עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sirotag,

למישהו יש ניסיון עם שני האתרים יש שם מחירים זולים מאחרים יש סיבה? מבקש תשובה בהקדם האפשרי www.oyes.co.il www.b99.co.il

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Moty_p,

איך אני יכול לדעת מי עשה לי Hide ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. חחח מישהו עושה מלחמת בקלאוות ולא קורה לי?!? :nono: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. איך אני יודע מה דרגת החמצון של המתכות? נגיד אומרים לי שיש תגובה בין Ag פלוס אחד וביןPb ואני צריך לאזן. אז בגלל של Pb יש פלוס 4 אני צריך לאזן את ה Ag או שיהיה בתגובה בסוף pb פלוס אחד?[ זה דחוף מאוד, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by liordavid,

אם אני מחפש סרטי מתח/מיסתורין (באנגלית) של הזמן האחרון 50 סרטים אחרונים לדוגמה... איפה אני יכול למצוא שמות שלהם לפי הסינון הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  6. מה האתר הכי טוב? אני צריך לשלוח כל יום כ 9 SMS לקבוצה (אותו SMS) מה נראה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by navk2,

לא מצאתי...מצאתי כאילו אבל לא מעודכן...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by nimrods,

עזרה משהו יודע אולי איך אני שולח לכולם החברים שלי הודעה ביחד (במקושרים) ?? תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by dentfull,

אני מעוניין להצהיר שאני עובד בחנות מחשבים, לצורך הפרוטוקול וכפי שצויין בחוקי הפורום. שם החנות- אלעד מערכות מחשוב בהרצליה פיתוח.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by dorviper,

כדאי?...ואל תגידו שלא כדאי כי זה חרא דבר כי אני רוצה כזה תגידו אם כדאי או לא מבחינת המחיר ואמינות... תודה!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by skyline,

מאיזה גיל אפשר להתחיל להתאמן עם משקולות מבלי לפגוע בגדילה\בגוף ? במשקולות כידוע יש כל מיני סוגי תרגילים, איך אני יודע איזה חלק בגוף אותו תרגיל מחזק? יש אולי איזה אתר מנחה לזה? תודה לעוזרים

12. Started by SamsungUser,

שלום, שבוע הבא אני מזמין מהחנות סקאיי פיסי מחשב והרגע שרציתי להרכיב מפרט שמתי לב שרוב המחירים פשוט צנחו! האם אמורה להיות עוד ירידה במחירים? או שזה פשוט בגלל הדולר או משהו? תודה!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by dbx22,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1278117 תסתכלו על המחיר..... אם הוא היה באמת כזה הייתי קונה...

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by payback,

The Verve - Urban Hymns האלבום האחרון משנת 97', הכולל בתוכו את הרצועה המוכרת, Bitter Sweet Symphony, ומלבדו שירים (כ-13 שירים באלבום) מפצוצים אחד - אחד. ה-BritPop הכי משובח שיצא לי לשמוע לאחרונה ובין האלבומים הכי טובים ששמעתי. לפרטים נוספים: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=2664

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  15. היי, רק רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה להעביר\לסנכרן שירים לDisk on key בחיבור USB, דרך Sync בMedia Player 11? העברה רגילה לכונן של הדיסק? או יש תוכנות יותר מהירות?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by yaloner,

אולי מישהו מכיר פורום או לוח שבו אפשר לקנות/למכור ציוד מחשבים משומש/חדש מגולשים אחרים. כמו שהיה ב-pctip שפורומיו לא עובדים עכשיו...

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by dash78,

אם איזה תוכנה אפשר לחתוך סרט avi ואיך? אני ישמח אם יעזרו לי

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  18. שרות מהפכני וחדשני - מייל חד פעמי! שרות דוא"ל המשחרר אותך מהודעות הספאם והוירוסים לתמיד, מתאים במיוחד להרשמות לפורומים ולאתרים. פיתרון מושלם לאנשים שאוהבים פרטיות, ובכך שומרים על תיבת הדואר שלהם נקייה לחלוטין. www.***.com השרות ניתן חינם מומלץ בחום לכל הגולשים ברשת השרות ניתן חינם אין צורך להוריד שום תוכנה הוא אינו תופס מקום במחשב וללא צורך בהתקנה פשוט להכנס ולשמור במעודפים שלך

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by iem,

מישהו יודע מתי מפרסמים ציוני בחינות טכנאים והנדסאים שהיו במרץ ? והאם ניתן לצפות בהם דרך אתר מ. החינוך כמו בבגרויות ?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by intel suck,

במידה והגישו אותי על ציון הגשה נמוך ואני רוצה לשפר אותו האם אני יכול לגשת לאיזשהוא קורס במסגרת פרטית כמו לחמן אנקורי וכו' בזמן התיכון? כי לשפר ציון הגשה במסגרת התיכון אני לא יכול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by duk4u,

Just sit down and take your time, and watch, ...and get inspiration from this extraordinary woman

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by Pr0Xy,

רק להיכנס. כל מילה נוספת מיותרת...

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  23. אני כנראה אסע בחודשים הקרובים למספר ארצות סקנדיביות ויש מספר דברים שברצוני לרכוש (כגון זכרונות, כרטיס מסך, כאלה). איך המחירים שם לדברים מסוג זה, מישהו יודע? חיפשתי באינטרנט חנות חומרה משם כיד להעריך בעצמי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. רצוי (מאוד) שיהיה חינם

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. שלום חברים, נושא שלישי או רביעי כבר שבו אני מתוועץ בעניינים שקשורים ב SANSA CLIP . למי שראה את הנושא האחרון בעניין מימוש אחריות : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420802.new#new אין עדכון. בעקבות סרטון שראיתי היום ביטיוב, פתיחת האריזה של המכשיר, והצגת כל התכולה ראיתי באמת שאין שם אחריות: http://www.youtube.com/watch?v=ijz1HMfJi6Y כתבתי מייל לסאנדיסק, פירטתי את הבעיה ואני ממתין לתשובה. עד כאן בנושא עניינים קודמים. לבעייתי הנוכחית: האופן שבו המכשיר מציג את הקבצים שאני מעתיק אליו מאוד לא מוצא חן בעיניי (ת'כלס מבאס לי ת'תחת). אין אפשרוצת שבה אני יכול לדפדף בתקיות שנמצאות על המכשיר, אלא רק לבחור שירים על פי אמן מבצע, אלבום, ג'אנר או דירוג אישי שלי שזה מטרד אמיתי. …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.