עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.

• 36 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. איך אני מכווץ את הוידאו? כרגע יש לי יחס ממוצע של 740MB לשעה, עשיתי כמה בדיקות עם התוכנה Handbrake, ובסוף נשארתי עם ההגדרות האלה: level=30:mixed-refs=1:bframes=4:b-adapt=0:direct=none:weightb=0:b-pyramid=1:me=umh:analyse=i8x8,i4x4:8x8dct=1:cabac=0:psy-rd=1.0,0.0:no-fast-pskip=1:no-dct-decimate=1:deblock=1,1:mbtree=1:vbv-maxrate=10000:vbv-bufsize=2500:weightp=0:ref=4 והאמת שרואים דיי טוב, אבל הכיווץ לא משהו, הצלחתי להוריד 19.2% מנפח הוידאו (598MB לשעה), יש אפשרות להוריד יותר? יש למישהו אולי הגדרות טובות יותר או תוכנה טובה יותר? אולי FFMPEG?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בהתחלה הכל הרגיש כמו משחק מחשב. כמו כל נער בן 11 שחי בעיירה מנומנמת, אליס פינסקי בילה את רוב זמנו מול קונסולת ה-Xbox. אבל פינסקי לא היה ילד טיפוסי. הוא רצה עוד. מחילת הארנב של האינטרנט הובילה אותו לקהילות האקרים ולאתגרי פיצוח. בגיל 14 הייתה לו "היכולת לפרוץ לכל מקום", ובגיל 15 הוא עשה את מה שעלול להגדיר את החיים שלו לנצח: שוד מטבעות קריפטו בשווי קרוב ל-24 מיליון דולרלכתבה

4. Started by Koss,

אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. Started by yadinS,

שלום עשית מדריך מה זה RAM יצא לי נכוןן??

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by PeaS,

ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. עבדתי בשביתה יומיים קשים בהתרמות לפתחון לב רק שנראה לי עכשיו שהכל היה חרטא ועבדתי לחינם. את המודעה מצאתי ב"נוער ג'ובס", התקשרתי ואמרו לי שאני יכול להתחיל ממחורת, לבוא לעזריאלי והוא יאסוף אותי. יום לאחר מכן באתי ואדם אסף אותי ועוד כמה בנות, וכל אחד הציב בעמדה, הביא כמה פליירים,קבלות וסטנד של העמותה, נראה די אמין. ככה עבדתי יומיים. שבוע שעבר התקשרתי לברר לגבי המשכורת, הוא ענה לי ואמר לי שישלחו לי את זה בדואר, אמרתי טוב. עבר שבוע ולא עונים לי, התקשרתי כמה פעמים ואני עובר ישר למענה קולי, בדקתי בפנקס עובד ונהיה לי חושך בעיניים, במקום שבשם המעסיק יהיה כתוב פתחון לב, כתוב לי "אורנג' הפקות" במקרה שכחתי אצלי בתיק 2 פנקסי קבלות שלהם אז אני יכול להוכיח שעבדתי אצלהם. התקשרתי …

8. איך אתם מזמינים מוצרים מהאינטרנט? הייתי רוצה לשמוע גם טיעונים נגד ובעד השיטות...!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  9. אני מחפש כבר הרבה זמן שם שקשור לסצנת הטראנס או סתם שם ממש יפה שקשור בעקיפין או שמסמל משהו. עדיף יתחיל באות A או S . למשל יש את Astrix , Astral , Sesto Sento .... בבקשה תיזרקו שמות . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  10. גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by weissby,

חח מצטער אנשים זה פשוט כי אני חדש ואני לא מבין המון מהמושגים ודברים שאתם אומרים פה :s05: חלק מהאנשים אומרים פה דברים כמו "התקציב שלי הוא עד 3K" מה זה ה K הזה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  12. קונסולת המשחקים החדשה של נינטנדו תגיע במהלך 2025 עם שיפורים משמעותיים, אך שומרת על הקונספט המוצלח של המקורלכתבה

13. הביצועים החד-ליבתיים מתקרבים לאינטל Core Ultra 9 ועוקפים את AMD - רמז לפוטנציאל האדיר של גרסאות ה-Pro וה-Max העתידיותלכתבה

14. Started by Born2Kill,

שלום, אני זוכר פעם שמישהו פתח תראד על אתר יפה כזה שיש בו שירים מכל הסוגים שזה בצורת עץ (לא נראה כמו עץ) ואפשר לבחור את ז'אנר השיר, אתר צבעוני כזה... ועוד משהו, אתר שאפשר למדוד את ערך אתר כלשהו, שאומר לך כמה שווה האתר, כמה משתמשים בו וכו'... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. http://www.nforce.nl/ כי אני מקבל ת'הודעות האלה We're having difficulties with innodb atm. It overwritten the datafile(s). some errors came up, we're looking into the problem אז רציתי לדעת אם יש בעיה אצלי או שהאתר נפל ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by joni,

^^^^^^^ אני צריך טלסקופ אסטרונומי , חשבתי כרגע על - Meade 70T

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by eliom,

שלום רב. איך אפשר להוריד תכנים מאתר אינטרלקט למחשב. האם זה אפשרי?כי כל הסרטונים שם הם קבצי flash וכל סרטון מתנגן רק אחרי לחיצה על פליי. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני בן 18 וחודש ובזמן האחרון אני כל הזמן רעב וזה פשוט מוזר כי אני בן אדם רזה (63 קילו בערך) 1.80 ואף פעם לא הייתי אוכל הרבה ופתאום זה בא. מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  19. היי חברה אם אתם חושבים שרמת הידע שלכם היא מספיק גבוה כדי לבדוק מבחינה דיקדוקית את הטקסט הבא שכתבתי אשמח מאוד אם תמצאו טעויות ותתקנו אותי!! תודה מראש.. The Use Of Force ---------------- In my opinion the word "Force" as a verb means to make someone or something to do something against his mind by violence. The force can be used in a different cases. In some of them ,the force can be used for a good targets and in some of them for bad. I think that the word "Force" which appears in the title of the story("The Use Of Force") is very connected to the story itself. In the story the word "Force" was used exactly as I described in paragraph 1, for example when the doctor for…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מרעננה.. אני מחפש אנשים חכמים מרעננה שיהיה אפשר ללמוד מהם דברים.. חיחיחי יש כאן אנשים מרעננה?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ccc,

המקרה בחקירה - מי שקרא - שידע שזה לא נראה טוב הפקידה שמסרה את החבילה גמגמה וסירבה לעזור, היא מיהרה לנתק, ונשמעה חשודה מאוד כאילו ידעה שעלו עליה. פרטים בהמשך ואפשר לנעול בינתיים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. טוב זה יהיה קצת קשה כי אין לי מושג איך קוראים לשיר איך קוראים למבצע או מבצעת אז ככה זה שיר ששומעים חמת חלילים וכל זה השמיעו את זה הרבה בגלגלץ במיוחד בבוקר זה שיר ממש מרגיע יש בעיקר מוזיקה וקטעים שבו יש זמרת שיר ממש יפה שהשמיעו אותו כל הזמן בגלגלץ עד לא מזמן ואני ממש חייב אותו תודה מראש

• 9 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים