עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Hitman_47,

יש לי רכב סוזוקי סוויפט 87 ואני רוצה לדעת קצת פרטים מכנים רוצה לעשות שיפוץ קל למנוע איפה אני יכול לימצוא באינטרנט ספר של המנוע . עם מישהו מכיר תודה לכל מי שעוזר ..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הגוף בא עם 2 נורות ספירילה... השאלה אם אפשר לשים 2 נורות שכל אחת 40 W או 2 נורות שכל אחת צריכה להיות מקסימום 20W תודה למי שיכול לעזור..

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by o07,

כמה מעלות נחשב חום בצבא? בשביל גימלים כמובן ...

• 31 תגובות
    • 28.6k צפיות
  4. Started by !_Evil_!,

שיר כזה שאישה שרה משו כזה "אלה אלה אלה ססואה" בצרפתית שיר ממש מוכר... מצטער על התרגום המפגר אבל זה מה שאני זוכר

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by eranRohatyn,

http://www.gnd.co.il/Temp/lior/shrekbymosheshabah.wmv נקרעתי מזה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by [NOS],

1. קיבלתי הודעה שכתוב בה: This is a automatic warning because your share ratio is too low at this moment. You have 3 days to higher your share ratio above 0.4, if your share ratio is too low after these 3 days you will be banned permanently! איך אני מעלה את ה RATIO ?? וכמה ג'יגה אני צריך להעלות כדי לשלוח הזמנה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אלללה סוף סוףףף הרגע שחיכיתי לו !!! :]

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  8. מה אתם אומרים על הקטע הזה? זה נכון?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by godisme171,

איפה אפשר לקנות ניילון בועות (איזה גליל של 50 מ') באזור ירושלים או אזור חולון ראשל"צ לוד בקיצור כל האזור הזה? בתודה טל ;D

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by eliil1,

שלום. מישהו מכיר מוסד טוב ללימודי עיצוב פנים ? איך מכללת בילדינג ? כנראה שהרוב פה לא מכירים אבל חשבתי בכל זאת לנסות ,זה די דחוף.. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by Prophecy,

זה סרטון שהכינו לאיזה קהילה של CS, זה סרטון בסגנון סרטוני הדרכה ישנים כאלה, שמסבירים שם כאילו לאיזה נוב איזה להשתמש בפורום וכל זה. זה פורסם פה כמה פעמים אבל הרצתי כמה חיפושים ולא הצלחתי למצוא את זה. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה אני אודה לו מאוד! עריכה: טוב, מצאו לי את זה כבר..! תודה בכל מקרה.. לכל מי שמתעניין הנה זה: http://www.linuxbench.org/Posting.html וזה בפורומים של Valve..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by DimaX,

(לא בהכרח על עצמי, אבל מוכיח את האמרה הבאה ) כשאכפת לך מה אנשים אחרים בפורום חושבים עליך כשאתה אשכרה הולך למפגשי פורום כשאתה מרגיש סיפוק עצום כשעולה הדרגה שלך בפורום(למשל לZone Addict) כשאתה שמח שיש לך ולפורום anniversary כל שנה כשאתה מתלהב על נובים שאתה ותיק בפורום ונרשמת לפורום עוד לפני שההורים שלו חשבו להביא את הנוב לעולם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ccc,

אני רוצה לקנות משם כמה ספרים.. חלק זה נותן לך ללחוץ על buy new וזה מוסיף לעגלה.. חלק זה מפנה אותך לכל מיני מוכרים כאלה שלחלק מהם יש משומש ולחלק יש חדש... 1. זה אומר שאני מקבל כמה חבילות אם אני קונה מספר ספרים? 2. איך אני יודע מה אני קונה מאמזון ומה ממוכרים פרטיים 3. איך אני יודע אם המוכר שולח בינלאומי? משלוח מהיר זה סביבות ה15 דולר לחבילה נכון ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by BetZeFer,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354996,00.html :lol:

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. \/ \/ \/ הכי פשוט זה בגד, אבל יש להם שפע צעצוע עדיין מוקדם מידי דובי פרוותי, זאת אופציה למרות שזה לא שימושי כרגע חשבתי אולי על משאבה לחלב, מה דעתכם

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by Gohan,

בן 16 ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…

18. Started by Tomerico,

קראתי איפשהו בעיתון: שזה מאד מעצבן במסעדות שאתה מבקש קולה אתה מקבל פפסי שאתה מבקש ספרייט אתה מקבל סבן אף ושאתה מזמין פאנטה אתה מקבל מירנדה... מה אתם חושבים אל זה האם אתם מרגישים הבדל בין מירנדה לפאנטה וספרייט לסבן אף...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נוכחתי לשים לב לכך, שהאיטיות שבטעינת סרטוני יוטיוב (לפחות במחשב שלי עם הוט ובזק בינלאומי ללא חייגן בחיבור 2.5 מגה), הגיעה לרמה שכזו, שניתן להגיד שהסרטונים אינם נטענים כלל! (כאשר מסתכלים על פרטי הסרטון ניתן לראות במהירות שרוב הזמן הוא על 0Kbps ומדי פעם יש פולס של כמה עשרות בודדות של Kbps בלבד. ניסיתי להסיר את ה-Flash Player ולהתקין מחדש (את גרסה 11), לא פתר את הבעייה וגרוע מזה: בפרטי הסרטון מופיע 0Kbps באופן רצוף גם אם יש טעינה, והפעלה מחדש של הדפדפן לא עוזרת. מאיפוס דפדפן יש לשכוח. פעולת איפוס דפדפן ניתנת לביצוע רק באינטרנט אקספלורר. בפיירפוקס יש להסיר ולהתקין אותו מחדש נקי. ואז זה גם לא פותר לי את הבעייה.

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. לפני שבוע וקצת אני וידידה חילצנו ארבעה גורי חתולים מתוך תעלה שבה הם היו תקועים אחרי שילדים נגעו בהם. גילם המשוער הוא בין 3 שבועות לחודש. כרגע ידידה שלי מטפלת בהם, אני אלרגי, ולה קשה מאוד לטפל בכולם. היא רוצה למסור שלושה ולשמור אחד לעצמה. כולם בגווני שחור/לבן, עושים צרכים בעצמם ואוכלים אוכל יחסית מוצק (בינתיים אנחנו נותנים להם טונה, הם עוד לא יכולים לאכול אוכל מוצק לחלוטין). הם זקוקים בדחיפות לבית חם, וממוקמים באזור המרכז. מי מתנדב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש

22. Started by rosesr,

והיא פתוחה ביום שישי?

23. איזה אתר לועזי הכי מומחה לסקירות/reviwes על מחשבים ניידים ? אשמח אפילו ליותר מאחד

24. Started by imac,

ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים