כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
מרגישים את זה? בעיקר במרכז? בגלל המזג האוויר הזועם והרועם, חוויתי היום כ15 נפילות מתח [הפסקת חשמל] מוזר שזה קורה באזור תל-אביב - רמת גן היום הייתי אצל רופא ואחרי שכתב את כול הפרטים במחשב [כפעמיים] נפל המתח והכול נכבה היה ממש מבאס, הברקים היו כול כך חזקים.. ועכשיו ברגע שאני כותב אני רואה הבהוב כול 10 שניות מחוץ לחלון שומע את הסופה שבדרך כלל הייתי רואה רק בטורקיה בחופשה. נפל לי החשמל בבית כבר ככמה פעמים הייתי אומר 8 בניחוש גס אבל אני בטוח שמדובר ביותר, מישהו עוד חווה את הדברים האלה? [הספק כוח שלי נדפק לגמרי כמו שידוע, אמרתי בפורומים אלקטרוניקה ומודינג] ועדיין איכשהו מחזיק מעמד אני דווקא מופתע שיהיה לכולם חורף קריר וטוב
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טרי מהתנור - בחדשות 2 הביאו סברה לסיבת הפלתו של המטוס אתמול - נבחנת האפשרות שצוות המטוס היה עסוק בהכוונת החימוש על המטרה ולכן "פיספס" את ההתראות בדבר הטיל שעושה דרכו לעברם / לעבר המטוס. אההה סליחה, אבל משהו כאן לא מסתדר - בשביל זה יש שני אנשי צוות ( עוד מימי הפאנטום העליזים ( למען האמת לא כ"כ, אבל זה כבר סיפור אחר ). יש נווט שתפקידו למעשה לתפעל את החימוש ויש טייס שתפקידו לדאוג לשלום המטוס. אז כל אחד שיפרש את זה איך שבא לו, אבל הטענה שלעיל ממש לא מחזיקה מים ( או אוויר ). וכמובן החלמה מהירה ומלאה לכל הפצעועים !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אם חלילה חייל-לוחם, בן-יחיד, בזמן שירות חובה, נופל בקרב, כמה כסף מקבל אותו אדם שרשום כיורש, נקרא לזה, והאם ההורים זכאים להטבות למיניהן? שאלה נוספת: האם זה משנה אם הוא בן-יחיד שהוריו חתמו כהסכמה לשירות קרבי, אם הוא נפל בקרב, באימונים, בתאונת דרכים באזרחות או בכלל התאבד?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. יש לי שכנה רוסייה שבקשר טוב עם אמא שלי. היא באה להתארח אצלנו היום,ומפה לשם היא אמרה שהיא רוצה למכור את כל מה שיש לה בבית(חוזרת בחזרה לרוסיה),היא רוצה על הLCD 32 אינצ' שלהם כ500 שקלים.. השאלה אם זה שווה או לא?,הם עלו לארץ לפני 3 שנים וקנו את זה חודש אחרי שהם עלו,ככה שאחרית כמעט בטוח שאין,אין לי מושג מה החברה של הטלויזיה אני ינסה לברר מחר או מחרתיים,אבל גם אל זה טלויזיה ג'נרית של סנסוי או משהו כזה המחיר דיי פייר לא?(כרגע אני עם הCRT 21 בחדר,יש לי ממיר HD של הוט,אני עובד מפה לשם בכח אדם וההכנסה שלי בערך היא כ1000 שקלים בחודש,עדיין לומד י'ב..) אז מה אתם.......הייתם עושים?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יפה... http://downforeveryoneorjustme.com/www.facebook.com *חזר אחרי 5 דקות.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קיבלתי את זה היום במייל ופשוט נדהמתי מוצ"ש מתקבל קריאה על רכב שנפל לבור 50 מטר ... ליד מלון נובוטל כביש 1 ירושלים. כוחות רבים של כוננים ואמבולנסים זרמו למקום.. בדיווח הראשוני דובר על מס' אנשים בתוך הרכב.. מתנדבי הצלה שהגיעו ראשונים למקום לא האמינו למראה עינהם... משהו שנראה כמו רכב מונח בתחתית בור עמוק.. ועובדי המלון צועקים בהיסטרייה שהוא נפל למטה.. החברים יורדים במדרון תלול לעבר הרכב ומוכים שוב בתדהמה.. הנהג יושב בתוך הרכב חי נושם בהכרה ו... מדבר. נס!! בינתיים מגיעים כוחות נוספים .. הפארמדיק אייל זהבי לוקח פיקוד.. ולאחר התארגנות הכיבוי (ממזרח העיר) הועלה הפצוע מקובע על קרש גב לכיוון האמבולנס.. פונה במצב בינוני לעין כרם. 3 צלעות שבורות. 3 חוליות צוואר שבורות ו…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה היתה תוכנה מופלאה באתר ושמו www.nazgol.co.il מטרת התוכנה היתה פשוטה,אך עמוקה לאין שעור-לתרגם קטעי טקסט משפות שונות התוכנה עשתה עבודה נאמנה,אך לצערנו,כאשר היא עלתה ארצה מטעמי ציוניות,היא החלה לדבר כמו עולה חדש וכך נוצרה תוכנת התירגום הידועה והמדהימה הזו ולצורך כך,נבצע כמה ניסויים מעניינים ביכולתיה הרב-שפתיות של התוכנה הבה נחלה: נתחיל עם משהו פשוט למדי-שם של בן אדם הידוע מעולם הגיימינג...גורדון פרימן הבה נבדוקה: Gordon freeman התרגום לעברית באמצעות התוכנה: "גורדון בן חורין" עכשיו נתרגם בחזרה לאנגלית: "gordon son their holes" עכשיו נתרגם בחזרה לעברית: "גורדון בן שלהם חורים" ועכשיו נתרגם שוב פעם לאנגלית: "gordon son their cavities" כמו שאתם רואים,gordon f…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמונה אמיתית שצולמה במסיבה ותפסה בת במצב מביך אנשים לקחו את התמונה ושידרגו אותה בשילוב עם תמונות אחרות תוצאות אפשר למצוא כאן: http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משהו שציירתי באמצע השיעור (אנטיגונה זה ממש ממש משעמם) , אחרי שראיתי סרט על making of dark side of the moon; אני יודע שזה לא משהו , אבל סתם רציתי לשתף [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני זקוק לעצות עם סיפור קצת מביך לפני כמה שעות נפלה לי שקית קטנה (אני לא יכול לפרט מה היה בפנים) אבל היא שוקלת כמה גרמים בודדים לתוך תיבת דואר גדולה (הייתי שיכור לא היה לי מושג מה אני עושה). חייב להוציא את זה בלי שאף אחד יראה כי זה יכול להכניס אותי לצרות. אני צריך ממכם עצות או המלצות לדבק כלשהו שאני יכול להכניס ולהוציא את השקית בעזרתו. הוספתי ציור פחות או יותר איך התיבת דואר נראית מבפנים, העיגול זה השקית וזה נמצא באורך של זרוע מהפתח, הפתח הוא צר ואני יכול להכניס 4 אצבעות בלי האגודל. אני חייב עזרה חבר'ה אל תסתלבטו עליי [attachment deleted by admin]
-
- 32 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
חח, נפל עלי זכרון מילדות שהיתי גר שם..דודה שלי היתה מביאה לי את זה קבוע ואני לא זוכר מה השם של הקורנפלקס האלו מדובר על קורנפקלס עם מרשמלו בצורת ערפדים / עטלפים זה היה אחד הדברים הכי טעימים שאני זוכר בתור ילד..מרשמלו מיובש כזה שנמס לך בפה עם החלב יא אללה... בטוח מישהו מכם מכיר את זה!!
-
- 21 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי הודעת דוא"ל שנראית כביכול כמגיעה מבזק בינלאומי שבו הם כתבו בעברית קלוקלת שהחשבון שלי ייחסם אם לא אמסור פרטי התחברות. התקשרתי לבזק בינלאומי, והנציג הראשון שבדק את המייל, טען שזה מייל מטעמם ושאני צריך להכנס לעקוב אחרי ההוראות, דבר שפיתה אותי להכנס ללינק שבפנים ולהכניס את פרטי ההתחברות שלי (שם משתמש וסיסמה). רק לאחר שהתקשרתי פעם נוספת לבזק בינלאומי, לאחר שהרגשתי שמשהו פה לא בסדר, הנציג השני הזהיר אותי שמדובר בהונאת דוא"ל. מכיוון שכבר הכנסתי לקישור, שלא מטעמם, פרטי התחברות, שיניתי יחד איתו את סיסמת ההתחברות שלי. האם אני צריך לעשות דברים נוספים כלשיהם כדי להתמודד עם זה, לאחר שהכנסתי פרטים להונאה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום משהו כאן מוכר אולי חזיזים או נפצים סופר טייגר או רמדאן או איזה משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נפצעתי במפעל שאני עובד בו וקיבלתי 3ימי מחלה,אני עובד בסה"כ שבוע,האם ביטוח לאומי יחסה לי על הימים האלו בשכר ?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני נפקד מאתמול מהצבא. אני במודיעין שדה , הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת. עכשיו הפלוגה הזאת יש בה אנשים שאני לא יכול ליהיות איתם שם אם אני יהיה איתם אני פשוט יפוצץ אותם בסוף אני רואה אותם אני מקבל שבזה אלה אנשים שהיו איתי בהכשרה וכל הצהובים הכבדים שם. לא מתחבר אליהם בכלל לא בשיחות שלהם לא בצחוקים שלהם ולא ברעל שלהם. שמעתי את זה שאני מיועד ללכת לשם קיבלתי חום! המוטיבציה שלי ירדה מ100 ל0 נהייתי בשבזה מטורפת שאפילו בהכשרה לא הייתה לי. ובבוקר פשוט הלכתי. מה הסכוי שאני יקבל מה שאני רוצה או לפחות לא ליהיות שם? מתי זה נחשב כבר לעריקות? כמה זמן אני ישב בכלא? מה הסכוי שישלחו אותי לג'וב? מה הם אמורים לעשות מבחינת זה שאני נפקד? ומה קורה אם מבחינה רפואית אני ל…
