עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hichkock,

היה פה קישור לא מזמן למלא תמונות של נתב"ג 2000... אני זוכר שצחקו על זה כי מישהו אמר שחבל שלא רשמו "nutbag" או משהו כזה... מישהו מוכן להביא לי את הקישור? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3414460,00.html סעו בזהירות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום אני מחפש אתר שאני יוכל למצוא בו נתונים על כל מיני מכוניות למשל : 0-100, כוח סוס וכו... או לחלופין את הנתונים של סובארו אימפרזה 99'. חיפשתי באתר של סובארו וממש לא מצאתי, למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום רב יש לי פרופיל 64 וקב"א 56, אני מחפש תפקידים מעניינים, לא משנה מה העיקר שיהיה מעניין, כיף, מאתגר במידה. עם עדיפות למודיעין ודברים כאלה... מאיזה תפקידים גם כדאי לי להתרחק? ומה כדאי לחפש? תודה זאפ

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  5. http://news.msn.co.il/news/Internal/CultureEducation/200609/20060912122440.htm?inter=1 מצמרר עריכה: במוצאי שבת בנתיבות התאבדה ילדה בת 17 איתיופית .

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. קודם כל שלום, אוקיי אז ככה, לפני מס' ימים הגעתי לשלישות בר"ג כאשר בידי צו הצבה מהבט"ר לתחילת קורס מר"מ (מנהל רשת מחשוב). איך הגעתי לתקפיד ?! אז ככה .. ממש כחודש לפני הגיוס לצה"ל התגלתה בעיה רפואית אשר שינתה את כל הסיפור וגרמה להורדה בפרופיל. נפסלתי אוטומטית מקרבי (שייטת 7 שאליה הייתי ממויין) ומפאת חוסר הזמן לפני הגיוס פספסתי בעצם את כל המיונים לתפקידים העוסקים במחשבים. לאחר שיחה עם קצין המיון בבקו"ם ביום הגיוס ביקשתי תפקיד כלשהוא הקשור לאשכולות המחשוב. הצגתי בפניו העתק של תעודת הבגרות בצירוף מכתב המלצה מהתיכון על כך שסיימתי 5 יח"ל במחשבים בהצטיינות ויצאתי .. בסיום הטירונות קיבלתי את הצו ואכן הגעתי לשלישות בר"ג לתחילת הקורס. כאשר הגעתי יצאה אליי רמ"ד שלישות (קצינה בד…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by gkman,

סלחו לי על הצעירות- אבל מה יותר טוב (לאזרחות.מקצועי) נתמ"ם או טמ"ם. עריכה- ומה עדיף, את הטוב מהשניים או תוכניתן?

• 10 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by roipow,

אני יכול לשנות מקצוע לנתמ"מ ביחידה שלי ( אופק בחיל אוויר). האם הקורס והמקצוע שווה משהו? וגם איך זה לאזרחות ואיך אפשר להתקדם? אכדי לעשות במקביל תואר? אשמח לתשובה ממבינים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מצטער על הפרסום, אבל בגרות עוד שעתיים ופתאום קלטתי שהשיר חסר לי...תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. משהו יכול לבדוק למה? זה ממש לא לענין, אולי בגלל ישראלים חלאות? רטיו בסביבות 0.97 שנתתי תתחת בשבילו user:master555 plz hlp

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by sh2006,

אני אתחיל בזה שאני מפגר ...אני לא בסדר לא הייתי צריך לנהוג ככה...אז בבקשה בלי להוסיף. חזרתי הביתה בשעת לילה מאוחרת מכיוון אשקלון לרעננה על כביש 4, אחרי צומת גהה המשכתי על הכביש , בגלל שהוא היה 4 נתיבים הייתי בטוח שזהו כביש של 110 אז הרשתי לעצמי לנסוע מהר מהרגיל. לאחר 2 דקות פלאש חזק האיר את כל הכביש...לא ניתן לתאר את ההרגשה הרעה שעברה עלי. עכשיו אני בבית מחכה לדוח בעצב רב , האמת שהמחשבה שאבא שלי יראה את זה יותר מרעידה אותי. בכל מקרה מישהו שעבר את זה או מבין יכול לתת לי עצות או לפחות לספר לי מה הולך לקרות בשבועות הבאים? כביש 4 בחלקו אחרי גהה הוא כביש של 90 קמש ,לפי מה שאני בדקתי.

