כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה השתחרר הדי וי די של מטריקס האחרון וחיפשתי בכל האינטרנט האים יוצאת חבילת טרילוגיה למאטריקס אבל לא מצאתי. מישהוא יודע אם הולכת לצאת חבילה או שאני אצתרך לקנות את כל ארבעת הסרטים בניפרד (אני רוצה גם את אנימטריקס). תודה רבה!!!.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. פרצו לי לאיחסון של האתר שלי ושינו את הסיסמא רציתי לדעת אם מישהו יוכל לפרוץ ולתת לי את הסיסמא ששמו? זה חשוב לי מאוד, האתר של הרדיו שלי מאוחסן שם ומחקו לי הכל. www.Radio-Remix.co.il זה לא עובד, כי מישהו מחק את הקבצים ושינה סיסמא ! וגם כשאני הולך לשרת עצמו( לא דרך כתובת הDNS) זה לא עובד http://84.95.241.33/~menihen מי שמוכן לעזור לי, שיגיד ואני אשלח לו את הפרטים של הFTP. אם אסור לעשות כאלה דברים כאן, אני מצטער וזה לא יקרה שוב. אם זה לא מתאים לכאן, אנה מכם, תעבירו לפורום המתאים. תודה, מני חן.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש את הפס קול לסרט הפצצה הזה Cellular מישהו שיביא לי לינק או שמות השירים! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום קניתי מיני דיסק ואחד היכולות של המיני דיסק זה להטעין סוללות. הדגם שלי הוא Mz-N505 בדגם הזה לא מקבלים סוללה נטענת והשאלה שלי היא האם אפשר להטעין סוללות רגילות? רשום על הסוללה אין להטעין מחדש ומה שאני חושב זה שתי דברים 1.הם רושמים שאסור להטעין את הסוללות בגלל שהם רוצים שתיקנה סוללה חדשה ואין שום בעיה להטעין סוללות 2.זה באמת יכול לגרום נזק לסוללה עצמה או למטען\מינידיסק? אני משתמש בסוללות מעולות דורסל פלוס. ועשיתי כבר הטענה ולא ניגרם שום נזק אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם נזק בעתיד. תודה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
על איזה יחידה מדובר? מה יהיה שם? צריך לבוא עם ידע לפני? אם כן איזה? פשוט אין שום פירוט..
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לא זה לא הסרט ה-4, מצטער אם משהו פיתח ציפיות והתאכזב זה סירטון שלי שעשיתי על הסרט עם טראנס\שיר יפה, מצפה לביקורות שלכם. ההתחלה טיפה חלשה אבל זה משתפר עם הסרטון. http://www.youtube.com/watch?v=oAFqGzhkbnA
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קבלו את הפרסומות של התחתונים מבית היצרן DG בה חשבו על כל פרט לעומק, ואין מה לומר על הפס קול פשוט מדהים אין לי מילים. תסתכלו ותוכחו בעצמכם לגאונות שבפרסומת לתחתונים!!!! :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=cOA5VrktkdE
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
איך נקרא הסכם התקיפה בין רוסיה לגרמניה במלחמת העולם השנייה? ומה התאריך שהוא נחתם?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אמא של גלעד שליט כותבת: מצמרר-תקראו ותעבירו. ושלא תחשבו אפילו למחוק זה הילד שלי !!! החיים הראשונים שבראתי, יצר גופי, נשמתי, ואהבתי. את קולו שמעתי ב20 שנה האחרונות, מהרגע שבא לאוויר העולם, ועד שיחת הטלפון האחרונה. "אמא, אני חוזר הבייתה , שומעת?" שומעת ילד..בבירור כמו את הבכי הראשון שלך. אני עדיין שומעת את הבכי שלך בלילות..כשהיית קטן..לא נתת לי לישון בלילה. הייתי שוכבת לידך ומרגיעה, כשהיית חולה פעם ראשונה פחדתי כמו ילדה קטנה, ממה? משפעת פשוטה. לקחתי אותך לכיתה א, וגרמת לי להבטיח שאני אחזור לקחת אותך.הבטחתי לחזור.ובשנים שבאו מעולם לא שברתי את ההבטחה שלי. תליתי את הציורים שלך על המקרר, על כל קירות המטבח, רק כדי שתדע שפה זה הבית שלך. כאן איתי,בין הציורים הישנים.והזכרונ…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היה שם כרטיס אשראי, רישיון נהיגה, כסף וכרטיס קופת חולים. הודעתי למשטרה לגבי האבדה. את כרטיס האשראי ביטלתי, מה אני עושה לגבי הרישיון לאן אני נוסע להוציא חדש וכמה זה יעלה לי? [רצוי בסביבות אשדוד-רחובות]. עוד שאלה, עם אני נוסע ברכב להוציא רישיון ובאותו יום עצר אותי שוטר ואין לי\עלי רישיון נהיגה, מה אני אומר לו ומה הוא יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לא להתיחס להודעות שפורסמו לפני העריכה (יום רביעי, 14.10.09 שעה 17:34)! SKY מוכנים להביא HD4670 ככרטיס חליפי, ללא תוספת תשלום. במקרה כזה האחריות על הכרטיס החליפי נשארת האחריות של הכרטיס הקודם (נישארו כ 9 חודשים), או בקיצור לממש אחריות. כמו כן הם יכולים לתת לנו זיכוי על הכרטיס (לפי מה שהבנתי הסדר עם היבואן החדש) + הנחה נוספת ושנקנה כרטיס חדש במחיר מוזל עם אחריות מלאה. הכל סודר כמו שצריך ובלי בעיות, מתנצל בפני החנות ובפני חברי הפורום על אי ההבנה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימרים. התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000. אני רוצה לדעת אם שווה לחכות עוד חודש חודשיים עד שיצאו כרטיסי מסך חדשים / מעבדים חדשים או לקנות ממש החודש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נראה לכם שאנחנו אחרי השיא ושעכשיו יש תקופת התאוששות? אני מחפש עבודה כבר כמה ימים, ולא מוצא כלום
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בימים האחרונים נשמעים ברחבי העולם אנשים שטוענים: "מחשב הדל שלי נשרף בזמן עבודה". בהתחלה זה היה נשמע כהומור סוג ב', אבל לאט לאט זה הפך לאמת מוצקה. פרטים: http://forumz.tomshardware.com/hardware/World-Dell-Laptop-Blew-Singapore-ftopict193652.html http://community.tomshardware.com/dellpost.html?name=Forums&file=viewtopic&t=192887&ex=Dude-Dell-freaking-blew http://blogs.smh.com.au/mashup/archives//005359.html באחרון יש גם המון תמונות.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היה איזה סירטון שמישהו צורח ואתה נבהל מזה... איך קוראים לזה? (מישהו מפחיד)
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם בטח יודעים חצי גמר צלסי ברצלונה נפל על יום השואה, מה שמנע את השידור שלו ואילץ אותי לראות את המשחק באתר שמצאתי בגוגל וכל כמה דקות היתה תקיעה ובדקה 80 הוא הפסיק לפעול. חיפשתי ב10 הדקות הנותרות משהו בגוגל אבל לא מצאתי משהו בלי פירסומת שקופצות כל שניה ותקיעות הרבה יותר גרועות מהאתר הקודם. עכשיו חצי גמר מינכן ריאל נופל על יום הזיכרון, ואני רוצה להגיע מוכן... אם מישהו מכיר מקום חינמי באיכות טובה שלא ניתקע כל רגע ובלי פירסומות שכל שניה עולות אני אשח לקבל עזרה. (שמעתי גם שיש תוכנות לזה אבל אני לא מכיר) (יש לי מהירות 10 מגה) תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך להגיע לשם מחר מבת-ים.אף פעם לא שמעתי על הרחוב הזה.נמצא אולי ליד רחוב מוכר יותר?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי יש למישהו את הפלאפון של סמסונג, מדגם "830" (אני שם את ה- 830 במרכאות כי אין כזה דגם לסמסונג.. זאת המצאה ישראלית טיפשית, ממש כמו "כרוכית"..), שניתן לראות בעמוד הזה ? כנראה שמדובר בדגם SPH-A500, אבל משום מה באתר של סמסונג כתוב שהוא 16 פולי.. מוזר... אם יש אותו למישהו, אני אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לאיכויות שלו, ובמיוחד בנוגע לגודל שלו (אחת מהסיבות המרכזיות שבגללן קשה לי להיפרד מה-Samsung 910 שלי...). 10x
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי! אני משדרג השבוע את הפלאפון שלי... מה דעתכם על הסמסונג 740? http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אני רוצה טלפון שיחזיק הרבה זמן... הפלאפון צריך להיות מפלאפון (מצחיק...). יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על שרת חינמי שיהיה אפשרי לאחסן קבצי אתר, שיהיה בלי פס פרסומות בראש הדף או מתחתיו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש לי בבית כיסא יחסית ישן שהוא בסדר גמור רק בעיה אחת איתו היא שהמנוף שלו שמרים את המושב למעלה ולמטה לא מתפקד. אם אני ינסה להרים את הכיסא מהמושב עצמו הרגליים (שאליהם מחוברים הגלגלים) יפלו למטה. ניסיתי לפתוח איכשהו את המנוף הזה אבל אי אפשר יש לכם מושג אם אפשר בכלל לסדר דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מגאסונים ישנים שהם סגורים הרמטית? אני לא יודע איפה אפשר למצוא תודה
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2.5M אבל אני כל הזמן פותח עשרות דפדפנים במקביל 25+- והמחשב שלי מרושת לעוד מחשב נוסף שהוא בקושי פעיל אבל עדיין השאלה כמה M אינטרנט אני צריך ? לא נראה לי ש 2.5 מספיק לי זה מאוד גבולי 4 ? 8 ? M כמה ? אני לקוח של בזק ADSL תודה . בלי קשר הייתי צריך לקנות מעבד Q שאלתי בזיג זג יש לי כרגע X2 ה Q היה נותן ביצועים יותר טובים שיש עשרות דפדפנים פתוחים במקביל חבל אני אמצא פראייר ואקנה ממנו Q8XXX משומש
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-