עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו היה בו פעם אחת ויכול לספר עליו? אמרו לי שיש בו להקות רוק ומטאל וגם חשפניות באווירה אופנוענית (הרליס כאלה...). [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. http://israel.telaviv.st/Front/Forums/ ביקורת בבקשה על הפורום תודה

3. Started by DXT,

http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by watch out,

שלום נרשמתי לאתר הכרויות קטן לא ידוע כמו האתרים הגדולים אני שילמתי למנוי באמצעות האשראי וזמן קצר לאחר מכן שיניתי את דעתי שאני לא מעוניין במנוי לאתר אני שלחתי להם כמה מיילים, התקשרתי והשארתי הודעה קולית כי לא עונים לי לטלפון אני לחוץ לקבל את כספי בחזרה כי מדובר במחיר של שנה 250 ש"ח מה עושים שאתר לא עונה למיילים ולטלפונים? מדוע האתר הזדוני בכלל מופיע לי בתוצאות בגוגל? ששילמתי ראיתי שיש סימן של מנעול בשורת הכתובות

5. אורח R0ckF0rD

ברזיל זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1994 לפני זה הם זכו ב-1970 אם תחברו 1994עם 1970 תקבלו 3964 ארגנטינה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1986 לפני זה הם זכו ב -1978 אם תחברו 1986 עם 1978 תקבלו 3964 גרמניה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1990 לפני זה הם זכו ב- 1974 אם תחברו 1990 עם 1974 תקבלו 3964 כדי לדעת מי יזכה בגביע העולם 2002 תחסירו 2002 מ 3964 ותקבלו 1962 הקבוצה שזכתה ב-1962 (בראזיל) תזכה גם ב 2002. ;D הדבר מוכיח שיש פאטרן או מחזור מתמטי ואפשר להסביר איתו הרבה דברים בעולם וגם לחזות את העתיד לפעמים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  7. השעה 21:30 דפיקה מיסתורית נשמעת בדלת...טוק טוק טוק.... אני ניגש לפתוח את הדלת ובפתח עומד לי איש חסון ומהודר. "שלום, אני מערוצי זהב. שמענו שיש לכם YES ורצינו לדעת אם פגענו בכם..." אני מבולבל מעט ואפילו קצת נבוך. מי לעזאזל אתה שתבוא ותחקור אותי. מה אכפת לך מה אני רואה ומי לעזאזל נתן לך את הכתובת שלי. בתחילה עוד הייתי מנומס וניסיתי לחפף אותו בעדינות אך הנציג הנחוש מיאן לעזוב את פתח הדלת תוך שהוא תוקע את הרגל במפתן הדלת (מה שמקשה על פעולת סגירה). בינתיים הוא ממשיך במסכת הייסורים של השאלות החודרניות והמעצבנות ואומר שיש לו הצעה שלא נוכל לסרב לה. בשלב זה הוריד מתחיל להתנפח והעין מתחילה למצמץ בתדירות גבוהה. כדאי שתזוז מהדלת אם אתה לא רוצה שהיא תפגע בך בפרצוף. בסופו של דבר הוא הב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני אתן לתמונה לעשות את העבודה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 63 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אמריקה אפריקה אירופה אסיה אוסטרליה אנטרטיקה סתם שאלה שצצה במוחי פתאום..!!

• 47 תגובות
    • 8.4k צפיות
  10. Started by eliezer,

מישהו מכיר אם קיימת נקודת איסוף כנ"ל (למשל כדי להיפטר מצג מחשב ששבק חיים), ומה קרבתה לר"ג?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. ברצוני ליצור נקודת טלפון חדשה , השאלה שלי האם מותר להעביר כבל טלפון בתוך התעלה (תשתית) של הטלויזיה (hot) ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by shmel,

שאלה היפוטטית: נסעתי עם חבריי לנפוש בשקט במדבר. הופיעו ליד הנקודה שישבנו בה קבוצה עם רכב שהביאו איתם גנרטור ענק ועמדת הגברה. ביקשנו לדעת אם הם יעשו רעש, כי אנחנו מחפשים מקום שקט. הם אמרו שהם באו לעשות מסיבה ויהיה רעש ולא מעניין אותם שום דבר. אחד החברים שלי התקשר למשטרה, זו הגיעה, וביצעה אצל האנשים חיפוש. הם כמובן התקפלו, לא לפני שהם פינצרו לי את הרכב. הם עשו את זה בשקט, ואף אחד לא ראה אותם אבל ברור שאלו היו אותם אנשים ברכב. היום בדרך לסופר שמתי לב לא רק לרכב, אלא גם לאותו אדם שהתעמר עימנו שם. בשיחה עם מנהל הסופר גיליתי שהבחור גר קרוב אליי. האם כדאי לנצל את הקירבה לנקמה ? מה אתם הייתם עושים ?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by ZOOZIK,

מצאתי את הלינק הזה: http://adriana.shituf.info/?id=DcqExK ותהיתי לעצמי אם באמת מדובר בנקמה או שפשוט עושים עלינו קומבינה? :

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. זמר, כותב, מלחין ומנהל להקה קנדי טס בארה"ב בחברת United Airlines יחד עם חברי הלהקה שלו. מחלון המטוס ראו איך נזרקות הגיטרות היקרות, ואנשי החברה לא טרחו להתיחס להתראותיו. כמובן שהגיטרה היקרה נשברה ולא יכל להופיע איתה. הוא לא רצה "פיצוי על עוגמת הנפש" ואפילו לא על הפסד הכנסות פוטנציאלי. הוא בסך הכל ביקש שישלמו את עלות התיקון 1200 דולר. הם טירטרו אותו כמעט שנה בתשובות שליליות ומתנשאות, כנראה במגמה להתיש אותו עד שימאס לו, שהרי מה הוא לעומת החברה הגדולה ומשאביה מול הלקוח הקטן אם יעז לתבוע אותם. אז הוא באמת הותש ונמאס לו. אבל אז הוא כתב עליהם שיר: בתוך יומיים הקליפ זכה בלמעלה ממיליון צפיות, וזכה לדקות שידור ארוכות ויקרות בתחנות רבות בארה"ב כולל ברשתות כלל ארציות …

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1105567 לדעתי אתה טועה ...ומאוד ...מוצרים מהמזרח ...אצלך כל המחשב כך ... כל שיש לו ידע בסיסי מחשבים יודע בדיוק מאיפה לקנות ואיזה חברות מומלצות לקנות את המוצרים . הכתבה זהי עלבון לאינטליגנציה אני לא יודע עם יש לך בכלל ידע מספיק כדי להגיד דיברי טיפשות כאלו אני יכול להגיד לך שיש לי ידע מספיק כדי להגיד את זה ואני חושב שאתה מדבר שטיות ועדיף שתבסס את הדברים שאתה כותב רוב המוצרים שהישראלים דורשים הם כרטיסי מסך,זיכרונות,לוחות אם מחברות ידועות והנחשבות הטובות בעולם בנושא הזה .. לכן אני מוצא את הכתבה שגוייה והבסיס שלה הזוי ...

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  16. שלום לכלל חברי הפורום. ברצוני לשתף אתכם ב"חוויית" הקניה בחנות KSP של הרדיסק חדש מסוג SEAGATE 1TB . אחרי שראיתי מודעה בעיתון סופ"ש ש KSP מתחייבים למחירים הכי נמוכים נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם מוכרים הרדיסק מסוג SEAGATE 1TB ב 560 בזמן שבחנות אחרת מוכרים אותו ב 525 . החלטתי לבדוק את ההתחיבות של KSP בעיניין וקפצתי לחנות בראשל"צ. לאחר ויכוח רב עם המוכר בחנות החליט המוכר כן לממש את ההתחיבות שעליה מתחייבת החברה, אך בצורה חלקית ולמכור לי אותו ב 525 גם כן, עם הצעה מגוחכת של "אם אתה רוצה אני יכול למכור לך אותו ב 524" כשבטלפון אמר המוכר "תבוא לחנות נעשה לך מחיר טוב יותר מהחנות המתחרה" תסכימו איתי שהנחה של 1 שח היא לא "מחיר יותר טוב" זה פשוט לצחוק ללקוח בפנים.... בסופו של דבר בגלל …

• 66 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. מחר אני נוסע למחנה קיץ עם הצופים! אני אכין קצת דיסקים למערכת שתהיה שם כל אחד ירשום שם של שיר שהוא היה רוצה לשמוע במחנה קיץ

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

http://www.addictinggames.com/supuzzle.html

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-786,00.html :

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  20. לאחרונה שודרג האתר ובמלואה של צבע אפור ועד שהוא עולה לוקח זמן יותר לאט, לפעמים גם צריך ללחוץ פעמים בעכבר כדי להתעורר.

21. Started by ccc,

70 אחוז מהמחשבים בהם לא הותקנה מערכת הפעלה ע"י הספ' קורסים http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page/ (יש אנימציה בהתחלה של 5 שניות אל תחשבו שנתקע) מה אתם אומרים? זה ממש מלוכלך מצידם!! הם משתמשים במשפטים כמו חבל לזרוק מחשב חדש .. רק משווק מורשה יכול לעשות את זה.. דורש סטירה לכותב הנחנח שלא יודע מהחיים שלו

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by se7en,

רבותי עכשיו ברצינות! נראה לי שהגזמנו קצת בקשר לשיר! רובינו בכלל לא מכירים אותה, וכבר מקללים אותה ומדברים לא יפה. יש גבול! מסכנה אם היא תקרא את כל ההודעות. מה היא אשמה ש YOAV9 מאוהב בה. חוצמיזה אני חושב שדי מיצינו את זה... לא? סליחה שיר בשם כולם :saint:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.thinkgeek.com/geektoys/plush/778d/zoom/ מישהו יכול לאמת?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.