• 150 תגובות
    • 17.9k צפיות
  12. יצרתי איתם קשר - מחפשים סוקרים מתחום הצילום מומחי\ות תוכן הגדרת התפקיד ·כתיבת מדריכי קנייה מעמיקים וידידותיים בתחומים הבאים: מחשבים וציוד היקפי, טלוויזיות וקולנוע ביתי, סטריאו ושמע, מצלמות ·עדכון של המדריכים באתר לפי הצורך ·עבודה במודל פרילנסר http://www.wisebuy.co.il/SitePage.aspx?PageID=161

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. Started by benor,

שלפתי את כל הסכינים עד הסוף, ואני לא יודע איך לקפל אותם בחזרה. מישהו?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. אומרים לי ש-4 משפחות יצאו למנגל, והכינו 9 סטייקים זהים, ו-12 שיפודים זהים. המשפחות אינו נחשבות זהות. כמו כן, סטייק כמובן אינו זהה לשיפוד. א) בכמה דרכים ניתן לחלק את 12 השיפודים בין המשפחות ? יש לחלק את כולם וייתכן שמשפחה לא תרצה בכלל שיפודים. ב) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות ? חובה לחלק את כל האוכל וייתכן שמשפחה לא תרצה אוכל בכלל. ג) בכמה דרכים ניתן לחלק רק את 12 השיפודים בין המשפחות, אם משפחת כהן חייבת לקבל לפחות 3 שיפודים, וכל משפחה אחרת חייבת לקבל שיפוד אחד לפחות ? ד) בכמה דרכים ניתן לחלק את כל האוכל בין המשפחות, אם כל משפחה חייבת לקבל לפחות שיפוד אחד ולפחות סטייק אחד ? את סעיף ד' אני חושב שאני יודע כי זה אותו עיקרון כמו "הסבתא והסוכריות" אבל א…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  16. היי נתנו לנו להכין עבודה שתהווה 40% מהציון הסופי, אז החלטתי להכין הכל היום ככה לא יהיה לי זיעורים לחופש. הכנתי הכל אך נישארו לי 4 שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה 0חיפשתה גפ באינטרנט) אז השאלות ככה: 1: מי שלא ראה אותה, לא ראה כמותה מימיו (15 אותיות) 2:ניסוך המים היה מנהג שנועד לבקש שנה _____ (5 אותיות) 3:ביום זה מסתיימת מצוות הישיבה בסוכה, וגזר יופ הדין שלכיפור נחתם ונקבע (9 אותיות) 4:ממנהגי סוכות שבית המקדש היה קיים, קשור למים כמובן (9 אותיות) תודה מראש לעוזרים!!! INSTALL עריכה: הצלחתי את 4 זה ניסוך המים

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by alianyn,

וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by maphisto,

שלום לכולם רק רציתי "להודיע" שאני לא נעלם מהפורום אלא במילואים עד סוף חודש יולי. אז שהיה רק טוב לכולם. לכל הדואגים אני צלף ב קומנדו הימי. אם יצא לי אני יחרוט על אחד הכדור HWZONE באהבה (והמבין יבין). אני מידי פעם יחזור להגיד שלום . ביי ונתראה עוד חודש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 8)

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1441376 פשוט לראות ולא להאמין, לאיזו רמה התדרדרנו שיש אנשים ששילמו כסף כדי להפיק את זה, ויש אנשים שישלמו כסף כדי לקנות את זה. גועל נפש.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by moses_23,

לכל מחפשי הכתוביות למיניהם... סאבס חזר ובגדול!!!! אז...אפשר לרדת מהאתר LALA ומהשרתים האיטיים שלו...וגם מהשאר... .....שכחתי לרשום את כתובת האתר... http://www.SUBS.co.il

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by liran2003,

זה רק אני, או שהסאונד בבתי הקולנוע בארץ הוא לא משהו בלשון המעטה? לפעמים הוא גם די חלש, שברמקולים 2.1 ב-150 ש'ח שומעים יותר טוב. האם זה בכלל 5.1? כי שמעתי במערכת קולנוע ביתית, והסאונד בקולנוע בכלל לא מתקרב לאיכות הזו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by fuck off,

אני רוצה לדעת אם מישהו יודע מה היא רשימ השירים המלאה של הסרט SLC Punk? כי כל מה שמצאתי בגוגל היה רק הסאונד טראק הרישמי שזה 13 שירים.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. עזבו אותכם מהחלק השני של הסרטון.שטויות של ילדים. הצליח להרעיד לי בתדרים שונים.דברים שהיו מונחים על השולחן-X530 http://youtu.be/VHeRep7rNU0

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by edeNF,

:lol: איזה פרק ענק! לדעתי אחד הטובים שהיו העונה. הלואי שקייל ימצוץ לו בסוף

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.