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, למישהו יש איזהשהו ידע בעניין נפקדות בצה"ל - מתי בערך העונש הופך לכליאה ואיזו מין כליאה? (מה זה המחבוש הזה? האם מחבוש = פשוט בית כלא צבאי כמו כלא 6 או מה?) נניח שאני נפקד למשך 10 יום, ואז רופא מחליט לשלוח אותי לועדה רפואית עם המלצה לשחרר אותי משירות, והועדה הרפואית מחליטה לשחרר אותי משירות, לא יענישו אותי, נכון? ואם אני מחליט להתגייס לצה"ל אחר כך (לא בתור מתנדב) כשאבריא, האם יהיה רשום לי שהייתי נפקד או שיפתחו לי דף חדש? תודה
-
- 27 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מכיר משהו ניפדק (RK אל תגיד להם מי! ) ) ואני יודע שחלק פה בצבא ..והכל... אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי כמה דבר אני יודע שאחרי מספר ימים של ניפדקות מקבלים כבר משפט אזרחי וזה נכנס לתיק הפלילי , מישהו יודע כמה ימים? (איזה סוהר אמר לי זה 40-45 יום אבל אני לא זוכר במדויק) וכמה יכולים לתת בפנים על נפדקות כזאת מעלה ל 50 יום? ועם ככל שזה יותר ימים נותנים יותר? ועם זה בכלל עוזר לצאת מצבא הנפדקות הזאת? ( זה לא אני שניפקד אני סיימת בהצטיינות את הצבא שלי היה לי שרות קצר ))חחחחח ) -- לנפדקים נפקדות העתדיים כאלו שרוצים לצאת מצבא .. יש דרכים פשוטות יותר... סתם טיפ (קבן - 21 וזהו )
-
- 17 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להודיע שאני נפרד מהפורום לחודש ימים בדיוק. זה יכול לצער רבים ואולי אני יפסיד הרבה דברים טובים.. אבל אני קיבלתי WOW של חבר ואני מפעיל אותו לחודש (שמתם לב שגם את סופרגינימן לא ראינו חודש?) קיצר יש לי כמה בקשות אחרונות תדאגו שתפוחים לא יזיין יותר מדי את השכל, תדאגו שהכל יפעל כמו שצריך בפורום ואם מישהו יכול זה יהיה נהדר אם מישהו יבוא לפה ויאכיל את הכלב.. תודה רבה לכולם על התמיכה
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה אמיתי לגמרי, ויש המשך.. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=330884
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני נכנס מידי פעם לפורטל בשם pcarenA עד שהנכנסתי היום ובערב וגיליתי הודעה שהוא נפרץ. קישור: http://www.pcarena.org מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המרכז יכיל הרבה מדריכים בנושא: office, צילום תמונות, חומרה - כללי, תוכנה - כללי, אינטרנט, מאגר וירוסים, אבטחת מידע, windows, מוזיקה ואודיו, אחסון וצריבה, סרטים -וידאו ועריכה, עזרה ראשונה, מדריכי קנייה, כף יד וסלולר, נקודות חמות ופורום תמיכה. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-3922,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3212196,00.html שימושי.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
במסגרת התחרות על סדרות חדשות בין HOT ל YES, נתפח אתמול ערוץ 5 בממיר הדיגיטלי, שבו יהיו כל מני סדרות כמו DEAD LIKE ME ועוד... אני יודע שמרבית אלו שמתעניינים בדברים האלו מורידים אותם לרוב מהאינטרנט, אבל עדיין, הנה כל הפרטים: http://www.tve.co.il/story.asp?id=2523
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-