני שואל כי שמעתי שיש מילונים שאוצר המילים שלהם חלש ...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by iakovl,

היום היה היום הראשון בו ניסיתי להשתמש באתר בצורה מלאה ואני חייב לומר DAME יש שם פשוט יותר מדי מידע וקבצים כל ערכות הנושא , איקונים , WALLPAPERS וכו'... הייתי רוצה לדעת מה האהובים עליכם ולמי שלא יודע הכתובת היא www.deviantart.com

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by demonshlomo,

אני מחפש רתכות לקנות ואני לא מתמצא בעניין, אני צראיך מתכת בעלת מתח גבוה יחסית שניתן לעבוד איתה הרבה זמן רצוף ושתהיה אמינה. מי שמתמצא בעניין אשמח לעזרה והפניה לאתרים בנושא תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

יכול ליהות שחלק מכם מכירים את זה אבל אותי בכל אופן זה קרע מצחוק!!! http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by Yossarian22,

אני קצת חלש בפיזיקה של התיכון והתאונה של אסף רמון העלתה אצלי כמה תהיות. שחללית/לוויין נעים מסביב לכדוה"א, יש כבידה על האנשים שבחללית[או להתאמה על הלווין]? ובאיזה תנאים תהיה כבידה? באיזה תנאים לא יהיו כבידה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by haim96,

מחקו לי POST על תקלה בממיר של YES?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. אני מעוניין בשעון דיגיטילי שאפר לרכוש בארץ.... חשבתי על קסיו, אוליי מסדרת ה PROTREK?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום. אני וחבר שלי יצאנו לעבוד בכח אדם,בקיצור אתמול אני וחבר שלי סגרנו שבטוח הולכים לעבוד מחר והאחראית של הכח אדם רשמה אותנו(נקרא לה דפנה לדוגמא). בקיצור הסיפור הוא שהיום הטרנזיט בא לקחת אותי,והטרנזיט הייתה מלאה,וישר הוא המשיך למפעל וחבר שלי נשאר מאחור ולא עבד היום. מפה לשם אותו חבר התווכח עם דפנה,ואמר לה כמו שאתם קונסים את העובדים בכח אדם על זה שהם מבריזים מיום עבודה אז גם אני רוצה פיצוי,יש מצב ששילמו לו את הכסף של אותו יום עבודה?(הוא דיבר עם המנהל והמנהל אישר את זה) השאלה שלי היא מה החוק אומר לגבי כל זה,בלי קשר לפיצויים שנתנו לו. (יש מצב שאותו חבר הוא כמו שפתחו פה פעם ת'ארד,כמו אלה שמסלפים דברים,אומרים דברים בהגזמה,ספק אם מה שאותו חבר אמר אמין)

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. ההודעה נרשמה ע"י DStrom מהמשתמש של אחי ( אין לי כוח להחליף) OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device טוב בכמה מילים מרכיבים את זה כמו זיכרון וזה נותן אופציה באמצעות פוטנציומטר להעלות מתח לזכורונת עד 3.9 כל מי שרוצה ורציני שייצור איתי או עם אליאור ( the byter ) קשר המחיר סביב ה300 שקל. ולצורך הדגשה: אין כאן רווח כלל! אנחנו רק רוצים מינימום של הזמנה שאנחנו עוד לא יודעים כמה זה יהיה המכשיר נקנה ישירות מהיבואן של חברה OCZ .

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  21. מישהו יודע איזה סעיף זה בחוק שאסור לפתוח מכתבים? המשטרה תעשה משהו? הגישו על זה אי פעם כתב אישום?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. האם מצלמה דיגיטלית של NIKON מדגם COOLPIX 2500 יכולה לשמש כמצלמת רשת? ואם כן - איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. Started by arkadur,

מישהו ניגש היום למועד ב'? אני ניגשתי רק לשאלון D.. ואני לא יודע איך הלך לי.. :-\ אני אשמח אם מישהו יאמת חלק מן התשובות שלי שאלה 1 - בחרתי באפשרות האחרונה סימוני X - סימנתי בשני וברביעי בדף האחרון באנסין - בחרתי באפשרות השלישית.. את השאלות הפתוחות אני לא כ"כ זוכר

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. כולנו יודעים שכאשר אנו רוכשים דיסק מוזיקה, זכותנו המלאה לעשות לו RIP ולהשתמש בשירים במחשב, בנגן, בטלפון או בכל מקום אחר. כלומר, לא רכשנו דיסק, רכשנו את הזכות לשמוע את השירים עליו, בכמעט כל מדיום שבו נחפוץ. לאחרונה מצאתי בבית כמות יפה של קלטות אודיו(הישנות שפעם היו רווחות במכוניות) עם כמה פנינות כמו זפלין, הביץ' בויז וכו'. השאלה היא(מבחינה חוקית) - האם מותר לי "להמיר" את הקלטות אל המחשב שלי, בדומה ל-RIP מ-CD?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  25. Started by Decktor,

יצאה תוכנה להרצת משחקי SCUMM ישנים שזה בעצם כל הקווסטים של Lucasarts התוכנה בגרסת בטא אבל כבר סיימתי את Day of the tentacle ובדקתי את Monkey Island 1 CD , Monkey Island 2 , Indiana Jones and the fate of Atlantis ,Sam & Max הכל עובד בלי בעיות תיכנסו ל www.scummvm.org דרך אגב התוכנה היא קוד פתוח חופשית להורדה אבל את המשחקים תצתרכו להשיג לבד

• 3 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.