עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הנושא הזה נפתח גם בcarsforum, אך מההסטוריה שלי איתם (או יותר נכון מחוסר ההתייחסות שלהם) אני בוחר לפרסם את זה גם כאן. --------------------- אהלן. פגשתי את הבנאדם, לא נראה איזה פרחח שמחפש למכור את הגרוטאה שלו. מבוגר כזה עם רושם טוב. עשיתי בדיקה ויזואלית לאוטו, נראה יפהיפה עם שריטות קטנות עד לא קיימות. צבע כסוף מטאלי. נסעתי קצת ונוכחתי לגלות בעיות עם הקלאץ' שחרק על כל ס"מ של תזוזה וגם היה קשיח. מנסיון העבר זה מעיד על קלאץ' שבדרכו להסתיים. חוץ מזה אוטו יציב עם כוח בלימה טוב, יחסית למישהו שלא מקצוען בתחום. (אני) הוציא ספר טיפולים שנראה טוב עד לשנת 2008 עם מוסכים מורשים. משם והלאה לטענתו טופל במוסך פרטי שאינו מורשה ולכן חסר קצת תיעוד. טוען שעשה גיר לא מזמן אבל אין לו לבינ…

• 29 תגובות
    • 10.5k צפיות
  2. זה כבר מתחיל להעצבן זה התחיל כלפני 3 חודשים התנתק הקו חשבתי שהם עושים תיקונים או תקלה אבל אז זה חזר באותו חודש אמרתי טוב כנירה יש תקלה נתקשר לבזק (ב9 בערב אין שום חיי בבזק לא עובדים .יש בדיקה אוטומטית של הקו שהיא אמרה לי יתכן יש תקלה בקו!!! תודה רבה לבדיקה הזות לא ידעתי שיש לי תקלה ) למחרת המתנה של 15 דקות על הקו בשביל לשמוע נשלח טכני שיבדוק (שזה בסדר ) ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני אני השמח עים מי שהוא בפורם יכל לעזור לי אך אני יכול למצוע עים מי שהוא גנב לי את הקו או לפחות לבדוק את הקו בעצמי ? יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? (כי בזק נירה לי חסרי עונים)

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by matrix66,

היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. אם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  5. האם יש דרך כלשהי ,מלהימנע מטעויות חישוב במבחנים? נגיד במבחנים כמו חדווא 2 ,פיזיקה וכדומה,יש המון חישובים ארוכים,שאני מוצא את עצמי באיזה שהוא שלב עושה טעויות חישוב שמובילות לטעות בתשובה סופית. אם נתקלתם במדריכים כלשהם,אשמח אם תעלו לפה..

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. או שכמו בDVD זה מכיל MacroVision...

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by ag43,

בGROUPON יש עסקה לא רעה בכלל לקופון הנחה בEBAY. השאלה היא האם ניתן לרכוש את הקופון בארץ ולהשתמש בו אח"כ בEBAY? בעמוד של העסקה כתוב שזה תקף רק בUS אבל נראה לי שהכוונה היא למעט EBAY בשאר מדינות. מישהו יכול לאשר את זה?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  8. יש אופציה כזאת? איך נקראת היציאה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית כיסא יחסית ישן שהוא בסדר גמור רק בעיה אחת איתו היא שהמנוף שלו שמרים את המושב למעלה ולמטה לא מתפקד. אם אני ינסה להרים את הכיסא מהמושב עצמו הרגליים (שאליהם מחוברים הגלגלים) יפלו למטה. ניסיתי לפתוח איכשהו את המנוף הזה אבל אי אפשר יש לכם מושג אם אפשר בכלל לסדר דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. זה מזה דחוף בקשהההההההההה אני נואש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ppe,

מעניין,אם זה שייך לדיבורים שלי פה

12. Started by AviraM13,

במפגש האחרון צולמה התמונה הבאה: FireMan -מה הכינוי שלו עכשיו? כי אני לא מוצא אותו,אני צריך לדבר איתו,הוא באותו בית-ספר שלי אבל יותר גדול ממני ואני צריך לדבר איתו דחוף. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. ראיתי לפני כמה זמן בחדשות שיש אנשים בצרפת מטורפים ואתלטים לא נורמאלים שעושים קפיצות מטורפות. אתמול ראיתי את הסרט "פרבר 13" (סרט אחד הטובים מומלץ מאוד) בסרט הזה יש כל מיני פעלולים וקפיצות של האנשים האלה. מישהו יכול להגיד איך קוראים לספורט הזה ולקבוצת אנשים הזאת? יש לה אתר או איזה סרטונים????? *תודה רבהההה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אז הנה פיתרון אתם קונים נורות לד אינפרה אדום מחברים אותם למערכת החשמלית באוטו ושמים אותם ליד או בתוך לוחית הרישוי לא רק שהם יאירו את הלוחית רישוי שלכם אלא גם יסנוורו כל מצלמה שתנסה לצלם לכם את הלוחית רישוי בכביש 6 או איזה מלשין שירצה להתלונן עליכם ;D http://www.wikihow.com/Make-an-Invisible-Mask-for-Video-Cameras http://www.wikihow.com/Blind-a-Surveillance-Camera

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  15. עברתי אתמול טסט כמה זמן מלווה יש לי שמעתי לא מזמן שעד הראשון לחודש דצמבר יש 2 חודשים מישו שמע על זה משו? או שזה לא קיים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. גם אתם שמעתם משהו כזה?

• 73 תגובות
    • 9.7k צפיות
  17. טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. נכנסה לי אתמול זכוכית קטנה לכף רגל.. אז אתמול לא כאב לי בכלל לא הרגשתי כלום הייתי בטוח היא יצאה היום בבוקר אני קם וזה כואב אני לא יכול לדרוך על זה.. ניסיתי לשים במים חמים ניסיתי עם סיכה פינצטה מה לא הפצע ניסגר לי קצת יש לכם מושג מה עושים? נגיד אני הולך לבית חולים מה יעשו לי? זה עם הרדמה וזה? ויש לי פראנויות עצבניות מבית חולים וכל הריח הזה של האלכוהול והמזרקים

• 9 תגובות
    • 19.4k צפיות
  19. Started by House M.D.,

אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by bastard007,

שיחזרו בשלום אמן לדברי החיזבאללה אם תהיה פעולה כזאת הם יכנסו ללחימה מה אתם אומרים הצפון גם יהיה חזית עכשיו? דיווח על חילופיי אש ראשוניים ומספר התקלויות קיראו תהילים

• 51 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

מהיום, אני לא מקבל יותר הודעות ממשתמשים שלא ברשימה שלי..

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  24. נמאס לי טוטלית מבזק בינלאומי למי לעבור בזמן האחרון הגלישה הורדה ואפילו רדיו באינטרנט מזכיר לי את המודם הישן 33600 יש המלצות לחברה אחרת כרגע מחובר עלק ב1.5 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  25. פעם פרסמתי את הציון שלי ב 3dmark עכשיו כל פעם שאיזה מישהו מעלה את הציון שלו או מגיב אני רואה את זה בתגובות חדשות וזה כבר מזמן לא מעניין אותי, או כל מניי נושאים לא מעניינים שהגבתי עליהם עכשיו אני צריך לאכול אותה ולראות אותם ב"תגובות להודעות שלי" תעשו איזה אפשרות להפסיק נושאים שכבר לא מעניינים כי זה מאוד מציק,

• 4 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים