כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354996,00.html :lol:
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
\/ \/ \/ הכי פשוט זה בגד, אבל יש להם שפע צעצוע עדיין מוקדם מידי דובי פרוותי, זאת אופציה למרות שזה לא שימושי כרגע חשבתי אולי על משאבה לחלב, מה דעתכם
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי איפשהו בעיתון: שזה מאד מעצבן במסעדות שאתה מבקש קולה אתה מקבל פפסי שאתה מבקש ספרייט אתה מקבל סבן אף ושאתה מזמין פאנטה אתה מקבל מירנדה... מה אתם חושבים אל זה האם אתם מרגישים הבדל בין מירנדה לפאנטה וספרייט לסבן אף...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שהאיטיות שבטעינת סרטוני יוטיוב (לפחות במחשב שלי עם הוט ובזק בינלאומי ללא חייגן בחיבור 2.5 מגה), הגיעה לרמה שכזו, שניתן להגיד שהסרטונים אינם נטענים כלל! (כאשר מסתכלים על פרטי הסרטון ניתן לראות במהירות שרוב הזמן הוא על 0Kbps ומדי פעם יש פולס של כמה עשרות בודדות של Kbps בלבד. ניסיתי להסיר את ה-Flash Player ולהתקין מחדש (את גרסה 11), לא פתר את הבעייה וגרוע מזה: בפרטי הסרטון מופיע 0Kbps באופן רצוף גם אם יש טעינה, והפעלה מחדש של הדפדפן לא עוזרת. מאיפוס דפדפן יש לשכוח. פעולת איפוס דפדפן ניתנת לביצוע רק באינטרנט אקספלורר. בפיירפוקס יש להסיר ולהתקין אותו מחדש נקי. ואז זה גם לא פותר לי את הבעייה.
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת אני וידידה חילצנו ארבעה גורי חתולים מתוך תעלה שבה הם היו תקועים אחרי שילדים נגעו בהם. גילם המשוער הוא בין 3 שבועות לחודש. כרגע ידידה שלי מטפלת בהם, אני אלרגי, ולה קשה מאוד לטפל בכולם. היא רוצה למסור שלושה ולשמור אחד לעצמה. כולם בגווני שחור/לבן, עושים צרכים בעצמם ואוכלים אוכל יחסית מוצק (בינתיים אנחנו נותנים להם טונה, הם עוד לא יכולים לאכול אוכל מוצק לחלוטין). הם זקוקים בדחיפות לבית חם, וממוקמים באזור המרכז. מי מתנדב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
איזה אתר לועזי הכי מומחה לסקירות/reviwes על מחשבים ניידים ? אשמח אפילו ליותר מאחד
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 288 צפיות
- 1 follower
-
-
-
זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.
-
- 36 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
איך אני מכווץ את הוידאו? כרגע יש לי יחס ממוצע של 740MB לשעה, עשיתי כמה בדיקות עם התוכנה Handbrake, ובסוף נשארתי עם ההגדרות האלה: level=30:mixed-refs=1:bframes=4:b-adapt=0:direct=none:weightb=0:b-pyramid=1:me=umh:analyse=i8x8,i4x4:8x8dct=1:cabac=0:psy-rd=1.0,0.0:no-fast-pskip=1:no-dct-decimate=1:deblock=1,1:mbtree=1:vbv-maxrate=10000:vbv-bufsize=2500:weightp=0:ref=4 והאמת שרואים דיי טוב, אבל הכיווץ לא משהו, הצלחתי להוריד 19.2% מנפח הוידאו (598MB לשעה), יש אפשרות להוריד יותר? יש למישהו אולי הגדרות טובות יותר או תוכנה טובה יותר? אולי FFMPEG?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בהתחלה הכל הרגיש כמו משחק מחשב. כמו כל נער בן 11 שחי בעיירה מנומנמת, אליס פינסקי בילה את רוב זמנו מול קונסולת ה-Xbox. אבל פינסקי לא היה ילד טיפוסי. הוא רצה עוד. מחילת הארנב של האינטרנט הובילה אותו לקהילות האקרים ולאתגרי פיצוח. בגיל 14 הייתה לו "היכולת לפרוץ לכל מקום", ובגיל 15 הוא עשה את מה שעלול להגדיר את החיים שלו לנצח: שוד מטבעות קריפטו בשווי קרוב ל-24 מיליון דולרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 329 צפיות
-
-
אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
- 1 follower
-
-
ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עבדתי בשביתה יומיים קשים בהתרמות לפתחון לב רק שנראה לי עכשיו שהכל היה חרטא ועבדתי לחינם. את המודעה מצאתי ב"נוער ג'ובס", התקשרתי ואמרו לי שאני יכול להתחיל ממחורת, לבוא לעזריאלי והוא יאסוף אותי. יום לאחר מכן באתי ואדם אסף אותי ועוד כמה בנות, וכל אחד הציב בעמדה, הביא כמה פליירים,קבלות וסטנד של העמותה, נראה די אמין. ככה עבדתי יומיים. שבוע שעבר התקשרתי לברר לגבי המשכורת, הוא ענה לי ואמר לי שישלחו לי את זה בדואר, אמרתי טוב. עבר שבוע ולא עונים לי, התקשרתי כמה פעמים ואני עובר ישר למענה קולי, בדקתי בפנקס עובד ונהיה לי חושך בעיניים, במקום שבשם המעסיק יהיה כתוב פתחון לב, כתוב לי "אורנג' הפקות" במקרה שכחתי אצלי בתיק 2 פנקסי קבלות שלהם אז אני יכול להוכיח שעבדתי אצלהם. התקשרתי …
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איך אתם מזמינים מוצרים מהאינטרנט? הייתי רוצה לשמוע גם טיעונים נגד ובעד השיטות...!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן שם שקשור לסצנת הטראנס או סתם שם ממש יפה שקשור בעקיפין או שמסמל משהו. עדיף יתחיל באות A או S . למשל יש את Astrix , Astral , Sesto Sento .... בבקשה תיזרקו שמות . תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??