עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ido.G,

היי, אני משתחרר אחרי שירות קבע של שנה ושמונה חודשים השבוע (אני משרת בקריה). אני מעוניין לקנות למפקד הגף שלי ולמפקדת המחלקה שלי מתנות. בנוסף- לקנות מתנה גדולה למחלקה שלי או לקנות לכל חייל בה משהו קטן (יש 7 חיילים במחלקה). למפקד הגף חשבתי לקנות משהו למשרד (כל השעונים\מחזיקי כרטיסי ביקור\עטים האלה) ולצרף חריטה. למפקד המחלקה חשבתי לקנות עט עם חריטה. הבעיה היא שהמתנות האלה סופר נדושות. אם למישהו יש הצעה מעניינת, אשמח לעזרה. למחלקה חשבתי לקנות מערכת בהתחלה, אבל זה יקר. דברים למטבח לא רלוונטים מאחר וזה מטבח משותף לכל הקומה. DVD- גם לא. בשמירות לא יוצא להגיע למחלקה ומתי שנמצאים בה.... עובדים. חשבתי על חבילת משחקים (טאקי, יניב וכו'). אבל קודם כל- צריך משהו קצת מעבר. שנית- אני לא ב…

• 14 תגובות
    • 11k צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

אין טעם בתר'ד ההוא שאף אחד לא מגיב אז אני רושם פה. I travel the world in the seven size every one looking for something someone want to be on you..... :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  3. היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by VL,

מקפיצים כאלה שכיף לשמוע... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  5. אוקיי, אז ככה, כל אחד יגיד מה הדבר הכי מטורף או/ו מפחיד שעשה בחיים שלו, נתחיל ממני, הדבר הכי מטורף שעשיתי היה בכיתה ו' כשאני וחברים שלי התנחלנו על ניידת משתטרה, התחלנו דרך הבצפר לזרוק עלייה שקיות מלאות בוץ מים ושאר דברים מגעילים ודוחים............אז, מה אתכם?

6. היום במקרה נודע לי שיש אלבום חדש של מלך הפופ שייצא ב-14 בדצמבר ועשיתי לו הזמנה מוקדמת. אם יש כאן עוד חובבים של המלך, אתם מוזמנים להתרשם מהסינגל הראשון מתוך האלבום הזה (הסינגל הוקלט יחד עם AKON ב-2007) שהוא פשוט ממכר לדעתי. http://breakingnews.michaeljackson.com מידע: http://breakingnews.michaeljackson.com/pressrelease.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אאאארררר... נמאס כבר מדמי החסות האלה של נזק, למה בכלל צריך לשלם את זה :\ Oh well, מישהו יודע כמה בדיוק צריך לשלם ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מבחינתי זה מאד חשוב..הדפדפן הוא firefox אני יכול להסיר מהחלונות את האנגלית אבל אז זה יהיה ברור שאני מנסה לחסום..אז אפשר להשתמש בכל דבר חוץ מלהסיר מהחלונות את האנגלית בכל פעם שהמשתמש רושם פרטים ב אתר X (אני יודע איזה) אז תופיע לו ההודעה הזאת ושלא יהיה אפשר לגלוש כמשתמש רשום או שלעשות משהוא שכשהדפדפן מזהה שיש כוכביות (בתיבה של הסיסמא יש) הוא משנה נגיד ABC ל ã£æ ואז כמובן האתר יראה שגיאה אפשרי? יש רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. Started by artyom,

ישבנו באיזה מסעדה בחוף הקשתות והזמנו פיצה.... נתחיל בזה שהפיצה לא הייתה הכי רגילה שיש... http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2910.JPG http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2912.JPG ומצטער על הגודל

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by UponTheRose,

מישהו מכיר את המעבדות בהן אפשר להעביר מדיה של קסטות עם אודיו לדיסקים באופן הכי איכותי? אני מתכוון FLAC או משהו בסגנון...(WAV גם) מישהו יודע בכלל את המושג של המעבדות הללו? מה השם הרשמי שלהן? יש חברות מסויימות בארץ? היכן יש סניפים ואיזה מומלצים? המחיר יכול להיות יקר אז עדיף בבית?? אני רוצה להעביר באופן הכי איכותי - בחדר מסנן רעשים. תודה

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  12. אני רוצה לקנום ספר תבים לצ'לו של הלהקה אפוקליפטיקה ובשום מקום אין ....איפה אני מוצא

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by redti,

יש שיר של 50 CENT 21 QUESTIONS רציתי לדעת אם זה סתם השם של השיר או שזה מושג מהעולם המערבי ? במידה וכן מה הכוונה שלו ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by amit_amit,

צריך עזרה של זיהוי הסוג של העכביש, מצאתי אותו היום בבית ואני לא יודע אם הוא טוב או לא תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  15. http://finance.walla.co.il/?w=//1311276

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מאיפה אני יכול להזמין מחשב במחירים זולים בארץ!!!! ???

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by lion03,

מהו הכושר המינימאלי הדרוש להשרדות בטירונות 05?

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by t_elad,

אנחנו באמצע לבנות אתר ויש לנו בצור קשר כמה חנוית השאלה שלי היא מה האפשרות להכניס מפות של המקומות? חוקי ? עולה כסף? איך זה עובד. מפת איזור לא משהו מסובך של להכניס איפה אתה ואיך להגיע. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by gameplan,

הייתם סולדים מלהעסיק מישהו שיצא על בעיה רפואית מהצבא? (פרופיל 21) או מישהו שעושה שירות לאומי במקום צבא?

• 241 תגובות
    • 19.4k צפיות
  20. Started by Avi Levin,

לרוב יוצא שאנחנו מארגנים משהו אצל חבר בחצר, וכל המצרכים נגישים - הפעם חשבתי לעשות באיזה יער או פארק כלשהו שאין בו הרבה אנשים. אנחנו 8-9 אנשים על מכונית אחת ככה שאני מעדיף לעשות במקום כמה שיותר נגיש ברגל\תחבורה ציבורית. בעיקרון אלה האפשרויות: נאות לון בפארק פארק ה' יותר מדי מרוקאים ואתיופים שעלולים להפריע לשקט ולשלווה, מנסיון מישהו יכול להציע מקום?

• 15 תגובות
    • 12.1k צפיות
  21. Started by Itamar Tal-or,

היי יש אוליי חברה וחיבלת אינטרנט מומלצת לגיימינג ויוטיוב?

22. Started by FARKASH7,

קיבלתי תאריך גיוס ל20 בנובמבר הקרוב למה אני מיועד?

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by m.c lirix,

מישהו יודע איך בונים פורום אה אה?? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים