כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
היי שמתי לב למשהו מוזר באתר eBAY כאשר שמים bidding על מוצר הוא אומר ישירות "you have been outbid ומבקש לשים סכום גבוה יותר. ניסיתי את האתר הזה ממוכרים רגילים ולא מחנויות,והגעתי למסקנות הבאות: * כאשר שמים סכום על מוצר של "מוכר רגיל" ולא חנות הוא יכתוב תמיד outbid במשך 3~6 פעמים בכדי שתשים סכום גבוה יותר * כאשר רוכשים מחנות הסכום שהצעת מתקבל מידית כנראה יש תרגיל כולשהו שהמוצר יתחיל להמכר מסכום מסוים ולא מהסכום שאתה מציע (לדוגמא המוכר מתחיל את המכירה מ3$ ורוצה שערך המוצר יתחיל להתקבל מ10$ ואתה שם 5$) רק לי זה קורה? כי מוזר שבדיוק מישהו שם סכום מעלי שגדול ב1 או ב0.5 כמו הסכום ששמתי כאשר ניסיתי מספר סכומים במספר מכשירים. ישנה נוכלות?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המעבד יהיה E8400 ב 800 ש"ח כ. מסך.. HD4380 ב 700 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
תפתחו כל קטע ב youtube (את הסרטון שבחתימה שלי) ותראו...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מהיוצר של SHOW ME YOUR GENITALS, http://uk.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8 סרטון קורע ברמות
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3629068,00.html
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מידע על קבורה הודית והמאפיינים שלה תודה
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מכיר מישהו שחוזר עוד כמה ימים מארה"ב ויכול לקנות בשבילי איזה מוצר או שניים. איך המחירים שם לעומת הארץ? חשבתי על איזה מחשב נייד או IPHONE...יש עוד המלצות? ואין מצב שהמכס מחייבים אותו על זה אם הוא מוריד את כל האריזות וכל זה נכון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
LOST season 4 trailer | אבודים עונה 4 - קדימון נראה בהחלט נחמד
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום היום בשביל לקנות לוח אם או מעבד מחול צריך איזה אישור מסוים למכס או שלא שווה בגלל המכס הגבוה תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפני כחודש ראיתי באתר של חנות זו עכבר לוגיטק (TRACKMAN) במחיר אטרקטיבי. הטרחתי עצמי וניגשתי אליהם פיזית והזמנתי אותו. שבוע עבר ואיש לא טרח ליצור קשר. יצרתי קשר עימם ולאחר כיומיים נקראתי לחנות. מסתבר שמה שהגיע זה לא המוצר שהזמנתי. חכיתי עוד שבוע ושוב, ביוזמתי, לאחר שהתקשרתי נקראתי לבוא. באתי. ביקשו מחיר כפול ממה שסוכם. לטענם, טעות באתר. סירבתי. לקחתי המקמה ועזבתי. בקיצור, לדעתי גם השירות לקוי וגם האמינות בעייתית. לא מומלץ !!!
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS. ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO. ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים, ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file). עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת. מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה? אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אנשים ו.... מה שמאכלס את הפורום הזה. אני צריך תרגום לספר (או לפחות 5-7 עמודים הראשונים ממנו) בשם Ancient Egyptian Religion של Stephen Quirke לא הצלחתי למצוא את הטקסט באנגלית בגוגל שאני אוכל לתרגם, לא מצאתי שום שחרור עברי של הספר, ואני די צריך תרגום שלו :\ תודה לעוזרים. נ.ב- יש לי את הספר המקורי פה, פשוט להתחיל לתרגם אותו זה מעצבן -___-
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני תמונות מפורסמות באיכות טובה (אמור להיות מודפס על ד A4). האשונה היא התמונה המפורסמת מפנוי ימית שרואים בא את תושבי ימית על גגות הבתים, ובאים אם ה"כלובים" לפנות אותם. התמונה השניה שאני מחפש היא תמונה מפנוי גוש קטיף, בא תושבי הגוש היו על הגג של בית כנסת ובמהלך השעות שלהם הם היו של הגג הם שפכו חומרים על החילים. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא את התמונות. תודה ענקית עמיר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בתאריך 6.1.07 יש לי בגרות בלשון אני בכיתה י"ב ואני עושה בגרות חוזרת על הבגרות שהיתה לי בלשון בכיתה י'. המבחן נקרא:לשון,הבנה והבעה שאלון א' ,מספר שאלון:011107. לפי המיקוד של החורף, יש חלק ב' של המבחן-ניתוח של ערכים(מן המילונים:אבן שושן[המהדורה החדשה,2003],מילון ההווה) והשוואה בניהם. מי שבבקשה מבין בנושא שיתן לי חומר על שתי המילונים האלה מה בדיוק אני צריך לדעת לנושא זה,לפני שנתיים נפלתי על זה והלכו לי רוב הנקודות. הורדתי כמה בגרויות אך עדיין אני לא מבין בזה. גם יעזור לי אם תתנו לי את הקשרים הלוגים שצריך לדעת לבחינה זו. הבגרות עוד שבוע בול ואני חייב להזדרז. תודה לעוזרים באמת תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב השאלה היא אם אמורה להיות ירידת מחירים משמעותית בינואר ששוה לחכות? q66 88gt חח כל השטויות האלה....
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה לדעת אם מישהו במקרה מכיר איזה אתר שנותן מידע על מחשבים חומרה תוכנה אני מתכוון ממש למישהו שרוצה ללמוד ברצינות באופן מפורט תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הכותרת משום מה נקטעת, אז הנה היא שוב: שירותי דואר ברשת - מלבד הגדולים, איזה עוד אתם מכירים? זקוק לעזרתכם. שלום לכולם, יש לי מטלה קטנה לבצע במסגרת העבודה, אני זקוק לרשימה של שירותי דואר אלקטרוני חינמיים מלבד הגדולים שכבר חשבתי עליהם לבד (גוגל, יאהו, הוטמייל, נענע, ואללה) באיזה עוד שירותי דואר וובי חינמי אתם משתמשים או מכירים אחרים שמשתמשים? חשוב לי שזה יהיה יותר על סמך נסיון אישי, ולא גיגולים של "free webmail" שאותם ביצעתי כבר, ולא הניבו תוצאות משמעותיות. אני מחפש שירותים שאפשר להרשם אליהם בחינם, בלי SMS לאימות, עם תיבה של לפחות כמה עשרות מגה בייטים, שלא פג לה התוקף אחרי שבועיים של חוסר שימוש, ושפת ההרשמה לפחות, היא אנגלית או עברית. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בנושא הזה, רו…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עדיף לקיבולת בלתי מוגבלת ועם ממשק קליל.... תודה! יאן.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
והמנצח: בלו ריי וורנר ברוס בחרה בפורמט הבלו ריי. בכך נראה שבאה לסופה מלחמת הפורמטים ל-DVD ברזולוציה גבוהה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=530664&sid=127
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי היום את הסרט no country for an old man שקיבל ציונים שהיו מביישים את הסנדק ווואלה לא הבנתי מה רוצים ממני??? אמנם עשוי היטב!!!! ולא הבנתי תסוף
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-